Bitcoin Freedom Review: scam of legitiem?

Bitcoin Freedom logo

De cryptovolatiliteit neemt weer toe, vooral nadat Facebook aankondigde dat ze hun eigen cryptocurrency gingen lanceren. 

Veel handelaren beweren dat dit een unieke kans is om veel geld te verdienen.

Bijgevolg zijn handelsrobots die cryptohandel aanbieden nu een heuse rage. Bitcoin Freedom is een voorbeeld van zulke handelsrobots.

Bitcoin Freedom beweert dat gebruikers met hun software tot wel 5000 euro per dag kunnen verdienen. Maar is deze robot legitiem en genereert het dagelijks werkelijk duizenden euros zoals het beweert? Het onderzoeksteam van Bankr ging op zoek naar antwoorden en ontdekte dat Bitcoin Freedom legitiem lijkt.

Het is echter belangrijk op te merken dat alle vormen van margehandel een aanzienlijk risico met zich meebrengen. Handel daarom nooit met een bedrag waarvan je je niet kunt veroorloven het te verliezen.

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Is Bitcoin Freedom legitiem?

Bankr vindt Bitcoin Freedom legitiem. Gebruikers die met deze robot aan de slag gaan, maken meestal een winst van € 324 in slechts vijf uur tijd met demohandel.

Veel handelaren hebben bovendien ook gemeld dat ze ook in een live omgeving met een storting van slechts € 250 tot € 1000 per dag verdienen.

Verificatie

Gebruikers van Bitcoin Freedom melden de volgende voordelen:

Het is op zich dus ook niet echt een verrassing dat deze handelsrobot erg populair is bij alle soorten handelaren, zowel bij beginners als bij ervaren mensen.

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Bitcoin Freedom review: voorstelling van de testresultaten

Ons onderzoek omvat een praktische test en een beoordeling van de feedback van gebruikers op onafhankelijke consumentenbeoordelingssites. Zoals hierboven al vermeld, melden veel gebruikers dat de Bitcoin Freedom-handelsrobot zeer winstgevend is.

Verder blijkt uit een overzicht van klantfeedback dat de meeste mensen tevreden zijn met deze robot. Hieronder geven we met plezier meer uitleg over onze eigen bevindingen over Bitcoin Freedom.

Lees over andere interessante robots: Bitcoin Champion, BitProfit en Bitcoin Smarter.

Hoge geclaimde winstgevendheid

Bitcoin Freedom beweert een zeer winstgevende handelsrobot te zijn. Feedback van gebruikers meldt dat velen € 1500 per dag hebben verdiend door met deze robot aan de slag te gaan.

Sommige handelaren meldden zelfs dat hun account met een storting van slechts € 250 groeide tot € 500.000!

Bitcoin Freedom beweert dat hun dagelijkse winstgevendheid kan oplopen tot 20%. De meeste mensen rapporteren echter een gemiddeld dagelijks winstpercentage van 7%.

Bitcoin Freedom website

Het is belangrijk op te merken dat Bitcoin Freedom bekendstaat als een handelsrobot met een hoog risico en een hoog rendement.

Dit is meteen ook de reden waarom er een kans is om je geïnvesteerd kapitaal te verliezen. Bankr raadt je dan ook aan om te beginnen met de minimale vereiste investering en eventuele winst te herinvesteren om je account op die manier verder te laten groeien.

Bitcoin Freedom beweert dat je meer geld kunt storten en dat hoe meer je stort, hoe hoger je verdienpotentieel is.

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Betrouwbare technologieën

Van een afstand ziet Bitcoin Freedom er verdacht uit, gezien het hoge verdienpotentieel dat het beweert te genereren. Een nadere blik op hun technologieën en gebruikersrecensies onthult echter dat de robot naar verluidt het potentieel heeft om dergelijke inkomsten te genereren.

Deze robot past een handelsbenadering toe die bekend staat als hoogfrequente handel. Deze methode is gebaseerd op zeer krachtige computeralgoritmen. Deze zijn uitgerust met geavanceerde technologieën in AI (kunstmatige intelligentie) en Machine Learning.

Machine learning

Met deze technologieën kan Bitcoin Freedom profiteren van elke handelsmogelijkheid die zich voordoet op de Bitcoin-markt. Het feit dat het supersonisch kan handelen, betekent dat het beweert winsten tot 20% per dag te genereren.

Bitcoin Freedom heeft een vergelijkbare technologie als een andere legitieme robot die bekend staat als Bitcoin Trader. Lees onze Bitcoin Trader-beoordeling voor meer informatie.

Probleemloze stortingen en opnames

Bitcoin Freedom stelt gebruikers in staat om hun winst op te nemen wanneer ze maar willen. Het opnameproces omvat het invullen van een aanvraagformulier op het dashboard van de webhandelaar. Het duurt maximaal 48 uur voordat geld op de bankrekening van de handelaar verschijnt.

Zoals gewoonlijk hebben we een achtergrondonderzoek uitgevoerd naar Bitcoin Freedom-partnermakelaars en onthuld dat ze voldoende gereguleerd en dus betrouwbaar zijn.

Hierdoor is al het geld dat je via deze robot stort volledig veilig. Internationale toezichthouders, zoals de FCA, ASIC en CySEC, vereisen dat makelaars hun fondsen scheiden. Bovendien moeten de makelaars zich houden aan strikte rapportagevereisten, waardoor elke maas in de wet voor fraude wordt gedicht.

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Zeer responsieve klantenservice

Onze live test op Bitcoin Freedom laat zien dat ze uitstekende klantenservice hebben. Deze robot biedt 24/7 klantenservice via live chat en telefoon. De meeste robots bieden alleen e-mail aan als communicatiekanaal.

Bovendien vinden we de medewerkers van de Bitcoin Freedom-klantenservice zeer goed geïnformeerd. We hebben ook vastgesteld dat ze samenwerken met de onderliggende makelaars om een naadloze klantervaring te garanderen.

Klantenservice

Het is ook de moeite waard te vermelden dat Bitcoin Freedom een standby-technisch team heeft om eventuele technische problemen onmiddellijk aan te pakken. Ze hebben een beleid om terugbetalingen te garanderen als een klant verliezen ervaart als gevolg van een technische storing. Bovendien hebben we geen klachten gevonden over hun handelstechnologieën.

Eenvoudig te gebruiken handelsplatform

Zoals eerder vermeld, is Bitcoin Freedom een volautomatische robot. We hebben hun webtrader getest en kunnen daadwerkelijk bevestigen dat het gemakkelijk te gebruiken is, zelfs voor complete beginners.

Het enige dat je hoeft te doen om met dit platform te handelen, is om live handelen in en uit te schakelen. De webhandelaar wordt geleverd met een gids om handelaren te helpen bij het installatieproces.

Uit onze live test blijkt dat het hele installatieproces minder dan tien minuten duurt. Dit betekent dat je als handelaar niet lang moet wachten en meteen met Bitcoin Freedom aan de slag kunt gaan.

Cyberveiligheid van klantgegevens

Ons onderzoek toont aan dat Bitcoin Freedom de veiligheid van gebruikers serieus neemt. We kunnen bevestigen dat al hun platforms gecodeerd zijn. Een goede versleuteling zorgt ervoor dat cybercriminelen geen toegang hebben tot de gegevens van gebruikers moesten ze er op een of andere manier toch in slagen het platform te hacken.

Bovendien kunnen we bevestigen dat Bitcoin Freedom de gegevens van gebruikers niet deelt met derden zonder hun toestemming. Wanneer je je registreert bij dit platform, worden je gegevens alleen gedeeld met de onderliggende makelaar.

Zoals eerder vermeld, zijn deze makelaars goed gereguleerd en kunnen ze daarom niet deelnemen aan frauduleuze activiteiten. Deze beoordeling kan bevestigen dat Bitcoin Freedom GDPR-compatibel is.

Voor de goede orde, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een wet in de EU die gegevensbeschermingsmaatregelen voor EU-burgers definieert.

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Hoe je je kunt aanmelden bij Bitcoin Freedom

Het aanmeldingsproces van Bitcoin Freedom duurt minder dan drie minuten. Voordat we het proces doorlopen, is het belangrijk op te merken dat deze bot alleen beschikbaar is in een aantal geselecteerde landen.

Als deze robot niet beschikbaar is in jouw land, betekent dit dat deze daar geen gereguleerde makelaar ter beschikking heeft.

Stap 1: Maak een account aan

Hier geef je je naam, e-mailadres en telefoonnummer in via een formulier op hun startpagina. Deze gegevens zijn nodig om je account te identificeren en om met de klantenservice van Bitcoin Freedom te kunnen communiceren.

Als maatregel in het kader van ‘Know Your Customer’ (KYC) kan je worden gevraagd om aanvullende informatie te verstrekken.

We hebben geen klachten gevonden over Bitcoin Freedom waarin vermeld wordt dat het de gegevens van klanten zou misbruiken.

Wanneer je je aanmeldt bij deze robot krijg je de mogelijkheid om te kiezen of je ongevraagde aanbiedingen wilt ontvangen.

Bitcoin Freedom account aanmaken

Stap 2: Stort geld

Je moet een minimale storting van € 250 doen om met Bitcoin Freedom te kunnen handelen. Houd er rekening mee dat de storting jouw persoonlijke handelskapitaal is en dus geen licentiekosten voor de robot.

De door Bitcoin Freedom geaccepteerde stortingsmethoden omvatten Visa, MasterCard en bankoverschrijving. Stortingen worden onmiddellijk weergegeven op de rekening van de handelaar.

Stap 3: Oefen met demohandel

Na storting krijg je onmiddellijk toegang tot je demo-account. Deze Bitcoin Freedom-demohandelaar simuleert de markten door het algoritme historische gegevens te laten analyseren.

Het is belangrijk op te merken dat de resultaten die je ontvangt in demohandel mogelijk niet exact de live handelsomgeving weerspiegelen.

Beschouw demohandel daarom alleen als een hulpmiddel voor educatieve doeleinden. We raden je aan het demo-account te doorlopen om vertrouwd te raken met het eigenlijke handelsplatform.

Stap 4: Stap over op live handel

Live handel met Bitcoin Freedom omvat het specificeren van je hefboomwerking en het inschakelen van de webhandelaar. Zoals eerder vermeld, is deze robot webtrader gemakkelijk in gebruik. Als gevolg hiervan zijn er geen speciale vaardigheden vereist om er mee aan de slag te gaan.

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Is Bitcoin Freedom legitiem? Ons besluit!

Ons onderzoek toont aan dat Bitcoin Freedom een legitieme cryptorobot is. De app beweert een dagelijkse winst van maximaal € 5000 te kunnen genereren door intelligente computeralgoritmen toe te passen om handelsmogelijkheden te identificeren en transacties uit te voeren. Deze robot beweert een winstpercentage van meer dan 90% te hebben.

Bitcoin Freedom-partnermakelaars bieden een hefboomwerking tot 1:500. Dit maakt het volgens Bitcoin Freedom mogelijk voor de robot om enorme winsten te genereren. Zoals eerder vermeld, zijn alle makelaars goed gereguleerd.

Voordat je begint met handelen, raden we je aan ervoor te zorgen dat je onthoudt dat handelen altijd risico’s met zich meebrengt en dat verlies van kapitaal mogelijk is. Riskeer niet meer dan je je kunt veroorloven om te verliezen.

Vergeet niet dat alle beleggingsmogelijkheden een bepaald risico met zich meebrengen. Dit geldt met name voor cryptocurrencies, die nog relatief jong zijn op de financiële markten.

Cryptoactiva zijn een zeer volatiel en ongereguleerd beleggingsproduct. Geen Britse of EU-bescherming. Je kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen

Uit ons onderzoek blijkt dat deze robot legitiem en volledig functioneel is.

Het verdienpotentieel met Bitcoin Freedom is eindeloos. Je verdienpotentieel hangt af van je geïnvesteerde kapitaal. Bitcoin Freedom beweert dat hoe meer je investeert, hoe meer je zult verdienen.

De minimale storting met Bitcoin Freedom is € 250. We raden je aan om klein te beginnen en je account gestaag te laten groeien door je winst opnieuw te investeren.

Bitcoin Freedom stelt zijn gebruikers in staat om hun geld op te nemen wanneer ze maar willen. Het opnameproces is eenvoudig en ongecompliceerd, en opnames duren maximaal 48 uur.

Gratis Bitcoin Freedom account?

Heeft deze review over de moderne crypto robot Bitcoin Freedom je overtuigd? En wil je BitProfit zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven