Home » bitcoin prime

Bitcoin Prime Ervaringen: Betrouwbare Robot?

Bitcoin heeft een flinke groei doorgemaakt en is ongekend populair onder beleggers. De cryptovaluta is daardoor ook steeds meer waard geworden, waardoor het heel interessant is om erin te handelen. Wij nemen in deze Bitcoin Prime review de robot flink onder handen.     

Deze software kan namelijk volledig automatisch voor jou aan de slag gaan, waardoor jij weinig kennis van zaken nodig hoeft te hebben.

Echter moet je wel goed weten of Bitcoin Prime geschikt is voor jou als beginnende investeerder.

En is het platform wel betrouwbaar genoeg om mee te werken?

Wil jij zelf ook profiteren van Bitcoin? In onze Bitcoin Prime Review bekijken we hoe je dat doet! 

Wat is Bitcoin Prime en hoe gaat het in zijn werk?

Bitcoin Prime is beleggingssoftware waarmee je kunt gaan handelen in diverse cryptocurrency, ook bekend als crypto valuta.

Met de Bitcoin Prime app kun je waar je maar wilt toegang hebben tot jouw account, en hoef je zelf alleen nog maar de verschillende  handelsinstellingen goed te plaatsen.

bitcoin prime review beginnen

Daarna gaat de Bitcoin Prime app voor jou aan het werk door verschillende handelsstrategieën toe te passen en ervoor te zorgen dat je een zo hoog mogelijke winst behaalt op je beleggingen in cryptocurrency.

Met een winstpercentage van 92 procent zou het jou flink wat geld op kunnen leveren. Echter loop je dus ook nog een risico om geld te verliezen, waar je wel rekening mee moet houden als je geld gaat investeren na deze Bitcoin Prime review

De Bitcoin Prime app zorgt er wel voor dat er sneller op de juiste momenten gereageerd wordt wanneer de beweeglijke cryptomarkt daarom vraagt, zonder dat jij dit hoeft te doen.

Dit is menselijk gezien haast onmogelijk zelf uit te voeren, waardoor je wel eens mogelijke winst mis kunt lopen als je handmatig aan de slag gaat.

Welke voordelen heeft het gebruik van Bitcoin Prime?

Bitcoin Prime kent verschillende voordelen voor jou als gebruiker. Wanneer je hiervan op de hoogte bent, kun je veel winsten behalen.

Daarom zijn de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet.

Is Bitcoin Prime scam of kan het jou echt winsten geven?

Het is essentieel dat je bij een betrouwbare partij je geld belegt. De vraag is dan ook of Bitcoin Prime betrouwbaar is en geen Bitcoin Prime scam. 

Zoals op de website van Bitcoin Prime te lezen valt is het product van Bitcoin Prime volledig transparant middels smart contracts en werkt Bitcoin Prime betrouwbaar met enkel gereguleerde partner brokers.

Er staan honderden Bitcoin Prime review artikelen online van zowel individuele klanten als grote cryptoblogs en pagina’s uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Australië. Deze Bitcoin Prime review blogs zijn doorgaans erg positief over de broker. Helaas zien we geen vermelding van bijvoorbeeld de AFM of DNB.

Op de website van Bitcoin Prime wordt gegarandeerd dat het hier niet gaat om een Ponzi-scheme. Toch is het goed om voorzichtig te zijn. Dat de broker niet gereguleerd is houdt namelijk in dat niet duidelijk is hoe er met je geld wordt omgegaan en door wie. 

Gereguleerde brokers hebben veiligheidssystemen en back-up plannen die door instanties worden gecontroleerd. Hierdoor ben jij als gebruiker beter beschermd tegen kwaadwillenden, hackers en andere malafide praktijken.

We raden daarom aan om altijd bij een gereguleerde broker zoals eToro te beleggen. Hier kun je als beginner oefenen en is je geld in goede handen. 

homepagina btc prime

Onderstaande ervaringen van experts zorgen ervoor dat je weet waar je op kunt gaan letten voordat je jouw geld in de software gaat steken.

Onze ervaringen

Hieronder kun je de ervaringen van onze experts terugvinden op het gebied van handelen met Bitcoin Prime.

De Bitcoin Prime gebruikers lijken zeer te spreken over de diensten en tradingsoftware uit de Bitcoin Prime review. Over het algemeen zijn de Bitcoin Prime ervaringen die er online te vinden zijn met Google positief.

Bitcoin Prime ervaringen zijn dat de Bitcoin Prime app winstgevende mogelijkheden biedt, en dat je wel degelijk geld kunt verdienen en dat Bitcion Prime werkt. De trade software werkt goed, accuraat en is snel bij veranderingen waardoor je de beste trades kunt uitvoeren.

Ze noemen Bitcoin Prime betrouwbaar en veilig. De trade software wordt beveiligd met een anti-virus programma en een SSL-certificaat. Bitcoin Prime gaat ook uiterst vertrouwelijk om met je persoonlijke informatie.

Het belangrijkste is misschien wel dat het programma gebruiksvriendelijk is, en daardoor geen extra drempel heeft die veel andere beleggingssoftware wel heeft. Ook nieuwe en beginnende beleggers kunnen hier terecht tegen voordelige kosten.

Dit is wat de online recensies van andere websites en gebruikers zeggen. In de praktijk is het aan jou om te controleren of dit klopt, en je eigen mening te vormen!

Opgelet!

U moet er ook rekening mee houden dat u het geïnvesteerde kapitaal net zo snel kunt verliezen, afhankelijk van de specifieke marktomstandigheden die op dat moment gelden.

Investeer nooit meer dan u daadwerkelijk kunt verliezen!

Bitcoin Prime login: Hoe maak je een account aan?

STAP 1: Registratie

Voordat je gebruik kunt gaan maken van Bitcoin Prime moet je jezelf registreren via de website.

Hiervoor moeten een aantal gegevens ingevuld worden, zoals je naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Hierbij staat een privacybeleid aangegeven, waardoor jouw gegevens beschermd worden.

Een account aanmaken bij Bitcoin Prime kan door iedereen eenvoudig binnen enkele ogenblikken gedaan worden.

Bitcoin Prime aanmeldingsformulier

STAP 2: Betalingen

Je hoeft niet direct over te gaan tot een betaling.

Bij Bitcoin Prime is een account namelijk gratis. Wel is er een minimumbedrag vereist van 250 euro om te kunnen beginnen met handelen.

Dit geld wordt opgeslagen op jouw account en ben je dus niet kwijt.

Het geld kun je op een later moment inzetten om te beleggen in cryptocurrency, wanneer Bitcoin Prime bevalt.

bitcoin prime review betalingsmethoden
bitcoin prime review betalingsmethoden

STAP 3: Demo account

Bitcoin Prime geeft jou de mogelijkheid om te oefenen met een demo account.

Dit account laat jou niet direct op de live markt beginnen, maar zorgt ervoor dat je voldoende kennis kunt vergaren voordat je aan de slag gaat.

Je hebt hierbij direct crypto tot jouw beschikking, zodat je bekend raakt met het platform.

Bitcoin Prime review betrouwbaar

Zo leer je Bitcoin Prime pas echt goed kennen en kun je bekijken hoe alles in zijn werk gaat, voordat je je echt op de markt begeeft van het crypto belegggen.

STAP 4: Beginnen met de investering

Pas nadat je er zeker van bent dat je weet hoe het Bitcoin Prime platform werkt, hoef je te gaan beginnen met Bitcoin Prime ook echt inzetten.

Het is hierbij aan te raden om met een laag bedrag te beginnen, zodat je niet veel geld kwijtraakt als de cryptomarkt onverwachts omlaag gaat.

We raden beginnende beleggers aan een demo account te maken bij Libertex, en daar te oefenen met beleggen. Libertex biedt meer tutorials en uitleg van de verschillende handelsmethoden en is bovendien bewezen betrouwbaar voor nieuwe beleggers, en neemt de Know Your Customer test af. 

Review: Is Bitcoin Prime betrouwbaar?

Bitcoin Prime gaat al een tijdje mee op de markt en er zijn daarom ook al veel verschillende experts geweest die het platform getest hebben.

Op basis van deze reviews zou je kunnen stellen dat de app betrouwbaar is en je er daadwerkelijk winsten mee kunt behalen.

Hieronder staan enkele aspecten waarop de betrouwbaarheid gebaseerd is.

Handelsproducten

Bitcoin Prime biedt een groot aantal CFD paren aan van Bitcoin. In totaal zelfs meer dan 80 verschillende! Dit zijn er teveel om allemaal te benoemen, maar onderstaande is een kleine greep uit het aanbod van Bitcoin Prime.

Bitcoin Prime biedt naast de tradingsoftware bovendien een groot aantal tools aan die u helpen het risico te beheren dat gepaard gaat met de CFD’s en de daarbij gebruikte hefboomwerking. Op deze manier kan een kleine investering groots uitpakken. 

Klantenservice

Volgens diverse andere reviews zit er een goede klantenservice achter Bitcoin Prime. Je zou 24 uur per dag, 7 dagen per week contact op kunnen nemen via de chat en er komt vrij snel antwoord op jouw vragen.

Dit is echter niet terug te vinden op de website van Bitcoin Prime. 

Wel zijn er verschillende veel gestelde vragen opgenomen bij de FAQ, waardoor je zelf kunt bekijken of jouw antwoord hiertussen staat. Op de homepage van Bitcoin Prime staan al een heel aantal van deze frequently asked questions.

De Bitcoin Prime ervaringen met de klantenservice zijn verder online overwegend positief, maar de Bitcoin Prime app heeft een aantal mindere recensies.

Demo Account

Bij Bitcoin Prime kun je gebruik maken van een demo account om gewend te raken aan het platform.

Veel experts vinden dit een goede toevoeging, doordat niemand onvoorbereid aan de slag gaat.

Je krijgt veel informatie over de manier van handelen en hoe Bitcoin Prime te werk gaat. Zo meldt TrustedBrokerz dat het een goede reden is om voor dit platform te kiezen ten opzichte van de concurrentie.

Account Verificatie

Wat betreft de account verificatie hoef je ook niet veel tijd kwijt te zijn.

CoinSpot ervaart het als een eenvoudige handeling, waardoor jouw account geactiveerd wordt en je direct aan de slag kunt gaan.

Bitcoin munten grafische matix achtergrond

Het kost je slechts enkele minuten en dient enkel als bevestiging van het opgegeven e-mailadres.

Opnames en stortingen

Bitcoin Prime geeft jou verschillende mogelijkheden om geld te storten op jouw account.

Grin-tech is voornamelijk enthousiast over de verschillende betaalmethoden, waardoor gebruikers de vrijheid hebben om te kiezen. Wel brengt dit een risico met zich mee dat je al snel te veel geld uit wilt gaan geven.

Bekijk daarom ook altijd hoeveel geld je kunt missen voordat je tot een betaling overgaat op Bitcoin Prime.

Kosten

Een groot extra voordeel van Bitcoin Prime is dat ze geen kosten rekenen aan nieuwe gebruikers. Er is geen verplichte betaling bij het starten met Bitcoin Prime of voor het gebruiken van de Bitcoin Prime app. 

Het enige dat er aan gebruikers wordt gevraagd is om een beginbedrag van 250 euro te storten, waarmee ze vervolgens zelf kunnen beleggen. Dit blijft dus jouw investeringsgeld. 

Ook voor de andere onderdelen zijn er geen tot weinig kosten. Je hoeft namelijk pas een klein percentage te betalen als je account winstgevend is. Voor winstgevende accounts rekent Bitcoin Prime 2 procent commissiekosten. Geld opnemen is 10 keer per maand gratis,  en daarna ga je 1 procent van het opgenomen bedrag betalen. 

De kosten van Bitcoin Prime zijn dus niet erg hoog, en pas van toepassing als je winst maakt.

Bitcoin Prime App

In de Bitcoin Prime review kijken we naar alle mogelijkheden die Bitcoin Prime te bieden heeft, en een belangrijke daarvan is de Bitcoin Prime app. 

De Bitcoin Prime app is gratis te gebruiken, en na het lezen van de Bitcoin Prime review kun je er direct mee aan de slag door via je mobiele telefoon de Google Play Store te bezoeken. Je kunt na het downloaden van de Bitcoin Prime app aan de slag met een anonieme account, intuïtieve interface en snelle orders.

Je krijgt toegang tot realtime marktgegevens, hefbomen, verschillende soorten orders zoals stop-loss, take-profits en limits, en 100 procent privacy. 

De mobiele app biedt krachtige software voor Bitcoin handelen tegen lage kosten!

De Bitcoin Prime App in de Google Play Store

Op dit moment is de app alleen verkrijgbaar in de Google Play Store, waardoor je wel een Android telefoon nodig hebt om er gebruik van te kunnen maken. Libertex biedt wel een app aan voor Android en Apple.

FAQ – De meest gestelde vragen op een rijtje

Voor beginners kan het soms lastig zijn om te starten met Bitcoin Prime.

Jezelf inlezen voordat je een investering gaat doen is daarom wel belangrijk. Niet alleen kun je dit doen door gebruik te maken van de klantenservice, maar je kunt ook bij de veel gestelde vragen kijken.

Onderstaande vragen worden bijvoorbeeld vaak gesteld over Bitcoin Prime.

Bitcoin Prime biedt volgens haar website een volledig transparant product gebaseerd op smart contracts, en gaat zeer betrouwbaar en veilig om met persoonsgegevens en accounts van haar gebruikers.

Gebaseerd op de duizenden andere Bitcoin Prime recensies op het internet is Bitcoin Prime betrouwbaar, en hebben ze veel tevreden gebruikers.

Hou echter in gedachten dat Bitcoin Prime niet gereguleerd is door een financiële instantie en dat toezicht ontbreekt, in tegenstelling tot een bewezen betrouwbare broker als Libertex.

Net als veel andere crypto beleggingsplatformen en softwareaanbieders heeft Bitcoin Prime een eigen app waar je alle instellingen van de handelssoftware kunt aanpassen, je beleggingen beheren en eventueel transacties uitvoeren.

De Bitcoin Prime app is gratis te downloaden in de Google Play Store.

Bitcoin Prime rekent geen kosten aan de gebruikers van de software of de Bitcoin Prime app. Wel wordt een storting van 250 euro gevraagd, maar hiermee kun je gewoon beleggen en dus eventueel geld mee verdienen. 

Je betaalt verder pas wanneer je winst maakt bij Bitcoin Prime. Op winstgevende accounts rekenen ze 2% commissie. Je kunt tien keer per maand gratis geld opnemen, daarna kost het 1% van het opnamebedrag.

Bitcoin Prime scam of niet? Bitcoin Prime geeft op hun eigen website antwoord op deze vraag. Het belangrijkste argument voor Bitcoin Prime is dat er online duizenden positieve reviews te vinden zijn van tevreden gebruikers, en ook blogs. Volgens hen is Bitcoin Prime scam dus sowieso niet het geval.

Ook in verschillende media is Bitcoin Prime verschenen. Hou echter in gedachten dat Bitcoin Prime niet gereguleerd is door een financiële instantie.

Bitcoin Prime hun software werkt met CFD’s over cryptomunten als Bitcoin. In totaal zijn er 80 verschillende paren fiat en crypto met Bitcoin beschikbaar waar jij gebruik van kunt maken. De software gebruikt daarbij een grote hefboom waardoor met een kleine inleg veel geld verdient kan worden, al is dit geen garantie. 

De ervaringen van andere gebruikers met Bitcoin Prime zijn overwegend positief, en roemen de software om de toegankelijkheid, winstgevendheid en het secuur omgaan met gegevens. Online zijn er veel reviews te vinden die je zelf op kunt zoeken!

Bitcoin Prime Review: Conclusie

In deze Bitcoin Prime review hebben we de ins- en outs van deze handelaar met je besproken. We hopen dat het inmiddels duidelijk is geworden door de Bitcoin Prime review of deze aanbieder iets voor jou is, en of beleggen met trade software bij je past.

Starten met de Bitcoin Prime app of website is eenvoudig en zo geregeld. De recensies, waarvan er talloze staan op het internet, roemen ondertussen het programma om zijn gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden tot winst. Daar staat echter beperkte support en regulatie tegenover.

Ook van start met investeren in Bitcoin en andere crypto na het lezen van de Bitcoin Prime review? Klik dan op de link en maak een gratis account bij topbroker Libertex!

Gratis Bitcoin Prime account?

Heeft deze review over de moderne crypto robot Bitcoin Prime je overtuigd? En wil je Bitcoin Prime zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar top