Aandeel Flow Traders Kopen en live koers

FLOW TRADERSFLOW.AS
1,69%
19,80 €

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Flow Traders is een veelbesproken flitshandelbedrijf waar vele miljoenen winst gemaakt wordt met een snelle internetverbinding. Het heeft ook een eigen aandeel; in dit artikel leggen we uit over hoe je het aandeel Flow Traders kopen kan.

Wil je ook investeren in dit veelbelovende bedrijf? We leggen je in dit artikel uit hoe jij ook gemakkelijk kan investeren in dit bedrijf van Hollandse bodem!

Aandeel Flow Traders Kopen - Stappenplan

Vandaag nog Flow Traders aandeel kopen? Start bij eToro!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Flow Traders is inmiddels flink uitgebreid sinds de oprichting in 2004 en de eerste vestiging in Amsterdam. Inmiddels zijn er vestigingen op verschillende plekken in Europa, Amerika en Azië.

In het jaar 2021 is het aandeel Flow Traders flink gestegen en het jaar is nog niet eens voorbij. Het meeste van de stijging is in de eerste drie maanden van dit jaar geweest.

Wat erg interessant is aangezien de financiële markten in deze maanden minder liquiditeit in de financiële markten zit. Toch weet Flow Traders te profiteren waardoor de flow traders koers stijgt.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Hoe kan ik Aandeel Flow Traders Kopen?

Het aandeel Flow Traders is bij verschillende online brokers verkrijgbaar. Dit makt het erg eenvoudig om het aandeel te kopen en in te spelen op de Flow Traders koers.

Je kunt bij onder andere eToro het Flow Traders aandeel aankopen. eToro is een broker die door ons wordt aangeraden, vooral voor beginnende beleggers is dit een goede broker.

Wil je meer weten over het investeren in aandelen? Lees dan meer over aandelen kopen.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 1: Kies een broker

Je zult als eerst een online broker moeten kiezen om te beginnen met beleggen. Het is dan wel belangrijk dat deze online broker het aandeel Flow Traders aanbied, indien je in de koers Flow Traders wilt investeren.

Het aanbod aan handelsobjecten kan per online broker veel verschillen. Sommige brokers bieden bijvoorbeeld alleen CFD’s of crypto aan.

Wat ook goed is om op te letten is de regulatie en licentie. Een gereguleerde broker is vele malen veiliger dan een broker die dit niet is.

Door de regulatie van een broker wordt de broker door een andere organisatie gecontroleerd. Hierdoor kan je uitgaan van de veiligheid van jouw beleggingen in het aandeel Flow Traders.

Iedere broker heeft zijn eigen platform, sommigen vele malen ingewikkelder dan de ander. Voor beginners raden wij eToro aan, mede door het gebruiksvriendelijke platform.

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Capital bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)0.120.0vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€ 20,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom20:1500:1100:1100:1100:130:1
Valutaparen10040100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 0,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Overzicht van brokers

Onze beoordeling

5/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

Met veel verschillende voordelen en functies is eToro voor bijna iedere belegger een goede keus. Het platform is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk wat beleggen al een stuk eenvoudiger maakt.

eToro heeft dus verschillende functies waaronder Copy Trading. Deze functie zorgt ervoor dat je het portfolio van andere meer ervaren beleggers in kunt zien.

De Copy Trading functie is dus perfect voor de beginnende belegger. Zo is het mogelijk om met een goede basis te starten en kan je mee beleggen met anderen.

De andere functie die eToro aanbied is een gratis demo-account. Dit is vooral handig voor de beginnende belegger, je kunt dan zonder risico het platform ontdekken en leren investeren.

Bij eToro kan je al met een relatief laag bedrag beginnen met beleggen. Er is namelijk een lage minimale inleg van $50 (€42).

Er zijn veel verschillende handelsobjecten beschikbaar bij eToro. eToro biedt ETF’s, CFD’s, aandelen, crypto, grondstoffen en forex aan.

Naast alle opties aan handelsobjecten, geniet je ook nog is van andere voordelen. Bij eToro wordt er namelijk 0% commissie gerekend over aandelen en ETF’s.

eToro is een gelicenseerd en gereguleerde broker bij de CySEC. Hierdoor is het platform dus veilig en kan je uitgaan van de veiligheid van jouw investeringen.

Al met al is de online broker eToro een goede keus voor beginnende beleggers, maar biedt het ook opties voor meer ervaren beleggers. Kies voor eToro en geniet van alle voordelen die het platform te bieden heeft.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Onze beoordeling

4/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

Met een breed aanbod in handelsobjecten en als de grootste broker van Nederland voor particulieren, is DEGIRO een goede keus voor beleggers. Het platform heeft lage transactiekosten wat altijd een voordeel is.

DEGIRO is vooral voor wat meer ervaren beleggers een goede keuze. Je beschikt hier niet over een demo account dus valt er niet te oefenen op het platform.

Bij deze online broker heb je het voordeel dat er geen opstartkosten zijn en geniet je van het grote aanbod aan handelsobjecten. DEGIRO is vooral een goede keus voor aandelen en ETF’s.

DEGIRO heeft wel een app voor zowel iOS als Android. Zo kun je jouw portfolio altijd eenvoudig bekijken en snel orders plaatsen.

Deze online broker is gereguleerd bij De Nederlandsche Bank (DNB). Wat dus een voordeel is tegenover ongereguleerde brokers.

Stap 2: Open een account

Zodra je een online broker hebt gekozen kun je beginnen met het aanmaken van een account. Zo kun je later ook echt gaan beleggen in producten zoals het aandeel Flow Traders.

Wij nemen voor het aanmaken van een account eToro als voorbeeld. Het aanmaken van een account is hier erg eenvoudig.

Meld je aan bij eToro

Ga naar de website van eToro en vul de gevraagde gegevens in. Zodra je dit hebt gedaan is je account aangemaakt en kan deze geverifieerd worden.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Verifieer je account

Nadat je jouw account hebt aangemaakt krijg je een verificatiemail. Deze wordt gestuurd naar het door jou ingevulde e-mailadres. Klik op de link in deze email om je account te verifiëren.

Activeer en stort geld op je account

Je hebt nu jouw account geverifieerd, nu moeten we alleen nog geld hebben om mee te beleggen. Je kunt eenvoudig geld op je account storten via een van de betalingsmogelijkheden zoals iDeal.

Voordat je geld kunt storten wordt je gevraagd om jouw identiteit te verifiëren, dit doe je  door middel van een foto van je identiteitskaart. Je krijgt hierna nog een aantal vragen om je kennis over beleggen te toetsen.

Als je deze stappen hebt doorlopen kun je geld storten op jouw account. Hierna kun je direct starten met beleggen bij eToro.

Geld storten via iDeal

Stap 3: Direct Aandeel Flow Traders Kopen

We kunnen nu op zoek gaan naar het aandeel Flow Traders. Dit kan eenvoudig via de zoekbalk in het platform van eToro.

Hier kun je Flow Traders invullen en zul je het aandeel zien staan. Je wordt hierna doorgestuurd naar een pagina info over het aandeel Flow Traders, met onder andere de koers Flow Traders.

Het aandeel Flow Traders kopen in eToro

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Logo Flow Traders

Wat doet Flow Traders?

Flow Traders is een bedrijf dat zich volledig specialiseert in het handelen in financiële markten. Met inmiddels meerdere vestigingen heeft Flow Traders werknemers en traders in verschillende continenten.

Het bedrijf is opgericht in 2004 met een vestiging in Amsterdam. Inmiddels is de Flow Traders stock erg bekend onder beleggers en traders.

Het Flow Traders aandeel is in 2015 op de beurs gekomen. In dit jaar is het aandeel al flink gestegen, vooral aan het begin van het jaar.

Het aandeel Flow Traders heeft veel schommelingen gezien sinds de beursgang en is inmiddels weer gestegen boven de initiële prijs van €32.

Flow Traders levert onder andere liquiditeit voor exchanges en ze werken ook samen met instituties. Hiernaast handelen ze zelf uiteraard ook in verschillende markten om zo winst te genereren.

Het bedrijf is vooral voor veel beginnende traders een droom om voor te werken. Het valt ook op dat het bedrijf zich focust op het welzijn van de werknemers, bij het handelen is dit namelijk van groot belang.

Zo heeft Flow Traders een sportschool en masseuse in hun kantoor. Er zijn verschillende plekken om tot rust te komen zodat de werknemers optimaal kunnen presteren.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Aandeel Flow Traders Dividend

Wanneer je investeert in aandeel Flow Traders kan je niet alleen profiteren van een koersstijging, maar ook van het dividend Flow Traders dat ze uitbetalen.

Het Flow Traders dividend is in de afgelopen tijd zelfs erg gegroeid. Deze is in een paar maanden van 11% naar nu ongeveer 19% gestegen.

Zodra je dus investeert in Flow Traders stock heb je ook nog eens voordeel van dit percentage aan dividend. Echter kan deze wel constant veranderen en is de 19% dus zeker niet gegarandeerd.

Deze stijging in dividend Flow Traders heeft waarschijnlijk te maken met een groei aan winst. Indien het bedrijf meer winst maakt krijgen de aandeelhouders ook meer uitbetaald aan dividend Flow Traders.

Als je belegt in aandelen met dividend zorg je voor een extra passieve inkomstenbron. Je kunt dus door het opbouwen van een portfolio met veel dividend aandelen een iets minder risicovol portfolio aanhouden.

Een nadeel aan dividend aandelen is wel dat de koers hierdoor over het algemeen minder snel zal stijgen. Het geld wat namelijk naar de aandeelhouders gaat kan niet worden gebruikt om het bedrijf verder te ontwikkelen.

Direct Aandeel Flow Traders Kopen? Begin vandaag nog bij eToro!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Huidige Flow Traders koers

In de afgelopen maand is de Flow Traders koers 6,6% gedaald. Echter is de koers over een periode van zes maanden nog 11% gestegen.

Op korte termijn kunnen we altijd fluctuaties zien bij aandelen en dus ook bij het aandeel Flow Traders. Zo zie je dat als je op de lange termijn kijkt het aandeel over het algemeen vaak blijft stijgen.

Vooralsnog heeft het aandeel Flow Traders een stijging gezien van 24% alleen al in de voortgang van dit jaar. Het zou goed kunnen dat het aandeel verder blijft stijgen, maar dit hangt uiteraard erg af van de winst en prestatie van het bedrijf.

Als je aan het begin van dit jaar slechts €500 had belegt in het aandeel Flow Traders zou de investering maar liefst €500 / €27,80 * 34,42 = €619,06 waard zijn. Dit is exclusief het dividend dat je over deze periode had kunnen ontvangen.

De Flow Traders koers hangt onder andere ook af van de financiële markten. Als deze in hun voordeel bewegen zullen we meer kunnen handelen en samenwerkingen aan kunnen gaan met instituties.

Nu Aandeel Flow Traders Kopen?

Afgelopen maand is er dus een daling van 6,6% geweest wat een goed instap moment kan zijn. Echter als we kijken naar de afgelopen 5 jaar, zal je zien dat na de grote stijgingen in het begin van het jaar de Flow Traders koers daalt.

Dit herhaald zich tot nu toe jaarlijks, al was afgelopen jaar een minder sterke daling dan  we deze al hebben gezien. Nu kan een goed moment zijn om in te stappen, maar de kans is ook aanwezig dat de koers in de laatste maanden van dit jaar een daling kan zien.

Mocht je nu al het aandeel Flow Traders willen kopen, koop dan niet alles direct. Spreid je aankopen periodiek uit zodat je in het geval van een daling bij kunt kopen en een betere gemiddelde aankoop hebt.

Hierdoor minimaliseer je je risico en dus ook het verlies dat je maakt per aandeel Flow Traders dat je aankoopt.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Ook Interessant naast Aandeel Flow Traders

Het is een goed idee om je portfolio wat ui te breiden en divers te houden. Hierdoor heeft je portfolio minder risico en kun je ook profiteren van groei in verschillende sectoren.

Hieronder staan een aantal aandelen die wellicht goed in je portfolio passen naast het aandeel Flow Traders.

Bank of America (BAC)

Als de grootste commerciële bank in de Verenigde Staten is deze bank niet weg te denken uit de financiële sector.

Bank of America een van de grootste ondernemingen in de wereld. Hiernaast is dit het grootste Amerikaanse bedrijf dat geen deel uitmaakt van de Dow Jones aandelenindex.

Onder beleggers is de Bank of America een bekend aandeel en wordt deze dan ook veel verhandeld.

Het aandeel betaald dividend uit en stijgt over de lange termijn constant.

ING Groep NV (INGA)

Nog een reeds bekende bank is ING, deze financiële instelling is opgericht in Nederland.

Deze bank is dus ook erg bekend in Nederland, maar ook zeker niet onbekend voor andere landen.

Het afgelopen jaar heeft het aandeel van deze bank een flinke stijging gezien.

Deze stijging zou wellicht door kunnen gaan met genoeg innovatie binnen de bedrijfsvoering.

Van oorsprong deed ING ook zaken in verzekeringen. Sinds 2016 houdt ING zich alleen nog maar bezig met bank zaken.

Berkshire Hathaway (BRK)

Door te investeren in Berkshire Hathaway investeer je in veel meer sectoren en bedrijven.

Dit bedrijf bezit een groot aantal bedrijven in de transport- en energiesector, zowel als de financiële sector.

Ze hebben onder andere ook minderheidsbelangen in bedrijven zoals Coca-Cola en Wells Fargo.

De naam komt je misschien bekend voor als je Warren Buffet kent.

Warren Buffet is sinds 2017 voorzitter van het bedrijf en heeft een ruim belang in het bedrijf.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Aandeel Flow Traders: Veelgestelde Vragen

Flow Traders is een marketmaker opgericht in Amsterdam. Het bedrijf verdient geld door het handelen in de financiële markten.

Het aandeel Flow Traders is sinds 2015 als aandeel te vinden op de Euronext Amsterdam. Inmiddels heeft het bedrijf vestigingen in verschillende continenten.

Het bedrijf is nog volledig aan het uitbreiden wat erg goed kan zijn voor het aandeel Flow Traders. 

Het bedrijf verdient geld door te handelen in verschillende handelsobjecten binnen de financiële sector. Dit kunnen bijvoorbeeld ETF’s of aandelen zijn.

De koers van het aandeel Flow Traders geeft ook sterk weer wanneer het bedrijf meer verdiend dan anders. Vaak zijn de eerste en laatste maanden van het jaar het minst winstgevend.

De winst en omzet van het bedrijf hangt dus voor een groot deel af van de financiële markten. Indien deze in het voordeel is van Flow Traders zal waarschijnlijk de koers en het dividend ook stijgen.

Wanneer je investeert in het aandeel Flow Traders ontvang je ook periodiek dividend. Dit is momenteel een percentage van ongeveer 19%.

Echter kan het zo zijn dat dividend niet wordt uitbetaald in bepaalde periodes. Dit kan gedaan worden om de winst terug te investeren in het bedrijf.

Op deze manier kan het bedrijf sneller groeien dan dat het veel dividend uitbetaald. Uiteindelijk is het idee dat hier de koers sneller door zal stijgen.

Een market maker zoals Flow Traders handelt in bepaalde objecten zoals ETF’s of aandelen. Deze bedrijven zetten constant orders in de markt om zo winst te maken op bepaalde objecten.

Indien ze winstgevend zijn op deze handelingen zal waarschijnlijk het aandeel Flow Traders ook stijgen. Door te investeren in Flow Traders ontvang je ook nog eens dividend.

Flitshandel wordt ook wel High Frequency trading genoemd. Dit is een bepaalde manier van traden waarbij een object in korte tijd wordt gekocht en verkocht.
 
Dit is vaak op grafieken te zien als een zo geheten ‘price spike’. Waarbij de koers van een aandeel snel stijgt of daalt. Dit komt dus doordat er grote orders snel achter elkaar worden gekocht en verkocht.

Aandeel Flow Traders: Conclusie

We kunnen dus zeggen dat het aandeel Flow Traders een goede investering kan zijn. Zowel op het gebied van dividend als de groei in de koers Flow Traders.

Vooral als je kijkt naar de lange termijn stijgt het aandeel Flow Traders telkens weer. Zelfs de flinke dalingen aan het einde van het jaar worden goed gemaakt in het begin van het jaar hierna.

Indien Flow Traders zich blijft ontwikkelen en uitbreiden zal de Flow Traders koers waarschijnlijk blijven stijgen. Het is van belang dat de financiële markt in hun voordeel beweegt om meer winst te maken.

Met meer samenwerkingen met instituties en door meer traders aan te trekken als werknemers, kan het bedrijf nog veel groeien. Ondanks dat ze al meerdere vestigingen over de hele wereld hebben, denken we dat er nog meer bij kunnen komen en uitbreidingen niet ondenkbaar zijn.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Scroll naar boven