Home » aandelen kopen

Aandelen kopen

Wil je aandelen kopen en verkopen? Zoek niet verder! Hier leer je in een paar stappen hoe het beleggen in aandelen online werkt, waar je terecht kunt en waar je precies op moet letten.

Beginnen in: / direct

en ontdek precies hoe het werkt!

 

Waarom aandelen kopen?

Mensen die willen investeren, beginnen vaak met het kopen van aandelen. Een aandeel is een deel van het kapitaal van een onderneming. Door te investeren in de aandelen van een bedrijf, word je aandeelhouder en koppel je het rendement van je investering aan de strategische beslissingen die het bedrijf neemt.

In dit artikel bespreken we hoe je aandelen kunt kopen, waar je dit online en offline kunt doen, welke aandelen momenteel interessant zijn, hoe je een aandeel kunt opzoeken en analyseren, wie aandelen kan kopen en wat de kosten zijn, welke vragen je je op voorhand best stelt en hoe je risico’s kunt vermijden.

Inhoud

Hoe koop ik online aandelen?

De makkelijkste manier om online aandelen te kopen is op het platform van een makelaar. Dit geeft je toegang tot een duidelijke en intuïtieve tool waarmee je de aankoop snel kunt afronden. Beleg je liever mobiel? Bekijk dan de mogelijkheden voor de beste aandelen kopen apps. Wil je beleggen via je computer, volg dan ons onderstaande handige stappenplan.

Stap 1: Kies een makelaar

Om te investeren via een makelaar, kies je best een online platform waar je je comfortabel bij voelt. Op basis van verschillende parameters, zoals veiligheid en het aanbod aan beschikbare producten en tarieven, hebben we drie interessante makelaars voor je geselecteerd:

1. eToro: lage kosten

eToro logotype

Via eToro kun je beleggen in fysieke aandelen of in CFD-aandelen die afgeleid zijn van producten zoals aandelen.

Het meest opvallende kenmerk van dit platform is de copy-trade-functionaliteit, waarmee je de aandelenbeleggingsstrategie van de best presterende handelaars kunt dupliceren en strategieën kunt analyseren en delen met meer dan 10 miljoen gebruikers.

Bij deze makelaar kun je op wereldwijde financiële markten populaire aandelen kopen, zoals Google, Amazon en BNP Paribas. De kosten zijn relatief laag, want er zijn geen depositokosten en je betaalt geen commissie om aandelen aan te kopen of te verhandelen.

eToro rekent alleen een opnamevergoeding van $5 en een inactiviteitsvergoeding van $10 als je het platform langer dan een jaar niet gebruikt. In vergelijking met de concurrentie zijn dit lage tarieven.

2. Libertex: jarenlange ervaring

Deze in 1997 opgerichte makelaar biedt al meer dan 20 jaar trouwe dienst. Libertex is aanwezig in bijna 30 landen en wordt wereldwijd door meer dan 2 miljoen mensen gebruikt.

Vooral de mobiele applicatie en het MetaTrader 4-platform zijn twee instrumenten die bijzonder doeltreffend kunnen zijn. De commissie op aandelen varieert van 0,1 tot 0,2%.

3. Plus500: handelsplatform om commissievrij CFD’s te verhandelen

Plus500 logotype

Een ander handelsplatform dat de afgelopen jaren enorm populair is gebleken, is Plus500. In tegenstelling tot eToro is deze aanbieder uitsluitend gespecialiseerd in CFD’s.

Het grootste nadeel van dit platform is dat je geen eigenaar bent van de aandelen in kwestie. Aan de andere kant kun je meer dan 2000 CFD’s verhandelen zonder ook maar één cent aan commissie te betalen. 

Met Plus500 kun je ook gebruikmaken van een hefboomwerking op je aandelen-CFD’s, op dezelfde manier waarop je een hefboomwerking kunt toepassen op andere instrumenten. Met een bovengrens van 1:5 voor particuliere klanten (en meer op andere activa-klassen), zou je met een storting van € 200 maximaal € 1000 kunnen verhandelen.

Als je Plus500 gebruikt om aandelen-CFD’s te verhandelen, kun je ook kiezen tussen een koop- of verkooporder. Dit betekent dat je kunt speculeren over de prijs die op en neer gaat. Dit is een functionaliteit die niet mogelijk is bij een traditionele effectenmakelaar.

Niet alleen het moederbedrijf is genoteerd aan de London Stock Exchange als een PLC, maar Plus500UK Ltd is ook geautoriseerd en gereguleerd door de FCA ((#509909). 

Bij Plus500 kun je binnen enkele minuten een demo-rekening openen en geld storten met een debet- of creditcard, overschrijving of PayPal. Het minimale bedrag dat je moet storten is € 100.

4. DEGIRO: Eenvoudige Nederlandse broker

  Het handelsplatform van DEGIRO staat bekend als minimalistisch en is relatief goedkoop. Er zijn wel commissiekosten, maar voor de VS zijn die laag. Hoewel je de meeste gangbare aandelen kunt vinden, staan sommige er nog niet op. Die moet je dan zelf aanvragen bij de klantenservice. Er is een kleine nieuwsrubriek, maar financiële data van bijhorende bedrijven moet je elders online opzoeken.

Stap 2: Open een account

etoro account aanmaken

Om aandelen te kunnen verhandelen moet je eerst een account openen, bijvoorbeeld bij eToro

Om je profiel te vervolledigen en je account te verifiëren moet je een inschrijvingsformulier invullen en de gevraagde stappen doorlopen. 

Houd ook een identiteits- en domicilie-bewijs bij de hand, want dit heb je nodig om je identiteit te controleren.

Stap 3: Stort geld

Vervolgens kun je geld storten op je account door gebruik te maken van een van de vele betalingsmethoden die beschikbaar zijn op eToro: Paypal, credit/debitkaart, Neteller, Skrill, Rapid Transert of bankoverschrijving.

Heb je besloten dat je dit aandeel bijvoorbeeld 5 stuks op €305 wilt kopen, stel dan een zogenaamde limit-order in. Dit doe je zo: klik eerst op de groene ‘koop knop’. Er ontstaat dan een venster die je zo invuld:

ideal afrekenen etoro

Stap 4: Kies welk aandeel je wilt kopen

Om toegang te krijgen tot alle aandelen, klik je links op het tabblad “Markten” en vervolgens op “eToro’s Algemene Marktplaats”.

Daar heb je toegang tot verschillende soorten producten, zoals obligaties, aandelen of cryptomunten.

Om een aandeel op de financiële markten te kopen, moet je op het tabblad “Aandelen” in het midden van het scherm klikken. Als je wilt kun je de aandelen eventueel ook sorteren per beurs, zoals Parijs, New York, Londen of Tokio. Op deze pagina heb je voor elk aandeel twee knoppen: “Kopen” en “Verkopen”.

Stap 5: Koop je aandeel

Vervolgens moet je het aantal aandelen dat je wilt kopen, je “stop loss” en je “take profit” bepalen, en of je al dan niet een hefboomeffect wilt instellen. 

Als je al deze parameters wilt bevestigen, moet je klikken op “Order plaatsen”.

Stap 6: Volg je aandelenkoers

Zodra je hebt geïnvesteerd in aandelen, moet je op de hoogte blijven van het wereldwijde economische nieuws en van de specifieke situatie van de bedrijven waarin je hebt geïnvesteerd.

Dit kun je doen door je te verdiepen in de openbare documenten van het bedrijf in kwestie, door de dynamiek van de sector te begrijpen, door de belangrijkste klanten en leveranciers van het bedrijf in de gaten te houden en door de algemene ontwikkelingen in het beleid van de centrale bank te volgen.

Stap 7: Je aandelen opnieuw verkopen

Een aandeel kun je doorverkopen door het algemene menu te doorlopen of via je account. De eerste mogelijkheid op deze pagina bestaat uit het aanklikken van het rode kruisje naast het detail van je aandeel. Als je door de tab “Portefeuille” gaat, moet je op het tandwiel klikken en dan op “Sluiten”.

Om de sluiting van je positie definitief te bevestigen, moet je op “Alles sluiten” klikken. Houd er rekening mee dat je ervoor kunt kiezen om al je posities te sluiten of slechts een deel ervan.

Hoe kun je aandelen kopen zonder tussenkomst van online makelaars?

Voordat je aandelen gaat kopen, kan het handig zijn om te weten dat dit niet per se via een online platform hoeft te gebeuren. Wil je weten hoe je in het bezit kunt komen van aandelen zonder tussenkomst van een online makelaar? Hieronder lees je op welke manieren dit mogelijk is.

1. Aandelen kopen via een bank of een investeringsfonds

Naast het gebruik van online makelaars is dit de op een na meest gebruikte methode. Eerst moet je een effectenrekening openen bij een bank of een beleggingsfonds en een keuze maken uit de verschillende aangeboden fiscale pakketten, zoals een Aandelenspaarplan (PEA), PEA–MKB, een levensverzekering of een effectenrekening.

2. Rechtstreekse aankoop van aandelen bij de onderneming

Een andere oplossing kan zijn om aandelen rechtstreeks bij het bedrijf in kwestie aan te kopen. In dit geval is het de vennootschap zelf die de nodige transacties zal uitvoeren, zoals de betaling van dividenden of de toekenning van nieuwe aandelen. Op deze manier krijg je exclusieve toegang tot informatie en vermijd je bemiddelingskosten.

Volgens ons is deze methode niet geschikt voor een beleggingsstrategie die gebaseerd is op verificatie, omdat je rechtstreeks en individueel moet kunnen omgaan met elk bedrijf waarin je investeert. Stel dat je investeert in 30 verschillende bedrijven, dan heb je 30 verschillende accounts nodig. Het is duidelijk dat deze strategie moeilijk te beheren is.

Hoe kun je geld verdienen met aandelen?

Met aandelen kun je op drie verschillende manieren geld verdienen: kapitaalwinst, dividenden en het zogenaamde compound-effect.

1. Kapitaalwinst

Als de waarde van de aandelen hoger is dan de prijs die je oorspronkelijk hebt betaald, wordt dit kapitaalwinst genoemd.

Stel dat je 1000 BP-aandelen koopt aan € 0,35 per aandeel. Dit zou betekenen dat je totale investering € 3500 bedraagt. Vijf jaar later is de prijs van de aandelen verhoogd naar € 0,45 per aandeel. Omdat je blij bent met deze winst, besluit je om je aandelen te verkopen.

Je verdient dus € 0,1 er aandeel (€ 0,45 – € 0,35), wat resulteert in een totale winst van € 1000. Deze winst van € 1000 is kapitaalwinst. Het specifieke belastingtarief dat je op deze winst moet betalen, is afhankelijk van het land waarin je woont en je persoonlijke omstandigheden.

2. Dividenden

Je kunt ook geld verdienen aan aandelen in de vorm van dividenden. Deze stellen grote bedrijven in staat om hun winst te delen met hun aandeelhouders. De specifieke inkomsten uit dividenden zijn afhankelijk van hoe goed het bedrijf presteert.

Niet alle aandelen genereren dividenden, maar als ze dit doen, worden ze meestal om de 3 of 6 maanden uitgekeerd.

Laten we zeggen dat je 500 aandelen in HSBC bezit. Het bedrijf keert elke drie maanden dividenden uit. Deze keer kondigt HSBC een dividendrendement aan van 7%, wat € 0,28 per aandeel bedraagt. Je hebt 500 aandelen, dus ontvang je in totaal € 140 (€ 0,28 x 500 aandelen).

Het leuke aan dividenden is dat je dit naast je kapitaalwinst ontvangt. In een ideale wereld beleg je in aandelen die in waarde stijgen, terwijl je ook op regelmatige basis dividenden krijgt uitgekeerd.

3. Compound effect

In plaats van alleen maar te rekenen op kapitaalwinst of dividenden, proberen veel beleggers de inkomsten van een activa opnieuw te investeren om in de loop van de tijd meer inkomsten te genereren.

Dit staat bekend als “compounding”. Door een aandeel gedurende een lange tijd in bezit te houden en de winst voortdurend te herbeleggen, kun je een compound effect bereiken om winst op je winst te maken.

Laten we nu eens kijken naar een voorbeeld van compounding:

Stel dat je maandelijks € 100 investeert in een belegging met een rendement van 6%. Als je dit gedurende 10 jaar doet, heb je € 13.200 geïnvesteerd, wat resulteert in € 18.915. Als je dit gedurende 20 jaar doet, heb je € 25.200 geïnvesteerd, wat resulteert in € 50.640. Als je dit gedurende 40 jaar doet, heb je € 49.200 geïnvesteerd, wat resulteert in € 209.201.

De reden dat je investering op deze manier groeit, is dat je zowel op de winst die je herbelegt als op je oorspronkelijke investering verdient. Dit betekent dat je elk jaar meer rente verdient op zowel je oorspronkelijke investering als je winsten uit compounding.

Omdat de initiële winsten klein zijn, vereist compounding geduld. Op lange termijn kan deze methode echter heel lucratief zijn.

Natuurlijk moet je rekening houden met de schommelingen in de aandelenkoersen, de inflatie en de kosten, maar als je het goed doet, kan compounding een van de beste manieren zijn om je vermogen via aandelen te laten groeien.

Enkele veelbelovende aandelen voor 2020

Nu je weet hoe je aandelen moet kopen, zullen we bekijken welke bedrijven interessant zijn om in de gaten te houden.

LVMH (MC)

Ondanks de crisis doet luxe het beter dan de meeste andere sectoren. Na een significante omzetdaling in het eerste kwartaal van het jaar, stijgt de omzet opnieuw in landen als China, wat duidt op een herstel van het LVMH-aandeel.

Amazon (AMZN)

De wereldwijd bekende e-commerce-gigant heeft nog steeds grote ontwikkelingsmogelijkheden, zoals blijkt uit de toestroom van orders in tijden van wereldwijde opsluiting. Dus wil je een aandeel amazon kopen dan is dit ongetwijfeld een interessant aandeel om in portefeuille te houden. 

Google (GOOG)

Het bedrijf van Google, een echte digitale octopus, is zo breed dat het bezit van zijn aandelen al een vorm van diversificatie is. De recente buy-outs in innovatieve sectoren, zoals de “cloud” of kunstmatige intelligentie, getuigen van de wens van het Amerikaanse bedrijf om de concurrentie steeds opnieuw een stap voor te blijven.

Netflix (NFLX)

Een groei van meer dan 6000 % sinds 2010 … Deze groep kan werkelijk duizelingwekkende cijfers voorleggen. In een van de financiële markten die binnen enkele jaren verzadigd zal zijn, beschikt Netflix over kennis en manouvreerruimte die de concurrentie ver overstijgt.

La Française des Jeux (FDJ)

Door een monopolie op krasspellen te garanderen tot 2044, belooft dit Franse bedrijf nog vele jaren zeer winstgevend te zijn. Omdat de vooruitzichten op lange termijn positief zijn, lijkt het kopen van FDJ-aandelen een goede investering te zijn.

PSA (UG)

De Franse autofabrikant Peugeot-Citroën is een toonbeeld van management in tijden van crisis, zoals blijkt uit de sterke opleving in de periode na de crisis. Zo is de koers van het aandeel na een daling van bijna 30% in 2016 in slechts twee jaar tijd met meer dan 140% gestegen. Hetzelfde scenario speelt zich af in 2019, met een stijging van de aandeelkoers met 46% na een traag 2018 (-32%).

ORPEA (ORP)

ORPEA, de beheerder van bejaardentehuizen, biedt een breed scala aan diensten voor ouderen. Als je rekening houdt met de demografische parameters en de onvermijdelijke trend naar een vergrijzende bevolking, kan dit een interessante investeringsmogelijkheid zijn.

Ubisoft (UBI)

Als dominante speler op de markt voor videospelletjes zal dit bedrijf de komende jaren waarschijnlijk zijn positie versterken in een almaar groeiende sector.

Andere interessante aandelen

Naast de bovenstande aandelen, hebben we natuurlijk ook alle andere beste aandelen voor je op een rij gezet, zodat je makkelijk kunt kiezen welk aandeel bij jouw beleggingsstrategie past.  Kijk ook eens naar de mogelijkheden van aan aandelenfondsen

Hoe kun je een aandeel analyseren en opzoeken?

Wanneer je aandelen koopt, zijn sommige statistieken nuttiger dan andere omdat ze in realtime betere informatie geven over de huidige en toekomstige situatie van het bedrijf. Wij adviseren je dan ook om al voor je investering vooral rekening te houden met volgende zaken:

 • Winst per aandeel en de evolutie ervan in realtime en doorheen de tijd
 • De risicopremie; dit is het verschil tussen het rendement dat het aandeel biedt en het rendement dat een risicovrij effect als een staatsobligatie biedt. Als de risicopremie hoog is, is dat een sterk koopsignaal.
 • Het al dan niet uitkeren van een dividend
 • De jaarlijkse evolutie van het dividendbedrag
 • Het uitkeringspercentage (het deel van de winst dat als dividend wordt uitgekeerd)

Verder moet je voor een goede beursstrategie de basisprincipes van fundamentele en technische analyse kunnen begrijpen.

Fundamentele analyse is het segment dat aandelen op de beurs identificeert met een hoog groeipotentieel op basis van tastbare parameters, zoals goed financieel beheer op lange termijn.

Bij technische analyse gaat men na wie de financiële markten tussen kopers en verkopers op dit moment domineert. Door beide soorten analyse te beheersen, kun je op het juiste moment (technische analyse) de juiste aandelen op de beurs detecteren (fundamentele analyse).

Ten slotte moet je, omwille van de leesbaarheid, vertrouwd raken met de ISIN- en Mnemonic-codes. Deze gebruiken een reeks letters om aandelen te identificeren.

Wie kan aandelen kopen?

Aandelen kun je via twee financiële markten kopen: een nieuwe (primaire) markt, en een gebruikte (secundaire) markt. Net zoals elk ander product in het dagelijkse leven.

De primaire markt

Wanneer een bedrijf op de beurs is genoteerd en de eerste uitgifte van aandelen plaatsvindt, stelt het bedrijf aandelen beschikbaar op de primaire markt. De primaire markt is dus de nieuwe markt. De regelgevende instanties voor de financiële markt zullen toezicht houden op de uitgifteprijs van het aandeel.

De secundaire markt

De secundaire of “tweedehands” markt is de plaats waar effecten worden verhandeld volgens vraag en aanbod. Op deze secundaire markt is er dus sprake van een realtime schommeling van de prijzen.

Enkele vragen die je jezelf moet stellen voordat je aandelen koopt

Kun je als beginner aandelen kopen? Het antwoord is ja, maar voordat je in een of meerdere aandelen investeert, is het belangrijk om voldoende informatie te verzamelen. Alleen zo kun je de beste beslissingen nemen.

Hier zijn enkele vragen die je kunnen helpen om op de juiste manier te investeren:

 • Weet ik genoeg over de directe omgeving van het bedrijf?
 • Ben ik vertrouwd met de sector waarin het bedrijf actief is?
 • Is het verwerven van dit aandeel relevant in een diversificatiestrategie?
 • Verwachten de economische indicatoren een stijging van de aandelenkoers? Deze indicatoren kunnen de gemiddelde operationele marge of de gemiddelde winst per aandeel zijn.
 • Biedt de vennootschap in kwestie dividenden aan?
 • Zo ja, veranderen deze dividenden van jaar tot jaar?

Voordat je overgaat tot de aankoop van aandelen, zou je op de meeste van deze vragen positief moeten kunnen antwoorden.

Hoeveel kost het om aandelen te kopen?

Bij de aankoop van aandelen kunnen de kosten, die afhankelijk zijn van de gebruikte tussenpersoon, best hoog oplopen. Als je investeert via een bank, zijn er verschillende soorten kosten:

 • Bewaarloon: deze moeten jaarlijks worden betaald en zijn vergelijkbaar met de vergoedingen voor het beheer van je rekening.
 • Makelaars- of transactiekosten: dit zijn de kosten die je betaalt bij het plaatsen van een beursorder (koop- of verkooporder). Als je belegt in aandelen via een levensverzekering, is het ook mogelijk dat je moet betalen voor verrichtingen.

Via internetbankieren zijn deze tarieven redelijker. Er is geen bewaarloon en de makelaarskosten (of transactiekosten) zijn in principe lager.

Afhankelijk van de makelaar zijn deze kosten ofwel forfaitair (bijv. €1 per order) ofwel een percentage van het bedrag van het geplaatste order. Verder brengen online makelaars, zoals eToro, opname- of inactiviteitskosten in rekening als je account langer dan 12 maanden niet wordt gebruikt.

Hoe vermijd je risico's bij het kopen van aandelen?

Om risico’s zoveel mogelijk te vermijden, is het belangrijk om een investeringsmethodologie toe te passen. Er is geen perfecte methode om elke keer te winnen, maar het respecteren van bepaalde principes zal je helpen om fouten en kapitaalverlies te vermijden.

Informeer jezelf

Om de risico’s te beperken, is het essentieel om uitgebreide informatie te verkrijgen over de onderneming waarin je van plan bent te investeren (zoals geschiedenis, activiteitensector, leveranciers, klanten, concurrenten, de omvang van de markt in kwestie en de mogelijkheden die deze markt biedt). Het verzamelen van informatie moet echter ook op een meer macro-economische schaal gebeuren.

Zo zal het bijvoorbeeld nodig zijn om het beleid van de centrale banken of de regelgeving van de verschillende staten te volgen. Deze parameters zijn ook enorm belangrijk voor het rendement van je investeringen in beursnoteringen!

Diversifieer je portefeuille

De aankoop van aandelen moet ook in overeenstemming zijn met een logica van diversificatie van je portefeuille. Om zo gediversifieerd mogelijk te zijn, moet een portefeuille van activa:

 • Geografisch divers zijn
 • Gediversifieerd zijn volgens de verschillende activiteitssectoren
 • Verschillende activaklassen en financiële markten vertegenwoordigen (aandelen- en obligatierekeningen, levensverzekeringen, onroerend goed, verzamelobjecten, etc.).

Door activa in beursvolgorde samen te stellen in zeer uiteenlopende sectoren neem je minder risico’s in je beleggingen. Door te investeren begrijp je dat alle winnende strategieën een sterke informatie-inname, zowel voor als tijdens je investering, combineren met een visie die vooraf goed is doordacht en gericht is op de lange termijn.

Veelgestelde vragen

Over het algemeen is beleggen in obligaties minder risicovol dan beleggen in aandelen. Aan de andere kant zal het rendement op obligaties meestal lager zijn. De beste keuze is dus afhankelijk van het risico dat je wilt nemen.

Als je nieuw bent op de beurs, zijn fysieke aandelen toegankelijker dan de handel in CFD’s. Via deze tool moet je je namelijk vertrouwd maken met concepten als “margin trading” en “hefboomwerking”. De handel in CFD’s vereist ook een bijna volledige beschikbaarheid; het is namelijk mogelijk dat je heel snel moet reageren op bewegingen in de financiële markten.

Het kan een opportuniteit zijn om tijdens deze pandemie te investeren in aandelen die hun koers sterk hebben zien dalen tijdens de afgelopen maanden. Je moet hierbij wel rekening houden met het feit dat een aandeel in vrije val geen meerwaarde op langere termijn garandeert.

Een aandelenfonds is een subcategorie van beleggingsfondsen. Aandelenfondsen beleggen een groot deel van hun portefeuille in aandelen uit verschillende sectoren, maar kunnen ook betrekking hebben op andere soorten activa, zoals obligaties. Het voordeel van het inschrijven op een fonds is dat je de zoektocht naar informatie delegeert. Je bent niet langer degene die de beleggingsstrategie onderzoekt en bepaalt, maar de fondsbeheerder. Door het beheerteam en de prestaties van het fonds in het verleden te kennen, kun je een product kiezen dat het best bij je profiel past.

Een beursorder is een verzoek om beursactiva te kopen of te verkopen. Een beursorder wordt rechtstreeks via de financiële markten of via een tussenpersoon, de makelaar, geplaatst.

Een dividend is een inkomen dat door bedrijven wordt gegeven aan aandeelhouders die de keuze hebben gemaakt om in hun aandelen te investeren. Dit is echter niet verplicht of systematisch. Met de potentiële meerwaarde van een koersstijging van het aandeel is het een manier om geld te verdienen door te investeren in aandelen. Wij raden je aan om zoveel mogelijk op zoek te gaan naar aandelen die een dividend aanbieden.

Conclusie

Zoals we hebben gezien, zijn er veel verschillende manieren om aandelen te kopen op de beurs: via een online makelaar, via je bank of rechtstreeks via de bedrijven die de aandelen uitgeven. 

Houd er rekening mee dat beleggen in aandelen niet zonder risico is en dat er enkele aanbevelingen zijn die je best kunt opvolgen. Door je portefeuille te diversifiëren en aandelen vooraf tot in detail te analyseren, beperk je op voorhand het risico op kapitaalverlies.

Van alle online brokers heeft eToro onze voorkeur voor het kopen van aandelen. 

Aandelen kopen met eToro?

Wil je direct aandelen kopen? Dat kan! Koop je eerste aandelen op het meest gebruiksvriendelijke broker platform eToro. Miljoenen gebruikers gingen je dit jaar voor.
populair
Martijn Gijssen <a href="https://www.linkedin.com/in/martijn-gijsen-26a8681ba/" target="_blank"><img src="https://bankr.nl/wp-content/uploads/2020/11/linkedin.png"></a>

Dit artikel is getoetst op feiten. Met ruim 15 jaar ervaring in budgetbeheer onderzoekt Martijn voor Bankr.nl de eigenschappen en voor- en nadelen van financiële producten en services.

Scroll naar top