Aandeel Altice Kopen met iDeal en PayPal!

ALTICE USA CL.A DL-,0115PA.F
1,03%
1,72 €

Altice is het op één na grootste telecombedrijf in Frankrijk. Het hoofdkantoor van Altice is gevestigd in Nederland. Na een flinke daling in de zomer van 2021 is de Altice koers onlangs gaan stagneren.

Zal dit betekenen dat er een nieuwe Altice koersstijging aan zit te komen? Ben jij geïnteresseerd in Altice aandelen? Lees dan dit artikel over aandeel Altice kopen.

Aandeel Altice Kopen - Stappenplan

Begin ook met Altice aandelen kopen bij de online broker Capital.com, maak vandaag nog een account aan je kunt meteen beginnen!

In dit artikel lees je hoe je zelf kunt beginnen met aandeel Altice kopen, waar je hierbij op moet letten en waar je het beste kunt beginnen met Altice aandelen kopen.

Hoe kan ik Aandeel Altice Kopen?

Het is tegenwoordig voor iedereen toegankelijk gemaakt om te investeren in bijvoorbeeld aandelen. Er zijn veel brokers waar je kunt beginnen, en de minimale inleg is bij veel van deze brokers laag. In deze sectie lees je hoe je stap voor stap kunt beginnen met investeren in aandelen bij een online broker. 

Wil je meer weten over investeren in aandelen bij een online broker? In ons artikel over aandelen kopen lees je alles wat je moet weten om aan de slag te gaan.

Stap 1: Kies de juiste broker met de Koers Altice Aandelen

De eerste en misschien wel meest cruciale stap is het vinden van de geschiktste broker voor het kopen van aandelen. Het is belangrijk dat je investeert bij een betrouwbare en veilige broker, en dat het platform aansluit op jouw verwachtingen en voorwaarden.  

Brokers kunnen onderling erg van elkaar verschillen in aanbod, kosten en gebruiksgemak. Je kunt bij veel brokers naast aandelen ook nog investeren in andere handelsproducten zoals CFD’s, ETF’s, grondstoffen en cryptomunten. Verschillen in aanbod tussen brokers kunnen erg groot zijn.

Daarbij verrekenen brokers onderling ook verschillende kosten. Zo zou je bij de ene broker commissievrij in aandelen kunnen investeren, waar je bij de andere broker 10% commissie kwijt bent. 

Misschien wel het belangrijkste waar je op moet letten wanneer je een broker kiest, is of de broker betrouwbaar en veilig is. Dit kun je vaak zien aan de licenties die een broker bezit. Een goede maatstaf is of de broker onder toezicht is bij een Europese toezichthouder, zoals het Nederlandse AFM of het Britse FCA.   

Om de zoektocht voor jou wat makkelijker te maken, hebben we hier de brokers op een rijtje gezet die we aanraden. Deze brokers zijn stuk voor stuk betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en laag in kosten.

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
Capital bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.5/109.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00
Minimale spread (pips)0.120.0vanaf 0,01%0.10.9
Minimale trade size (€)€ 20,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots
Maximale Hefboom20:1500:1100:1100:1100:1
Valutaparen100401007050
Regulatie FCA, CySEC, ASICVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFIN
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%
Opnamekosten€ 0,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand

Aandeel Altice Kopen bij Capital.com

Onze beoordeling

5/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

Capital.com is een broker die uitermate geschikt is voor zowel beginnende als ervaren beleggers. Dit komt omdat de broker toegankelijk en gebruiksvriendelijk is, terwijl Capital.com ook nog eens lage kosten verrekent en veel extra functies te bieden heeft. 

Een van deze functies is het wereldberoemde copy trading platform van Capital.com. Hiermee kun je de portefeuilles van professionals op het gebied van beleggen kopiëren, zodat je kunt meeliften op hun expertise.

Je kiest hierbij gewoon je eigen inzet, en je hoeft dus geen enorme bedragen op het spel te zetten als de belegger die jij kopieert dat wel doet.

Aandeel Altice Kopen bij Libertex

Onze beoordeling

4/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

Wanneer je liever speculeert over koerswijzigingen dan dat je investeert in echte aandelen, dan is Libertex een goede keuze. Bij deze broker kun je namelijk enkel investeren in CFD’s van handelsproducten. Dit houdt in dat je niet de handelsproducten daadwerkelijk koopt, maar je zet je geld in op koerswijzigingen.

Libertex beschikt over de juiste tools om effectief te kunnen beleggen in CFD’s. Een nadeel van Libertex is dat ze behalve CFD’s geen andere handelsproducten aanbieden. Zo wordt het lastiger om je risico te verlagen.

Let op

81% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's

Stap 2: Open een account

Als je een broker hebt gekozen die aansluit op je eisen en verwachtingen, dan kun je bij die broker een account aanmaken. Omdat dit proces bij de meeste brokers ongeveer hetzelfde verloopt, zullen we ons in deze sectie enkel focussen op Capital.com. 

Meld je aan bij Capital.com

Ga naar de website van Capital.com en klik op ‘meld je nu aan’. Je komt op een pagina waar je jouw e-mail adres en een wachtwoord kunt invullen.

Verifieer je account

Wanneer je  dit hebt gedaan, ontvang je een e-mail van Capital.com. Met deze e-mail kun jij jouw demo-account activeren. Vanaf dit moment kun jij je proefaccount gebruiken.

Voltooi je profiel en financieer je account

Om je echte account te kunnen gebruiken moet je nog een aantal extra stappen doorlopen. Zo moet je je rekening toevoegen aan je account, je identiteitsbewijs uploaden en een vragenlijst invullen waarin je aangeeft dat je je bewust bent van de risico’s en waarin je aantoont over genoeg kennis te beschikken. 

Wanneer je dit hebt gedaan, kun je geld op je account storten. Klik op ‘geld storten’ en kies hoeveel geld jij op je account wilt zetten. Vervolgens kies je welke betaalmethode je wilt gebruiken. Wanneer je het betaalproces hebt doorlopen, is de transactie voltooid en staat het geld op jouw Capital.com account. 

Stap 3: Begin met Aandeel Altice Kopen

Nu is het tijd om te beginnen met Altice aandelen kopen bij Capital.com. Je vind het aandeel Altice USA door de term ‘Altice’ of ‘ATUS’ op te zoeken in de zoekbalk. Wanneer je Altice aandelen selecteert, kom je op de handelspagina van Altice aandelen terecht.

Om te beginnen met Altice aandelen kopen, klik je op de knop ‘handelen’. Hier selecteer je de hoeveelheid die je wilt kopen, en klik je op ‘opdracht instellen’ om de investering te voltooien. Je kunt je aandelen terugvinden op je profiel in je portfolio. 

Wil jij meteen beginnen met Aandeel Altice USA kopen? Ga dan nu naar Capital.com en maak een account aan!

Over Aandeel Altice USA

Altice is een telecombedrijf dat is opgericht in 2002 door de Frans-Marokkaanse zakenman Patrick Drahi. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot het op een na grootste telecombedrijf van Frankrijk.

In de tijd tussen de oprichting en nu heeft Altice verschillende andere bedrijven overgenomen. Zo heeft het in 2015 een overstap weten te maken naar Amerika door de bedrijven Suddenlink en Cablevision over te nemen. 

Investeren in Altice is erg risicovol. De koers is namelijk al sinds mei 2021 flink aan het dalen. Dit betekent echter ook dat er zomaar een nieuwe periode van extreme groei kan aankomen. Dit is namelijk het jaar daarvoor ook gebeurt. 

Het probleem met investeren in aandelen is echter altijd dat je nooit met zekerheid kunt zeggen wat een aandelenkoers gaat doen. Hoe dan ook, als je een risico durft te nemen, dan is het misschien voor jou een idee om te beginnen met aandeel Altice USA kopen. 

Altice Aandeel nieuws

In eind 2020 en begin 2021 heeft Altice een geweldige piek gekend, waarbij de aandelen €32,85 waard waren. Dit was een gigantische groei vergeleken met begin 2020, toen de waarde slechts €16,54 was per aandeel. 

Dit betekent, dat als je op 15 maart 2020 voor €200,- aan aandelen had uitgegeven ter waarde van €16,54 per stuk, en je had ze verkocht op 27 december 2020 voor €32,85 per stuk, dat de waarde van je investering dan €200/16,54*32,85 = €397,22. 

Daarna was er wel weer sprake van een Altice koersval. Deze Altice koersval zorgde er uiteindelijk voor dat de waarde van één Altice aandeel weer daalde minder dan 16 euro, daarmee kwam de koers door de Altice koersval weer onder de laagste prijs uit. 

Wil jij vandaag nog beginnen met het aandeel Altice kopen? Ga dan nu naar Capital.com!

Actuele Koers Altice USA

Op dit moment staat de Altice aandelen koers erg laag. De koers is namelijk al het grootste deel van 2021 aan het dalen. Het goede nieuws is dat de daling lijkt te stagneren. Doordat is gebleken dat de winst hoger is dan verwacht, en dat het bedrijf een hogere omzet heeft dan werd voorspeld. 

Ook meldt de CEO van Altice, Dexter Goei, dat het bedrijf bezig is met een nieuwe strategische aanpak waarmee hij het productenportfolio wil uitbreiden en de klantenervaringen wil verbeteren. Goei verwacht dat deze nieuwe strategie ervoor zal zorgen dat er een duurzame groei van het bedrijf op de lange termijn.  

Op dit moment valt er echter nog weinig te zeggen over wat de koers van Altice gaat doen in de periode die voor ons ligt. Alles wat we kunnen doen is speculeren, en het lijkt nog steeds een aanzienlijk risico om nu te beginnen met Altice aandelen kopen.

Maar als er uiteindelijk een groei komt, zou deze zomaar enorm groot kunnen zijn, wat dus erg veel geld kan opleveren als je het waagt om te investeren. Een high risk / high reward kans noemen we dat.

Nu Aandeel Altice Kopen?

Zoals vermeld in de vorige sectie, is er geen knoop aan vast te binden wat de Altice aandelen koers in de komende tijd gaat doen.

Wat we wel kunnen zeggen is dat investeren in Altice aandelen op dit moment erg risicovol is, maar het zou in potentie rendement kunnen opleveren.

Het is volledig aan jezelf om te beslissen om nu te beginnen met Altice aandelen kopen. Denk je dat de strategiewijziging zal zorgen voor een nieuwe groei? Dan is het nu tijd om te investeren. 

Aandeel Altice Koers bij Capital.com

Interessante aandelen naast Aandeel Altice Kopen

Een aandelenportefeuille moet zorgvuldig opgebouwd worden uit meerdere aandelen om je risico te verspreiden en je rendement zo hoog mogelijk te krijgen. Naast aandelen Altice is het dus verstandig om ook andere aandelen op te nemen in je portfolio. 

KPN (KPN)

Een groot telecombedrijf in Nederland is nog altijd KPN. In 1994 ging dit bedrijf al de beurs op en ondertussen is er veel gebeurd rondom de aandelen van KPN. 

Zo staat de koers van de KPN aandelen nog altijd vele malen lager dan het hoogtepunt in 2001. 

KPN richt zich nog altijd op de toekomst en probeert zich te blijven ontwikkelen, wel is het lastig om als telecombedrijf dat alleen in Nederland actief is echt door te groeien. 

Nokia (NOKIA.PA)

Het Finse Nokia is bij iedereen die de jaren 90 bewust heeft meegemaakt nog erg bekend. De telefoongigant bracht met de Nokia 3310 één van de populairste telefoons uit. 

Nadat Nokia de boot grotendeels mistte bij de opkomst van smartphones probeert het zich nu op andere markten te richten. 

Zo is Nokia momenteel actief bezig met het ontwikkelen van een 5G netwerk. Ze gaan onder andere in Finland en Japan het 5G netwerk uitrollen.

ASML (ASML.AS)

Dit Nederlandse high-tech bedrijf is in korte tijd snel gegroeid. ASML richt zich vooral op halfgeleiders; dat zijn onderdelen om elektriciteit beter te laten doorstromen. 

Deze halfgeleiders zijn belangrijk voor chipproducenten en juist deze producten zijn de afgelopen tijd erg belangrijk geworden. 

Er is een groot chiptekort in de wereld door een tekort aan water in de landen waar de chips geproduceerd worden. Voorlopig zal er dus genoeg interesse zijn in de halfgeleiders van ASML.

Altice Aandelen Kopen: Veelgestelde vragen

Het aandeel Altice kopen kan het best bij de online broker Capital.com. Deze broker biedt veel verschillende aandelen en heeft als voordeel dat je hier tegen 0% commissie. 

De koers Altice USA heeft in de 4 jaar dat het op de beurs genoteerd staat al flinke schommelingen meegemaakt. In mei 2021 kwam er een hoogtepunt in de koers, maar daarna zakte de waarde van de aandelen Altice weer terug tot het laagste niveau. 

Altice USA Stock biedt geen dividend aan op dit moment. Er lijken bij Altice geen plannen om binnenkort wel over de aandelen Altice dividend uit te keren. 

De verwachting aandeel Altice is dat zo rond de 26 dollar (22 euro) zal blijven schommelen. Daarnaast is verder de verwachting aandeel Altice dat hij maximaal tot 51 dollar stijgt (43 euro) de komende 12 maanden. 

Het Altice koersdoel is voor de komende 12 maanden 51 dollar. (43 euro) 

Aandeel Altice Kopen: Conclusie

Altice USA stock is sinds een paar jaar terug te vinden op de beurs van New York. In die tijd is de Altice koers al een aantal keren flink gestegen om daarna weer te dalen tot het laagste punt, vooralsnog komt de prijs van de aandelen Altice niet onder de 15 dollar uit. 

Ook vanuit Nederland kun je goed investeren in de Altice USA stock. Je doet dit gemakkelijk bij een online broker als Capital.com, waar je de aandelen koopt, bewaard en weer verkoopt als deze meer waard zijn geworden. 

Het van oorsprong Franse bedrijf lijkt nog altijd vastberaden de Amerikaanse televisiewereld te infiltreren. Hiervoor ontving het in 2017 meer dan 2 miljard dollar bij de initial public offering van de aandelen Altice.

Scroll naar boven