BitTrader Ervaringen: Alles wat je wil weten

bittrader ervaringen logo

Wij kijken in deze BitTrader ervaringen blog naar dit bekende crypto handelsplatform dat beweert het werk van investeerders te verlichten terwijl je nog steeds winsten boekt. Dit gebeurt door middel van een AI robot. De BitTrader Bot bestaat al een tijdje, maar is de afgelopen periode in positieve zin onder de aandacht gekomen. Veel handelaren getuigen namelijk van de efficiëntie van de bot.

In dit artikel beschrijven wij onze BitTrader ervaringen en of deze bot daadwerkelijk betrouwbaar is, wat deze precies doet en wat de alternatieven zijn.

BitTrader biedt zowel ervaren als onervaren beleggers een mogelijkheid om met een stuk minder moeite winsten te boeken met cryptohandel. Zijn dit loze beloftes of heeft de robot daadwerkelijk waarde?

Om dit uit te zoeken zijn wij op onderzoek uitgegaan en leggen wij je alles uit over dit cryptoplatform in beschrijven wij onze BitTrader ervaringen.

Na het lezen van deze BitTrader review weet jij precies of het voor jou waard is om te beginnen bij BitTrader!

De voordelen van BitTrader

Je vindt tegenwoordig een hoop crypto robots op de markt. Deze hebben allemaal een vergelijkbaar algoritme. Toch zijn er wel degelijk verschillen in gebruikersgemak en succespercentage.

Hieronder vind je de belangrijkste voordelen van de BitTrader robot op een rij.

Wat is BitTrader en hoe werkt het?

De app van Bittrader werkt op basis van waarnemingen en voorspellingen van de markt van de bitcoin. De intelligente software doet dit voor je, zodat je zelf niet alle informatie hoeft op te zoeken. Het platform van BitTrader werkt volgens een algoritme dat trends in de cryptomarkt herkent en hierop kapitaliseert. 

Via AI trading maakt de crypto robot slimme investeringen zonder dat jij constant alles zelf hoeft te doen. Uiteraard heb jij zelf de mogelijkheid om van trades af te zien.

Het platform werkt samen met crypto exchanges om het handelen zo soepel mogelijk te maken.

bittrader banner

Stel zelf in op welke trends de BitTrader robot moet letten en keur handmatig investeringen goed voordat deze worden uitgevoerd. Je behoudt dus zelf de controle.

De robot van BitTrader zal nooit investeringen doen waar jij niet achter staat. Je moet zelf toestemming geven voordat bepaalde investeringen worden gedaan.

Dat gezegd te hebben, zijn er veel scams wanneer het gaat om crypto robots. Alhoewel wij niet direct iets hebben gevonden dat erop wijst dat BitTrader een scam is, raden wij je altijd aan kritisch te kijken naar het platform.

Is BitTrader betrouwbaar? Onze BitTrader Ervaringen

Zoals wij eerder vermeld hebben, zijn er een hoop scams gaande in de wereld van crypto robots. Doe daarom goed onderzoek naar crypto robots wanneer je overweegt deze te gebruiken. Kijk naar andere reviews van gebruikers over de robot en check ook artikelen als deze.

Wij zetten onze eigen BitTrader ervaringen hieronder op een rijtje. Zo weet je of het platform legitiem is of niet.

 

Eigen BitTrader ervaringen

Opgelet!

Alhoewel onze eigen BitTrader ervaringen positief zijn, moeten wij wel vermelden dat je nog steeds kritisch moet zijn op het platform. Zo zijn de ontwikkelaars nog steeds anoniem en is het niet duidelijk met welke exchanges ze samenwerken. Daarnaast is het 93% succespercentage niet verantwoord, ook al lijkt het uit onze testen realistisch te zijn.

Hoe meld je je aan bij BitTrader

Je meld je al binnen enkele minuten aan op BitTrader. Uit onze ervaring is dit één van de makkelijkste platforms om je bij aan te melden. In onderstaand stappenplan zie je hoe dit in zijn werk gaat.

STAP 1: Meld je aan

Bezoek de website van BitTrader en vul het formulier in op de website. Je zult hier je name, e-mail adres en telefoonnummer moeten invullen. Vervolgens kies je een sterk wachtwoord en wordt je account aangemaakt

Wanneer dit proces afgerond is, krijg je toegang tot het platform.

aanmelden bittrader ervaringen

STAP 2: Stort geld op je account

Heb je je account aangemaakt? Dan kun je geld op je account storten. Het minimale stortingsbedrag bij BitTrader is €250. Je kunt geld storten met verschillende methodes, inclusief e-wallets, bankoverschrijving en credit cards.

Je bent uiteraard vrij om met ene hoger bedrag te beginnen, maar als dit je eerste keer is, raden wij aan klein te beginnen. Zo bouw je je kapitaal langzaam op wanneer je winsten boekt.

Overigens ben je uiteraard vrij om deze €250 te besteden hoe je wilt binnen het platform. Daarnaast heb je geen kosten voor het storten of opnemen van geld.

STAP 3: Demo account

Bij BitTrader begin je zonder risico dankzij het demo account. Zo verken je op je gemak het platform en kun je zelf beslissen of het platform legitiem is.

Wij raden je altijd aan te beginnen met een demo account waar mogelijk. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten voordat je echt geld gaat gebruiken om te investeren. 

STAP 4: Beginnen met investeren

Lang genoeg met het demo account gehandeld en ben je overtuigd? Dan is het tijd om zelf een investering te doen. Uiteraard heb je al € 250 tot je beschikking van de initiële storting. Deze kun je dan ook gebruiken om te starten met investeren.

Wees je tijdens het investeren in crypto altijd bewust van de risico’s. Benieuwd naar een alternatief waar je met minder risico belegt in standaard handelsproducten als ETF’s en aandelen? Overweeg dan eToro.

Andere BitTrader Ervaringen

Zelf hebben wij positieve BitTrader ervaringen gehad tijdens het testen van deze robot. Maar wij zijn uiteraard niet de enige die interesse hebben getoond in dit populaire crypto robotplatform. Hieronder zetten wij een aantal BitTrader ervaringen van andere specialisten op een rijtje.

BitTrader Ervaringen van Business2Community

Bekende reviewsite Business 2 Community heeft het platform ook onder handen genomen. Ook hun BitTrader ervaringen waren overwegend positief. Zij waarschuwen wel voor eventuele scam websites die BitTrader proberen te imiteren. Het wordt dan ook aangeraden om een account aan te maken via links van betrouwbare websites als Bankr.

B2C beschrijft het platform als de perfecte kans om met een relatief lage tijdsinvestering winsten te boeken. Terwijl jij geniet van een vakantie maak je dus nog steeds winst zonder dat je heel de dag de cryptomarkt in de gaten hoeft te houden.

bitcoin ervaringen afbeelding

Klantenservice

De klantenservice van BitTrader is over het algemeen prima. Ze hebben een duidelijke manier waarop je contact met ze op neemt via de customer service portal voer je je vraag in. Wij hebben echter geen duidelijke indicatie gevonden hoe snel je een antwoord terug krijgt.

Account aanmaken

Een account aanmaken bij BitTrader is binnen enkele minuten gebeurd. Het gehele proces is ook volgens andere reviews erg gemakkelijk, waar wij het helemaal mee eens zijn. Je hoeft niet door lange verificatie checks heen waardoor je direct aan de slag kunt.

Opnames en stortingen

Het opnemen en storten van geld gebeurt bijna direct. Daarnaast betaal je hiervoor geen enkele kosten, wat het een stuk voordeliger maakt tegenover de meeste crypto platforms.

Het enige nadeeltje is dat je minstens € 250 moet storten. Je kunt dus niet kleiner beginnen met investeren, wat voor sommige mensen toch een flinke drempel is.

Kosten

Tot slot kijken wij naar de kosten. Naast het ontbreken van opname- en stortingskosten, hoef je je ook geen zorgen te maken over veel andere kosten zoals commissie. Het platform is daarmee dus zeer goedkoop wanneer je deze tegenover standaard crypto platforms zet.

BitTrader Ervaringen - Veelgestelde vragen

Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn wanneer je een crypto robot als BitTrader overweegt. Daarom is het nooit verkeerd om meerdere informatiebronnen te gebruiken. Daarnaast krijgen wij regelmatig vragen over robots als BitTrader. Hieronder zetten wij de meest gestelde vragen op een rijtje.

BitTrader is een zogenaamde crypto robot die marktanalyses en investeringen doet namens jou. Je behoudt zelf alle autonomie, maar de robot geeft aan wat de beste investeringen zijn met de grootste winstkansen.
 
Alhoewel BitTrader al wat ouder is, is het de laatste tijd weer volop in de schijnwerpers, aangezien veel investeerders aangeven forse winsten gemaakt te hebben met deze robot.

Alhoewel veel investeerders lovend zijn over deze robot, raden wij je altijd aan op je hoede te zijn voor dit soort robots. Ondanks de belofte van een 93% succespercentage, zijn er ook zaken waardoor wij minder zeker over zijn hoe betrouwbaar BitTrader daadwerkelijk is. Daarnaast zien wij in de praktijk dat er veel gelijknamige crypto robots zijn die

Je meldt je aan bij BitTrader door het bovenstaande stappenplan langs te gaan. Zo heb je binnen enkele minuten een account aangemaakt.

Ben je niet overtuigd van BitTrader en crypto robots? Dan raden wij aan een veilig en gebruiksvriendelijke crypto exchange te kiezen. Onze aanrader is eToro.

Dit platform heeft een groot aanbod aan crypto, maar ook andere handelsproducten en wordt door verschillende instanties binnen Europa gereguleerd, zoals de Britse FCA. Daarnaast zijn de kosten erg laag wanneer je belegt bij eToro.

Gratis BitTrader account?

Ben je overtuigd na het lezen van deze review en wil je beginnen met BitTrader op basis van onze BitTrader ervaringen? Meld je dan gratis aan en begin binnen enkele minuten!
gratis
Scroll naar boven