Bitcoin Pro Review | Lees alles over Bitcoin Pro 2024

bitcoin pro

Er zijn veel verschillende manieren om te beleggen in Bitcoin en in deze Bitcoin Pro Review nemen we een aantal van deze mogelijkheden met je door.

Zo kom je alles te weten over het programma en helpen we je op weg om zelf te gaan beleggen in deze Bitcoin Pro Review

In deze Bitcoin Pro Review lees je alles over de dienst Bitcoin Pro en hoe je zelf kunt beginnen met Bitcoin kopen. Lees snel verder in deze Bitcoin Pro Review om erachter te komen of de dienst wat voor jou is!

Bitcoin Pro Review – stappenplan zelf beleggen

Wil jij ook niet langer wachten en nu aan de slag met Bitcoin kopen? Maak dan nu een gratis account aan bij eToro via de groene knop!

Wat is Bitcoin Pro?

Je kunt zelf in Bitcoin beleggen maar het is ook steeds eenvoudiger om jouw Bitcoin aankopen te automatiseren. Eén van die oplossingen is Bitcoin Pro volgens hun website.

Het is software die voor jouw investeringen doet in Bitcoin en de markt in de gaten houdt om de beste momenten te vinden voor de aankoop en verkoop van de munt. Bitcoin Pro doet continu berekeningen en herkent zo marktbewegingen voordat je die zelf kan herkennen. 

Op deze manier kan de software dus sneller en ook veel meer beslissingen doen dan dat je zelf zou kunnen doen. Je geeft hiermee dus wel de regie over jouw beleggingen uit handen aan een stuk software, daarom beantwoorden we in deze Bitcoin Pro review ook de vraag of het veilige software is. 

Je vindt online veel informatie over Bitcoin Pro, maar bij veel programma’s is het lastig om te vinden welke informatie echt waar is. Veel van de informatie rondom Bitcoin Pro en de Bitcoin Pro reviews die je online vindt lijken neppe Bitcoin Pro reviews. 

Zo zijn er veel Bitcoin Pro reviews te vinden die vol staan met spelfouten en rechtstreeks door Google Translate gehaald lijken. Dit doet vermoeden dat Bitcoin Pro niet de betrouwbare software is die deze Bitcoin Pro reviews je willen doen geloven

Hoe kan ik zelf zonder Bitcoin Pro Review beleggen?

Het is dus niet aan te raden om als beginner aan de slag te gaan met de Bitcoin Pro software omdat het onduidelijk is hoe veilig de software is. Lees onderaan deze Bitcoin Pro review meer over de veiligheid van de software. 

Om zelf te beginnen met Bitcoin kopen kun je onderstaand stappenplan volgen. In het stappenplan helpen we je vanaf de eerste stap, het vinden van een geschikte plek om Bitcoin te kopen, tot het doen van je eerste investering! 

Stap 1: Kies een andere online broker (geen Bitcoin Pro)

Voor de keuze van een online broker is het belangrijk om naar een aantal aspecten van de brokers goed te kijken.

Zo moet je een broker kiezen met een gebruiksvriendelijkheid die aansluit bij de ervaring die je al hebt met online beleggen. 

Zo heb je als ervaren belegger meer aan een broker met veel extra functies en de mogelijkheid om bepaalde koersen goed te analyseren.

Als beginner is het juist belangrijk om een zo overzichtelijk mogelijke broker te kiezen waar je eenvoudig kunt beginnen. 

etoro account bitcoin pro review

Verder is het belangrijk om te kijken naar het aanbod van een bepaalde broker. Zo kun je naast cryptocurrency bijvoorbeeld ook beginnen met beleggen in aandelen, ETF’s, grondstoffen en valuta’s, maar dan moeten deze natuurlijk wel voldoende aangeboden worden door de broker.

Tot slot zijn ook de kosten die je maakt bij een investering van belang voor de keuze in broker. De verschillen tussen brokers zitten vooral in de manier waarop ze de kosten doorberekenen naar de klant en hoe je kunt zien hoe hoog deze kosten zijn. 

Direct een betrouwbare crypto broker kiezen? Maak een account aan bij eToro en start direct!

Bitcoin Pro Review: Bitcoin kopen bij eToro

De broker voor de beginnende belegger is eToro. Bij deze broker krijg je een gebruiksvriendelijk en zeer overzichtelijk platform waar je eenvoudig je eerste investeringen kan doen. 

Zo krijg je bijvoorbeeld bij elk product een duidelijk overzicht met de huidige koers en het laatste nieuws. Daarnaast kan iedereen zijn of haar opmerkingen achter laten op deze pagina. 

Op deze manier lijkt eToro meer op een sociale media en dat is ook de bedoeling. Doordat iedereen een eigen account heeft kun je ook gebruik maken van de Copy Trading functie.

Met deze functie kun je de portfolio’s van andere beleggers inzien en met één klik kopiëren naar je eigen portfolio.

Daarnaast heb je als beginner de mogelijkheid om met een gratis demo account te beginnen. Bij dit account krijg je $100.000 virtueel geld waarmee je het platform alvast uit kan proberen, alle functies werken met het virtuele geld op dezelfde manier als bij een echt account.

etoro website

Mocht je vervolgens met een echt account willen beginnen heb je als beginnende belegger het voordeel dat je bij eToro de eerste keer slechts $50 (€42) hoeft te storten. Zo kan iedereen met een kleine portemonnee ook beginnen bij deze broker. 

eToro heeft een groot aanbod verschillende producten, zo kun je naast cryptocurrency ook investeren in aandelen, ETF’s, CFD’s, forex trading en grondstoffen. Zo kun je een divers portfolio opbouwen zonder dat je hiervoor bij meerdere brokers een account nodig hebt. 

Je hebt bij eToro ook nog als extra voordeel dat je 0% commissie over het kopen en verkopen van aandelen en ETF’s betaald. Zo kun je nog hoger rendement behalen en ben je er zeker van dat de prijs in je beeld altijd de prijs is die je betaalt of ontvangt. 

De broker heeft kantoren op Cyprus en Engeland en is daardoor ook geregistreerd bij de Cypriotische toezichthouder CySEC en de Briste toezichthouder FCA. Zo weet je zeker dat eToro voldoet aan de Europese wetgeving en dat de website volledig veilig en betrouwbaar is.

Genoeg gelezen in deze Bitcoin Pro Review en wil je zelf aan de slag? Maak dan vandaag nu een account aan bij eToro en doe snel je eerste Bitcoin investering!

Bitcoin Pro Review: Bitcoin kopen bij Libertex

Een broker die het heel anders aan pakt is Libertex. Hier kun je allerlei handelsproducten verkrijgen die allemaal als CFD aangeboden worden. 

Bij het investeren in CFD’s kom je nooit in bezit van de onderliggende producten maar speculeer je op de koers. Wel krijg je bij CFD’s extra mogelijkheden zoals het toevoegen van een hefboomeffect of een stop-loss en take-profit. 

Libertex heeft allerlei verschillende producten die zo aangeboden worden zoals cryptocurrency maar ook aandelen, ETF’s, grondstoffen en valuta’s. Voor Bitcoin kopen kun je ook goed terecht bij Libertex, door een hefboomeffect kun je op korte termijn nog meer winst maken. 

Verder lezen in deze Bitcoin Pro Review of ben je er al uit? Maak een account aan bij Libertex en begin vandaag nog met investeren! 

Stap 2: Maak een broker account aan in plaats van Bitcoin Pro

Het aanmaken van een account is bij zowel eToro als Libertex zeer eenvoudig en binnen een minuut geregeld. We kijken in dit stappenplan naar eToro als voorbeeld. Bovendien is een account volledig gratis, en betrouwbaar!

Door via de groene knop naar de eToro website te gaan krijg je een scherm waar je met je E-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord eenvoudig een account aanmaakt. Vervolgens moet je bevestigen dat het jouw E-mail adres is via een link in je mailbox

Stap 3: Geld op account zetten

Om met echt geld aan de slag te kunnen moet je nog een extra stap doorlopen. Je moet namelijk verifiëren dat jij achter het account zit en een vragenlijst invullen.

etoro storting

De verificatie gaat door het opsturen van een kopie van je identiteitsbewijs. Zodra deze goedgekeurd is krijg je via de mail bericht van eToro, vanaf dat moment kun je echt gaan beginnen. 

Om inderdaad een eerste investering te kunnen doen moet er natuurlijk wel geld op je account staan. Ook dat kan eenvoudig bij eToro door het grote aantal beschikbare betaalmethodes als iDeal, PayPal of creditcard. 

Stap 4: Zoek naar Bitcoin

Je account is nu geverifieerd, er staat geld op en dus is het tijd voor je eerste investering! Bitcoin is niet moeilijk te vinden en zul je misschien wel als eerste in je scherm zien staan. 

Zo niet, vind je Bitcoin eenvoudig door naar de pagina cryptocurrency te gaan of door Bitcoin of BTC te zoeken in de zoekbalk. 

Stap 5: Bitcoin kopen zonder Bitcoin Pro

Zodra je op Bitcoin klikt kom je op de pagina van deze cryptomunt terecht. Op die pagina vind je het laatste nieuws en de huidige koers. 

etoro cryptocurrency list

Om te kopen klik je eenvoudig op ‘handelen’ om het scherm hiernaast te krijgen. Je kunt vervolgens kiezen om voor de huidige marktprijs Bitcoin te kopen of zelf een prijs in te stellen zodat de investering gedaan wordt zodra Bitcoin die prijs bereikt. 

Omdat je dit zonder Bitcoin Pro hebt gedaan heb je zelf je volledige belegging in beheer en weet je zeker dat er geen gekke dingen gebeuren met je beleggersaccount.

Bitcoin Pro Review: Hoe begin je met Bitcoin Pro?

Je kunt op de website van Bitcoin Pro een account aanmaken en geld storten om te beginnen met deze software. Zodra je op de website van Bitcoin Pro terecht komt krijg je een flink aantal pop-ups en wordt je gewaarschuwd dat je nog maar enkele minuten hebt om een account aan te maken. 

Als de timer afloopt begint deze opnieuw en kun je alsnog een account aanmaken. Dit zijn allemaal tekenen dat Bitcoin Pro een scam is en dat je geld niet veilig is bij deze website. 

Liever zelf alle keuzes maken wanneer je in Bitcoin investeeert? Maak dan vandaag nog een gratis account aan bij eToro!

Hoe zijn de Bitcoin Pro Reviews van gebruikers?

Het is erg moeilijk om Bitcoin Pro reviews te vinden van gebruikers omdat er online erg veel neppe Bitcoin Pro reviews staan. Ook op een website als Trustpilot lijkt elke Bitcoin Pro review op dezelfde manier opgesteld te zijn waardoor het lijkt dat de website zelf deze uiterst positieve Bitcoin Pro reviews heeft geschreven. 

Doordat er enorm veel neppe nieuwssites zijn opgericht die verwijzen naar Bitcoin Pro zijn de echte Bitcoin Pro reviews maar moeilijk vindbaar. Trap niet in deze manier van marketing en blijf weg van de Bitcoin Pro website! 

Aan de slag bij een veilige broker? Kies voor eToro!

Bitcoin Pro Review: Is Bitcoin Pro veilig?

Nee, het is lastig om met overtuigend bewijs te komen dat Bitcoin Pro een onveilige website is maar de vele websites met nepnieuws die verwijzen naar Bitcoin Pro en de zelfgeschreven Bitcoin Pro reviews op een website als Trustpilot laten zien dat dit geen veilige plek is om Bitcoin te kopen. 

investeren in bitcoin

Je moet bij Bitcoin Pro minstens €250 storten om te kunnen beginnen bij de website. Zodra je dit geld stort is er een grote kans dat je dit nooit meer terug zult zien. 

Liever aan de slag bij een broker die door meerdere toezichthouders in de gaten wordt gehouden? Begin dan bij eToro!

Tip: Kijk eenvoudig in de portfolio’s van andere beleggers op eToro om te zien welke cryptocurrency ze nog meer in hun portfolio hebben naast Bitcoin om zelf ook de beste uitbreiding op je portfolio te vinden!

Bitcoin Pro Review: Tips voordat je begint

Je moet het even weten, maar als je door hebt dat Bitcoin Pro een scam is herken je in de toekomst ook vaker welke trucs dit soort website uithalen om je over te halen. Let altijd goed op hoe opdringerig de website is, als er veel gekke pop-ups of tijdslimieten bij komen is dit waarschijnlijk niet betrouwbaar.

Is er een toezichthouder?

Bekijk als je begint bij een broker altijd of deze geregistreerd is bij een toezichthouder, bij grote brokers zoals de in dit artikel genoemde eToro en Libertex kun je er van op uit dat deze het zelf eerlijk benoemen op hun website. 

Bij Bitcoin Pro wordt er ook wat gezegd over CySEC (De Cypriotische toezichthouder), maar dit is pure onzin. Kijk bij websites waar je twijfelt altijd even bij de website van de toezichthouder zelf of deze daar inderdaad geregistreerd staat. 

Wil jij naast Bitcoin ook nog beleggen in aandelen, ETF’s of grondstoffen? Dan is er maar één broker voor jou:

Bitcoin Pro Review: Conclusie

In deze Bitcoin Pro review heb je veel kunnen lezen over de software en hoe die zou moeten werken. Maar het blijft onduidelijk of deze software daadwerkelijk profijt op kan leveren en of je de software kan vertrouwen om met jouw geld aan de slag te gaan. 

Als je aan de slag wilt met een Bitcoin robot is het verstandiger om een robot te kiezen die ontwikkelt is door een betrouwbare partij. Door de vele té positieve Bitcoin Pro reviews op het internet lijkt deze website niet betrouwbaar. 

Zelf investeren in Bitcoin kan volledig veilig en betrouwbaar bij een online broker die aangesloten is bij een Europese toezichthouder. Zo kun je bijvoorbeeld goed terecht bij de online broker eToro, dit is één van de populairste online brokers en je weet zeker dat je geld hier veilig is. 

Andere bitcoin trading bots

Er zijn verschillende websites waar je terecht kan voor het handelen in crypto via een bot. Een selectie kun je hieronder vinden.

Bitcoin Pro Review: Veelgestelde vragen

In deze Bitcoin Pro Review heb je kunnen lezen dat het software is die automatisch voor jou investeringen in Bitcoin kan doen. De software volgt de Bitcoin koers en zegt beter in te kunnen schatten wat de markt gaat doen om zo sneller in te kunnen spelen op een veranderende koers dan je zelf zou kunnen.

Het is moeilijk om helemaal zeker te weten of Bitcoin Pro betrouwbaar is of niet vanwege de vele neppe Bitcoin Pro reviews. In principe ziet de website er niet veilig uit en zijn ze erg opdringerig tegenover nieuwe klanten. Dit zijn doorgaans indicaties van een scam of op zijn minst onbetrouwbare aanbieder.

Er zijn online veel positie Bitcoin Pro Reviews te vinden, maar het is twijfelachtig hoe waarheidsgetrouw deze Bitcoin Pro Reviews zijn. Veel websites met Bitcoin Pro Reviews lijken rechtstreeks vertaald te zijn en lijken niet de meest betrouwbare bronnen. Ook op een website als Trustpilot lijken er veel neppe Bitcoin Pro Reviews te zijn. 

Er zijn weinig Bitcoin Pro ervaringen te vinden van onafhankelijke gebruikers die er daadwerkelijk betrouwbaar uit zien. 

Volgens de website van Bitcoin Pro zijn er geen kosten aan de dienst verbonden. Ook zijn er geen verborgen kosten of commissies, dit lijkt onwaarschijnlijk en doet vermoeden dat Bitcoin Pro geen betrouwbare software is. 

Gratis Bitcoin Pro account?

Heeft deze review over de moderne robot Bitcoin Pro je overtuigd? En wil je Bitcoin Pro zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven