Beyond Meat aandelen kopen & Live koers

BEYOND MEAT INC0Q3.BE
1,99%
6,67 €

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Een bekend bedrijf op de markt van de vleesvervangers is Beyond Meat, ook wel bekend van de Beyond Burger. Het bedrijf is in 2009 opgericht en focust zich op het maken van de beste, smakelijke plantbased burgers, en zit er gigantisch mee in de lift!

Ben je benieuwd wat de Beyond Meat koers in de toekomst zal gaan doen en of hoe Beyond Meat Aandelen kopen een goede investering is voor jou? Lees dan verder.

Beyond Meat Aandelen Kopen

Heb je zelf al gemerkt dat Beyond Meat een bedrijf met veel potentie is? Druk op de groene knop en start direct bij eToro!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Als we kijken naar de koers Beyond Meat, zien we dat hij afgelopen jaar enorm heeft geschommeld. Zo heeft het Beyond Meat Aandeel pieken rond de €162 euro gehad, maar ook een aantal keren in een dal rond de €97. 

Ben je geïnteresseerd in Beyond Meat aandelen kopen? In dit artikel leggen we uit hoe je hiermee begint en Beyond Meat stock koopt. Begin vandaag nog met je eerste investering via de gebruiksvriendelijke broker eToro!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Hoe kan ik Beyond Meat Aandelen Kopen?

Beyond Meat aandelen kopen gaat gemakkelijk via een online broker. In de stappen hieronder leggen wij gedetailleerd uit hoe je kunt starten met investeren in een Beyond Meat Aandeel.

Beyond Meat aandelen kopen kan bijvoorbeeld bij eToro of Plus500. Vanuit Bankr zijn we groot fan van eToro aangezien het een perfect platform is voor beginnende beleggers.

Ben je er nog niet helemaal over uit of je een aandeel Beyond Meat wil, en zou je eigenlijk nog even willen kijken wat nog meer een goede investering zou zijn? Bekijk dan eens ons artikel over aandelen kopen waarin je nog veel meer interessante aandelen terug zult vinden.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 1: Kies de juiste broker met Koers Beyond Meat

De eerste stap die je zal moeten uitvoeren voordat je kunt starten met Beyond Meat Aandelen kopen, is het vinden van een geschikte broker. Met een broker heb je namelijk toegang tot de verschillende beurzen zoals de NASDAQ, Euronext en NYSE.

Dus ook de Beyond Meat beurs met de Beyond Meat share price / de meest recente koers Beyond Meat. Zorg er in ieder geval voor dat je niet zomaar voor een broker kiest omdat er best veel dingen zijn waar je op zou kunnen letten.

Het veranderen van broker op een later moment is iets dat je wilt voorkomen omdat het veel tijd en moeite kost.

Iets waar je op zou kunnen letten is bijvoorbeeld de handelsproducten die de broker aanbiedt. Zo zul je zien dat er brokers zijn waar je geen aandelen kunt kopen, maar alleen kunt handelen in CFD’s. 

Als je jouw portfolio wilt opbouwen met verschillende handelsproducten, is het ook handig om te bekijken of ze ook ETF’s, cryptocurrency of grondstoffen aanbieden. Iedereen heeft een ander aanbod. 

Een tweede ding waar je op zou kunnen letten is door wie de broker wordt gereguleerd. Veel brokers maken gebruik van een derde partij om de veiligheid te waarborgen. 

Een aantal bekende partijen die je vaker terug zult zien komen zijn de FCA, CySec, AFM en DNB. Deze partijen zorgen ervoor dat de transacties veilig verlopen en het geld dat jij op je account zet beschermt wordt.

Vandaag de dag is iedereen veel onderweg en moet het mogelijk zijn om vanaf elk moment en punt van de dag, toegang te krijgen tot je investeringen. Sommige brokers lopen al vooruit en hebben een app waarop je de Beyond Meat koers zou kunnen zien, bij andere brokers is dit nog niet mogelijk. 

Kortom, er zijn veel dingen waar je op kunt letten tijdens de zoektocht naar jou favoriete broker. Hieronder geven we nog extra toelichting over eToro en Plus500 zodat je alvast kennis kunt maken met twee bekende brokers.

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Capital bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)0.120.0vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€ 20,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom20:1500:1100:1100:1100:130:1
Valutaparen10040100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 0,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Overzicht van brokers

Beyond Meat Aandelen Kopen bij eToro

Onze beoordeling

5/5

Voordelen

Nadelen

Functionaliteiten

De eerste broker die wij aanraden voor Beyond Meat aandelen kopen is eToro. Het is een broker die perfect is voor beginnende beleggers aangezien hij beschikt over een gebruiksvriendelijke interface en handige tools. 

Eén van deze tools is de CopyTrading tool waarmee je portfolio’s van succesvolle beleggers kunt bekijken en zelfs kopiëren. Dit geeft je de mogelijkheid om te kijken wat voor handelsstrategie zij gebruiken en wat je daar van kan leren.

Als je een account aanmaakt bij eToro, heb je meteen toegang tot de gratis demofunctie waarmee je kunt oefenen met fictief geld. Koop dus, zonder risico, verschillende aandelen en kijk wat je met de vele tools kunt doen.

Als je op gegeven moment door hebt hoe het platform werkt en je daarbij ook nog eens een aandeel hebt gevonden met veel potentie, is het tijd om te starten. Om te kunnen beginnen moet je geld storten, en dat kan bij eToro via verschillende betaalmogelijkheden zoals PayPal, iDEAL of bankoverschrijving. 

Het voordeel hierbij is dat eToro ook nog eens een minimaal inleg bedrag vraagt van $50 (€42), helemaal niks dus! Maar dat is nog niet alles. 

eToro biedt een behoorlijk pakket van handelsproducten aan waaronder natuurlijk de aandelen, maar ook Crypto, ETF’s, grondstoffen, indices en CDF’s. Je kunt je portfolio dus uitbouwen met veel verschillende handelsproducten.

Als je gaat starten met Beyond Meat Aandelen kopen, is het ook fijn om te horen dat je bij eToro 0% commissie betaald over je gekochte aandelen en ETF’S. Op deze manier zorgt eToro ervoor dat je nog meer winst kunt behalen.

Het platform wordt veilig gereguleerd door de FCA (Financial Conduct Authority) waardoor je transacties altijd goed zullen verlopen. Als je al deze voordelen bij elkaar optelt, is het natuurlijk geen wonder dat eToro behoort tot een van de grootste brokers wereldwijd.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Stap 2: Open een account

Als je een keuze hebt gemaakt voor een broker die perfect is gemaakt voor jou, dan kun je een account aanmaken. Bij de meeste brokers loopt dit proces hetzelfde, maar omdat wij het je toch graag vast willen uitleggen, gebruiken we voor de komende stappen eToro als voorbeeld.

Meld je aan bij eToro

Als je op groene knop hieronder klikt, kom je uit op een nieuw venster waar weer een groene knop met ‘Meld je nu aan’ staat. 

Als je hierop hebt geklikt zul je een aanmeldformulier zien waarbij je jouw gegevens invult om te kunnen starten. 

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Verifieer je account

Als je een account hebt aangemaakt, ontvang je een verificatie link via je mail adres. Hier kun je jouw account bevestigen en meteen starten met je demoaccount. 

Voltooi je profiel en financieer je account

Op dit moment kun je alleen nog via je demoaccount oefenen met fictief geld. Als je wilt starten met Beyond Meat aandelen kopen, moet je eerst langs een KYC traject (Know Your Customer) waarbij je een vragenlijst moet invullen.

Hierbij wordt er gekeken of je op de hoogte bent van de risico’s, en zal eToro je identiteit en bankrekening nakijken. Als je het KYC proces hebt afgerond, kun je gelijk geld storten via verschillende betaalmogelijkheden. 

Portfolio's van succesvolle beleggers

Soms kan het nog even duren voordat het geld op je account staat, dit is namelijk afhankelijk van de betaalmethode die je kiest. Tot die tijd kun je altijd het platform nog beter verkennen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de portfolio’s van succesvolle beleggers en kom tot nieuwe inzichten!

Stap 3: Begin met Beyond Meat Aandelen Kopen

Als laatst zullen we op zoek gaan naar het aandeel Beyond Meat. Via eToro kun je deze gemakkelijk vinden via de zoekbalk links bovenin. 

Als je op handelen klikt kun je aangeven hoeveel aandelen je wilt kopen en heb je nog keuze uit andere opties zoals de hefboomwerking, stop-loss en take profit. Als je dit hebt ingevuld kun je meteen starten.

Wil je meteen starten met Beyond Meat Aandelen Kopen? Maak vandaag nog een account aan bij eToro!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Over het Aandeel Beyond Meat

Voor Beyond Meat staat de toekomst voorop. Met de plantaardige burgers die ze maken proberen ze niet alleen het milieuprobleem op te lossen, maar behoort de bescherming van natuurlijke hulpbronnen, menselijke gezondheid en dierenwelzijn ook binnen de pijlers van hun missie. 
 
Het is een erg jong bedrijf wat een product levert dat echt nodig is voor onze planeet. Met hun ambities en het vertrouwen vanuit beleggers, komt het bedrijf veel kansen en uitdagingen tegemoet. 

Het bedrijf is opgericht in 2009 door Ethan Brown in Los Angeles. Elk jaar bereikte de burgers nieuwe buitenlandse schappen en vanaf 2019 waren de Beyond Meat burgers ook in Nederland te vinden.  

De Beyond Meat Koers is enorm volatiel en bevindt zich momenteel in een daling (€103,7). Het laagste punt dat de koers de afgelopen tijd heeft bereikt was op 13 mei met een Beyond Meat share price van €85,28.

De schommeling is afhankelijk van verschillende factoren zoals de toenemende concurrentie, de retailverkopen en de horeca die nog niet helemaal overeind is. Verder in het artikel bespreken we wat nog meer de Beyond Meat Koers heeft beïnvloed of kan beïnvloeden.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Beyond Meat Aandelen Kopen nieuws

Zoals net al is verteld, neemt de vraag naar vleesvervangers steeds meer toe, vooral onder de jongere generatie.

De focus ligt op klimaatverandering en de vraag of dierlijke producten in de toekomst duurder worden door bijkomende belastingen, is nog maar de vraag. 

Veel overheden zien dit niet als de oplossing om plantaardig voedsel te promoten. De prijzen van Beyond Meat zullen in de toekomst wel verlaagd worden, maar voor nu is dat nog niet mogelijk. 

Beyond Meat heeft dit jaar ook aangekondigd samen te gaan werken met MacDonalds en Yum Brands (moeder bedrijf van KFC, Taco Bell en Pizza Hut). Op deze manier willen ze het vlees toegankelijker maken voor iedereen en door de schaling de kosten te verminderen.

Jaar na jaar heeft Beyond Meat veel groene cijfers gehaald, maar in april 2021 was een enorme schuld te zien. Ook hebben ze aangegeven veel van de overgebleven opbrengsten, te gebruiken voor ‘algemene bedrijfsdoeleinden en werkkapitaal’. 

Voor veel aandeelhouders was dit schrikken, vooral voor zo’n klein bedrijf, en dat heeft er voor gezorgd dat de Beyond Meat koers flink is gaan dalen. Daarentegen zou het ook kunnen zijn dat ze vanuit Beyond Meat kapitaal nodig hadden voor een strategische zet. 

Op dit moment zien we in ieder geval weer een stijging en wordt er ondanks de schulden, toch veel verwacht van het bedrijf. Omdat de koers Beyond Meat nu laag staat is het zeker interessant om op dit moment te starten met investeren.

Inspelen op het laagste moment van de Beyond Meat koers? Start dan vandaag nog bij eToro!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Koers Beyond Meat Aandeel op dit moment

Als we nu naar de koers van het aandeel Beyond Meat kijken, zie je vooral veel schommeling en dat hij zich momenteel laag bevind. Je kunt de koers vinden door in de zoekbalk bij eToro ‘Beyond Meat’ in te vullen. 

Zoals we net al hebben aangegeven, is de koers afhankelijk van vele factoren waaronder de crisis van COVID-19, maar ook de komst van verschillende concurrenten. Vele van deze concurrenten weten ook nog eens de prijzen erg laag te houden omdat ze minder dure grondstoffen gebruiken.

Beyond Meat maakt gebruik van erwteneiwit wat er voor zorgt dat het kwaliteit burgers zijn met een hoog proteïnegehalte. Een groot concurrent van Beyond Meat is Impossible Foods.

Impossible foods staat momenteel niet genoteerd op de beurs, maar is dat wellicht wel van plan. Op het moment dat dit zal gebeuren, kan dit een enorme tegenslag bieden voor de Beyond Meat Koers.

Ook Tyson Foods, een groot vleesproducent in de VS, heeft sinds 2019 een eigen merk (Raised & Rooted) gelanceerd wat vleesvervangers verkoopt. Door de middelen die ze hebben binnen het bedrijf, wisten ze binnen no-time een enorm aandeel te verkrijgen binnen de vleesvervangers. 

Dit ten koste van Beyond Meat, die qua aandelen enorm zakte aangezien een groot aantal investeerders veel kansen zag bij Tyson. Alsnog is Beyond Meat bij vele mensen het top-of-mind merk waardoor het product alsnog erg geliefd is onder vele.

Beyond Meat Aandelen Kopen: korte- of lange termijn?

Het aandeel van Beyond Meat is dus erg afhankelijk van de prestaties van het bedrijf, de huidige crisis en de komst en prestaties van nieuwe concurrenten.
 
Het bedrijf heeft ten opzichte van zijn prestaties vóór de pandemie, veel te verduren gehad. Zo wordt er vanuit veel experts ook verwacht dat de koers dit jaar nog niet enorm zal stijgen. 
 
Vanaf 2022 zien we een opwaarts potentieel waarin Beyond Meat zijn groeisnelheid van voor de pandemie weer kan hervatten. De koers schommelt momenteel ook heel erg waardoor het voor day traders zeker wel interessant zou kunnen zijn. 
 
Ben je toch meer van het lange termijn investeren, dan zou dit ook een goed moment kunnen zijn om te beginnen omdat de koers nu erg laag is. Maar levert je dat dan ook veel op?
 
Ondanks de Covid-19-crisis, is de koers vanaf het begin van de crisis tot nu, alsnog gegroeid door de groei van het bewustzijn bij vele mensen. Stel dat je op het begin €1000,- had geïnvesteerd in de koers Beyond Meat, zou je nu alsnog veel winst gemaakt hebben. 
 
De prijs van het aandeel Beyond Meat stond op 20 maart 2020 op €48,71 en vandaag de dag staat de Beyond Meat Share Price €103,07. Dat betekent dat de investering inmiddels: €1000 / €48,71 * €103,07 = €2115,99 waard is geworden!

Wil jij nu ook starten met investeren? Maak vandaag nog een account aan bij eToro en start meteen!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Nu Beyond Meat Aandelen Kopen?

Op de vraag of je nu moet starten met Beyond Meat Aandelen kopen, kan er nooit een juist antwoord gegeven worden. In principe zou je nu goed kunnen profiteren van de lage koers. 

Er wordt verwacht dat de koers zal stijgen, maar op dit moment nog niet heel snel. Het bedrijf gaat verschillende langdurige partnerschappen aan met grote bedrijven waaronder de Mc Donalds wat positief kan werken voor de Beyond Meat stock.

Ook starten met Beyond Meat Aandelen kopen? Klik op de groene knop en begin meteen!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Andere interessante aandelen naast Beyond Meat Aandelen Kopen

Iets wat veel succesvolle beleggers doen om hun risico te spreiden, is ervoor zorgen dat hun portfolio beschikt uit veel verschillende aandelen. Als het niet zo goed gaat met het ene aandeel, moet je natuurlijk wel iets hebben wat je portefeuille in evenwicht kan brengen. 

Hieronder hebben we een aantal andere interessante aandelen voor je opgezocht die goed passen in een portfolio naast je Beyond Meat aandelen.

Deliveroo (ROO)

Een groot voedselleverancier dat goed heeft geprofiteerd van de corona crisis is Deliveroo. Deliveroo is een bedrijf dat eten bezorgd van verschillende restaurants en cafés. 

Het is dan ook geen verrassing als ik zeg dat de koers gestegen is afgelopen maanden. Het bedrijf is nog maar sinds april 2021 te vinden op de beurs, maar groeit snel.

Wil je naast de heerlijke Beyond Meat burger die je hebt besteld via Deliveroo ook genieten van de stijgende koers? Begin dan meteen met investeren in Deliveroo stock!

Ahold (AD)

Om ervoor te zorgen dat je jouw portfolio opbouwt met een aandeel dat het evenwicht behoudt, zou je ook kunnen kijken naar een organisatie met meerdere ketens onder zich.

Een goed voorbeeld hiervan is Ahold, de organisatie die grote winkels onder zich heeft staan zoals Albert Heijn, Bol.com, Etos en Gall&Gall. Deze winkels leveren ook producten die behoren tot de basisbehoeften waardoor je deze koers nooit snel zal zien kelderen. 

Naast Beyond Meat aandelen kopen ook interesse in een aandeel Ahold? Begin meteen!

Nestlé (NESN)

Nestlé, een zwitsers voedingsmiddelen concern, is een bedrijf wat ook meebeweegt met de verandering naar vleesvervangers. Deze sluit dus goed aan op de Beyond Meat beurs.

Nestlé biedt verschillende voedingswaren aan waardoor het geen grote tegenslag heeft gehad tijdens de corona crisis. Na de klap in maart 2021, hebben ze alleen nog maar een stijgende lijn gehad.

Je portfolio veiligstellen met Nestlé? Open je account en start naast Beyond Meat Aandelen kopen ook met Nestlé aandelen!

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Beyond Meat Aandeel Kopen: Veelgestelde vragen

Je kunt gemakkelijk Beyond Meat aandelen kopen bij online brokers. Allereerst ga je op zoek naar een online broker zoals onze favoriet eToro.
 
Hier maak je een account aan waarbij je bij eToro meteen toegang krijgt tot een demoaccount. Het demoaccount geeft je de kans om even te oefenen met nepgeld. 
 
Als je wilt starten met echt geld kun je eenvoudig geld storten via verschillende betaalmogelijkheden zoals iDEAL of PayPal. Via de zoekbalk links boven ga je op zoek naar het aandeel Beyond Meat en starten maar!

Nee, vanaf het begin van de Beyond Meat beurs, hebben ze nooit dividend uitgekeerd. Het is nog een klein bedrijf en heeft tot nu toe, ondanks de groei, nog steeds geen winst gemaakt. Wanneer dit wel gebeurd is de verwachting dat men wel besluit dividend uit te keren aan de aandeelhouders.

Je kunt lastig zeggen of een aandeel winstgevend wordt of niet. Tot op heden heeft Beyond Meat nog geen winst gedraaid als bedrijf. 

In het laatste kwartaal van 2019 zag het bedrijf licht aan het eind van de tunnel, maar met de komst van COVID-19 ligt het bedrijf daar weer ver vanaf. Beyond Meat heeft vooral veel last van de gesloten restaurants. 

Kijkend naar de snelle groei voor de pandemie, heeft het aandeel Beyond Meat zeker veel potentie. Het wordt vooral interessant als deze crisis voorbij is hoe het bedrijf verder gaat groeien.

Om te kunnen starten met Beyond Meat aandelen kopen, zal je eerst op zoek moeten gaan naar een online broker. Onze voorkeur gaat uit naar eToro aangezien het een erg gebruiksvriendelijk platform is voor beginnende beleggers. 

Voor het kiezen van een broker die perfect bij je past, hebben wij hierboven in het artikel een aantal tips gegeven. Kies je broker bewust en niet te gehaast zodat je op een later moment niet alles hoeft over te zetten naar een andere broker. 

Een broker die wij goed vinden is eToro, zij bieden zowel ervaren als beginnende beleggers veel tools en mogelijkheden.

De koers van Beyond Meat heeft veel schommelingen gehad het afgelopen jaar. Allereerst natuurlijk omdat grote afnemers vanuit horeca en restaurants wegvielen.

De bedrijfsresultaten daalde en ze kwamen zelfs terecht in schuld. Naast de economische crisis heeft de komst van vele andere concurrenten ook invloed gehad op de koers.

In het artikel zijn we hier verder op ingegaan, dus lees het vooral door!

Beyond Meat Aandeel Kopen: Conclusie

Het bedrijf Beyond Meat is het eerste bedrijf dat vegetarische/ vegan burgers op de markt heeft gezet en heeft daarbij ook genoten van zijn voorsprong. Momenteel komen er echter vele (grote) concurrenten bij die de productie op grotere school kunnen maken waardoor ze het Beyond Meat moeilijk kunnen maken. 

Desondanks is Beyond Meat een favoriet onder vele consumenten en heeft het een proteïne rijke burger waarmee ze uniek zijn. De samenwerkingen die ze aangaan zoals McDonalds en Taco Bell, kan ervoor zorgen dat de Beyond Meat beurs weer een boost krijgt. 

Momenteel is de koers laag en bevindt Beyond Meat zich niet in de beste periode sinds hun bestaan. Daarentegen geven ze zelf aan grote ambities te hebben en zijn ze zelf, maar ook vele experts, er van overtuigd dat wanneer de crisis voorbij is, er een grote groei verwacht kan worden. 

Heb jij ook vertrouwen in het bedrijf met een oog op de toekomst, investeer dan vandaag nog via eToro! Nu dat de koers laag is, kun je daar op een hoger moment van profiteren.

eToro is een multi-asset investeringsplatform. De waarde van je investeringen kan fluctueren. Je kapitaal loopt risico.

Scroll naar boven