Biticodes Review: scam of betrouwbaar?

Biticodes logo

Geautomatiseerde handelsplatformen zoals Biticodes werden opgericht als een alternatief voor traditionele platformen.

Deze stellen gebruikers in staat om op een passieve manier te handelen, wat tijd kan besparen en risico’s kan verminderen.

Niet alle geautomatiseerde handelsplatformen zijn echter wat ze beweren en het is belangrijk om grondig onderzoek te doen voordat je je geld op het spel zet.

Onze Biticodes review kijkt naar alles wat je moet weten bij het gebruik van een geautomatiseerd platform.

Wat is Biticodes?

Biticodes is een volledig onafhankelijk platform dat in naam van zijn gebruikers cryptocurrencies verhandelt.

Bitcoin handelen

Een van de grootste verschillen met andere geautomatiseerde handelsplatformen is dat Biticodes Bitcoin Cash, Litecoin en Ethereum kan verhandelen, om slechts enkele van de beschikbare munten te noemen die de mogelijkheid bieden om een hoge kapitalisatie te genereren en algoritmen gebruiken om enorme winsten te maken.

Het platform heeft een eenvoudig te gebruiken interface waarmee gebruikers het kunnen configureren volgens hun handelsstrategie. Hierdoor is het platform een interessante keuze voor zowel beginners als ervaren handelaren.
Bovendien hebben platformleden volgens de website dagelijks slechts 20 minuten nodig om hun transacties op te volgen.

Homepagina van Bitcoin Code

Op het Biticodes-platform is het ook mogelijk om transacties uit te voeren met een hefboom van 5000: 1 via makelaars. Vanwege het risico raden we echter ten zeerste aan om slechts een minimumbedrag in dit type handel te beleggen.

Volgens de website biedt Biticodes ingebouwde software voor cryptohandel waarmee je 0,01 seconden flexibeler kunt zijn dan de rest van de cryptocurrencymarkt. Dit betekent dat gebruikers beter gepositioneerd zijn voor elke kans op de markt.

Bovendien beweert de website dat de software een slagingspercentage heeft van bijna 96,2%. Om een account op dit platform aan te maken, is het noodzakelijk om een eerste storting van €250 te doen. Vergeet niet dat het mogelijk is om je geld op elk gewenst moment op te nemen.

Het Biticodes-platform is gratis. Er zijn geen commissies voor onderhoud van het platform of voor het uitvoeren van een operatie.

Bekijk ook wat Bitcoin Smarter is!

Welke activa kun je verhandelen op Biticodes?

De activa die op Biticodes beschikbaar zijn, omvatten de belangrijkste cryptocurrencies op de markt, waarmee je een grote kapitalisatie kunt hebben. Het is belangrijk om te vermelden dat hefboomwerking kan worden gebruikt om grote winsten te behalen. Het niveau van hefboomwerking varieert afhankelijk van de aangepaste configuratie van het platform.

Ontdek ook welke activa u kunt verhandelen op Bitcoin Profit!

Opgelet!

We adviseren je dan ook om de markt altijd zelf in de gaten te houden en je instellingen en handelsstrategieën aan te passen wanneer nodig. Je loopt anders het risico dat de robot bij de verkeerde instellingen verlies blijft draaien.

De belangrijkste kenmerken van Biticodes

Hieronder bespreken we de belangrijkste aspecten waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een platform zoals Biticodes.

Kosten

Een van de belangrijkste functies die je altijd in gedachten moet houden, is of het door jou gekozen platform commissie heeft. Zodra je dit hebt uitgezocht, weet je het bedrag van je winst aan het einde van de transactie en welk percentage het platform je in rekening kan brengen, indien van toepassing.

Cryptomunten

Voor het opnemen van geld van je account worden geen kosten in rekening gebracht. Biticodes brengt ook geen jaarlijkse of inactiviteitskosten in rekening.

In tegenstelling tot veel andere platformen met niet-transparante commissies en vergoedingen, wordt gezegd dat BitiCodes een gratis handelsplatform is.

Automatisering

Soms is ervaring niet genoeg en worden er zelfs grote fouten gemaakt bij het verhandelen van cryptocurrencies die resulteren in het verlies van geld. Het is ook mogelijk dat emoties een sleutelrol spelen, waardoor je cryptocurrencies te snel of te laat (ver)koopt.

Hoewel BitiCodes voor zijn transacties een beroep doet op zeer nauwkeurige technische analyses, is het sterk afhankelijk van een proces voor het maken van transacties dat is gebaseerd op logica.

Kunstmatige intelligentie

De afgelopen tijd is er een aanzienlijke uitbreiding geweest in platformen die worden aangestuurd door kunstmatige intelligentie.

Als gevolg hiervan wordt het steeds gebruikelijker voor platformen als BitiCodes om deze tools te gebruiken om hogere winsten te genereren die hen op de een of andere manier in staat stellen om de controle over de markt over te nemen.

Zo kunnen gebruikers een betere marktanalyse hebben en nieuwe investeringsmogelijkheden ontdekken. Bovendien stelt de zelfvoorzieningscapaciteit van BitiCodes hen in staat om bestellingen te plaatsen zonder hulp van iemand nodig te hebben, wat een extra voordeel is.

Volgens BitiCodes is de sleutel tot het verdienen van geld een scalpering op hogere tijdframes in plaats van swing trading. Zodra BitiCodes een transactie uitvoert, stelt het onmiddellijk een stoploss order en een takeprofit order in op basis van prijsschommelingen.

Minimale storting

Hoewel het BitiCodes-handelsplatform volledig gratis is, moeten geïnteresseerde handelaren weten dat er een minimumvereiste is waaraan moet worden voldaan om toegang te krijgen tot het demo-account en live handel uit te voeren.

Die vereiste is een minimale storting van €250. We raden je dus aan om te converteren naar je lokale valuta om precies te weten welk bedrag nodig is om met Biticodes aan de slag te gaan.

Zodra je de minimale storting hebt uitgevoerd, kun je het platform transacties voor jou laten uitvoeren. Eerst moet je op “Automatisch handelen” klikken, het handelspaar kiezen dat je wilt verhandelen en op “Aan de slag” klikken.

Euros geld

Wanneer je je eerste storting uitvoert, heb je de keuze uit een breed scala aan betaalmethodes. Deze zijn cryptowallets, bankoverschrijvingen en debet- en creditcards. Cryptostortingen worden bijvoorbeeld in de kortst mogelijke tijd verwerkt, zo niet onmiddellijk.

Daarom kunnen in het geval van netwerkcongestie stortingen slechts enkele minuten duren om te verwerken.

Stel dat je een beginner bent in de cryptowereld. In dat geval moet je weten dat het belangrijk is om altijd te beginnen met minimale investeringen en deze stelselmatig te verhogen naarmate je veiliger en succesvoller wordt met je beleggingsstrategieën.

Veiligheid

Beveiliging is een cruciaal punt voor dit type platform. In het geval van BitiCodes zijn bepaalde aspecten verbeterd om de veiligheid van alle accounts van gebruikers te garanderen.

Daarnaast zorgt het platform er ook voor dat het zich heeft aangemeld voor verschillende certificeringen om een uitstekende en veilige service te bieden, waardoor hacks op het platform aanzienlijk worden verminderd.

Het platform past verschillende verificatieprocessen toe om de kans te verkleinen dat onbevoegde gebruikers alle informatie stelen die in de accounts is opgeslagen.

cyberbeveiliging

Met BitiCodes worden transacties beveiligd door middel van blockchaintechnologie. De gegevens die zijn opgeslagen in de databasesystemen van het platform zijn volledig gecodeerd, waardoor het voor hackers onmogelijk is om toegang te krijgen.

De BitiCodes-website maakt ook gebruik van SSL-certificaten om klantgegevens en betalingen te beveiligen. Hierdoor zouden het geld en de gegevens van handelaren sterk beveiligd moeten zijn.

Gebruikersinterface

Of je nu een beginner of een expert bent, het voordeel is dat het Biticodes-platform zeer eenvoudig te gebruiken is omdat het een gebruiksvriendelijke interface heeft. Het is allesbehalve ingewikkeld, noch hoef je geavanceerde kennis van cryptocurrencies te hebben om het te gebruiken.

Bovendien heb je via eender welk apparaat toegang tot het geautomatiseerde handelsplatform van Biticodes, inclusief een laptop of mobiele telefoon. Het enige wat je nodig hebt, is een actieve en betrouwbare internetverbinding. Gebruikers kunnen dus overal ter wereld handelen.

Klantenondersteuning

Deze functie is misschien wel het meest relevant, vooral als je nieuw bent op het platform. Met betrekking tot de klantenondersteuning van het Biticodes-handelsplatform kunnen we zeggen dat ze zeer attent zijn op gebruikersvragen en 24/7 beschikbaar zijn.

Getuigenissen van gebruikers onderschrijven de uitstekende service van het platform bij het oplossen van klachten of vragen.

Klantenservice

De medewerker van de klantenservice waarmee je contact opneemt, kan je in een mum van tijd helpen.

Je kunt verschillende manieren gebruiken om contact op te nemen met de klantenservice. Als gebruiker kun je dit doen met behulp van je geregistreerde e-mailadres, een telefoontje of, als je dat liever hebt, via een livechat op de website van het platform.

Registratie

Het online registratieproces van Biticodes is niet ingewikkeld. Integendeel, het proces is heel snel en eenvoudig. Het aanmaken van een account op dit platform is volledig gratis en het is geen tijdrovende procedure om het account operationeel te krijgen.

Zodra je je op de website van het platform bevindt, moet je de gevraagde basisinformatie invoeren, waaronder je volledige naam, het land waar je verblijft en je e-mailadres.

Nadat je alle benodigde gegevens in het formulier hebt ingevoerd, wordt een e-mail verzonden met de bevestiging van de accountactivering.

Als je problemen ondervindt bij het registreren, staat de online klantenservice van Biticodes klaar om je te helpen.

Opnamemethoden

In het Biticodes-platform is het mogelijk om geldopnames te doen met behulp van verschillende methoden, zoals bankoverschrijvingen en crypto-wallets. Bovendien kunnen opnames altijd en overal ter wereld worden gedaan.

Kredietkaarten

Het opnemen van geld van Biticodes duurt slechts een paar minuten. Zodra je je opnameverzoek hebt uitgevoerd, kan het 24 uur duren voordat het geld op je rekening staat.

Het systeem voorkomt ook allerlei soorten fraude en datalekken, en biedt een hoge beveiliging en bescherming. Bovendien is het opnemen van geld van persoonlijke accounts transparant, zonder verborgen kosten of kosten.

Demo-account

Bitcodes cryptotrading heeft een demo-account voor gebruikers die strategieën willen testen voordat ze de echte markt betreden.

Met het demo-account kun je begrijpen hoe het geautomatiseerde platform werkt. Dit is een uitstekende optie voor beginnende gebruikers.

We raden je aan een demo-account te gebruiken om nieuwe strategieën en technieken te testen voordat je je echte kapitaal in gevaar brengt.

Biticodes biedt een tegoed van €1500 voor handelaren die het systeem willen testen. Vervolgens kan de handelaar, voordat hij geld investeert, handelsstrategieën oefenen in de demomodus.

Demohandel resulteert niet in winst of verlies. Het doel hiervan is alleen voor demonstratie en niet voor live handel.

Verscheidenheid aan activa

Dit platform onderscheidt zich van anderen op de markt van vandaag door zijn eigen algoritmen en uitgebreide kennis van cryptocurrencies, zoals Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin en andere gerenommeerde cryptocurrencies.

Bovendien maken verschillende cryptoparen het voor de gebruiker gemakkelijk om tussen de beschikbare configuraties diegene te vinden die bij hun behoeften past.

Ethereum Bitcoin Cash Litecoin

Het handelsplatform biedt ook snelle handelsmogelijkheden, omdat het gespecialiseerd is in Bitcoin, een volatiele cryptocurrency.

Is Biticodes oplichterij?

Volgens de website van het platform claimt Biticodes een slagingspercentage van 96,2%. Dit is te danken aan het implementeren van een algoritme dat gebaseerd is op kunstmatige intelligentie.

Zoals we eerder al in deze Biticodes-beoordeling hebben vermeld, kan het platform gratis worden gebruikt en biedt het een demo-account. Zo kun je Biticodes zorgvuldig testen voordat je echt geld investeert. Dit is erg nuttig als je in eerste instantie niet zeker bent van het platform.

Ondanks de volatiliteit en aanzienlijke risico’s van de cryptomarkt, is het echter nog steeds een aantrekkelijke investering.
Op het moment van onze beoordeling van het Biticodes-handelsplatform vonden we verschillende positieve opmerkingen over het platform.

Sommige benadrukten hoe het platform het hen gemakkelijk maakte en hen hielp hoge inkomsten te genereren. Het is echter aangeraden om deze beoordelingen met een korreltje zout te nemen, omdat ze niet altijd geverifieerd kunnen worden.

Hoe Biticodes te gebruiken

Heb je interesse om het Biticodes-platform eens uit te testen? Dan kun je je registreren en het platform gebruiken door de onderstaande stappen te volgen.

Stap 1: Meld je aan bij het platform

Om aan de slag te gaan met Biticodes moet je naar de officiële website gaan en het registratieformulier aanvullen met je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Biticodes account aanmaken

Stap 2: Laat je identiteit verifiëren

KYC-vereisten schrijven voor dat je een duidelijke afbeelding van beide zijden van je identiteitsbewijs uploadt om je account te verifiëren.

Verder heb je ook een bewijs van woonplaats nodig. Om je adres te verifiëren, moet je bovendien een recent bankafschrift of een recente factuur uploaden.

Je kunt je bevestiging binnen 24 uur na het indienen van deze documenten verwachten.

Stap 3: Stort geld

Biticodes vereist een minimale storting van 250. Op dit platform kun je betalingen doen met creditcards of betaalpassen, bankoverschrijvingen, elektronische portemonnees en bankoverschrijvingen.

Stap 4: Start met live handel

Nadat het account is ingesteld en het financieringsproces is voltooid, is het belangrijk om het account te configureren om aan de vereisten van de belegger te voldoen.

Je kunt het algoritme in het dashboard van je account activeren wanneer je het handelsplatform opent. Zodra het platform actief is, begint het onmiddellijk in jouw naam met het verhandelen van cryptocurrencies.

Bovendien wordt beweerd dat het Biticodes-systeem in staat is om de markt de klok rond te scannen met weinig of geen menselijke betrokkenheid.

Biticodes: conclusie

Als je besluit om het Biticodes-platform te gebruiken, moet je weten dat het je de mogelijkheid biedt om toegang te krijgen tot de cryptomarkt en te werken met de meest gerenommeerde cryptomunten.

Verder is het belangrijk om te onthouden dat het een commissievrij platform is en dat je je alleen zorgen hoeft te maken over het maken van de minimale storting van 250.

We kunnen dus concluderen dat Biticodes een interessante investering kan zijn als je het eens wilt proberen. Je kunt vandaag nog beginnen met cryptocurrencies te verhandelen door een gratis Biticodes-account aan te maken.

Bitcoin trading bots

Meer informatie over het traden met verschillende bots of gewoon wat kennis op doen? Lees dan onze reviews

Veelgestelde vragen

Ja, om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot gebruikersaccounts op het Biticodes-platform, zijn er verschillende verificatieprocessen geïmplementeerd in elke fase van de ontwikkeling van het platform.

Biticodes bevat ook blockchaintechnologie om de vertrouwelijkheid van transacties te behouden en ze in de app te versleutelen.

Transactiegegevens en bestanden worden versleuteld in het databasebeheersysteem van het platform. Bestanden die zijn opgeslagen in de platformdatabase kunnen dankzij deze beveiligingsmaatregel niet worden geopend door hackers.

De gegevens en betalingen van Biticodes-klanten worden verder beschermd door SSL-certificaten, die Biticodes gebruikt als extra beveiligingsmaatregel.

Met het geautomatiseerde handelsplatform Biticodes kun je marktbewegingen voorspellen met geavanceerde algoritmen die de grenzen van AI-software verleggen.

Binnen enkele seconden scant Biticodes de markt op winstgevende handelsideeën en vindt ze met behulp van algoritmen die speciaal zijn ontworpen voor cryptohandelaren. Bovendien kan het een realtime marktbeeld bieden door fundamentele en technische analyse te combineren.

Met behulp van zijn technische en analytische benaderingen kan Biticodes de cryptomarkt nauwkeurig voorspellen. Het algoritme werkt dus namens handelaren door koop- en verkoopbeslissingen te nemen en transacties uit te voeren die een hogere kans op succes hebben.

Biticodes kan nuttig zijn voor een beginner zonder de nodige expertise om succesvol te zijn in de cryptomarkt.

Het geautomatiseerde handelsplatform vindt automatisch winstgevende transacties voor jou in plaats van handmatig de cryptomarkt te scannen. Als bonus kun je met de handelsbot actief deelnemen aan het handelsuitvoeringsproces.

Bijna alle gebruikers die getuigenissen over Biticodes verstrekten, zeiden dat ze meerdere voordelen behaalden zodra ze ermee begonnen te handelen.

Het is echter noodzakelijk om zeer voorzichtig te zijn bij het verifiëren van de authenticiteit ervan.

Bovendien moet je rekening houden met de staat van de cryptomarkt en de hefboomwerking, en alleen maar geld investeren waarvan je je kunt veroorloven het te verliezen.

Gratis Biticodes account?

Heeft deze review over de moderne crypto robot Biticodes je overtuigd? En wil je Biticodes zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven