TUI aandeel kopen | Alles over Tui Stock!

TUI AGTUI1.F
0,75%
6,46 €

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Tui AG of ook wel de Tui Group is een multinationale groep die vooral actief is in de toerismesector. Tui staat voor Touristik Union International, en het aandeel Tui is populair op de beurs. 

Wil jij investeren in aandelen van de Tui Group? Lees dan snel verder, dan vertellen we je uitgebreid over het Tui aandeel en hoe jij aandelen Tui kunt kopen!

TUI Aandeel kopen in 4 stappen

Maak vandaag nog een gratis account aan op de website van eToro en beleg meteen in het TUI aandeel!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

De koers tui aandeel is door de corona pandemie begin 2020 fors gedaald. Dit is uiteraard gebeurt doordat het toerisme opeens volledig op zijn gat viel. Sinds begin 2020 schommelt de koers van aandeel Tui nogal.

Echter zien de voorspellingen er voor de komende zomer goed uit als het gaat om toerisme en de kans dat je weer naar het buitenland op vakantie mag. Hierdoor kan het juist een mooi moment zijn om in het Tui aandeel te investeren nu de koers erg laag ligt en die het komende jaar waarschijnlijk weer zal stijgen. 

Investeer daarom vandaag nog in het Tui aandeel via eToro!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Hoe koop je Aandeel TUI?

De Tui Group maakt onderdeel uit van de FTSE 100 aandelenindex. Het bedrijf staat beursgenoteerd aan de Frankfurter Wertpapierbörse maar staat ook beursgenoteerd aan de London Stock Exchange. Je kunt dus op verschillende manieren investeren in het Tui aandeel.

Het kopen van aandelen kan bij verschillende online brokers. Onze voorkeur voor het investeren in het Tui aandeel gaat naar de online broker eToro. Dit platform is uitstekend voor beginnende beleggers maar is ook een fijn en overzichtelijk platform voor experts. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 1: Zoek een geschikte broker

Wanneer je in Tui wilt investeren zul je een online broker moeten kiezen. Je kunt bij verschillende online brokers namelijk in ontzettend veel verschillende aandelen investeren op beurzen van over de hele wereld.

Je kunt bij een van de vele online brokers investeren in verschillende handelsproducten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit: grondstoffen, CFD’s, ETF, en crypto. Maar helaas biedt niet elke broker al deze handelsproducten aan. Ook de kosten die bij beleggen komen kijken zoals het percentage commissie wat je moet betalen verschilt weer per broker.

Door de bovenstaande punten is het cruciaal om een goede online broker te vinden die bij jouw strategie past. Nog een belangrijk detail waar je op zult moeten letten is of je gekozen online broker gereguleerd wordt. In Nederland zou dat bijvoorbeeld door de AFM kunnen zijn.

We zullen verder in dit artikel een paar online brokers benoemen die wij aanraden om mee aan de slag te gaan.

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Capital bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)0.120.0vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€ 20,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom20:1500:1100:1100:1100:130:1
Valutaparen10040100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 0,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Overzicht van brokers

Onze beoordeling

5/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

Wij raden eToro aan voor iedereen aangezien het een overzichtelijk platform is. Vooral wanneer je een beginner bent in de beleggingswereld is eToro de beste online broker voor jou!

Bij eToro kost het je zelf minder tijd om alles uit te zoeken aangezien het platform vele tools aanbiedt waarmee je een divers portfolio kunt opbouwen. Zo heeft het platform namelijk een handige CopyTrading functie.

Hiermee kun je de portfolio’s van op het platform succesvolle beleggers bekijken en overnemen. Zo hoef je zelf geen uren te besteden om het platform te leren kennen maar heb je meteen een mooi startpunt.

Wanneer je een account aanmaakt bij eToro kom je meteen bij de gratis demofunctie terecht. Je kunt op je demo account met fictief geld beleggen wat inhoudt dat je kunt oefenen met beleggen zonder al te veel risico te lopen. Wanneer je met echt geld wilt gaan beleggen op eToro kan dat al met een laag start bedrag aangezien de  minimale inleg bij eToro erg laag ligt, het is namelijk maar €170,-.

Zo hoef je ook wanneer je van je demo account af stapt nog steeds niet al te veel risico te lopen. Een ander groot voordeel van eToro is dat je bij het investeren in aandelen of ETF’s 0% commissie hoeft te betalen. Dit ligt bij andere online brokers vaak een stuk hoger.

eToro heeft een ontzettend groot aanbod aan handelsproducten waar je in kunt investeren. Bij sommige brokers vind je soms maar een soort handelsproducten maar een voordeel van eToro is dat je in verschillende producten kunt beleggen op hetzelfde platform.

Zo kun je beleggen in  aandelen en ETF’s of CFD’s, indexen, grondstoffen en forex trading. Een belangrijk detail is ook dat eToro gereguleerd wordt door de Britse financiële instantie FCA, de Financial Conduct Authority.

Het platform is voor alle voordelen en het lopen van minder risico’s ideaal voor beginnende beleggers, maar ook voor ervaren beleggers is het platform goed om te gebreken aangezien je verschillende investeringen op dezelfde site kunt maken. Zo zijn je investeringen ook overzichtelijker te bekijken.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 2: Account maken bij broker die het TUI Aandeel aanbiedt

Wanneer je een online broker in gedachten hebt die je aanspreekt, kun je bij die broker een account aan gaan maken. Dit proces is bij elke online broker ongeveer hetzelfde, maar we laten toch stap voor stap even zien hoe het moet We nemen eToro hier als voorbeeld voor.

Beginnen bij eToro

Je zult eerst naar de website moeten gaan van eToro waar je de ‘Join Now’ knop kunt vinden.

Voltooi de verplichte verificatie

Na het aanmaken van je account bij je gekozen online broker moet je het account verifiëren.

Je krijgt een email toegestuurd met een linkje om dat te doen. Hierna kun je meteen aan de slag op het gekozen platform.

Registreren bij eToro kan met de "Join Now" button
Maak je profiel compleet en zet geld op je account

Na het aanmaken en verifiëren van je account kun je gaan oefenen op het aangeboden demo account. Dit houdt in dat je met fictief aan de slag kunt gaan om zonder risico’s te leren beleggen.

Wanneer je al meteen van het demo account af wilt stappen om met echt geld te gaan beleggen zul je het KYC proces moeten afgaan.

KYC staat voor Know Your Customer en is een proces dat voor alle brokers wettelijk verplicht is om aan te bieden.

Het KYC proces houdt in dat je je bankrekening moet koppelen aan je account samen met je identiteitsbewijs. Ook wordt verwacht dat je nog een vragenlijst invult waarin je laat zien dat je weet welke risico’s bij beleggen komen kijken.

Na het uitvoeren van het KYC kun je via verschillende betalingsopties geld op je account zetten waarna je aan de slag kunt met beleggen

Betalingsopties eToro

Stap 3: Zoek het TUI Aandeel

Wanneer je alle processen hebt doorlopen en je aan de slag kunt gaan met beleggen zul je het aandeel Tui moeten zoeken op je gekozen platform.

Dit kun je vaak door een zoekfilter in te voeren. Of zoek op de afkorting van het tui aandeel (TUI.L).

Je kunt bij eToro eenvoudig de huidige Tui stock price bekijken of kijken of andere gebruikers een Tui aandeel advies hebben gedeeld op de productpagina.

Verschillende aandelen in het eToro overzicht

Door goed te kijken naar de Tui stock price en het Tui aandeel advies kun je nog betere beslissingen maken. 

Kun je niet wachten om in TUI te investeren? Maak direct een account aan bij eToro, bekijk de TUI stock price en investeer vandaag nog!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Op weg met Tui

Over TUI Aandeel

Tui kent een lange geschiedenis, aangezien het bedrijf TUI al in 1968 werd opgericht.

Pas in het jaar 2002 werd Preussag omgedoopt tot TUI AG en later werd het bedrijf door een reorganisatie TUI AG hoe we het bedrijf nu kennen. Namelijk een toerisme bedrijf.

Ondertussen is het bedrijf sinds 2018 het grootste toerisme bedrijf ter wereld. Zo bezit het bedrijf niet alleen luchtvaartmaatschappijen maar ook hotels, cruiseschepen, reisbureaus en touroperators.

Het bedrijf heeft reisagentschappen zitten in zo’n 20 landen en telt 71.500 werknemers.

Het Tui aandeel heeft in het begin van de pandemie een flinke klap moeten ontvangen. De hele toerismebranche lag op zijn gat. Dit zie je helaas ook sterk terug in de koers tui aandeel. Door de onzekerheid van het coronavirus zie je dat de koers de afgelopen maanden erg aan het schommelen was. 

Hopelijk gaat de koers Tui aandeel in de toekomst weer stijgen wanneer het toerisme weer opkomt door het vele vaccineren en betere corona cijfers. De Tui stock price zal daar hoogstwaarschijnlijk op gaan reageren.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

TUI Aandeel Nieuws

Het bedrijf heeft het afgelopen jaar erg zwaar gehad door de corona crisis. Het niet gemakkelijk geweest voor de toerismebranche.
 
Dit zie je helaas ook in het aandeel Tui Group. De koers van het Tui aandeel is aan het begin van 2020 namelijk fors naar beneden geschoten en is de afgelopen maanden erg aan het schommelen.
 
De grootste aandeelhouder van aandeel Tui Group is op dit moment Aleksej Mordasjov. Hij bezit een kwart van alle aandelen. Een flinke deuk in zijn portemonnee dus.
 

De koers van het aandeel schommelt nog erg, maar zal hopelijk weer kunnen stijgen wanneer iedereen weer op vakantie kan en de pandemie voorbij is.

Het is moeilijk te zeggen hoe lang het nog gaat duren, maar het ziet er toch al erg positief uit. Wanneer de toerismebranche weer op volle toeren draait zal je dat ook terug gaan zien in de resultaten van Tui.

Maak direct een account aan bij eToro om vandaag nog TUI stock te kopen of eerst de TUI stock price te bekijken.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Koers Aandeel TUI op het moment

Op dit moment schommelt de koers van aandeel Tui nogal aangezien er nog veel onduidelijkheden zijn in de toerisme branche en nog niet naar alle landen gereisd mag worden.
 

We zien vooral een ontzettend lage daling aan het begin van de pandemie, dit was in maart 2020. Daarna is de koers niet meer zo laag geweest, maar schommelt de koers wel constant.

Omdat de koers van het tui aandeel natuurlijk afhankelijk is van de toerismebranche is het niet gek dat de corona crisis ook in de koers van Tui te zien is.
 

Het bedrijf zal zich wel weer snel kunnen herstellen wanneer de pandemie voorbij is aangezien het bedrijf in de toerismebranche een ontzettend grote speler is. De koers zal de komende tijd nog wat blijven schommelen, maar er wordt vanuit gegaan dat het weer zal stijgen naar minstens het niveau van vóór de pandemie.

Als de Tui koers zich inderdaad hersteld naar de Tui stock price van voor de coronacrisis kun je goede winst boeken over deze aandelen. Als je nu €500 investeert en de prijs hersteld zich naar het oude niveau, dan is je investering: (€500 / €5,03) * €12,83 = €1275,35 waard. 

Nu TUI Aandeel Kopen?

Het tui aandeel staat nu relatief laag wanneer je het vergelijkt met de koers voor de corona pandemie.

Ook schommelt de koers tui aandeel nogal, echter kan dit juist een goed moment zijn om te investeren.

Op dit moment schommelt de koers nog maar in de toerisme branche zullen de komende maanden weer veel meer mogelijkheden zijn om op te starten.

Dit zul je ook terug gaan zien in de koers.

Koers Tui aandeel op eToro

Het is altijd een risico om in een aandeel te investeren, maar zoals het er nu uit ziet zal de koers de komende maanden zeker de ruimte hebben om weer te stijgen. Op een laag moment investeren is uiteraard nooit een slecht idee, dus ook niet voor het tui aandeel.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Andere interessante aandelen naast TUI stock

Wanneer je ook geïnteresseerd bent in andere bedrijven heb je keuze uit ontzettend veel aandelen. We zetten er een paar voor je naast elkaar. Je kunt op de knoppen klikken om de aandelen te bekijken en om er in te beleggen. 

Pfizer (PFE)

Iedereen kent sinds dit jaar de naam van het bedrijf Pfizer wel. Het is één van de bedrijven die met de vaccins tegen het coronavirus kwam. 

Pfizer is een Amerikaans bedrijf in de farmaceutische industrie en producten van dit bedrijf worden in zo’n 125 landen verkocht. 

Wil jij ook investeren in deze vaccin-gigant? Lees snel meer over de aandelen van Pfizer (PFE) of begin direct via één van de knoppen hieronder! 

Lufthansa (LHA.DE)

Een concurrent van Tui op het gebied van vliegverkeer is het Duitse Lufthansa. Deze Duitse luchtvaartmaatschappij bestaat inmiddels al bijna 100 jaar en heeft inmiddels ruim 135.000 medewerkers in dienst en haalde in 2018 een omzet van 36 miljard euro. 

De Lufthansa koers heeft door de coronacrisis ook een zwaar jaar gehad. Zo is de koers van Lufthansa aandelen ten opzichte van januari 2018 meer dan gehalveerd. 

Lees meer over Lufthansa aandelen of begin meteen!

Amazon (AMZN)

Je kunt je portfolio ook uitbreiden met hele andere bedrijven die juist wel hebben kunnen profiteren van de coronacrisis. Eén van die bedrijven is Amazon. 

De Amazon aandelen koers is de afgelopen jaren extreem gestegen en door de grote vraag naar pakketjes en de streamingdienst van het bedrijf steeg deze koers door de coronacrisis door. 

Lees snel meer over Amazon en de Amazon aandelen via de knop hieronder of begin meteen met investeren in deze aandelen via de online broker eToro!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Veelgestelde vragen

Je kunt het Aandeel Tui bij verschillende online brokers. Onze ervaringen met het tui aandeel vertellen ons dat je zou kunnen investeren in aandeel Tui Group bij het platform eToro. 

Zoals al eerder in het artikel benoemd is kan de koers van het Tui aandeel door verschillende elementen afhankelijk zijn. Het bedrijf bevindt zich in de toerismebranche en de koers heeft daar dus veel mee te maken.

Zoals we het afgelopen jaar hebben gezien had de corona pandemie veel effect op de koers van het tui aandeel. Doordat er bijna niet meer werd gevlogen en andere recreatie activiteiten waaronder cruiseschepen niet meer van wal mochten daalde de koers het aandeel Tui Group enorm.

Ja, bij het aandeel Tui krijg je dividend. Dit staat nu op ongeveer 0,35 euro per aandeel.

Het is altijd lastig om te zeggen of een aandeel winstgevend zal zijn of niet. Beleggen komt uiteraard met risico’s dus we raden je aan om een aandeel goed in de gaten te houden voordat je investeert en ook wanneer je een aandeel hebt gekocht zul je de koers goed in de gaten moeten houden.

Het aandeel Tui zat voor de corona pandemie op een mooi niveau en wanneer de toerisme weer meer op gang zal komen is de kans groot dat de koers van het tui aandeel ook weer zal stijgen. 

Het kan daarom juist een mooi moment zijn om nu het aandeel tui redelijk laag staat te investeren en de hopelijke groei van de koers mee te nemen in je investering. Ons tui aandeel advies is dat je met een goede strategie zeker winst kunt behalen.

Wij raden eToro aan als platform wanneer je een beginnende belegger bent of wanneer je in verschillende handelsproducten wilt investeren. eToro heeft namelijk een groot aanbod in handelsproducten waar je dan op hetzelfde platform kunt investeren. 

Wanneer je vooral wilt investeren in CFD’s waarbij je speculeert op de koers van een aandeel raden wij het platform Plus500 aan. De laatste online broker die we willen benoemen is DEGIRO. Dit is ook een online broker die wij aanraden om je in te verdiepen.

TUI Aandeel: Conclusie

We kunnen concluderen dat het lastig is om in te schatten wat het aandeel Tui Group gaat doen in de toekomst aangezien de koers nu nog erg schommelt.

Het kan wel een mooi moment zijn om een investering te doen, aangezien nu de koers laag staat en deze de komende maanden waarschijnlijk weer zal stijgen nu het beter gaat met de coronacrisis en de opkomst van de zomervakantie waarin iedereen weer wilt reizen. 

Aangezien de toerismebranche snel weer op gang kan komen zal dit ook een groot voordeel zijn voor Tui. We kunnen daarom stellen dat het zeker een goed moment zou kunnen zijn om in de Tui stock te investeren.

Door dus nu in het aandeel tui te investeren bij broker eToro kun je kunnen meeprofiteren van de hopelijk sterke groei die de koers het komende jaar gaat maken.

Investeer direct in Aandeel TUI

Je kunt via eToro razendsnel een account aanmaken waardoor je vandaag nog
een investering kunt doen in het TUI aandeel!
begin direct!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Scroll naar boven