Aandeel Nestle Kopen & live NESN koers

NESTLE NNESN.SW
0.53%
$94.60

Nestle is een Zwitsers voedingsmiddelenconcern. Als je wil weten hoe het aandeel Nestle kopen werkt, en hoe jij kunt beleggen in dit bedrijf lees dan snel verder voor alle informatie over de Nestle Koers!

Het logo van het Zwitserse bedrijf Nestle

Aandeel Nestle Kopen in 4 stappen

Maak gratis een account aan bij eToro en start met het beleggen in aandeel Nestle!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Het bedrijf Nestle bestaat al sinds 1866 en is opgericht door de Duitser Henri Nestle. Hij is de uitvinder van babyvoeding op basis van granen en melk en door deze uitvinding door te ontwikkelen is de melkchocolade ontstaan.

De Nestle koers doet het goed. In 2014 was de winst ongeveer € 91 miljard met een winst van € 14.4 miljard. Het lijkt erop dat ze goed weten hoe ze winst moeten maken. De verwachting is dat dit doorgaat in de toekomst! 

Aan jou dus om er op tijd bij te zijn met investeren in het aandeel Nestle. Wij leggen je uit hoe en wanneer je dit het beste kunt doen. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Hoe kun je het Aandeel Nestle Kopen?

Aandeel Nestle wordt verhandeld op de beurs onder de naam NESN. Het Zwitserse bedrijf heeft aandelen beschikbaar bij verschillende online brokers. Door onderzoek te doen en te kijken naar een technische analyse van het bedrijf kan je al veel te weten komen.

Het kan interessant zijn om een Nestle aandeel te kopen. De reden hiervoor is omdat de Nestle koers er erg stabiel uit ziet. Het gaat natuurlijk om een bedrijf in de voedingsmiddelen industrie, zij presteren vaak erg stabiel en daarom fijne aandelen om in te beleggen.

Meer weten over aandelen kopen? Lees dan ons artikel over aandelen kopen waar we alles uitleggen over het kopen van verschillende aandelen!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 1: Kies de juiste broker voor Aandeel Nestle Kopen

Handelen in aandelen is een populair onderwerp geworden de afgelopen jaren, vooral voor mensen zoals jij en ik. Steeds meer particulieren willen dit zelf proberen en de makkelijkste manier om dit te doen is door gebruik te maken van een online broker.

Er zijn veel verschillende online brokers. Iedereen heeft ook andere voorkeuren wat betreft brokers. Zo kan je bijvoorbeeld eerst uitzoeken wat jouw handelsstrategie is. Vele brokers hebben ook informatieve pagina’s die advies geven.

Behalve de strategie zijn er nog een aantal factoren belangrijk. Kijk eens naar het aanbod, de (eventuele) kosten, brokers in de vorm van een app en natuurlijk de veiligheid van de broker.

Een online broker moet op zijn minst door één toezichthoudende instantie gereguleerd worden. In Nederland zijn de bekendste DNB en AFM.

Het is dus van belang dat de online broker bij jouw voorkeuren past. Door het grote aanbod brokers hebben wij voor jou een voorselectie gemaakt van online brokers waar je het beste kunt beleggen!

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Capital bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)0.120.0vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€ 20,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom20:1500:1100:1100:1100:130:1
Valutaparen10040100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 0,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Overzicht van brokers

Onze beoordeling

5/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

De meest bekende online broker is toch wel eToro. Ze staan bekend als het perfecte beginners platform en als sociaal handelsplatform. Deze namen hebben ze verdiend door de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface.

Ze bieden daarnaast nog vele handige tools aan waardoor je makkelijk kan beginnen met beleggen. Dit kan zonder teveel tijd te besteden aan het platform zelf. 

Ten eerste biedt eToro een CopyTrading functie aan. Dit betekent dat je mag afkijken bij de meest succesvolle beleggers op het handelsplatform. Je kunt de portfolio’s van de beleggers inkijken en zelfs volledig overnemen. Het wordt niet veel makkelijker.

Ten tweede kan je op dit platform eerst oefenen met de gratis demofunctie. Je begint dus met het beleggen zonder het echte geld en het echte risico. Als je even hebt geoefend ben je klaar voor het echte werk. Dan kan je bij eToro al beginnen met slechts $50 (€42) minimale inleg.

Ten derde is het ook interessant om de kosten te benoemen. Nadat je dit artikel heb gelezen wil je vast het aandeel Nestle kopen en dat kan op eToro met 0% commissie! Dit geldt op het handelen in aandelen en ETF’s.

Naast al deze handige tools heeft eToro ook een groot aanbod aan diensten. Van aandelen tot aan CFD’s, indexen, grondstoffen en forex trading. Je kan er allerlei kanten mee op.

Al met al dus een platform die veel diensten aanbiedt, goed aangeschreven staat en ook nog gereguleerd wordt door de Britse FCA. Veiligheid is dus goed geregeld.

De lage kosten, de portfolio’s die je in kan zien en het overzichtelijke platform zorgen ervoor dat wij deze broker aanraden aan alle beleggers en vooral beginnende beleggers.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 2: Open account voor Aandeel Nestle Kopen

Als je een keuze hebt kunnen maken tussen de verschillende online brokers kunnen we verder gaan naar de volgende stap. Een account aanmaken. Om het overzichtelijk te houden leggen we deze stappen uit met uitleg over eToro.

Meld je aan bij eToro

Ga naar de eToro homepage en meld je aan via de ‘Join Now’ knop rechtsboven aan de pagina.

Verifieer je account

Vervolgens krijg je een bevestigingsmail in je mailbox. Daarmee kan je je account verifiëren. Op dat moment heb je toegang tot je profiel op het eToro handelsplatform.

eToro homepage: Join now!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Voltooi je profiel en financieer je account

Met de functie van het demo account kan je zonder je account te financieren al alle diensten zien en beginnen met beleggen. Wanneer je met het echte geld wilt beginnen moet je je account financieren. Dit gaat gelukkig heel gemakkelijk op eToro.

Er zit een wettelijke verplichting aan dit proces. Ten eerste vraagt eToro je om een geldig legitimatiebewijs te koppelen met je bankrekening. Ten tweede en als laatste stap vul je een vragenlijst in over de risico’s van beleggen.

Daarna kan je geld op je rekening zetten. Er zijn vele betaalopties, ook de bekende opties zoals iDeal, PayPal en creditcard staan erbij.

Tal van betalingsopties bij eToro

Stap 3: Aandeel Nestle Kopen

Afhankelijk van de belegger die je kiest, zul je aandeel Nestle kunnen kopen in de vorm van aandelen, ETF’s en CFD’s. Bij eToro kan je ook recht voor het kopen van een Nestle aandeel. Ook zie je op de Nestle pagina-informatie over de koers en andere statistieken. 

De Nestle Koers van afgelopen jaar op eToro. Begin direct met investeren!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Het aandeel Nestle op eToro

Over Aandeel Nestle Kopen

Nestle is de grootste voedingsmiddelenconcern ter wereld. De Zwitserse onderneming houdt zich bezig met verschillende producten. Denk hierbij aan chocolade, bronwater, ijs, koffie, zuivelproducten enzovoort. 
 
Sinds 1866 deed de onderneming verschillende overnames en fusies. Inmiddels vallen meerdere merken onder de naam Nestle.
 
Een aantal bekende namen zijn Maggi, Nescafe, Nespresso, KitKat, Bros en Lion. 
Nestle is een onderneming in de voedingsmiddelenmarkt, een stabiele markt op de beurs. Het aandeel Nestle kan zeker nog gaan groeien en analisten geven een positief advies. Daarnaast is het ook interessant om te vermelden dat dit bedrijf een goede dividendbetaler is. Het wordt jarenlang al uitbetaald en vaker vergroot.
 
Aandeelhouders kunnen met deze aandelen rustig slapen door de solide groei. Een sterke investering dus.
 
Nestle klinkt dus als een goede onderneming om in te investeren, maar het is niet alleen maar rooskleurig. Al een tijdje krijgt het bedrijf kritiek over zich heen. Een punt van kritiek zijn de reclames over babyvoeding en het perspectief die daarin wordt ingenomen. Er wordt namelijk aangeraden om over te gaan van borstvoeding naar babyvoeding. 
 
Een ander punt van kritiek zijn de beschuldigingen dat het bedrijf zich schuldig maakt aan slavernij. Naast de positieve artikelen is dit natuurlijk wel van belang om te vermelden.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Aandeel Nestle Kopen nieuws

De voedingswarenindustrie maakt de laatste jaren veranderingen door. Het zijn wel verplichte veranderingen want de consumenten willen nu gezond eten. Consumenten willen niet te veel ingrediënten en houden het motto aan dat je de ingrediënten moet kunnen uitspreken.
 
Hierdoor werd ook Nestle onder de loep genomen en het zal je niet verbazen dat meer dan 60% van hun producten niet voldoet aan de erkende definitie van gezondheid. In mei 2021 zei het bedrijf dat sommige producten nooit gezond zullen worden ondanks de eventuele renovaties.
 
Toch kwam er in juni 2021 een artikel uit dat beschrijft hoe Nestle een weg naar gezondere producten gaat zoeken. Een verandering zoals deze in het bedrijf kan zorgen voor verandering in de koers Nestle.
 
Toch lijkt de verwachting erop te wijzen dat de koers Nestle zich stabiel blijft ontwikkelen. Het lijkt erop dat dit bedrijf nog lang kan genieten van de leidende en sterke positie op de markt.
 

De Nestle Koers van de afgelopen drie jaar

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Actuele Koers Nestle

Het aandeel Nestle heeft de voorspelling de afgelopen jaren waargemaakt en ze hebben het zelfs beter gedaan. De afgelopen jaren werd gezegd dat het aandeel sterk was en stabiel zou groeien. In de tabel zie je goed dat die voorspelling is uitgekomen. 
 
Ook voor de toekomst is dit de voorspelling voor de koers Nestle. Het helpt dat de voedingsindustrie een stabiele markt is en dat Nestle een innovatieve manier van zaken doen hanteert. 
 
Een goed voorbeeld hiervan is hun insteek gedurende de globale lockdown. Nestle sloeg de weg in van ‘gemak maaltijden’ om zo mee te bewegen met de actuele gebeurtenissen. Deze flexibiliteit zien we ook terug in de geschiedenis van het bedrijf. Dit geeft meer vertrouwen op het gebied van investeren. 
 
De koers Nestle is in de afgelopen jaar verdubbeld. Als je in november 2016 €200 had geïnvesteerd in het aandeel Nestle was je investering in 2021 al €200 * 2 = €400,- waard door de ontwikkelingen in de koers Nestle.

Actuele koers Nestle

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Nu Aandeel Nestle Kopen?

Hoe staat het met het Nestle aandeel op dit moment? De Nestle koers is ook in dit geval stabiel. Tijdens de lockdown (voorjaar 2020) heeft het wel een dip gehad, maar het bedrijf klom zich weer omhoog.

Over het algemeen heeft investeren in het aandeel Nestle goede verwachtingen. Er zijn meer voordelen te bedenken dan nadelen. 

Aan de andere kant hebben we gelezen dat het bedrijf zich wel moet verdedigen tegen de consumenten die nu gezonder willen leven. De verwachting is dat Nestle hier veranderingen voor gaat ontwikkelen.

Aandeel Nestle Kopen in 2022 prognose

Ook het Aandeel Nestle Kopen? Begin dan bij eToro!

Nestle liet een paar jaar geleden weten dat ze de focus ook op de VS en Azie willen leggen. Daar zijn goede resultaten van voortgekomen. Dit resultaat is in lijn met hun doelstelling. Ze lopen dus op schema qua ontwikkelingen en innovaties.

Met deze nieuwe ontwikkelingen en aangekondigde plannen kan het bedrijf, en dus ook het aandeel Nestle, een interessante investering zijn. Het aandeel Nestle is meer geschikt voor een lange termijn investering melden de analisten.
 
Ondanks alle positieve berichten over dit bedrijf is het wel van belang om te onthouden dat Nestle ook veel kirtiek over zicht heen heeft gekregen. Ook in de toekomst kan dit voorkomen, dit kan weer van invloed zijn op jouw investering.
 
Informatie, de koers en de statistieken van het aandeel Nestle kan in de gaten worden gehouden op eToro. Natuurlijk kun je via deze broker ook eenvoudig beginnen met het aandeel Nestle kopen. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Interessante aandelen naast Aandeel Nestle

Je wilt naast het aandeel Nestle kopen ook andere aandelen toevoegen aan je portfolio. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aandeel Astrazeneca. Zo spreidt je het risico en bouw je aan een stabiele investeringsstrategie. Kijk hieronder enkele van onze aanbevelingen die goed in je portfolio passen naast het aandeel Nestle. 

AstraZeneca (AZN)

AstraZeneca is een van de duurdere aandelen op de markt. Dit heeft er mee te maken dat het bedrijf een leidende rol inneemt in de markt op het gebied van oncologie en het ontwikkelen van nieuwe behandelingen.

De verwachting is ook dat het bedrijf winstgevend blijft. Een ander voordeel is dat de financiële bedrijfsvoering in orde lijkt te zijn. 

Mocht het nieuws over de AstraZeneca vaccins niet in een negatief daglicht belanden ziet het er naar uit dat er in 2022 een uitstekend jaarresultaat wordt bereikt. 

Spotify (SPOT)

De pandemie heeft geen grote gevolgen gehad op het aandeel en het bedrijf Spotify. Ze hebben zich gefocust op een nieuwe tak op het platform, de podcasts. 

De verwachting is dat het bedrijf aan het einde van 2021 in 178 landen actief zal zijn. Het bedrijf is niet zo zeer erg winstgevend, maar ze staan er wel goed voor met een omzet van € 7.2 miljard.

Kortom als je investeert in het aandeel Spotify moet je er rekening mee houden dat de groei niet zeer groot gaat zijn. Je investeert dus in de potentiële groei van het bedrijf.

 

Philips (PHIA)

Philips is één van de grootste elektronicaconcerns ter wereld. Met de altijd constante vraag naar nieuwe elektronica producten en Philips’ track record als revolutionaire productontwikkelaar lijkt Philips een erg interessant aandeel voor veel beleggers. 

Ook op dit moment staat de koers van Philips sterk. Is het dan een goed moment om te kijken naar een investering in het elektronicaconcern? In ons artikel over Philips gaan we dieper in op het bedrijf.eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Aandeel Nestle: Veelgestelde vragen

Het aandeel Nestle kopen doe je heel eenvoudig bij een online broker die is aangesloten bij één of meerdere beurzen wereldwijd. Zij zorgen ervoor dat jij als particulier toegang krijgt tot de aandelenmarkt en gemakkelijk in allerlei aandelen kunt investeren!

Een account aanmaken bij een online broker zoals het populaire eToro is gratis, eenvoudig en snel te regelen. Hierna zoek je het aandeel op en bepaal je zelf hoe groot je investering is.

Ja, het bedrijf heeft een goede reputatie wat betreft het uitkeren van dividend. Het dividend ligt gemiddeld boven de 3 procent per jaar en stijgt haast jaarlijks. Dit dividend ontvang jij als aandeelhouder ook, en is eigenlijk een manier van bedanken voor het investeren in het aandeel! Daarnaast kun je ook nog winst maken wanneer het aandeel in waarde stijgt, dubbel profijt dus!

Uiteraard is de koers voorspellen altijd lastig. Door de aard van de werkzaamheden lijkt Nestle een goede belegging. De voedselindustrie is stabiel en het bedrijf groeit gestaag door. De afgelopen 3 jaar is het aandeel Nestle al sterk in waarde gestegen.

De verwachting is dat de positieve koers waar ze nu op varen wordt doorgezet naar de toekomst en dat Nestle winstgevend blijft. De voedselmiddelenindustrie is stabiel en bedrijven hierin hebben weinig last gehad van de coronapandemie, en de vraag blijft haast altijd. Het is wel belangrijk dat Nestle verantwoord en gezond blijft produceren.

Voor algemene aandelen raden wij eToro aan. Bij eToro kun je zonder commissie beleggen in aandelen en ETF’s, wat uiteindelijk veel in kosten zal schelen als je veel verhandelt. Daarnaast biedt eToro ook een scala aan activa aan uit de hele wereld, dus je hebt keuze genoeg.
 
Wil je in CFD’s handelen? Dan is eToro uiteraard nog steeds een goede optie, maar Plus500 specialiseert zich in CFD’s, wat te zien is aan de analysetools die het platform aanbiedt.

Aandeel Nestle Kopen: Conclusie

Na het lezen van dit artikel kan je dus stellen dat investeren in het aandeel Nestle een goede zet is. Daar zijn meerdere redenen voor. Ten eerste zijn ze een onderdeel van de voedselindustrie, dit is een stabiele markt met niet al te veel koerswisselingen.

Ten tweede bestaat het bedrijf al heel lang en heeft het geleerd om goed mee te varen op actuele gebeurtenissen. Dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf ook relatief goed heeft gepresteerd in dec pandemie.

Wel is het belangrijk om de reputatie van Nestle in de gaten te houden. Eerder kwamen de reclames van Nestle slecht in het nieuws en onlangs waren er beschuldigingen van slavernij richting het bedrijf. Gelukkig viel dit mee, maar dergelijk nieuws kan van invloed zijn op de koers!

Benieuwd waar je het beste kan investeren in Nestle aandelen? Dat is bij eToro, waar je een gratis demo account kunt aanmaken!

Aandeel Nestle Kopen in de vorm van CFD's of ETF's?

Via eToro kun je binnen een enkele momenten een account aanmaken en beginnen met investeren in aandeel Nestle of andere interessante handelsproducten.
begin direct!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Scroll naar boven