Coinbase Aandeel | Investeren in Coinbase

Het aandeel Coinbase is één van de meest veelbesproken aandelen van het jaar. In dit artikel bespreken we de ontwikkelingen en prognose van het Coinbase aandeel. 

Coinbase investeren staat op veel beleggers hun verlanglijst sinds de Coinbase IPO, en wij leggen uit hoe Coinbase aandelen kopen werkt!  

Coinbase Aandelen Kopen stappenplan

Klaar om te beginnen met aandelen Coinbase kopen? Klik op de groene knop en begin direct!

Coinbase is een populair handelsplatform voor cryptocurrency. De afgelopen jaren is het bedrijf sterk gegroeid, en na de beursgang in april van dit jaar is aandelen Coinbase kopen en investeren in Coinbase bij brokers als eToro mogelijk. 

Reden genoeg dus om dieper in te gaan op Coinbase stock, de Coinbase koersontwikkeling sinds Coinbase IPO kopen mogelijk was voor een select gezelschap beleggers en of het een goed moment is om te investeren in Coinbase aandelen.

Hoe Coinbase Aandelen Kopen?

In de volgende drie stappen gaan we je helpen profiteren van aandelen Coinbase en wordt uitgelegd hoe Coinbase aandelen kopen werkt. Het is slim om in ieder geval zo snel mogelijk een account op te zetten bij een online broker.

Het Coinbase aandeel is beschikbaar bij diverse online brokers. Hier kun je zelf aan de slag met aandelen Coinbase kopen en investeren in Coinbase aandelen. 

Stap 1: Kies de juiste broker voor het Coinbase Aandeel Kopen

Allereerst is het van belang dat je de juiste broker vindt die bij jouw handelsstrategie voor de Coinbase aandelen kopen past. Een online broker functioneert als een intermediair tussen de beurs en de belegger, en maakt het mogelijk dat jij eenvoudig kunt Coinbase investeren.

Daarnaast is het belangrijk om een broker te vinden die goed gereguleerd is. Een goed gereguleerde broker betekent een veilig platform waar je met gerust hart kunt beleggen. De meeste landen hebben één toezichthouder, zoals de AFM in Nederland.

Als je je beleggingen en de laatste koersontwikkelingen van het Coinbase aandeel altijd bij de hand wilt hebben, is het fijn als het handelsplatform van de broker ook een goede mobiele app heeft.

Dankzij de stijgende populariteit van online beleggen is het soms lastig om een geschikte broker voor jou te vinden voor aandelen Coinbase kopen. Hieronder maken we een selectie van goed gereguleerde brokers met lage kosten, zodat je weet dat je bij deze brokers goed zit.

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Capital bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)0.120.0vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€ 20,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom20:1500:1100:1100:1100:130:1
Valutaparen10040100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 0,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Overzicht van brokers

Onze beoordeling

5/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

eToro is onze favoriete aandelen broker. Deze broker maakt het makkelijk voor beginnende beleggers om zich comfortabel te maken in de beleggingswereld dankzij het gebruiksvriendelijke interface en het lage instapniveau. Ook Coinbase aandelen kopen doe je op deze manier bij eToro!

Daarnaast is eToro een sociaal handelsplatform, waar je de input van andere beleggers kunt lezen en ook comments over de aandelen op de feed van de pagina van de activa kunt zien. Zo krijg je input van een tal van beleggers, waar je wellicht handige informatie uit kunt halen.

Het online handelsplatform van eToro biedt daarnaast ook een tal van handige tools aan, zoals de CopyTrading tool. Met deze tool kun je de portfolio’s van door eToro geselecteerde succesvolle beleggers inzien en ook het bepaalde rendement en risicofactor bekijken.

Als je geïnteresseerd bent in een bepaald portfolio kun je deze zelfs in zijn geheel kopiëren. Zo heb je in één klap een gebalanceerd en gediversifieerd portfolio om je risico laag te houden.

eToro biedt naast aandelen ook andere handelsproducten aan, zoals ETF’s, CFD’s, indexen en grondstoffen. Om deze op je gemak te verkennen kun je gebruik maken van de gratis demofunctie, zo kun je risicoloos beleggen in deze en andere handelsproducten.

Wanneer je met echt geld wilt beleggen, kun je dit doen vanaf het lage minimale inleg bedrag van €170,-. Zo kun je ook met echt geld langzaam je inleg opbouwen en beginnen met een relatief laag risico. Daarnaast betaal je 0% commissie over beleggen in aandelen en ETF’s en kun je dus meer potentieel rendement behalen.

Qua betrouwbaarheid zit eToro ook goed: het platform wordt gereguleerd in meerdere landen waaronder de Britse FCA en de Cypriotische CySec.

Wil je meer weten over eToro? Ontdekt het zelf met een gratis account!

Stap 2: Open een gratis account voor het Aandeel Coinbase Kopen

Wanneer je een bepaalde broker hebt gekozen, is het tijd om een account te openen zodat je toegang krijgt tot het platform waar je het aandeel Coinbase koopt. We zullen als voorbeeld eToro nemen, maar bij de meeste brokers gaat dit proces vaak hetzelfde.

Meld je aan bij eToro

Via de eToro homepage kun je rechtsboven kiezen om een nieuw account aan te maken.

Verifieer je account

Zodra je account aangemaakt is, hoef je deze enkel nog de activeren via de verificatie link in je e-mail. Vervolgens zul je toegang krijgen tot het netwerk.

Om te beleggen met echt geld zul je echter nog een extra stap moeten doorlopen.

Klik rechtsboven op 'Join Now' op de eToro homepage
Voltooi je profiel en financieer je account

Je zult zien dat je op het moment alleen nog de mogelijkheid hebt om met het demo account te beleggen. Als je met echt geld wilt beleggen, zul je nog een aantal stappen moeten doornemen.

Het zogenaamde KYC proces (Know Your Customer) is een verplicht proces dat je bij elke gereguleerde broker moet nalopen om te starten met beleggen met echt geld.

Hiervoor zul je een kopie van je identiteitsbewijs moeten uploaden, je bankrekening koppelen en een vragenlijst moeten invullen die verifieert dat je je bewust bent van de risico’s die bij beleggen komen kijken.

Start van het KYC proces in eToro

Zodra je dit gedaan hebt, kun je beginnen met geld storten via een tal van betaalopties, zoals onder andere iDeal, PayPal, Sofort en creditcard. Dit kun je vervolgens gebruiken voor Coinbase investeren en het Coinbase aandeel kopen.

Stap 3: Zoek het Coinbase Aandeel

Coinbase aandelen kopen en opzoeken is heel eenvoudig bij eToro! Het enige dat je hoeft te doen is het aandeel Coinbase opzoeken met de zoekfunctie bovenin de pagina. Het aandeel Coinbase staat geregistreerd onder de ticker COIN.

Het aandeel Coinbase kopen is vervolgens heel eenvoudig. Je klikt op Coinbase stock kopen en vult in tegen welke prijs je het Coinbase aandeel wilt kopen.

Het eToro dashboard waarin je het aandeel Coinbase opzoekt

Wil je alvast voorbereid zijn om op het aandeel Coinbase kopen? Maak gratis een account aan bij eToro verken het platform!

Ad voor Coinbase

Over Coinbase

Coinbase is een cryptocurrency handelsplatform waar je onder andere Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin naast een tal van andere cryptocurrency’s onderling kunt wisselen.

Het bedrijf is in 2012 opgericht en is het grootste cryptocurrency wisselkantoor in de Verenigde Staten. De oprichters zijn Brian Armstrong, voormalig Airbnb engineer, en Fred Ehrsam, een Goldman Sachs trader.

Het bedrijf groeide al snel uit naar meer dan één miljoen gebruikers in 2014 en ontving een tal van investeringen van verschillende financieringsbedrijven. Coinbase biedt twee producten aan: het functioneren als wisselkantoor voor diverse digitale valuta en de verkoop van cryptocurrency aan particulieren.
 
Sinds 2018 biedt Coinbase een koop/verkoop mogelijkheid voor crypto’s in meer dan 32 landen en een functionerende cryptocurrency wallet in meer dan 190 landen.

Koers Aandeel Coinbase

De koers van het aandeel Coinbase begon na de IPO (eerste beursgang) met een hele hoge waardering van meer dan 300 euro per Coinbase aandeel. Dit bleek ook de maanden erna, want tot juni 2021 verloor het aandeel veel waarde. Per juni was de Coinbase stock nog slechts 189 euro waard.
 

Koersontwikkeling Coinbase Aandeel 2022

De afgelopen maanden is de Coinbase stock dus ingezakt, maar dit geeft mogelijk juist een goed instapmoment voor investeerders. De prijs van de Coinbase stock kopen is inmiddels weer vrij stabiel.
 
De toekomst en de prijsontwikkeling van Coinbase stock kopen zal grotendeels samengaan met hoe populair de op Coinbase verhandelde cryptocurrency zijn, en deze worden elk jaar groter en populairder. Als deze trend zich doorzet valt te verwachten dat Coinbase stock goed blijft presteren. 

Waarom Aandelen Coinbase Kopen

Coinbase is één van de grootste handelsplatformen op het gebied van cryptocurrency.

Coinbase kopen is niet alleen een investering in een innovatief en toonaangevend bedrijf, maar getuigt ook van vertrouwen in deze digitale munten. 

Als cryptocurrency het geld van de toekomst worden dan kun je er vanuit gaan dat ook het aandeel Coinbase en het bedrijf goed zullen presteren, daar deze vol inzetten op de adoptie en het volwassen worden van munten als Bitcoin.

Actuele koers van Coinbase in eToro

Het aandeel Coinbase kan dan dus een uitermate slimme investering zijn. Je investeert in een toonaangevend bedrijf die bovenop een baanbrekende industrie zit met mogelijk gigantisch toekomstperspectief voor zowel de munten als Coinbase aandelen. 

Voor veel liefhebbers van cryptocurrency – en dat zijn er inmiddels veel – zal Coinbase daarom een populaire investering zijn. Zeker nu het aandeel Coinbase relatief ‘goedkoop’ te kopen valt bij partijen als eTor, lijkt Coinbase kopen een mogelijke buitenkans.

Interessante aandelen naast Coinbase Aandeel

Hieronder hebben we een aantal aandelen op een rijtje gezet die net zoals het Coinbase aandeel ook erg interessant zijn, en een extra toevoeging kunnen vormen aan je portfolio zodat je niet volledig afhankelijk bent van het aandeel Coinbase. 

Arcadis (ARCAD)

Het advies- en ingenieursbedrijf Arcadis is wereldwijd bekend op het gebied van infrastructuur, water, milieu en bebouwing en behoort tot de top 50 grootste bedrijven van Nederlandse oorsprong. Met haar focus op duurzaamheid en aankomende projecten staat de waarde van aandeel Arcadis hoger dan ooit tevoren.

Reden genoeg om dieper in te gaan op dit aandeel als belegger. We hebben een artikel geschreven over dit snel groeiende aandeel. Druk op de groene knop of begin direct met beleggen in Arcadis!

Apple (AAPL)
Apple is al langere tijd een begrip in de wereld. Iedereen heeft wel eens gehoord van een iPad, iPhone of Mac. Ook blijft de waarde van aandeel Apple alsmaar stijgen en lijkt het aandeel hier nog niet klaar mee te zijn.
 
Uiteraard is een historisch succesvol bedrijf als Apple natuurlijk erg populair, maar is het nu nog waard om te beleggen in aandeel Apple of begint Apple haar limiet te bereiken? Lees ons artikel over Apple en kom meer te weten over het bedrijf en het aandeel Apple!
Philips (PHIA)

Philips is een van Nederlands grootste bedrijven en staat geregistreerd in de AEX, de lijst van de 25 grootste bedrijven met een Nederlandse oorsprong. Het bedrijf is in het verleden een pionier geweest op het gebied van elektronica en focust hedendaags nog steeds op het vernieuwen innoveren van haar producten.

Dit is in de elektronicamarkt uiteraard erg van belang om de markt bij te houden. Met dank aan het beleid om te blijven vernieuwen staat de waarde van aandeel Philips hoger dan ooit tevoren.

Aandeel Coinbase: Veelgestelde vragen

Het Coinbase aandeel kopen doe je eenvoudig, snel en zonder extra kosten via een populaire online broker zoals eToro! Een account registreren is gratis, en je betaalt hier geen commissiekosten over aandelen Coinbase kopen.

Coinbase aandelen kopen kan door te zoeken naar Coinbase of de Coinbase stock ticker “COIN” via de zoekfunctie op de website. Daarna gebruik je de knop handelen om te bepalen hoeveel Coinbase aandelen je wilt kopen.

Coinbase stock kopen is een hele interessante belegging omdat het hier gaat om een bedrijf dat ongekend hard is gegroeid de afgelopen jaren. Coinbase profiteert mee van de steeds groter wordende cryptomarkt en maakt veel winst, en daarom willen veel beleggers investeren in Coinbase en het aandeel Coinbase kopen.

De Coinbase IPO kopen was een gigantisch gebeurtenis op de beurs. Ondanks dat de koers in waarde daalde na de beursgang, is het bedrijf onverminderd populair onder beleggers en kent het miljoenen gebruikers. Naarmate cryptocurrency als Bitcoin volwassener worden is de verwachting dat dit alleen maar verder toeneemt.

Coinbase investeren doe je bij een broker die aandelenhandel aanbiedt aan haar gebruikers.

Onze favoriete aandelen broker is eToro, hier kun je zonder commissie beleggen in aandelen zoals Coinbase stock vanaf het moment dat deze worden uitgegeven.Met de gratis demo kun je het platform alvast herkennen, of begin met investeren met echt geld in andere aandelen!

De waarde van Coinbase aandelen zullen voornamelijk samenhangen met de prijzen van grote cryptocurrency’s als Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Ook zal de publieke opinie van crypto’s in het algemeen invloed hebben op de prijs van aandeel Coinbase.

Er wordt verwacht dat het succes van Coinbase aandeel en Coinbase als bedrijf invloed heeft op de staat van cryptocurrency, dus andersom werkt dit ook. In feite versterken ze elkaar! 

Dit is moeilijk te zeggen, maar de verwachting is, omdat Coinbase afhankelijk is van het succes van crypto’s en (deels) vice versa, dat het Coinbase aandeel ook relatief volatiel zal zijn voor een aandeel. Het beweegt mee met hoeveel er gehandeld wordt in cryptocurrency op het platform. 

Aandeel Coinbase: Conclusie

Al met al hangt er heel veel af van de Coinbase aandelen voor mensen die belegd hebben in crypto’s of geïnteresseerd zijn in crypto’s. Het Coinbase aandeel aanbieden wordt gezien als een poging tot het mainstream maken van cryptocurrency, omdat het de eerste crypto exchange is die haar aandelen verkoopt.

Omdat het aandeel Coinbase erg afhankelijk is van de waarde van onder andere Bitcoin en andere cryptocurrency, is het belangrijk om deze munten goed in de gaten te houden wanneer je wilt investeren in Coinbase aandelen. Hoe meer er gehandeld wordt in crypto hoe beter het gaat met het Coinbase aandeel.

Beleggen in het Coinbase aandeel is het meest geschikt voor mensen die geloven in de waarde van crypto’s op de lange termijn en ook bereid zijn om de koersen van verschillende crypto’s in de gaten te houden.

Wanneer de cryptocurrency markt steeds groter wordt en geaccepteerd profiteert het aandeel Coinbase daar namelijk van, en kan de Coinbase aandeel koers in 2021 goed gaan presteren!

Gratis account aanmaken en investeren in het Coinbase Aandeel?

Maak bij eToro een vrijblijvende account aan en begin meteen met aandelen Coinbase kopen tegen 0% commissie.
begin direct!
Scroll naar boven