Bitcode Method 2024: scam of betrouwbaar?

bitcode method logo

Is Bitcode Method geschikte handelssoftware voor jouw crypto-investeringen? Lees in dit artikel meer over deze trading bot! 

Bitcode Method maakt het mogelijk om een robot automatisch te laten handelen in cryptocurrency. Je kunt met enkele tools op het platform de investeringen die gedaan worden in de hand houden door zelf je risico in te stellen. 

De robot is gratis te gebruiken, maar je moet wel eerst een storting doen. Je kunt op deze manier snel na je registratie aan de slag en de robot te laten beginnen met beleggen in cryptocurrency.

Wat is Bitcode Method?

Bitcode Method is een trading robot die zowel door beginners als ervaren beleggers te gebruiken is. Nadat je een account aanmaakt en geld stort, kan de robot voor jou aan de slag gaan. 

Het zal op basis van algoritmes en AI op zoek gaan naar de beste crypto-investeringen en deze vervolgens ook direct voor je uitvoeren. 

Bitcoin

Volgens de oprichters van Bitcode Method kun je met hun software zonder zelf tijd te besten winst maken op cryptocurrency.

Je kunt er overigens eerst mee oefenen door het demo account van Bitcode Method te gebruiken. In dit demo account kun je alvast kijken welke mogelijkheden je hebt bij het instellen van de robot trader. 

Het is natuurlijk ook belangrijk dat je account goed beveiligd is. Kies daarom zelf een sterke combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord die je nergens anders gebruikt. Let ook bij stortingen en uitbetalingen op dat je op een beveiligde verbinding zit voordat je geld overboekt. 

Je kunt de trading bot op dit moment alleen via de website gebruiken. Deze kun je zowel op je computer als op een smartphone openen. Zo kun je ook onderweg altijd je portfolio in de gaten houden. 

Hoe werkt Bitcode Method?

Bitcode Method werkt met behulp van algoritmes en kunstmatige intelligentie. Op deze manier weet het de beste kansen in de markt te vinden. 

Vervolgens zal het op basis van de gevonden informatie trades doen met jouw geld. Hier hoef je zelf niets voor te doen. 

Wel geef je van tevoren een aantal parameters aan zoals hoeveel er geïnvesteerd mag worden per keer en hoeveel risico de pot moet nemen. 

Kunstmatige intelligentie

Met de kunstmatige intelligentie zal de trading bot steeds beter zijn werk doen doordat het constant leert van de transacties en marktanalyses die gedaan worden. 

Opgelet!

We adviseren je dan ook om de markt altijd zelf in de gaten te houden en je instellingen en handelsstrategieën aan te passen wanneer nodig. Je loopt anders het risico dat de robot bij de verkeerde instellingen verlies blijft draaien.

Wat zijn de kenmerken van Bitcode Method?

Bekijk hieronder de belangrijkste kenmerken van de Bitcode Method trading bot zodat je weet waar deze trading robot zich van onderscheid ten opzichte van de vele andere keuzes die op de markt te vinden zijn. 

Bitcode Method app

Er is geen smartphone app van Bitcode MEthod beschikbaar, maar je kunt wel de website openen op je telefoon. Die past zich dan aan aan de grootte van je scherm zodat je alsnog op je telefoon goed kan zien wat er met je portfolio gebeurt. 

De interface ziet er precies hetzelfde uit als op de computer en zo zul je altijd gemakkelijk de weg vinden binnen de website. 

Bitcode Method demo-account

Met het demo-account van Bitcode Method kun je een aantal dingen doen; zo kun je alvast rondkijken op het platform om te zien welke opties je waar terug kan vinden. Daarnaast kun je ook de trading robot demo transacties laten doen om te zien wat er gebeurt met je virtuele geld. 

bitcode method investeerders

Op deze manier kun jij ook de bot langzaam aan zo instellen dat het met het risico dat je wilt nemen het meest oplevert. Zodra je dan met echt geld begint, weet je alvast dat de instellingen goed staan. 

Bitcode Method kosten

Er zijn geen kosten bij het gebruiken van de Bitcode Method trading bot. Het houdt alleen een klein deel van de winst die je maakt in om hun kosten te kunnen compenseren. 

Dit betekent dat je geen extra kosten betaalt voor de minimale storting van €250,-. Daarnaast zul je ook nooit plots verrast worden door een commissie of andere verborgen kosten. 

Hoe kun je je aanmelden bij Bitcode Method?

Tijd om een account aan te maken bij Bitcode Method! In het stappenplan hieronder loodsen we je door alle belangrijkste stappen die je moet voltooien voordat je Bitcode Method aan de slag kan laten gaan. 

Stap 1: Ga naar de website en vul je gegevens in

Om een Bitcode Method account aan te maken ga je naar de officiële Bitcode Method-website en klik je op account openen. 

Hier wordt je gevraagd om je naam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer op te geven. 

Later kies je ook een gebruikersnaam en wachtwoord om een account aan te maken. 

Stap 2: Verifieer je account

Je krijgt vervolgens een e-mail of een sms met een code om je account te verifiëren. Zo weten ze bij Bitcode Method zeker dat je contactgegevens kloppen en je te bereiken bent. 

Stap 3: Doe een storting

Om aan de slag te gaan bij een trading bot als Bitcode Method moet je de eerste keer minimaal €250,- storten. Deze €250,- hoef je niet in één keer te gebruiken. 

Er zitten geen andere kosten vast aan de storting en je kunt met een aantal handige betaalmethodes, waaronder iDEAL, geld overmaken. 

Stap 4: Begin live te handelen

Als het saldo bijgeschreven is op je zojuist aangemaakte Bitcode Method account kun je aan de slag met de trading bot. Kijk eerst goed naar de instellingen en bepaal bijvoorbeeld hoeveel risico de bot mag nemen met jouw investering. 

Na de storting krijg je ook toegang tot het demo account om eerst de mogelijke instellingen uit te proberen en zo betere keuzes te maken zodra je besluit over te gaan op het handelen met echt geld. 

Is Bitcode Method een scam of betrouwbaar?

Is Bitcode Method een scam?

Een definitief antwoord op deze vraag kunnen we niet geven. Of Bitcode Method een scam is, valt niet te achterhalen op basis van de beschikbare Bitcode Method ervaringen van klanten en de informatie die online beschikbaar is. 

Op de website van Bitcode Method staat wel vermeld dat het een niet-gereguleerd platform is. Je bent daardoor als investeerder minder goed beschermd. Bij een gereguleerd platform weet je bijvoorbeeld zeker dat je een deel van je geld terug kan krijgen als bijvoorbeeld het bedrijf failliet gaat. 

Duimen omhoog

Voor- en nadelen van Bitcode Method

Voordelen

Nadelen

Bitcode Method review: onze Bitcode Method ervaringen

Een crypto trading bot kan zeer behulpzaam zijn als je deze goed ingesteld hebt en de markt de goede kant op beweegt. Doordat Bitcode Method handelt in CFD’s kan het ook uit kleine prijswijzigingen, zowel stijgende als dalende, een grote winst voor je boeken. 

Het platform van de site is te bereiken via je computer en telefoon en is gebruiksvriendelijk voor beginnende beleggers. Je hebt keuze uit de grootste cryptomunten en hoeft dus niet onderzoek naar duizenden verschillende tokens te doen. 

Bekijk zelf hoe het platform werkt en probeer met het demo account een strategie te vinden die voor jou gaat werken!

Bitcoin trading bots

Starten met traden via bots? Lees dan eerst onze reviews.

Veelgestelde Vragen over Bitcode Method

Bitcode Method is een platform met een eigen Bitcoin trading robot die automatisch voor jou kan gaan handelen in cryptocurrency zodat je niet meer de hele dag zelf op een exchange hoeft te traden om geld te verdienen aan cryptocurrency.

Of Bitcode Method oplichterij is, valt niet goed te beoordelen. Wees altijd voorzichtig met investeringen in cryptocurrency en doe zelf onderzoek.

Het is onduidelijk wie er achter Bitcode Method zitten. Op de website is niets te vinden over het team. 

Er zijn weinig Bitcode Method ervaringen van klanten online terug te vinden en de Bitcode Method ervaringen die wel online staan, zijn veelal zo positief dat je vraagtekens kunt zetten bij de legitimiteit van deze ervaringen. 

Er is momenteel geen Bitcode Method aandeel. Mogelijk kan dit ooit nog komen als de software nog groter wordt. 

Ook beginnen met Bitcode Method?

Wil jij na deze review ook aan de slag met een crypto trading bot? Maak dan je account aan bij Bitcode Method door via de groene knop hieronder naar de website van de robot trader te gaan!
gratis
Scroll naar boven