B2BusinessLening

Dit is een review over zakelijke kredietverstrekker B2BusinessLening. We bespreken o.a. de eigenschappen en klant-ervaringen van B2BusinessLening.

Tip: vergelijk B2BusinessLening ook met andere zakelijke leningen.

B2BusinessLening
Wennerbergsgatan 10
112 58 Stockholm, Zweden
T: 020 – 7975 825
E: support@b2businesslening.nl

Wat is B2BusinessLening?

B2BusinessLening is een internationale zakelijke kredietverstrekker gericht op het MKB en zeer actief in Nederland. Nederlandse klanten worden vanuit Stockholm bediend door Nederlandse medewerkers. Ze onderscheiden zich door snel zakelijk krediet te verstrekken aan ondernemers die niet bij een reguliere bank terecht kunnen. B2BusinessLening is onderdeel van Ferratum Groep welke genoteerd is aan de Duitse beurs (DAX) en actief is in 25 landen.

B2BusinessLening klant-ervaringen

Klanten van B2BusinessLening geven hen 4,5 van de 5 sterren op TrustPilot. Vooral de snelle service en mogelijkheid tot geld lenen zonder gedoe komt vaak naar voren. Van de meer dan honderd reviews zijn ruim 90% uiterst positief over B2BusinessLening. Je merkt duidelijk dat ze graag meedenken met de kleine en middelgrote ondernemer. Ook zijn ze eerlijk in wat wel en niet mogelijk is zodat je geen te hoge lening aangaat.

TrustPilot reviews4,5/5 sterren

In de enkele minder goede ervaringen lezen we dan klanten de rente hoog vonden. Deze is momenteel 2,9% en gebruikelijk in de zakelijke leningen-markt. 

Werkwijze lening-aanvraag B2BusinessLening

Bij B2BusinessLening kun je binnen een paar minuten een lening-aanvraag doen vanaf 2.000 euro, tot 100.000 euro. Bij de aanvraag worden geen jaarcijfers gevraagd. Ook een onderpand is niet nodig. Wel dient jouw onderneming minimaal 50.000 euro per jaar omzet te draaien.

Wordt je aanvraag akkoord bevonden, dan ontvang je een offerte. Hierin vind je de hoogte van het leenbedrag en bijhorende rente. Deze rente is o.a. afhankelijk van de cashflow binnen je bedrijf en ligt rond de 2,9% per maand. B2BusinessLening heeft adviseurs die gratis extra advies geven.Er zijn geen afsluitkosten.

Ga je akkoord, dan ontvang je het geld binnen 24 uur op je (zakelijk) rekening. De rentekosten betaal je inclusief een stukje aflossing maandelijks terug. De looptijd is maximaal 18 maanden (1,5 jaar). 

Voor- en nadelen

  • Geen jaarcijfers nodig
  • Geen onderpand nodig
  • Geen businessplan nodig
  • Gratis advies van experts
  • Reactie aanvraag: binnen 24 uur
  • Uitbetaling lening: binnen 24 uur
  • Persoonlijke aansprakelijkheid
  • Afsluitkosten: 2,95% van leensom

Contact & klantenservice

Contact opnemen met Bridgefund kan zowel telefonisch als via e-mail.

  • Tel. +31 (0)20 - 7975 825
  • support@b2businesslening.nl

B2BusinessLening offerte?

Wil je graag weten welk aanbod B2BusinessLening jou zal doen? Vraag dan geheel vrijblijvend online een offerte op. Dit kan door het formulier op hun website te doorlopen in 5 minuten.
5 minuten
René Andreasi-Bassi

René Andreasi-Bassi

Dit artikel is getoetst op feiten door René Andreasi-Bassi. Met ruim 15 jaar ervaring in budgetbeheer onderzoekt René voor Bankr.nl de eigenschappen en voor- en nadelen van financiële producten en services.

Laatste update:

Scroll to Top