Bitcoin Up: Oplichterij of een Betrouwbare Robot?

Logo van Bitcoin Up

Ondanks een daling van de Bitcoin-prijs en de pijnlijke crash van de traditionele markten in de maand ervoor, zijn Bitcoin en andere cryptomunten sinds april 2020 opnieuw volop in de schijnwerpers komen te staan.

De reden hiervoor is klaar en duidelijk: overheden en centrale markten overal ter wereld verzadigen namelijk momenteel de markt met nieuwe valuta om de pandemie te bestrijden.

Dit zijn omstandigheden die ervoor kunnen zorgen dat de waarde van Bitcoin in de loop van de komende maanden sterk zal stijgen.

Een van de factoren die hier een grote invloed op kan hebben, is het intrekken van het twee jaar durende verbod op het verhandelen van Bitcoin in India in maart.

Hierdoor is de kans groot dat de handel in Bitcoin en andere munten verder zal exploderen.

Bovendien werden deze gunstige handelsomstandigheden in India versterkt door een algemene nationale economische achteruitgang en een verplichte lockdown omwille van COVID-19.

Na de opheffing van het verbod in India steeg het handelsvolume in slechts twee dagen tijd met maar liefst 800%.

Muntbitcoin-procesor grafishe

Het is dan ook niet verrassend dat dit heeft geleid tot een wereldwijde hernieuwde belangstelling.

Het is niet altijd eenvoudig om een explosie van de cryptomarkt te voorspellen. Veel mensen hebben dit op een pijnlijke manier ondervonden in 2018, toen de prijs van Bitcoin ongeveer 65% zakte.

Net daarom is het zo belangrijk om deze Bitcoin Up-robot in de kijker te zetten.

Dit innoverend handelsplatform is ontworpen om mensen die cryptocurrencies verhandelen te helpen profiteren van potentiële handelsmogelijkheden met een ongelooflijk winpercentage van 99%.

Deze handelsrobot beweert dat het een investering van € 250 in slechts enkele uren kan omzetten in meer dan € 2000. Het zou echter niet onlogisch zijn als je je afvraagt of dit platform wel betrouwbaar is.

In dit artikel onderzoeken we of het Bitcoin Up-handelsplatform betrouwbaar genoeg is om Bitcoin mee te verhandelen.

Op basis van deze informatie kun je vervolgens zelf beslissen of deze Bitcoin-robot iets voor jou kan zijn.

Voordelen Van Bitcoin Up

Bitcoin Up beschikt over enkele eigenschappen die het makkelijker maken om Bitcoin mee te verhandelen, vooral voor beginners of mensen die niet goed weten waar ze moeten beginnen.

Door gebruik te maken van artificiële intelligente die al het nieuws dat met Bitcoin te maken heeft scant en leest, loop je altijd voor op de financiële markten en handel je op de meest vindingrijke manier.

Hieronder lees je meer over de verschillende voordelen die we zelf ondervonden tijdens onze beoordeling van Bitcoin Up:

Door gebruik te maken van Bitcoin Up, hoef je nooit meer in het duister te tasten over een mogelijke Bitcoin-explosie.

Zeker niet tijdens volatiele marktomstandigheden!

Wat Is Bitcoin Up?

Eenvoudig gezegd is Bitcoin Up een ingenieus softwareplatform dat geprogrammeerd is om Bitcoin-gerelateerd nieuws op te sporen en te lezen.

Uit dat verzamelde materiaal kan de software vervolgens direct waarnemingen en inzichten halen. De robot zelf is gemaakt met innovatieve AI-technologie die bekend staat als “Natural Language Processing”.

Hiermee kan de robot niet alleen nieuws lezen, maar ook daadwerkelijk begrijpen.

Wat deze robot zo voordelig maakt, is dat de informatie die hij overdraagt naar verwachting 0,001 seconden voorloopt op de markt. Hierdoor is hij in staat om een winpercentage van maar liefst 99% te handhaven.

Houd in gedachten dat zelfs de meest bedreven menselijke handelaar ter wereld slechts een winpercentage van minder dan 50% heeft.

Door menselijke denkpatronen en gedrag uit de vergelijking te halen, kan Bitcoin Up relevante inzichten maken die leiden tot winstgevende investeringen.

Homepagina van Bitcoin Up

Bitcoin Up is dus gespecialiseerd in nieuwshandel.

Het is bekend dat dit enorme opbrengsten kan genereren als het correct wordt gebruikt.

Aangezien de CODID-19-pandemie de markten stevig door elkaar schudt in het voordeel van Bitcoin, en landen zoals India de beperkingen opheffen, is er letterlijk geen betere tijd om te profiteren van de ongelooflijke intelligentie van deze Bitcoin-handelsrobot.

Veel insiders schatten dat Bitcoin zelf tegen het einde van 2020 een waarde van € 100.000 kan halen, omdat de standaard valuta hun waarde en aantrekkingskracht aan het verliezen zijn.

Bitcoin zal zich verder blijven ontwikkelen tot een veilig toevluchtsoord voor beleggers. Ons onderzoek toont aan dat dit een van de beste tijden is om in Bitcoin en andere cryptomunten te investeren.

Robots zoals Bitcoin Up zorgen ervoor dat je je in zulk een volatiele markt zekerder en veiliger voelt.

Hoe Werkt Bitcoin Up?

Zoals hierboven vermeld, is Bitcoin Up gespecialiseerd in een unieke vorm van AI die gebaseerd is op natuurlijk procesleren en geavanceerde AI-algoritmen.

De robot gebruikt dergelijke algoritmen om unieke handelssignalen te helpen identificeren uit alle Bitcoin-gerelateerd nieuws. Aangezien de robot bijna altijd net die ene fractie van een seconde voorloopt op de markt, kan hij een nauwkeurigheidsgraad van 99% of meer garanderen.

Zoals standaard bij elk handelsplatform is Bitcoin Up afhankelijk van makelaars om geadviseerde orders te beheren en transacties te versnellen.

In tegenstelling tot andere handelsrobots werkt Bitcoin Up alleen maar samen met makelaars die gereguleerd zijn en dus in staat zijn om het kapitaal van een gebruiker te dekken tegen eventuele schulden of verliezen in het geval van wanbetaling of faillissement.

Het meest unieke kenmerk van Bitcoin Up is dat ook beginners gemakkelijk en in de meest comfortabele omstandigheden kunnen handelen.

Omdat de dienstverlening van dit platform volledig automatisch is, hoef je alleen maar de meegeleverde handleiding te lezen.

De robot zorgt ook voor een toegewijde accountmanager die zowel beginners als experts kan helpen om hun eerste transacties op het platform te plaatsen.

Is Bitcoin Up Betrouwbaar?

Na onze analyse van de vele positieve beoordelingen op TrustPilot en andere handelsplatformen voor de cryptomarkt, kunnen we besluiten dat Bitcoin Up een betrouwbare dienstverlener lijkt te zijn.

Gecryptovalueerde munten in de wolken

Hoewel de Bitcoin Up-technologie nog maar een jaar bestaat, heeft deze robot al een trouwe aanhang van 50.000 gebruikers gekregen. Dit aantal blijft verder stijgen naarmate Bitcoin omwille van de COVID-19-pandemie opnieuw meer aantrekkingskracht krijgt op de wereldwijde financiële markten.

Bijna alle gebruikers geven aan tevreden te zijn over de winstgevendheid en het algemene gebruiksgemak van de Bitcoin Up-robot. Ben je nog niet overtuigd van de betrouwbaarheid van Bitcoin Up?

Hieronder geven we je graag enkele redenen waarom we dit platform betrouwbaar vinden:

Volgens Bitcoin Up mag je echter een dagelijks rendement tot 300% van je investering verwachten.

Opgelet!

Met onze analyse ervaarden we zelf dat het bij het gebruik van het platform haalbaar is om in slechts één enkele dag tot drie keer je investering terug te verdienen. Je moet er echter ook rekening mee houden dat je het geïnvesteerde kapitaal even snel kunt verliezen, afhankelijk van de specifieke marktomstandigheden die op dat moment gelden.

Aan De Slag Met Bitcoin Up

Aan de slag gaan met Bitcoin Up is een naadloos en eenvoudig proces dat bovendien slechts enkele minuten van je tijd in beslag neemt. Omdat Bitcoin Up een handige gids biedt om nieuwe gebruikers te helpen navigeren op het platform, is het hele proces relatief makkelijk te volgen.

STAP 1: Jezelf registreren op de website

Jezelf registeren op de website is helemaal niet moeilijk.

Je hoeft gewoon naar de Bitcoin Up-website te gaan en er een gratis account aan te maken.

Hiervoor hoef je enkel je naam, je e-mailadres en je telefoonnummer in te geven. Vervolgens moet je een sterk wachtwoord aanmaken en de door jou ingegeven contactgegevens verifiëren per e-mail en sms.

Bitcoin Up Registratie

In tegenstelling tot andere websites die naar je persoonlijke gegevens phishen, vraagt Bitcoin Up enkel die informatie die het effectief nodig heeft om een account voor je aan te maken.

Niet meer of niet minder!

STAP 2: Je account financieren met minimaal € 250

Een volgende logische stap is dat je je handelsaccount financiert.

Om gebruik te kunnen maken van het platform vereist Bitcoin Up een eerste storting van minstens € 250.

Dit is geen vergoeding, maar je eigen persoonlijke handelskapitaal waarmee je daadwerkelijk transacties kunt plaatsen. Het goede nieuws is dat het platform zelf volledig gratis in gebruik is.

Omdat de waarde van Bitcoin echter maar blijft stijgen, kun je jezelf best zo snel mogelijk registreren.

De kans bestaat namelijk dat er in de (nabije) toekomst bepaalde kosten in rekening gebracht worden om het platform te kunnen gebruiken. Uit ons onderzoek bleek dat Bitcoin Up verschillende betaalmogelijkheden aanbiedt om geld te storten op je account.

Zo kun je onder andere betalen met MasterCard, Visa, West Union-postwissel, bankoverschrijving, Maestro, WebMoney-account, Neteller, Skrill en crypto-wallets.

Je kunt erop rekenen dat alle stortingen worden gedaan via een gerenommeerde en gereguleerde makelaar waar Bitcoin Up een samenwerkingsverband mee heeft.

STAP 3: Handelsgids en demo-account

Zodra je geld veilig en wel op je Bitcoin Up-account gestort is, krijg je toegang tot de trainingshandleiding van het platform.

Deze begeleidt je stap voor stap door het proces van het opzetten van je account en het live handelen.

Bitcoin Up betaalmethodes

Er is zelfs een demo-account waarin je kunt oefenen voordat je op het live platform aan de slag gaat met “echt” geld.

Als je je toch nog niet zeker genoeg zou voelen om helemaal alleen in een real-time omgeving aan de slag te gaan, kun je advies krijgen van een toegewijde accountmanager die door het platform ter beschikking gesteld wordt. Deze zal je met plezier helpen om alle functies van de Bitcoin Up-handelsrobot samen met je te doorlopen.

STAP 4: Live handelen

Als je geld gestort hebt op je account en je jezelf zeker genoeg voelt, is het tijd om live te beginnen handelen.

Hiervoor moet je naar de risico-instellingen van het platform gaan en op de ‘live’-knop klikken. Nu zal de robot alle transacties automatisch voor je in gang zetten.

Hierdoor kan zelfs een beginner het platform gebruiken en winsten genereren.

Tips Om Het Beste Uit Bitcoin Up Te Halen

Als je handelt in cryptomunten is het logisch dat je je focust op het best mogelijke resultaat, ongeacht de dienst of het platform dat je gebruikt om mee te handelen.

Hoewel Bitcoin Up volledig automatisch handelt, zijn er enkele dingen die je kunt doen om het meeste voordeel uit je account te halen.

Daarom geven we je hieronder enkele nuttige tips en trucs:

Laat je hoofd niet zot maken en begin met kleine bedragen.

Sommige mensen doen dit niet en investeren in één klap een enorme hoeveelheid kapitaal.

Bitcoin munten afbeelding op de top van andere munten

Door klein te beginnen kun je de verschillende instellingen van het platform leren kennen zonder zuurverdiend kapitaal te verliezen. Zodra je alles wat beter onder de knie krijgt, kun je langzaamaan meer kapitaal aan je account toevoegen.

Herinvesteer je winst en profiteer van het zogenaamde ‘compound’-effect.

De algemene vuistregel is om ongeveer 80% van je totale winst opnieuw te investeren.

Sommige handelaren hebben op deze manier meer dan 1 miljoen euro kunnen verdienen.

Volg altijd de Amerikaanse tijd, en in het bijzonder de tijd van de Amerikaanse oostkust.

Het is namelijk altijd beter om te handelen in lijn met de uren van Wall Street in New York.

Bitcoin heeft namelijk de neiging om tijdens deze uren het meest volatiel te zijn, en dus ook het interessantste om mee te handelen.

Laat de robot een hele dag voor je werken.

Je werkt zelf waarschijnlijk minstens 8 uur per dag, en je Bitcoin Up-robot zou eigenlijk hetzelfde moeten doen.

Bitcoin munten grafische donkere achtergrond

Laat de robot dus gedurende minstens 8 uur per dag draaien.

Je hoeft je account zelfs niet in de gaten te houden; doe gewoon datgene wat je normaal doet terwijl de robot al het zware werk voor jou op zich neemt.

Is Bitcoin Up Betrouwbaar? Ons Besluit!

Op basis van onze eigen analyse, kunnen we stellen dat Bitcoin Up een betrouwbaar handelsplatform is.

Bovendien is het een ontzettend nuttig hulpmiddel voor zowel beginners als ervaren handelaars.

Dankzij de talrijke positieve beoordelingen op de gerenommeerde TrustPilot-website kun je er zeker van zijn dat Bitcoin Up een legitiem platform is om Bitcoin mee te verhandelen.

In tegenstelling tot andere vergelijkbare platformen is de technologie die Bitcoin Up gebruikt volledig verifieerbaar en openbaar. Deze transparante handelsomgeving laat gebruikers toe om een weloverwogen keuze te maken om al dan niet gebruik te maken van de voordelen die dit platform biedt.

Heb je besloten om zelf aan de slag te gaan met Bitcoin Up?

Dan kun je jezelf registeren via deze link. Deel gerust je vragen, ervaringen of opmerkingen in onderstaande commentaarsectie. Alle feedback is welkom en wij helpen je met plezier verder!


Bitcoin trading bots

Wil je graag verschillende bots vergelijken? Lees dan onze reviews!

Veelgestelde Vragen

Ja! Uit onze analyse blijkt dat Bitcoin Up volledig betrouwbaar is.

Positieve beoordelingen bevestigen dat de meerderheid van personen die deze robot proberen, er een geweldige ervaring mee beleven.

Het minimumbedrag dat je kunt storten is € 250.

Je kunt best klein beginnen en meer geld aan je account toevoegen naarmate je meer vertrouwd raakt met deze robot.

Het winstpotentieel met Bitcoin Up is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het geïnvesteerde bedrag, de handelsinstellingen en de huidige markt- en wisselkoersvoorwaarden.

Volgens dit platform kun je op één dag tot drie keer je initiële investering verdienen.

Zeker en vast! Met Bitcoin Up kun je snel en probleemloos geld opnemen.

Bovendien brengt deze handelsrobot geen transactiekosten in rekening.

Ja, Bitcoin Up is een gratis handelsrobot.

Het is echter mogelijk dat dit in de toekomst niet zo zal blijven.

Nu is dus het moment om je aan te melden en nog van een gratis licentie te profiteren.

Gratis Bitcoin Up account?

Heeft deze review over de moderne crypto robot Bitcoin Up je overtuigd? En wil je Bitcoin Up zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven