Aandeel Netflix Kopen & Live Netflix Aandelen Koers (2024)

Netflix, Inc.NFLX
0.49%
$653.26

Het aandeel Netflix gaat hard. Netflix is een Amerikaanse streamingdienst die zich richt op het on-demand aanbieden van series, films en documentaires. Dit kunnen wereldberoemde bioscoopfilms zijn maar steeds vaker maakt het bedrijf ook haar eigen content onder de naam Netflix Originals.

netflix aandeel kopen logo
De doelgroep van Netflix is extreem breed. Net als Spotify is de streamingdienst in veel Nederlandse huishoudens onderdeel van het meubilair geworden.

Netflix Aandeel kopen - een kort stappenplan

Ben jij enthousiast over Netflix en wil je graag beleggen in het bedrijf? Registreer dan gratis en voor niets een account bij eToro!

Benieuwd naar hoe de mogelijkheden om te beleggen in Netflix? Vandaag bespreken we de Netflix koers en het kopen van Netflix aandelen. Een stukje Netflix kopen is veel eenvoudiger dan je denkt! 

Waar koop je het Aandeel Netflix?

De aandelen van Netflix staan sinds 2002 genoteerd aan de beurs. Netflix heeft een notering aan de Amerikaanse technologiebeurs NASDAQ waar je tegen de laatste koers Netflix aandelen kunt kopen. 

Hoe duur is Netflix? De prijs van de aandelen wordt bepaald door de laatste Netflix koers. Deze wordt bepaald door vraag en aanbod. Wanneer de koers van Netflix stijgt en je jouw aandelen verkoopt tegen een hogere koers, maak je winst. 

Aandelen Netflix kopen op de beurs kan omslachtig zijn. Gelukkig zijn er anno 2022 ook genoeg opties om in deze aandelen te beleggen zonder dat je er hoofdpijn van krijgt.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een goede online broker? Deze faciliteert alle transacties van de belegger en fungeert als tussenpersoon met de beurs om eenvoudig handelsproducten zoals aandelen te kopen en verkopen.

Stap 1: Een geschikte broker uitkiezen

Wanneer je overweegt om te investeren in aandelen raden we aan goed na te denken over het gebruik van een online broker. De juiste broker geeft je toegang tot wereldwijde beurzen en neemt je veel werk uit handen. 

Het uitkiezen van een online broker doe je voordat je de aandelen koopt. Het is echter al wel belangrijk na te denken over wat voor aandelen je wilt kopen, want niet elke broker heeft toegang tot dezelfde beurzen en aandelen. Controleer dus altijd of het aandeel Netflix verkrijgbaar is. 

Naast aandelen bieden veel brokers nog verschillende andere producten aan die je kunt verhandelen. Bekende onderdelen van het aanbod zijn de CFD’s, ETF’s, grondstoffen en cryptovaluta. 

Wat de online broker aanbiedt, op welke manier en wat voor kosten erbij komen kijken verschillen. Ook zul je merken dat er verschil zit in de mate van regulering en bescherming van online brokers.

Wij raden altijd een gereguleerde broker te kiezen, bijvoorbeeld door De Nederlandsche Bank (DNB) of het AFM (Autoriteit Financiële Markten). Internationaal is de SEC een goede regulator. 

Misschien is het voor jou ook heel belangrijk om altijd toegang te hebben tot je aandelen en de mogelijkheid om transacties door te voeren. In dat geval is een flexibele broker vereist, met het liefst een eenvoudig platform dat ook wordt aangeboden per app voor je telefoon. 

Hieronder hebben wij alvast de vrijheid genomen om twee online brokers aan te raden. Hoewel ze elk hun eigen aanbod hebben zijn beide brokers flexibel en geschikt om te beginnen met het investeren in aandelen.

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Capital bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)0.120.0vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€ 20,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom20:1500:1100:1100:1100:130:1
Valutaparen10040100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 0,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Onze favoriete brokers

eToro logotype

Onze beoordeling

4.7/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

eToro is de eerste broker waar we erg enthousiast over zijn. Deze aanbieder heeft tal van functionaliteiten in huis die het gebruikers makkelijk maakt om te beginnen met beleggen. 

Wat dacht je van de handige CopyTrading functie? Hiermee kopieer je geheel kosteloos het portfolio en zelfs de transacties van de meest succesvolle gebruikers van eToro. Kijk mee met pro’s en bespaar jezelf tijd en moeite! 

Natuurlijk kun je ook alleen bekijken wat de andere beleggers doen. eToro geeft je door deze vorm van wat zij ‘social trading‘ noemen inzicht in de rendementen en risico’s van de investeringen van anderen. Uiteindelijk kun je zelf ook één van deze sociale entrepreneurs op het platform worden. 

Liever zelf alle kneepjes van het vak leren? Door de vrijblijvende demo account te gebruiken kun je geheel risicoloos met virtueel geld werken aan je tactieken en strategie. Wanneer je comfortabel bent met het platform begin je daarna voor het echt. 

Oefenen is handig, en kan altijd van pas komen wanneer je wat nieuws wil proberen. Naast aandelen biedt eToro namelijk ook CFD’s, ETF’s, indexen, grondstoffen en forex trading aan. 

De regulatie van eToro is in handen van de Financial Conduct Authority (FCA), een reguleerder uit het Verenigd Koninkrijk. 

Bovenstaande zijn voor ons de redenen om eToro te bestempelen als de online broker om kennis te maken met alle aspecten van het beleggen in aandelen. Hier bouw je eenvoudig een diverse portefeuille op tegen lage kosten. eToro rekent namelijk ook geen commissie (0%) over aandelen en ETF’s. 

Onze beoordeling

3.6/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

DEGIRO is een Nederlands alternatief op het internationale eToro. Het Amsterdamse bedrijf huist in de Rembrandt Tower en is met ruim 400.000 rekeningen inmiddels zelfs de grootste broker van Nederland. 

Bij DEGIRO krijgt je toegang tot maar liefst 50 verschillende, internationale beurzen. Hierdoor kun je in een groot aantal verschillende aantallen beleggen. 

Uit al deze aandelen heeft DEGIRO een kernselectie gemaakt. Hierin zitten een aantal van de meest gebruikte en populaire producten die je kunt verhandelen tegen een gereduceerd tarief. 

Wanneer je echter een aandeel wilt kopen dat niet tot deze kernselectie behoort lopen de kosten snel op. We raden hen dan ook vooral aan als je van plan bent te handelen in de kernselectie. 

Veilig beleggen wordt bij DEGIRO mede mogelijk gemaakt door twee Nederlandse toezichthouders. Dit zijn de Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten. Dit zijn strenge regulators wat een goed teken is. 

De aandelen Netflix worden bij DEGIRO aangeboden tegen het lage tarief van €0,50 cent + €0,004 cent per aandeel.

Beginnen met DEGIRO? Om direct een account te maken kun je ook de groene knop gebruiken. 

Stap 2: Registreer een nieuwe account

Een account registreren bij een online broker is heel eenvoudig. Binnen een paar minuten regel je alles wat er nodig is om gebruik te maken van het platform.

We gebruiken eToro als voorbeeld om kort door te nemen hoe het registratieproces eruit ziet. 

Aanmelden bij eToro

Op de website van eToro kun je één van de groene buttons gebruiken om naar het scherm te gaan waar je de account kunt aanmaken.

Op de homepagina staat er rechtsbovenin het scherm altijd een ‘join now’ knop waar je dit kunt doen. 

Verificatie

Na het invullen van je gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail adres is het tijd om de verificatie uit te voeren. Dit doe je met de link die eToro naar het eerder opgegeven e-mail adres stuurt. 

Nadat je dit hebt gedaan heb je toegang tot het platform. 

netflix aandeel etoro aanmelden
Met de knop rechtsbovenin registreer je een eToro account
Je account compleet maken en saldo storten

Om volledige toegang tot het eToro platform te krijgen zal er worden gevraagd nog een aantal gegevens toe te voegen. Om te beginnen zijn dat een vragenlijst over de risico’s van beleggen en het vereiste KYC (Know Your Customer) model. 

Elke broker is verplicht dit te doen alvorens je kunt gaan handelen met echt geld. Je kunt echter al wel de demo account gebruiken om te oefenen. 

Het verificatieproces maak je compleet door een kopie te uploaden van een geldig identiteitsbewijs. Dit mag een rijbewijs, ID-kaart of paspoort zijn. 

netflix aandeel betaalmethodes
Verschillende manieren om saldo te storten bij eToro

Tot slot kies je één van de betaalmethodes om saldo aan te vullen waarmee je aandelen kunt kopen. Bij eToro kan dat op tal van manieren, van Paypal tot iDeal en / of een creditcard.

Het is simpelweg een verificatieproces waarbij je je bankrekening koppelt gepaard met een geldig identiteitsbewijs. Daarnaast vul je een vragenlijst in waarin er wordt gevraagd of je je bewust bent van de risico’s van beleggen.

Je kunt nadat geld op je rekening zetten via een tal van betalingsopties, zoals iDeal, PayPal en creditcard.

Stap 3: Zoek het Aandeel Netflix op

Als het goed is heb je gekozen voor een online broker waar ook Netflix behoort tot het aanbod van handelsproducten. Afhankelijkn van je broker zul je er bovendien voor kunnen kiezen om in Netflix te investeren met behulp van standaard aandelen, ETF’s en CFD’s. 

Bij eToro vindt je het aandeel Netflix door de zoekfunctie bovenin de pagina te gebruiken, of door via de menu-onderdelen ‘markten’ > ‘aandelen’ > ‘diensten’ op zoek te gaan naar Netflix. 

Om Netflix te vinden zoek je simpelweg op Netflix of de gebruikte stock code NFLX. Het aandeel met de meest recente Netflix koers verschijnt dan vanzelf. Je vindt hier ook statistieken, een grafiek en een nieuwsfeed.

De Netflix koers op eToro. Het aandeel Netflix (NFLX) presteert al jaren uitzonderlijk goed.
Koers aandeel netflix

Spring jij ook op de Netflix trein? Ondanks de toegenomen concurrentie blijft de koers Netflix ook in 2022 verder stijgen.

Geschiedenis van Netflix

Netflix is één van de meest spraakmakende en veelgebruikte bedrijven ter wereld. Maar hoe is het bedrijf eigenlijk ontstaan? En waar werd Netflix opgericht?

Waar werd Netflix opgericht?

Netflix bestaat misschien al langer dan je denkt. Het bedrijf werd namelijk al in 1997 opgericht door Marc Randolph en Reed Hastings. 

Keerpunt zou een boete van 40 dollar zijn geweest die Hastings kreeg voor het te laat inleveren van een film. Hij besloot vervolgens zelf films te gaan verhuren, die je mocht lenen zo lang als je zelf wilde.

Netflix aandeel londen HQ

Het kantoor van Netflix in Londen

Netflix werd opgericht in het dorpje Scotts Valley in de Amerikaanse staat Californië. In 1998 ging de website van Netflix live met een aanbod van 925 films. 

Bedrijfsmodel en activiteiten

Door de snelheid waarin de digitale wereld zich ontwikkelt heeft Netflix zich ook vanaf begin af aan niet vastgebonden op één model en manier van aanbieden.

Zo werden de films eerst als DVD verstuurd in een grote rode envelop, maar naarmate er meer mogelijkheden ontstonden introduceerde het bedrijf in 2007 streaming. 

Netflix aandeel producten

Verschillende Netflix producten op de streamingdienst

De ontwikkelingen op het gebied van streaming leidden voor Netflix tot mogelijkheden om snel online uit te breiden en markten over de hele wereld te betreden. Voortaan was het bedrijf dus niet alleen meer actief in de Verenigde Staten. 

Een paar jaar geleden is het bedrijf ook begonnen met het produceren van haar eigen content. En zo worden er sinds 2013 ook eigen series en films uitgegeven als House of Cards, Orange Is The New Black, 13 Reasons Why en Stranger Things.

Veel van deze originals werden goed ontvangen en ontwikkelden zich tot echte publiekstrekkers. Goed voor Netflix, dat exclusief de streamingrechten bezit. Vandaar dat het bedrijf blijft inzetten op deze strategie van het bieden van eigen, unieke en high quality content. 

Ontwikkeling van het Aandeel Netflix

De Netflix koers gaat al jaren als een speer. De durfals die jaren geleden al het potentieel van de dienst zagen zullen er dan ook niet rouwig om zijn, want in 2002 kostte een Netflix aandeel slechts €0,99 eurocent. 
 
Hoe duur is Netflix bijna een decennium later? Wanneer we de chart teruglezen kunnen we onze ogen bijna niet geloven: in het tweede kwartaal van 2010 gaan de aandelen Netflix namelijk voor het eerst voor meer dan €10 over de toonbank. Twee jaar later is dat bijna verdubbeld. 

De prijsontwikkeling van de Netflix koers gaat pas echt hard nadat de eerste Netflix Original in 2013 gelanceerd wordt. Het succes van de serie ‘House of Cards’ maakt Netflix een powerhouse dat niet langer afhankelijk is van anderen. 

In de volgende 4 jaar dat acteur Kevin Spacey de hoofdrol in de hitserie blijft spelen stijgt de koers van Netflix naar nieuwe hoogtes. Aan het begin van 2018 is de prijs van één aandeel €175. 

 

Ook zo’n fan van de Netflix Originals? Investeer bij eToro in het aandeel Netflix en profiteer mee van het volgende kijkcijferkanon!

Netflix koers in recente jaren

En de Netflix koers blijft na 2018 stijgen en stijgen. Midden 2018 zien we zelfs een prijspiek en nieuwe All Time High van ruim €340 euro per aandeel. Ook in 2019 ligt de koers van Netflix veelvuldig boven de €300 euro. 

Interessant is dat er zich een herhalend patroon voordoet. Zowel in de laatste kwartalen van 2018 als 2019 corrigeert de prijs zich enigszins, om aan het begin van het nieuwe jaar weer verder te gaan met waar het gebleven was. 

In totaal groeien de earnings-per-share van Netflix tussen 2015 en 2018 met gemiddeld 120%. 

Investeringen

Wat opvalt is de snelle wereldwijde uitbreiding van het concern. Doordat de activiteiten zich inmiddels richten op streaming kunnen er in rap tempo nieuwe markten betreden worden, en wordt in principe iedereen met een internetverbinding een mogelijke klant. 

Om dit proces van wereldwijde verspreiding te versnellen investeert Netflix miljarden in het ontwikkelen van eigen content, het afkopen van auteursrechten en campagnes om meer gebruikers te trekken. Voor veel landen wordt er bovendien eigen exclusieve content gemaakt. 

De strategie is succesvol om het aantal gebruikers te laten groeien en zo de markt te veroveren, maar heeft er wel voor gezorgd dat Netflix momenteel een miljardenschuld aan lang lopende obligaties heeft. 

Aandelen Netflix in 2022

De miljardenschuld deert Netflix echter niet. Het is ook niet vreemd dat een bedrijf dat op zoek is om zijn positie in de markt op wereldwijd niveau vast te leggen zich in de schulden steekt om marktaandeel te veroveren. 

Ook bedrijven als Uber en AirBNB draaien jaarlijks gigantische verliezen en zijn toch uiterst geliefd en succesvol op de beurs. 

Als er iets is dat de schuld zegt is dat het succes van Netflix bewezen is. Ondanks de concurrentie van nieuwe diensten als Apple TV, Amazon Prime Video en Disney+ blijft het bedrijf namelijk presteren. En het aandeel ook.

Koers netflix 2021

Ook in 2022 dendert de koers van Netflix onverminderd hard door. Screenshot via eToro

Inmiddels heeft het bijna 25 miljard aan jaarlijkse inkomsten en meer dan 200.000.000 gebruikers in meer dan 190 landen. Het is daarmee sinds kort het grootste bedrijf in zijn soort geworden. 

Ook in 2021 is Netflix dus sterk begonnen. Op 20 januari 2021 bereikte de Netflix koers een nieuwe All-Time-High. Eén aandeel was toen ruim €485 euro waard. 

Dividend

We krijgen regelmatig de vraag of Netflix ook dividend uitkeert, en / of te verwachten valt dat dat de komende jaren gaat gebeuren. Dat lijkt wellicht ook logisch gezien de groei en successen van het bedrijf. 

Netflix keert echter geen dividend uit. De reden daarvoor is de fase waarin het bedrijf zich bevindt, er vindt immers elk jaar nog een gigantische groei plaats. 

Netflix investeert en leent dus ook geld om die groei te stimuleren. De kosten hiervoor op de korte termijn zijn dermate hoog dat cash geld direct ingezet wordt om verdere groei te bewerkstelligen. Dat is goedkoper en minder omslachtig dan (nog meer) geld ophalen bij investeerders.

Het ligt dan ook niet voor de hand dat Netflix op korte termijn begint met het uitkeren van dividend over haar aandelen. Rendement moet je dus behalen uit waardestijging van de Netflix koers.

Meer interessante aandelen

Wil je beleggen in andere aandelen? We hebben hieronder een aantal interessante aandelen voor 2022 voor je op een rijtje gezet. Klik op de links om het artikel van deze aandelen te bekijken!

Tesla (TSLA)

Tesla is een bedrijf dat nog vernieuwender is als Netflix. Waar Netflix de wereld van de video en film voor altijd veranderde doet Tesla dit met autorijden.

De elektrische superauto’s van Tesla moeten namelijk de wereld overnemen, althans, dat is het doel van eigenaar Elon Musk. Het is een doel waar hij veel bijval in krijgt.

Net als Netflix heeft Tesla nog een enorm groeipotentieel en presteert het aandeel ontzettend goed.

amazon logo
Amazon (AMZN)

Het eveneens Amerikaanse Amazon is een van ‘s werelds grootste bedrijven. Onder leiding van haar steenrijke eigenaar Jeff Bezos vocht Amazon zich op tot wereldwijd marktleider in de wereld van de online winkels.

Met de lockdowns gaat het alleen maar beter. Ook lanceerde Amazon Netflix concurrent Amazon Prime Video. Hoe gaat dat aflopen?

Lees meer over het aandeel Amazon met onderstaande link.

Philips logo
Philips (PHIA)

Is Philips wat voor jou? Het Brabantse bedrijf innoveert al tientallen jaren op het gebied van elektronische apparatuur en heeft wereldwijd naam opgebouwd om haar uitstekende producten. 

Ook tijdens de coronacrisis besloten veel mensen aankopen te doen bij het bedrijf uit de lichtstad. 

Wat gaat 2022 Philips brengen? Gebruik onderstaande knop om meer te weten te komen.

Veelgestelde vragen

Met de investeringen wist Netflix afgelopen jaar meer nieuwe gebruikers dan ooit tevoren te trekken. Het aantal betaalde abonnementen lag liefst 23,3% hoger.

Ook de winst nam daardoor toe. Met een omzet van 6,4 miljard (+22%) steeg de winst naar het gigantische bedrag van 790 miljoen euro. Netflix wil deze bedragen inzetten om de cashflow te verbeteren.

De cashflow moet volgens de doelstellingen na 2021 elk jaar positief worden. Netflix is dan ook niet langer afhankelijk van externe financiers. Het bedrijf zal daardoor alleen maar sterker worden.

Netflix keert op dit moment geen dividend uit. Dit hebben zij in het verleden ook nog niet gedaan. De reden daarvoor is dat Netflix als bedrijf nog in de groeifase zit.

In deze fase gebruiken ze grote hoeveelheden geld om middels campagnes en content nieuwe gebruikers binnen te halen in de 190 landen waar ze inmiddels actief zijn. Hierdoor lopen zowel de schulden als de inkomsten op.

Dit proces gaat zeer snel en kan problemen geven voor de liquiditeit. Netflix gebruikt daarom een combinatie van inkomsten, bij investeerders opgehaald geld en leningen om alvast te kunnen investeren in groei.

Netflix was altijd afhankelijk van andere partijen om de rechten te bemachtigen om bepaalde films en series uit te zenden. Daar heeft het bedrijf met haar Netflix Originals iets op bedacht: voortaan maken ze de content zelf. Hierdoor kan Netflix hoogwaardig entertainment bieden waar mensen voor willen betalen zonder andere bedrijven nodig te hebben.

Door haar enorme hoeveelheid gebruikers is Netflix bovendien interessant voor distributeurs. Ze kunnen daardoor ook altijd hun eigen deals maken en hebben een sterke concurrentiepositie.

Samengevat: Netflix koopt soms de rechten voor bepaalde content af, maar doordat het bedrijf zich steeds meer toelegt op het zelf produceren van content is het inmiddels in staat zelf populaire films en series te maken. Dit komt de concurrentiepositie ten goede.

Onze aangeraden broker voor zowel beginners al iets meer gevorderde gebruikers is eToro. Dit komt door de lage instapdrempel, de gebruiksvriendelijke interface en de ondersteuning die zij nieuwe gebruikers bieden.

Bij eToro betaal je 0% commissiekosten over aandelen en ETF’s, wat je als particuliere belegger veel geld kan schelen. Bovendien heeft eToro een ruim aanbod met voor ieder wat wils, of het nou gaat om cryptomunten of aandelen met een hefboom.

Wil je liever een Nederlandse broker? Dan is DEGIRO een goed alternatief. Zij zijn geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten.

Het aandeel Netflix staat genoteerd aan de technische beurs NASDAQ. De snelste en makkelijkste manier om een aandeel te kopen is door gebruik te maken van een online broker die ook toegang heeft tot deze beurs.

De online broker zorgt ervoor dat jij het aantal kan kopen bij de beurs. Hij neemt je op die manier veel werk uit handen! Als tegenprestatie betaal je doorgaans een kleine fee voor de gedane moeite.

Bij eToro betaal je over alle aandelen en ETF’s 0% commissiekosten! Dat is één van de redenen waarom zij onze broker van keuze zijn voor beginnende beleggers. Een andere optie is Nederlandse concurrent DEGIRO.

 

Aandelen Netflix en Koers Netflix: Conclusie

Tijd voor een conclusie. Wat valt er nu te zeggen over het aandeel van Netflix in 2022? 

Om te beginnen willen we benadrukken dat speculeren op de koers nooit garanties biedt. Het is altijd afwachten wat de prijs gaat doen en deze kan omhoog of omlaag bewegen. 

Maar, Netflix doet het al goed sinds haar oprichting in 1997. Het aandeel ging vele malen over de kop en raakte de afgelopen 5 jaar in een stroomversnelling. En er lijkt voorlopig geen stoppen aan, want ook in 2022 is de trend weer positief. 

Het eindejaarsdipje bleef dit keer zelfs uit. Hierdoor is het wel oppassen of er in een later stadium geen kleine correctie gaat komen, maar of dat ook gaat gebeuren?

Netflix zet namelijk onverminderd hard in op verdere groei en brengt alleen al in de rest van de maand februari 69 nieuwe titels naar de streamingdienst, waarvan maar liefst 34 Netflix Originals. Ook in Nederland en België worden we hier op getrakteerd. 

Ook de eigen prognose van het aantal nieuwe abonnees werd overtroffen met maar liefst 8,5 miljoen nieuwe gebruikers in de laatste 3 maanden van 2020. 

De rek lijkt er dus nog lang niet uit voor ‘s werelds grootste streamingdienst. Gaat dit de investering van 2022 worden? 

Klaar om te beleggen in aandelen Netflix?

Registreer een account bij eToro en koop vandaag nog je eerste Netflix aandeel! Je hebt tevens ruime keuze uit meer dan 200 verschillende handelsproducten.
begin direct!
Scroll naar boven