BitQT Review: Oplichterij of een Betrouwbare Robot?

BitQT grote Logotype

De laatste jaren is de handel in online valuta, en dan met name Bitcoin, enorm gegroeid.

Wanneer je weinig verstand hebt van Bitcoin en online handelen, maar het wel eens wil proberen, kan het gebruik maken van BitQT een goede start voor je zijn.

BitQT is een computerprogramma, dat zelf Bitcoins verhandelt. Het werkt met een ‘’Artificiel Intelligence Robot’’. Deze robot heeft alle informatie over de markt en investeringen en weet ook precies wat het juiste moment is voor kopen en verkopen.

Er is slechts een kleine minimale kapitaalstorting vereist (€ 250) en het programma claimt € 1.000 aan dagelijkse winst wanneer je zo’n klein bedrag geïnvesteerd hebt..

Wanneer je dus zelf weinig verstand hebt van online handelen, kan BitQt een interessant programma voor je zijn. Het programma beschikt ook over trading coaches, die je begeleiden bij het doen van investeringen.

Maar is BitQT BQ legitiem en zo ja, is de gestelde winst ook echt haalbaar?

Wat is de BitQT-app?

BitQT is in 2017 gemaakt door een team van bitcoin-makelaars.

Destijds werd beweerd dat ze bitcoin-transacties 0,01 seconden sneller konden uitvoeren dan hun concurrenten.

Door snellere transacties uit te voeren, geloofde het team dat ze andere automatische handelsplatformen konden verslaan om te profiteren van markttrends.

Een heleboel bitcoin munten op één plaats

Tegenwoordig weten beleggers nog steeds niet wie BitQT heeft gemaakt. Het gerucht gaat dat het is gebouwd door een team van goed verbonden makelaars.

Omdat ze al ervaring hadden met het werken met hun eigen platforms, waren ze in staat om een nog beter algoritme te creëren toen ze samen aan BitQT werkten. Als resultaat van hun inspanningen kunnen gebruikers nu genieten van een eenvoudig, maar krachtig platform om automatische investeringen te doen.

BitQT beschrijft zichzelf als een krachtig, gespecialiseerd computeralgoritme dat automatisch de handelsfuncties uitvoert van een deskundige BTC CFD-handelaar.

Een BTC CFD stelt handelaren in staat om te speculeren op de volatiliteit van BTC zonder bitcoin te hoeven bezitten. Dit betekent dat je op bitcoin kunt speculeren zonder een crypto-portemonnee te bezitten en het vervelende koopproces daarvan te doorlopen.

Er zijn robots die in CFD’s handelen op traditionele activa zoals bijvoorbeeld aandelen, grondstoffen en forex. De BitQT-app verhandelt slechts in een handvol activa. Met deze robot kun je in populaire paren handelen, zoals BTC / EUR, BTC / USD, BTC / GBP en BTC / ETH. In totaal biedt BitQT meer dan 60 BTC CFD-paren aan.

De robot beweert dat hij zowel technische als fundamentele analyses kan uitvoeren met een hoog vermeend winstpercentage. Bij handelsonderzoek omvat technische analyse het identificeren van verhandelbare patronen uit handelsgrafieken.

De BitQT-app kan binnen een minuut meer dan duizend grafieken analyseren.

De beste menselijke handelaar ter wereld heeft minstens 5 minuten nodig om een ​​enkele grafiek te analyseren.

Met betrekking tot fundamentele analyse is BitQT BQ uitgerust met Deep Learning (DL) -algoritmen die met een vermeende nauwkeurigheid van 95% inzichten uit het nieuws kunnen lezen en genereren. Deze algoritmen beweren dit te doen met een snelheid die 0,001% hoger ligt dan de markten.

BitQT-app verslaat naar verluidt de markten 99% van de keren.

Lees onze Bitcoin Up-recensie voor een andere robot met dezelfde prestaties.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van BitQt?

De belangrijkste voordelen van BitQt zijn:

Hoe werkt de BitQT app?

De BitQT-app handelt op dezelfde manier als een professionele menselijke handelaar. De robot doet onderzoek en geeft de gevonden signalen door aan een makelaar voor implementatie.

Dit houdt in dat BitQT samenwerkt met verschillende makelaars. Naast het uitvoeren van de signalen die door de robot worden doorgegeven, behandelen de makelaars ook de transacties.

Wanneer je stort met Bitcoin BitQT worden het geld en de daaropvolgende transacties allemaal afgehandeld door de partnermakelaar.

In vrijwel alle landen moeten makelaars zich registreren als financiële instellingen en zich houden aan strikte richtlijnen voor depositobescherming. De BitQT-partnermakelaars lijken ook voldoende gereguleerd te zijn. Allemaal geven ze aan deposito’s te scheiden en ze ondergaan ook regelmatig externe audits.

De BitQT-app vertrouwt ook op deze makelaars om leverage te bieden.

Homepagina van BitQT

Leverage is een soort lening die door de makelaar aan een handelaar wordt verstrekt om deze in staat te stellen grotere marktposities in te nemen.

Hoe hoger de leverage, hoe meer een handelaar kan plaatsen en hoe meer er verdiend kan worden.

BitQT -partnermakelaars bieden leverage van 5000: 1. Dit betekent dat gebruikers transacties kunnen plaatsen ter waarde van maximaal € 5000 voor elke € 1 aan gestort kapitaal.

Opgelet!

Het handelen geen winst kan worden gegarandeerd. Er is altijd een risico op verlies als je handelt in bitcoin. Zet nooit geld in dat je niet hebt of niet kunt missen.

Hoe Open Je Een BitQT-account

De BitQT-app gebruiken is niet moeilijk als je de meegeleverde instructies volgt.

De robot heeft een gedeelte met video’s voor zelfstudie en verschillende handleidingen om je op weg te helpen. Deze tutorials en gidsen zijn zo geschreven dat ze voor iedereen gemakkelijk te begrijpen zijn.

BitQT biedt ook een demo-account aan om nieuwe gebruikers te helpen oefenen voordat ze zelf van start gaan.

Houd er echter rekening mee dat het educatieve materiaal en de demo alleen beschikbaar zijn voor gebruikers die zich registreren en een storting doen.

STAP 1: Registreer een gratis account

Ga naar BitQT BQ en maak een acount aan.

Bevestig je registratiegegevens en accepteer de algemene voorwaarden van de BitQT-app voordat je verder gaat. Het is verstandig om ook aan te geven dat je mails van de mailinglijst wil ontvangen.

Als je niet akkoord gaat met deelname aan de mailinglijst kan het zijn dat je essentiële informatie en updates misloopt.

Registratieformulier van BitQT

STAP 2: Verifieer je identiteit bij de makelaar

ID-verificatie is verplicht voor alle financiële instellingen, dus ook wanneer je een account aanmaakt bij BitQt. Je zal worden doorverwezen naar de pagina van een lokale partnermakelaar om je identiteit te verifiëren.

Voor het verifiëren van je identiteit moet je een foto uploaden van een duidelijke kopie van je rijbewijs of nationale identiteitskaart. Ook moet het woonadres bevestigd worden door een kopie van een bankafschrift of een recente energierekening.

Het adres moet hierop te zien zijn.

Al deze stappen zijn noodzakelijk en worden door financiële instellingen wereldwijd geïmplementeerd om het witwassen van geld te voorkomen.

STAP 3: Stort minimaal 250 EUR als handelskapitaal

Je moet minimaal € 250 storten om toegang te krijgen tot de BitQT.

Dit is geld wat gebruikt zal worden voor het handelen in bitcoins en niet de kosten van de robot an sich. Zoals hierboven vermeld is BitQT gratis voor alle gebruikers.

De robot brengt echter wel een kleine maandelijkse vergoeding van € 5 in rekening.

De onderliggende makelaars kunnen ook een opslag in rekening brengen op de spreads die worden gegenereerd bij het handelen via de robot.

BitQT betaalmethodes

Wanneer je het gestelde potentieel van BitQt in het achterhoofd houdt, stellen de kosten in feite weinig voor.

Er kan betaald worden met bankpassen / creditcards, bankoverschrijvingen, e-wallets en bitcoin.

STAP 4: Handelen met een demo-account

De demo-account biedt alles wat je ook in je eigen account kunt vinden. Het voert daarnaast backtests uit op historische gegevens en simuleert hiermee een echte marktervaring.

De resultaten die je via BitQT-webtrader krijgt weerspiegelen wat je kunt verwachten bij het echte handelen.

Daarom moet je de tijd nemen en verschillende risico-instellingen uitproberen om inzicht te krijgen in hoe het werkt en welke instelling het beste voor jou werkt.

Zoals hierboven al vermeld, wordt alle informatie aangeboden in een taal die te begrijpen is voor iedereen, zodat beginnende handelaren het gemakkelijk kunnen volgen.

STAP 5: Live handelen

Het handelen met BitQT zou geen uitdaging meer moeten zijn als je in de demo hebt geoefend. Deze robot is voor 99,99% automatisch en vereist daarom slechts zeer weinig handmatige invoer.

Je hoeft niet de hele dag op te letten wat de robot doet. Het programma functioneert het beste als het dagelijks minstens 8 uur ononderbroken zijn werk kan doen.

Hoe werkt de handel met BitQT

De instellingen die in de app moeten worden aangepast, zijn onder meer de functies Stop Loss en Take Profit. Deze tools helpen je het risiconiveau per transactie te bepalen.

Riskeer nooit meer dan 10% van uw geïnvesteerde kapitaal in één enkele transactie.

Is BitQt betrouwbaar?

BitQt lijkt aan alle voorwaarden voor betrouwbare robots te voldoen.

De app heeft ook vele positieve recensies.

De app is erg transparant, het verstrekt alle nodige informatie, waaronder de identiteit van de partnermakelaars.

BitQT claimt een kleine storting van 250 EUR in een paar uur handelen om te zetten in meer dan 1000 EUR.

Groot gecryptografeerde munt op een zwarte achtergrond

Houd er echter rekening mee dat bij het handelen geen winst kan worden gegarandeerd. Er is altijd een risico op verlies als je handelt in bitcoin.

Zet nooit geld in dat je niet hebt of niet kunt missen.

Veelgestelde Vragen

Bitcoin BitQT is een zeer gespecialiseerd en krachtig computeralgoritme dat automatisch de handelsfuncties van een ervaren BTC CFD-handelaar uitvoert.

Een BTC CFD stelt handelaren in staat om te speculeren op de volatiliteit van BTC zonder bitcoin te hoeven bezitten. Dit betekent dat u op bitcoin kunt speculeren zonder een crypto-portemonnee te bezitten en het vervelende koopproces daarvan te doorlopen.

De robot beweert dat hij zowel technische als fundamentele analyses kan uitvoeren met een hoog vermeend winstpercentage.

Bij handelsonderzoek omvat technische analyse het identificeren van verhandelbare patronen uit handelsgrafieken. De BitQT-app kan binnen een minuut meer dan duizend grafieken analyseren. De beste menselijke handelaar ter wereld heeft minstens 5 minuten nodig om een ​​enkele grafiek te analyseren.

De ervaringen en reviews van experts en gewone gebruikers zijn buitengewoon positief.

Zij waarderen onder andere het grote gebruiksgemak, de transparantie over alle informatie en de goede ondersteuning die je krijgt.

Je weet met andere woorden precies waar je aan toe bent. En mocht je even twijfelen kun je altijd terugvallen op je trading coach of de kennis van de AI robot.

BitQt garandeert een heel hoog winstpercentage, geld verdienen ga je met dit programma dus absoluut doen.

Het gebruik van de app is helemaal gratis.

Je betaalt niets voor het aanmaken en het hebben van de account. Dit betekent ook dat volledige winst naar jou gaat.

Wanneer je een account aanmaakt moet je minimaal 250 euro inleggen om te kunnen starten met de handel.

Dit geld gaat niet naar BitQt, maar kun je na inloggen gebruiken om te gaan investeren.

In principe maak je dus gratis gebruik van BitQt.

De hoeveelheid geld die je verdient is sterk afhankelijk van meerdere factoren. Hoe groter de investering, hoe groter de winst.

Maar zeker als je net start met handelen is het vaak verstandiger om te starten met een kleiner bedrag.

Net als bij andere investeringen is het zo dat hoe meer ervaring je hebt, hoe meer je in principe zult verdienen. Uiteraard is een portie geluk hebben van belang en ook moet je goed naar de robot luisteren.

De robot heeft een fantastische reputatie en kan de marktwerking erg succesvol voorspellen. Hij weet welke handelingen wel en niet winstgevend zullen zijn.

Absoluut niet! BitQT BQ lijkt te vertrouwen op echte handelsstrategieën en technologieën.

Het is dus geen Ponzi-scheme.

De winst uit laten keren is heel simpel in de BitQt-app.

Ga naar de beheerpagina van het geld in je account en vul het aanvraagformulier voor opname in. Het duurt ongeveer twee uur tot deze opname is verwerkt.

De klantenservice van BiTQt is bereikbaar via de website en wordt over het algemeen positief beoordeeld. Je kunt er met al je vragen terecht en ze hebben een goede reactiesnelheid.

Heb je vragen of twijfel je ergens over, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Gratis BitQT account?

Heeft deze review over de moderne crypto robot BitQT je overtuigd? En wil je BitQT zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven