Vergelijkingssite keuze maken

Vergelijk met Bankr en...

Maak de beste geldkeuzes

Bankr vergelijkt o.a.

ING bank logo

Wat is Bankr?

Waarom Bankr?

Hoe werkt Bankr?

Al onze financiële onderwerpen

0
5/5

Gemiddelde beoordeling

AFM logo wit

100% conform AFM-richtlijnen

Jouw mening telt

Bankr verzamelt dagelijks tientallen reviews en ervaringen van bezoekers. Wil jij ook je mening delen? We horen graag van je, want met jouw kennis kunnen we onze vergelijkingspagina’s nóg beter maken. 

   

Bankr: financiële review- en vergelijkingssite

Bankr is een financiële review- en vergelijkingssite gericht op de Nederlandse consument en ondernemer. Dit betekent dat Bankr online (bank)producten en services vergelijkt op de belangrijkste eigenschappen.

Dit gebeurt door aanbieders van een product naast elkaar te zetten in een tabel. Zo die je in één oogopslag welke het beste bij jouw wensen past. Daarnaast delen we zowel onze eigen ervaringen als die van bestaande klanten in een complete individuele review.

Hoe vergelijkt Bankr?

We zoeken eerst actieve en concurrerende aanbieders bij elkaar. Deze worden vervolgens getoetst op verplichte registraties en vergunningen.

Hierna worden de 3 tot 10 beste vergeleken op eigenschappen, voorwaarden en kosten.

Ten slotte concluderen we met de voor- en nadelen en vertellen we voor wie het product het meeste geschikt is, en voor wie niet.

Hoe verdient Bankr?

Voor bepaalde aanbieders ontvangt Bankr een commissie zodra een offerte wordt aangevraagd of een financieel product wordt afgesloten.

Bezoekers betalen hier nooit iets extra’s voor.

Met de verdiende commissies worden nieuwe reviews en vergelijkingspagina’s gemaakt, en bestaande pagina’s actueel gehouden.

Altijd de nieuwste updates!

Wij doen ons uiterste best om artikelen actueel te houden. Mocht je verouderde informatie hebben gevonden, dan kun je dit indien gewenst doorgeven door contact op te nemen via de contact-pagina.

Voorbeeld

Heb je bijvoorbeeld snel geld nodig? Dat zijn er diverse mogelijkheden. Je kunt direct geld lenen bij meerdere aanbieders op Bankr.nl. Als je snel geld wilt lenen kies je eerst je bedrag en vergelijk je vervolgens alle aanbieders op een rij.

Vraag vervolgens meerdere offertes aan en vergelijk deze zorgvuldig op kosten én voorwaarden. Heb je een keuze gemaakt, dan kun je vaak binnen 24 uur het geld op je rekening ontvangen. Direct geld lenen zonder gedoe is dus mogelijk, maar wees alert en ga niet zomaar met de eerste partij in zee.

"Wat wil je doen met geld?"

Scroll naar boven