Bitcoin Trader: Oplichterij of een Betrouwbare Robot?

Logo van Bitcoin Trader

De automatische handelssoftware van Bitcoin Trader werd in 2017 in het leven geroepen door Gary Roberts.

Met dit platform beweert hij automatisch Bitcoin te kopen en te verkopen om winst te maken door de trends van de cryptomarkt te volgen en transacties automatisch en 0,01 seconden sneller dan de concurrentie te plaatsen.

Met Bitcoin Trader hoef je niet meer manueel Bitcoin te kopen en te verkopen op een beurs.

Zelfs beginners kunnen zich registreren, een beleggingsplan opmaken en de automatische handelsfunctionaliteit gebruiken. In deze Bitcoin Trader-beoordeling zullen we onderzoeken of de software oplichterij is of niet.

De software van Bitcoin Trader wordt gebruikt om Bitcoin en vijf andere valuta’s te verhandelen op de cryptomarkt.

Het platform stelt dat het met een handelsvergoeding van € 250 minimaal € 1300 dagelijkse winst kan genereren voor zijn gebruikers.

Is Bitcoin Trader Betrouwbaar?

Om de reputatie van het Bitcoin Trader-platform te onderzoeken, hebben we de registratieprocedure, de robotfunctionaliteit en het financiële vertrouwen geanalyseerd.

De vraag is dus of Bitcoin Trader oplichterij of betrouwbaar is.

Wanneer automatische handelsrobots zoals Bitcoin Trader besproken worden, is het vaak niet duidelijk of je ze kunt vertrouwen als ze beweren dat ze een grote nauwkeurigheid hebben en veel winst kunnen genereren.

Eurobesparingen

Volgens de beoordelingen die we online hebben gevonden, kun je Bitcoin Trader vertrouwen.

Maar we zijn van mening dat mensen veel kritischer zijn bij het evalueren van Bitcoin-handelsplatformen omdat zulke robots relatief nieuw zijn. We hebben geprobeerd ons niet te laten beïnvloeden door dergelijke vooroordelen en hebben dit platform getest om je te laten weten wat onze bevindingen zijn en wat je ervan mag verwachten.

Om de beste resultaten te krijgen, speelden we ook met de verschillende instellingen die Bitcoin Trader aanbiedt, zoals Fibonacci.

Onze analyse

We hebben de handelssoftware van Bitcoin Trader getest en het volgende vastgesteld:

Wat is Bitcoin Trader?

Volgens de software van Bitcoin Trader hoeven gebruikers niet handmatig te handelen of handelsindicatoren in te stellen en worden transacties binnen enkele minuten en met veel nauwkeurigheid uitgevoerd.

Naar verluidt worden er zelden onrendabele transacties geplaatst, wat ertoe geleid kan hebben dat Bitcoin Trader zo’n populaire robot geworden is.

Terwijl menselijke handelaren veel tijd nodig hebben om het juiste onderzoek te doen en erachter te komen wat de meest potentieel winstgevende investering is, beweert Bitcoin Trader hetzelfde onderzoek in enkele minuten te doen.

Je hoeft dus geen enkele inspanning te leveren!

Homepagina van Bitcoin Trader

Zoals je misschien al weet, staat de cryptomarkt erom bekend zeer volatiel te zijn. Hoewel de robot zijn werk misschien goed heeft gedaan, kan de marktrichting soms toch rare sprongen maken, waardoor investeringen niet de verwachte opbrengsten opleveren.

Volgens het Bitcoin Trader-platform gebeurt dit niet vaak, maar het is wel belangrijk om altijd in het achterhoofd te houden dat dit op eender welk moment een realistisch scenario is.

Hoe werkt Bitcoin Trader?

Het is perfect normaal als je veel vragen hebt over de Bitcoin Trader-handelsrobot.

Je hoeft je echter geen zorgen te maken, want we gaan ons uiterste best doen om al je vragen te beantwoorden.

Dus, hoe werkt Bitcoin Trader? In principe is het zeer eenvoudig.

Het belangrijkste dat je moet weten is dat Bitcoin Trader onafhankelijk van de input van de gebruiker werkt.

Het platform is 100% geautomatiseerd en wordt niet gecontroleerd door een persoon. Zodra je je registreert, je account instelt en geld stort, kun je van start gaan.

Het enige wat je vanaf dat moment nog moet doen, is elke dag enkele minuten opofferen om je gewenste handelsinstellingen te verifiëren en de automatische handelsmodus te activeren.

Vervolgens zal de Bitcoin-robot zich gedragen als een belegger en het door jou ingestelde aantal transacties plaatsen. Hiervoor maakt de software gebruik van relevante statistieken. Dat betekent in principe dat het algoritme van de software is ontworpen om de vele gegevens van de cryptomarkt te scannen op bepaalde handelsindicatoren.

Op basis daarvan kan de robot cryptomunten beginnen kopen en verkopen.

Opgelet!

Met onze analyse ervaarden we zelf dat het bij het gebruik van het platform haalbaar is om in slechts één enkele dag tot drie keer je investering terug te verdienen. Je moet er echter ook rekening mee houden dat je het geïnvesteerde kapitaal even snel kunt verliezen, afhankelijk van de specifieke marktomstandigheden die op dat moment gelden.

Hoe Open Je Een Bitcoin Trader-account?

Ben je klaar om een Bitcoin Trader-account aan te maken en meer geld te verdienen met deze software?

Lees dan zeker onderstaande instructies:

STAP 1: Je account aanmaken

Om je aan te melden ga je naar de website van Bitcoin Trader. Als je naar beneden scrollt, zie je het registratieformulier dat je moet invullen om een account op dit platform aan te maken.

Op zich is het registratieproces vrij eenvoudig, want je hoeft slechts drie stappen te doorlopen. Bovendien worden er geen servicekosten in rekening gebracht.

Om deze stap succesvol af te ronden, moet je je volledige naam en e-mailadres ingeven.

Registratieformulier van Bitcoin Trader

Bevatten, een combinatie van cijfers en letters. Vervolgens moet je je land kiezen en je telefoonnummer invoeren. Nadat je deze drie stappen hebt afgerond, klik je op de knop “Registreer Nu” om je aan te melden.

Het volledige registratieproces zou probleemloos moeten zijn en niet meer dan 2 minuten mogen duren.

STAP 2: Je account financieren

Wanneer je het registratieproces succesvol hebt afgerond, log je in op je account met behulp van de gegevens die je bij je registratie hebt ingevoerd. Om live te kunnen handelen, zul je je account moeten financieren met minimaal € 250.

Ons advies is dat je best met dit bedrag, en niet meer, van start gaat. Net zoals bij elke investering moet je er echter rekening mee houden dat er altijd een risico is dat je je kapitaal verliest.

Investeer daarom alleen het bedrag waarvan je je kunt veroorloven het in het geval van het slechts mogelijke scenario te verliezen.

Bitcoin Trader betaalmethodes

Het Bitcoin Trader-platform biedt verschillende betalingsmogelijkheden om je account te financieren. Je kunt je geld het best per creditcard storten.

Hiervoor moet je je kaartnummer, het type kaart (MasterCard, Visa of Maestro), de geldigheidsperiode en de veiligheidscode invullen.

Je hoeft je geen zorgen te maken, want de betalingsgateway is beveiligd voor online transacties met het SSL-certificaat, dat diefstal van financiële informatie voorkomt.

STAP 3: Oefenen met een demo-account

De software biedt je de mogelijkheid om in eerste instantie te oefenen met een demo-account.

Wij adviseren gebruikers altijd om dit effectief te doen, omdat dit de mogelijkheid geeft om ervaring op te doen voordat je met echt geld aan de slag gaat.

Hoe werkt de handel met Bitcoin Trader

Deze demo-omgeving geeft je niet alleen toegang tot alle handelsfuncties, maar laat je ook toe om transacties te plaatsen met een demosaldo.

Zodra je het systeem onder de knie hebt en zeker weet hoe het Bitcoin Trader-handelsplatform werkt, kun je echt geld op je rekening storten en een live op de cryptomarkt beginnen handelen.

STAP 4: Live handelen

Zodra je je account gefinancierd hebt, moet je alleen nog maar je handelsinstellingen wijzigen om live te kunnen handelen. Hiervoor moet je onder andere de gewenste investering per transactie, het maximale bedrag per transactie per dag en de gewenste winst ingeven.

Als je wilt, kun je hier ook kiezen met welke valutaparen je wilt handelen, zoals BTC/EUR, BTC/USD, XRP/EUR enzovoort.

Bitcoin Trader winst

Het spreekt voor zicht dat hoe meer je weet over deze tools, functies en procedures, hoe groter de kans dat Bitcoin Trader winst voor je kan genereren.

We raden je dus aan om klein te beginnen en je investering geleidelijk te verhogen op het moment dat je je handelsactiviteiten naar een volgend niveau wilt tillen.

Als je niet onmiddellijk met echt geld van start wilt gaan, kun je eerst oefenen met de demo-account. Dit geeft je de kans om in een realistische omgeving te oefenen en met eigen ogen te zien hoe het platform werkt.

Wanneer je er klaar voor bent, kun je overschakelen naar een live handelsomgeving.

Belangrijkste kenmerken Bitcoin Trader

Uit onze analyse blijkt dat Bitcoin Trader een van de meest betrouwbare handelsplatformen te zijn om cryptomunten te verhandelen.

Er zijn verschillende aspecten van de Bitcoin Trader-software die ons ervan overtuigd hebben dat dit een goed platform zou kunnen zijn om mee te handelen.

Hier zijn enkele voorbeelden:

Het Bitcoin Trader-platform is gebruiksvriendelijk.

Je hebt absoluut geen ervaring nodig en hoeft geen financieel expert of programmeur te zijn.

Bitcoin voor u in de palm van je hand

Zelfs enig verstand van de cryptomarkt is niet nodig. 

Het enige wat je moet doen, is het handelsplatform onder de knie krijgen, op “auto-trade” klikken en wachten tot je saldo groeit.

Bitcoin Trader biedt een onberispelijke klantenondersteuning.

Je kunt te allen tijde contact met het serviceteam opnemen. De website beweert zelfs dat de medewerkers de klok rond beschikbaar zijn.

Voor onze analyse hebben we geprobeerd om overdag contact op te nemen met de dienst klantenondersteuning.

Het resultaat?

Ze reageerden binnen enkele minuten op een bevredigende, vriendelijke en behulpzame manier. Wat je vraag ook is, zij zullen je zeker kunnen helpen.

Het enige waar we niet 100% zeker van zijn, is of ze ook ‘s nachts daadwerkelijk zouden reageren op berichten, omdat we dit zelf niet hebben uitgeprobeerd.

Er is een demo-account beschikbaar.

et deze handelsrobot kun je het platform in demo-modus uitproberen voordat je je account met “echt” geld financiert.

Geloof het of niet, maar zulk een demo-account is niet vanzelfsprekend; slechts een handvol robots biedt dit soort functie aan. Dit soort oefenomgeving kan een grote hulp zijn, vooral voor beginners of gebruikers die nieuw zijn op het platform.

Zo kunnen ze zich vertrouwd maken met de functies, de verschillende mogelijkheden en alle andere hulpmiddelen die beschikbaar zijn op het platform.

Zodra je je klaar voelt om met echt geld te handelen, kun je je account financieren en live transacties plaatsen.

Bitcoin Trader functioneert sneller dan menselijke handelaars.

Zoals we al eerder zeiden, hoeven gebruikers geen uren door te brengen op het platform.

Je hoeft je account alleen maar af en toe te controleren, indien nodig enkele parameters aan te passen en de automatische modus te activeren.

Gecryptovalueerde munten in de wolken

Vervolgens zal de software binnen enkele seconden al het relevante nieuws analyseren en automatisch transacties plaatsen. Dit alles in minder dan 10 seconden!

Menselijke handelaars zouden voor dezelfde berekeningen verschillende uren nodig hebben …

Geld verdienen met Bitcoin Trader

Op basis van de informatie uit andere beoordelingen lijkt het perfect mogelijk om geld te verdienen met Bitcoin Trader.

Het platform stelt zich voor als uiterst winstgevend, hoewel er natuurlijk altijd een mogelijkheid is dat je je investering in rook ziet opgaan.

Daarom kun je bij het verhandelen van cryptomunten best rekening houden met volgende aanbevelingen:

Start met kleine bedragen.

Het minimumbedrag dat je kunt storten op Bitcoin Trader is € 250, wat een aanvaardbaar bedrag is om mee van start te gaan als je nieuw bent op de cryptomarkt.

Hiermee zou je winst moeten kunnen maken, ook al zal dit misschien niet zoveel zijn als het platform je belooft.

De grafiek over de gehele voorruit

Langs de andere kant is het onwaarschijnlijk dat het verlies van € 250 een onuitwisbare impact op je financiële situatie zou hebben. Start dus met kleine bedragen en als je ziet dat je winst maakt, kun je je investering langzaam verhogen.

Neem je winst op.

Als je winst maakt, kun je best een bepaald percentage van dit bedrag uit je account opnemen.

Je kunt namelijk best nooit te veel geld opnieuw investeren, omdat er altijd een risico is dat je het alsnog verliest.

Volg de wijze woorden van experts.

Online kun je enkele geweldige video’s bekijken die je uitleggen wat de beste te volgen strategieën zijn wanneer je live handelt met robots zoals Bitcoin Trader.

Bekijk deze video’s, want ze geven je belangrijke achtergrondkennis. Investeer alleen datgene waarvan je je kunt veroorloven om te verliezen.

En natuurlijk: investeer nooit meer dan je beschikbaar inkomen. We zouden echt niet willen dat je alles verliest.

Hoewel Bitcoin Trader een winstgevend platform lijkt te zijn, is er altijd een kans dat je pech hebt en je investering verliest.

Ons Besluit!

Na zorgvuldig onderzoek kunnen we besluiten dat Bitcoin Trader betrouwbaar is en uitstekend functioneert. Uit onze analyse blijkt namelijk dat sommige gebruikers tussen de € 200 en € 1.000 per week hebben verdiend met deze automatische handelsrobot.

We raden je echter aan om eerst te oefenen in de beschikbare demo-account.

Zodra je weet hoe alles werkt, kun je overgaan tot live sessies. Hiervoor kun je best beginnen met een kleine investering van € 250. Als je merkt dat je winst begint te maken, kun je langzaamaan meer geld aan je account toevoegen om je winst en saldo verder op te bouwen.

Veelgestelde Vragen

Bitcoin Trader is een automatische Bitcoin-robot, ontworpen door Gary Roberts om beleggers te helpen om Bitcoin en andere cryptomunten te verhandelen.

Online zijn er echter geruchten dat Bitcoin Trader oplichterij is, maar niemand heeft deze beweringen ooit hard kunnen maken.

Zelf zijn we met onze analyse tot het besluit gekomen dat Bitcoin Trader een betrouwbare Bitcoin-robot is.

Het Bitcoin Trader-platform is gratis, maar er zijn wel kosten verbonden aan de samenwerking met de verschillende makelaars waarmee deze robot samenwerkt.

Het bedrag dat je op je account stort, is echter volledig van jou om transacties mee te plaatsen. Het minimumbedrag om live te kunnen handelen, is € 250.

Er bestaat geen mobiele Bitcoin Trader-applicatie, maar je account is wel toegankelijk via de browser van je mobiel toestel.

Bitcoin Trader is compatibel met de mobiele versie van de browser, waardoor je het alsnog op je mobiel toestel kunt gebruiken om je account eender waar en wanneer op te volgen.

Intussen is het geen geheim meer dat er ontzettend veel mensen geld verdienen met het verhandelen van Bitcoin.

Geautomatiseerde applicaties, zoals Bitcoin Trader, zijn eenvoudigweg hulpmiddelen waarmee gebruikers makkelijker Bitcoin kunnen verhandelen.

Als Bitcoin Trader-gebruiker moet je alleen in gedachten houden dat er verschillende risico’s zijn verbonden aan het verhandelen van Bitcoin en andere cryptomunten. Echter, hoe hoger het risico, hoe hoger de potentiële beloning.

Gratis Bitcoin Trader account?

Heeft deze review over de moderne crypto robot Bitcoin Trader je overtuigd? En wil je Bitcoin Trader zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven