Spoed Lening: Zonder Te Wachten Vandaag Nog Geregeld


Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing komt in Nederland vaker voor dan je denkt. De financiële crisis heeft menig huishouden in een situatie gebracht dat het huishoudbudget kleiner en kleiner is geworden.

Met een schaars gevulde bankrekening kunnen onverhoopte acute omstandigheden niet eenvoudig gefinancierd worden. In dat geval kun je spoedlening of flitslening afsluiten. Hiervoor hebben we actuele aanbieders voor je vergeleken.

Bedenk wel dat deze bedoeld is om jouw tijdelijke benarde situatie op te lossen. Je kunt denken aan het bekostigen van een zojuist stuk gegane computer of wasmachine, een plotselinge lekkage in huis, een nieuwe smartphone, een aanmaning van een verkeersovertreding, etc.

Spoed lening aanvragen

Hoe en wanneer kun je in aanmerking komen om een spoed lening zonder bkr aan te vragen? Allereerst is het goed om te weten wat met spoedgeld lenen precies inhoudt. Het komt erop neer dat je binnen 5 minuten geld op je bankrekening kunt ontvangen. Bovenstaande situaties kunnen hier een aanleiding voor zijn.

De spoedlening kun je zien als een soort spoed minilening die je online kunt aanvragen. Dit is een relatief kleine lening die je snel aanvraagt, en kan ook zonder loonstrook aangegaan worden. Een aanvraag kun je naast werkdagen ook op zaterdag en zondag indienen.

Een vereiste is wel dat je dit doet bij jouw eigen bank, of bij een andere bank waar jij al ingeschreven staat. Al jouw gegevens zijn immers eerder al ingevoerd in hun systeem, zodat er nu adequaat en spoedig overgegaan kan worden tot betaling.

Er zijn wel partijen (zie onze aanbieders-pagina) die zeer snel geld kunnen overmaken, maar hier betaal je doorgaans wel extra servicekosten voor. Het is verstandig om eerst ervaringen van bestaande klanten te lezen.

Hoogte van spoedleningen

De hoogte van de lening hangt af van de bank waar je bent ingeschreven. Deze kan variëren tussen de 200 en 900 euro, waarvan 750 een veel gekozen bedrag is. Het kleinste bedrag dat je kunt lenen ligt momenteel op 50 euro.

Wil je liever snel 1000 euro lenen of meer? Dan kun je besluiten om bijvoorbeeld twee minileningen af te sluiten. Als alternatief is er de persoonlijke lening, maar deze is alleen niet met een negatieve bkr registratie af te sluiten. Wil je 2000 euro lenen, dan zijn je opties beperkt.


Het reglement bij een spoed minilening

Alvorens over te kunnen gaan tot overmaking van geld, moet je een aantal additionele regels goed begrijpen. Omdat deze spoed minilening (ook wel flitslening genoemd) direct door een bankmedewerker wordt afgehandeld, zullen er zoals eerder vermeld extra administratiekosten in rekening worden gebracht.

Administratiekosten worden opgeteld bij de reeds bestaande rente. Deze rente kan best hoog zijn (rond de 15%). Hier wil je dus niet lang aan vast zitten. Zeker niet wanneer je ook een negatieve bkr registratie hebt.

Na een eerste telefonisch contact te hebben volgen vaak bevestigingsberichten via sms. Je leeftijd wordt ook gecheckt. Je mag namelijk niet jonger zijn dan 18 jaar. Als student zijn er opties, maar zekerheid krijg je pas door contact op te nemen.

Omdat het hier een kleine lening betreft, hoeft deze hogere rente je niet per se af te schrikken. Er was een tijdelijke noodsituatie en die kun je hiermee oplossen.

Met spoed geld lenen betekent ook dat je de lening op jouw beurt snel moet terugbetalen. Een afbetalingstermijn van 15 a 30 dagen is heel normaal. Ga je daar overheen, dan zal de rente op kunnen lopen.

Wil je dit echt niet dan ben je beter uit met een goedkope persoonlijke lening, doorlopend krediet of bij een particulier. Dit hangt ook van de hoogte van het bedrag dat je wilt lenen. Bij een spoedlening aanvragen betreft het meestal een lager bedrag.

Spoed Lening: Zonder Te Wachten Vandaag Nog Geregeld
5 (100%) 1 vote
Ben je er nog niet helemaal uit? Vergelijk hier zelf meer partijen en maak een weloverwogen keuze.

728 x 90