Bitcoin Era: Oplichterij of een Betrouwbare Robot?

Bitcoin Era logotype

Bitcoin Era is een automatisch handelsplatform dat in het leven werd geroepen door een groep handelaars en software-ingenieurs.

Hun doel was om mensen te helpen om veel winst te maken met Bitcoin. Dit platform voor cryptocurrencies stuurt handelssignalen uit die net iets sneller zijn dat het gemiddelde van de wereldwijde cryptomarkt.   

In dit artikel onderzoeken we of het Bitcoin Era-handelsplatform betrouwbaar genoeg is om Bitcoin mee te verhandelen.

In onze zoektocht naar antwoorden op vragen over Bitcoin Era ontdekten we dat deze Bitcoin-robot betrouwbaar lijkt te zijn. Ons onderzoek bestaat uit een combinatie van een live test en een controle van de algemene informatie die door Bitcoin Era zelf verstrekt wordt.

We kwamen tot de conclusie dat deze robot je misschien niet onmiddellijk miljoenen euro’s zal opleveren, maar hij beweert wel dat hij je een hoog rendement kan opleveren als je gebruik maakt van bepaalde strategieën om cryptomunten mee te verhandelen, zoals Fibonacci.

Bovendien stelt Bitcoin Era dat het de juiste tijdsschema’s ter beschikking stelt om transacties uit te voeren.

In deze Bitcoin Era-beoordeling lichten we onze testresultaten toe en geven we je een aantal nuttige tips om geld te verdienen met de software van dit handelsplatform.

Zo kun je op de best mogelijke manier aan de slag met deze Bitcoin-robot. Ter informatie geven we je graag nog mee dat Bitcoin Era een van de meest populaire handelsplatformen van 2021 is.

Enkele interessante kenmerken van deze robot zijn onder andere dat het:

Hoe Werkt Bitcoin Era?

Bitcoin Era omschrijft zichzelf als een volledig automatische robot voor de cryptomarkt. In tegenstelling tot menselijke handelaren gebruiken algoritmen verschillende analytische hulpmiddelen om een enorme hoeveelheid gegevens binnen een fractie van een seconde te verwerken en vervolgens razendsnel relevante transacties te plaatsen.

Om een hoge nauwkeurigheid en snelheid te kunnen garanderen, maakt dit soort handelsplatformen gebruik van de allernieuwste technologieën die er op de markt beschikbaar zijn.

Bitcoin Era app startpagina

Zoals eerder al vermeld, beweert Bitcoin Era dat het dagelijks meer dan € 5000 winst kan genereren uit een investering van minder dan € 1000.

Zij stellen dat dit mogelijk is door de hefboomwerking die de makelaars waarmee ze samenwerken, ter beschikking stellen.

Hoewel Bitcoin Era beweert dat de winstkansen groot zijn, moet je er altijd rekening mee houden dat er risico’s verbonden zijn aan het gebruik van dit type Bitcoin-handelsrobots. Om onaangename verrassingen te vermijden, investeer je daarom best enkel een bedrag waarvan je je kunt veroorloven om het te verliezen.

Welke Technologie Gebruikt Bitcoin Era?

Bitcoin Era is afhankelijk van geavanceerde computeralgoritmen.

Deze zijn in staat om de cryptomarkt te scannen op interessante opportuniteiten en vervolgens in een fractie van een seconde transacties uit te voeren. Het gebruik van zulke algoritmen is op zich niet nieuw en wordt uitvoerig gebruikt in zogenaamde ‘high frequency’-handelssystemen.

Dit is een techniek die wordt gebruikt om financiële activa met een hoog hefboomeffect, zoals forex, te verhandelen. Deze handelsmethode bestaat uit een intelligent algoritme dat grote hoeveelheden gegevens analyseert en vervolgens een bepaalde handelsbeslissing neemt.

Geavanceerde algoritme robots, waarvan ook Bitcoin Era gebruikmaakt, kunnen nieuws scannen en automatisch relevante transacties plaatsen.

Het grootste voordeel van een algoritme is dat het in recordtempo een enorme hoeveelheid aan gegevens kan analyseren, waardoor het zelfs van de kleinste prijsbewegingen op de markt kan profiteren en veel winst kan genereren.

Is Bitcoin Era Betrouwbaar?

Bitcoin Era is een van de meest populaire Bitcoin-handelsplatformen van het jaar en scoort over het algemeen ontzettend goed in verschillende beoordelingen die op het internet beschikbaar zijn.

Deze robot werd ook vernoemd in talrijke Facebook-advertenties en dook zelfs een aantal keren op in een aantal mediakanalen.

Hoe te handelen Bitcoin Era

Wij besloten om deze robot zelf te onderzoeken en hebben met eigen ogen vastgesteld dat deze volledig betrouwbaar is.

Getuigenissen van gebruikers geven het platform een hoge betrouwbaarheidsscore en bevestigen dat de meeste informatie op de website accuraat is. Bovendien krijgt ook de klantenservice een hoge score van de gebruikers van Bitcoin Era, wat van pas komt als je vragen hebt of geconfronteerd wordt met een probleem.

Hieronder geven we je dan ook graag meer informatie over deze robot. Vergeet echter nooit dat de handel in cryptocurrencies altijd bepaalde risico’s inhoudt.

Onze score is gebaseerd op real-time tests, een diepgaande analyse van verschillende handelsparameters en waardevolle feedback van andere Bitcoin Era-gebruikers. Volgens deze beoordelingen is Bitcoin Era een uiterst betrouwbaar en lucratief platform.

Ze bevestigen dat de robot consistent is en dat het platform gebruiksvriendelijk is.

Bovendien beweren de meeste mensen die handelen met Bitcoin Era dat het potentieel biedt om veel winst te genereren.

Opgelet!

Het lijkt er dus op dat het automatische handelssysteem van Bitcoin Era zeer accuraat is.

Net zoals de meeste investeringsmogelijkheden is het niet volledig zonder risico. Daarom investeer je best een bedrag waarvan je je kunt veroorloven het te verliezen.

Hoe Open Je Een Bitcoin Era-handelsaccount?

Het Bitcoin Era-handelsplatform is alleen maar beschikbaar in landen waar het een gereglementeerde makelaar en accountmanager heeft. Je kunt het registratieproces hier in gang zetten om te beginnen handelen en om te ontdekken of dit platform ook in jouw land beschikbaar is.

Hieronder leggen we je de verschillende stappen van het registratieproces uit.

STAP 1: Je handelsaccount opzetten

Verschillende getuigenissen van gebruikers beweren dat het registratieproces van Bitcoin Era vlot verloopt en niet meer dan drie minuten duurt.

Een goede handelsrobot vraagt in het registratieformulier geen onnodige gegevens van klanten en neemt de nodige maatregelen om de verzamelde gegevens te beschermen.

Bitcoin Era zegt dat het geen onnodige gebruikersgegevens verzamelt en lijkt op het eerste gezicht professioneel om te gaan met klantgegevens.

Registratieformulier van Bitcoin Era

Om je aan te melden bij deze cryptohandelaar ben je alleen maar verplicht om je naam, e-mailadres en telefoonnummer op te geven. Dit is exact dezelfde informatie die ook andere toonaangevende handelsrobots van hun gebruikers vragen.

STAP 2: Je handelsaccount financieren

Zodra je het verificatiesysteem van Bitcoin Era hebt doorlopen, kun je je nieuwe account financieren door middel van een brede waaier aan betalingsmethoden.

Enkele voorbeelden zijn MasterCard, Visa, bankoverschrijving, WebMoney, Maestro, Neteller en Skrill. Bovendien brengt Bitcoin Era geen kosten in rekening om geld te storten of op te nemen.

Het is echter altijd mogelijk dat de financiële instelling die de transactie in kwestie verzorgt, je wel bepaalde kosten aanrekent.

STAP 3: Start met live handelssessies

Volgens de gebruikers van dit automatisch handelsplatform is het openen van een account een eenvoudig proces en zou het minder dan drie minuten duren om je account te financieren aan de hand van een van de aangeboden betalingsmogelijkheden.

Zodra je je account gefinancierd hebt met het minimaal vereiste bedrag van € 250, krijg je details over de manier waarop je toegang kunt krijgen tot de webtrader en hoe je de verschillende parameters van je Bitcoin Era-account kunt instellen.

Aansluitend ben je helemaal klaar om te beginnen handelen.

Bitcoin Era betaalmethodes

Tijdens live handelssessies analyseert het Bitcoin Era-platform de cryptomarkt op interessante handelsopportuniteiten en plaatst het systeem vervolgens de bijbehorende transacties.

De gebruikers van Bitcoin Era beweren dat ze zowel in stijgende als dalende cryptomarkten geld verdienen.

Het spreekt voor zich dat dit interessante kansen voor nieuwkomers creëert.

Hoe Gaan We Te Werk?

Bitcoin Era lijkt een betrouwbare robot te zijn en talrijke gebruikers hebben gemeld dat deze robot dagelijks tot duizenden euro’s kan genereren.

Gebruikersbeoordelingen houden rekening met meerdere factoren, waaronder winstgevendheid, betrouwbaarheid, veiligheid en reputatie. Hieronder lees je onze eigen bevinden voor deze specifieke factoren.

Algemene winstgevendheid

In sommige recensies zeggen gebruikers dat ze elke dag opnieuw tot € 5000 winst maken met het automatisch handelssysteem van Bitcoin Era.

Een verdere analyse van de ervaringen van andere Bitcoin Era-gebruikers toont aan dat de meeste mensen die met deze handelsrobot werken, stellen dat ze er effectief redelijk grote sommen geld mee verdienen.

Weld van Bitcoin Era

Er zijn wel enkele klachten van mensen die beweren dat ze initieel veel winst hadden gemaakt, om deze vervolgens in minder dan een minuut opnieuw verloren te hebben. Daarom raden we je aan om je Bitcoin Era-account op regelmatige basis te controleren en de winst te vergrendelen.

Als je toch zou beslissen om je winst opnieuw te investeren, is het belangrijk dat je er te allen tijde rekening mee houdt dat je je winst opnieuw kunt verliezen.

Betrouwbaarheid

Een betrouwbare Bitcoin-robot werkt transparant en biedt uiterst nauwkeurige informatie aan zijn gebruikers.

Onbetrouwbare robots daarentegen staan erom bekend dat ze over zo goed als alles liegen, inclusief over de oprichters, de wettelijke registratie en de getuigenissen van gebruikers.

Bitcoin Era beweert echter dat de getuigenissen op de website afkomstig zijn van echte mensen. Verder geven ze nog meer dat het platform doet wat het belooft te doen en dat ze, in tegenstelling tot andere Bitcoin-handelsplatformen, niet overdrijven over de mogelijke winstkansen.

Reputatie

Over het algemeen krijgt deze Bitcoin-robot een positieve beoordeling op de meeste wereldwijde beoordelingswebsites van consumenten. Het grootste deel van de recensenten op deze websites bevestigt dat deze handelsrobot een grote winstkans biedt.

Iets anders dat in deze beoordelingen onmiddellijk opvalt, is dat de gebruikers stellen dat Bitcoin Era uiterst gebruiksvriendelijk is.

Ook de klantenservice van het platform krijgt ontzettend veel positieve feedback.

Als je een vraag of probleem hebt, hoef je dit alleen maar te specifiëren en je e-mailadres in te voeren. Vervolgens zal de klantenservice zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om je vraag te beantwoorden of een oplossing te bieden voor je probleem.

Veiligheid

Het Bitcoin Era-handelsplatform beweert dat de website en de webtrader van top tot teen beveiligd zijn met alle moderne technieken die tegenwoordig verkrijgbaar zijn.

Bovendien zou deze handelsrobot ook de nodige maatregelen hebben genomen om de gegevens van gebruikers te beveiligen. Uit onze eigen analyse bleek inderdaad dat de automatische handelsrobot geen gebruikersgegevens deelt zonder eerst hun toestemming hiervoor gevraagd te hebben.

Wat de veiligheid van de deposito’s betreft, staat er dat Bitcoin Era alleen maar met gereguleerde makelaars samenwerkt. Deze makelaars zijn wettelijk verplicht om deposito’s te scheiden en alleen voor dit specifieke doel te bereiken.

Bijgevolg zouden gebruikers van het platform de zekerheid hebben dat hun geld veilig is, wat uiteraard belangrijk is als je met dit platform veel geld zou beginnen verdienen.

Bitcoin munden en dollar

Het Bitcoin Era-handelsplatform beweert dat je met een investering van slechts € 250 verschillende duizenden euro’s aan winst kunt genereren, en dit elke dag opnieuw.

Deze Bitcoin-robot is volledig automatisch, waardoor iedereen dit platform kan gebruiken, ongeacht of je weinig of veel handelservaring hebt.

Verder beweren ze ook dat je je account met een hierboven vermelde storing van € 250 kunt laten groeien tot maar liefst € 500.000. Het enige wat je hoeft te doen om een dagelijkse winst van 5% te genereren is je winst opnieuw te investeren. Wij kunnen bevestigen dat je met deze robot op één dag tot 15% winst kunt maken.

Omdat deze robot volledig automatisch te werk gaat, hoef je helemaal geen ervaring met cryptocurrencies te hebben om met Bitcoin Era aan de slag te gaan. Bovendien handelt deze robot niet alleen in Bitcoin, maar ook in andere cryptomunten, zoals Ether, Ripple en Iota.

Is Bitcoin Era Betrouwbaar? Ons Besluit!

Volgens onze analyse is Bitcoin Era een betrouwbare en potentieel winstgevende handelsrobot.

Het platform raadt je aan om in eerste instantie met het minimale stortingsbedrag van € 250 aan de slag te gaan en vervolgens je account langzaam te laten groeien door je winst telkens opnieuw te investeren.

Gebruikers van Bitcoin Era zeggen dat je op die manier je oorspronkelijke investering in minder dan een jaar tijd kunt laten groeien tot maar liefst een half miljoen euro of meer.

Dit is te verklaren door de kracht van het zogeaamde “compound effect”, in het Nederlands ook bekend als het “rente-op-rente-effect”. Hoewel dit exacte bedrag misschien niet door alle Bitcoin Era-gebruikers wordt bereikt, hebben we bewijs gevonden voor de bewering dat het mogelijk is om met deze robot tot € 5000 per dag te verdienen.

Verder is ook de klantenservice makkelijk bereikbaar.

Als je vragen hebt of een probleem ervaart, kun je een contactformulier invullen of hen bereiken per chat, e-mail of telefoon. Toen we zelf contact opnemen met de klantenservice kregen we binnen het uur een antwoord.

Tot slot zijn er geen verborgen kosten en het geld dat je verdient is volledig van jou. Je betaalt het platform alleen maar een kleine commissie op de winst die je maakt.

 

Veelgestelde Vragen over Bitcoin Era

Nee, ons onderzoek heeft uitgewezen dat Bitcoin Era geen oplichterij is.

Dit handelsplatform werd in het leven werd geroepen door een groep handelaars en software-ingenieurs. Hun doel was om gebruikers makkelijk toegang te geven tot het nieuwe Bitcoin-tijdperk en om mensen te helpen om veel winst te maken met Bitcoin.

Bitcoin Era plaatst automatisch transacties in naam van zijn gebruikers. Je hoeft enkel maar de verschillende handelsparameters te configureren en vervolgens te activeren.

Er zijn online beweringen dat dit handelsplatform oplichterij zou zijn, maar deze geruchten konden tot op heden nooit bevestigd worden.

Voor meer informatie kun je onze volledige Bitcoin Era-beoordeling [PV1] lezen.

Iedereen kan gratis gebruik maken van Bitcoin Era.

Om cryptomunten te kunnen verhandelen werkt het platform samen met makelaars die een minimale storting vereisen voor het plaatsen van transacties. Dit is zeker geen uitzondering en standaard voor zo goed als elke makelaar.

De minimale storting om met Bitcoin Era aan de slag te kunnen gaan is € 250.

Op het internet doen er verschillende verhalen de ronde dat bepaalde beroemdheden, zoals de bekende kok Gordon Ramsay en de actrice Kate Winslett, het Bitcoin Era-handelsplatform zouden aanbevelen.

De waarheid is echter dat geen enkele van deze beweringen bevestigd konden worden en dat deze geruchten dus waarschijnlijk niet kloppen.

Neen, momenteel is er nog geen specifieke mobiele applicatie voor Bitcoin Era, maar je hebt wel mobiele toegang tot het platform via de browser van je smartphone.

Bitcoin Era is volledig compatibel met de mobiele versie van de browser, zodat je eender waar en wanneer kunt inloggen op Bitcoin Era.

Dit maakt het makkelijk om de verschillende transacties die deze robot voor je plaatst, op te volgen.

Zo hoef je niets te missen en blijf je altijd en overal up-to-date.

Je hoeft geen licentiekosten te betalen om gebruik te kunnen maken van het Bitcoin Era-handelsplatform.

Als handelaar moet je wel een kleine commissie betalen op de winst die je via deze robot genereert. Het totale bedrag van deze commissie is dus afhankelijk van de grootte van je winst.

Wil je een nieuw paar schoenen kopen, op verlengd weekend met je partner of je hele gezin trakteren op een gezellig etentje in een toprestaurant?

In tegenstelling tot verschillende andere handelsplatformen laat Bitcoin Era je toe om je winst op eender welk moment op te nemen.

Bovendien zijn alle transacties mogelijk binnen 24 uur.

Gratis Bitcoin Era account?

Heeft deze review over de moderne robot Bitcoin Era je overtuigd? En wil je Bitcoin Era zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven