3 Creditcard Aanbieders Zonder BKR Check (Prepaid)

Een creditcard zonder BKR toetsing aanvragen is eenvoudig. Tegenwoordig kies je voor een zogenaamde ‘prepaid creditcard’. Deze waardeer je zelf op, net zoals een prepaid telefoonkaart. Deze kaart heeft 3 voordelen:

  1. Betalen tijdens vakantie in het buitenland (hotel, restaurants, winkels, etc.)
  2. Online wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel (webshops, vliegtickets, etc.)
  3. Geen onnodige schulden creëren door overmatige uitgaven

✅ TIP: er zijn momenteel drie creditcardaanbieders van MasterCard die géén toetsing bij het BKR doen. Vergelijk ze zelf zorgvuldig en bepaal welke het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Succes!

Viabuy MasterCard®Viabuy MasterCard doet géén check bij het BKR. Er is geen minimum inkomenseis. De Viabuy creditcard is gebaseerd op het prepaid principe waarmee je wereldwijd kosteloos kunt betalen. De creditcard kun je uiteraard ook gebruiken voor al je online aankopen. Het is een volwaardige MasterCard creditcard waar je ook een kaartrekening bij krijgt. Hier kun je je salaris en andere inkomsten op laten storten. Dit kun je online bijhouden. De kaart staat los van je andere bestaande rekeningen. De kaart is 19,90 euro per jaar met een minimum duur van 3 jaar. Pinnen kost 5 euro per keer. Het is de enige in gouden kleur beschikbare prepaid creditcard.


Money2Go - creditcard zonder BKRMoney2go MasterCard® doet ook géén kredietcheck bij het BKR, maar is qua kosten duurder. Het opladen van de kaart is de eerste keer gratis, daarna kost het per keer 2% van het gestorte bedrag. 1000 euro erop zetten kost dus 20 euro. Pinnen kost 3,50 euro. Verlies je de kaart, dan kun je de kaart zelf blokkeren (kosten: 24.95 euro) waarna je saldo wordt teruggeboekt naar je bankrekening (kosten: 10 euro). Je uitgaven kun je online bijhouden. De kaart is 24,95 euro, en daarna 19.95 per jaar. Daar bovenop betaal je minimaal 2,50 per maand extra kosten als je je kaart niet binnen 3 maanden een keer opwaardeert.


MC prepaid creditcard zonder bkr toets MasterCard Prepaid Creditcard doet wederom geen BKR toetsing. De limiet wordt bepaald door het bedrag dat jij er op zet. Geld erop storten kost 0,95 euro per keer. Geld terugstorten kost ook 0,95 euro. Pinnen kost 1% van het pinbedrag. Met een mobiele app kun je je uitgavepatroon inzien. De kaart kent de voordelen van MasterCard Classic. Alle aankopen zijn 180 dagen lang verzekerd. Deze kaart wordt uitgegeven door International Card Services B.V. (ICS): marktleider in creditcard uitgiftes in Nederland. Zowel hun service als fraudepreventie teams zijn 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. De kaart kost 14,95 euro per jaar.

Meer creditcards?

Email

Ontvang een gratis update zodra een nieuwe aanbieder van pre-paid creditcards op de markt komt.

Powered by ConvertKit

Verschil tussen creditcards met en zonder toetsing

Een normale kredietkaart is een betaalkaart waarmee je aankopen kunt doen die je pas achteraf terug hoeft te betalen. Als je met de gewone pas van je lopende bankrekening betaalt dan wordt het bedrag direct van je rekening afgeschreven.

Met zo’n creditcard ga je dus eigenlijk een korte persoonlijke lening aan. Als je een creditcard aan wilt vragen dan ga je dus indirect al een lening aan.

Een normale creditcard aanvragen kan leiden tot een aantal moeilijkheden. De meeste kredietverstrekkers willen jouw kredietwaardigheid namelijk toetsen om te voorkomen dat ze zelf in de financiële problemen (schulden) raken.

Als je een lening aanvraagt, dan wordt er altijd bij het BKR (Bureau van Krediet Registratie) gecheckt op een registratie. Hoe hoog is bijvoorbeeld de lening die je eerder bent aangegaan? En heb je je lening altijd netjes kunnen afbetalen?

De oplossing voor mensen met een BKR registratie

Als je een negatieve registratie hebt, doordat je eerder een betalingsachterstand hebt opgelopen, is het lastiger om een normale kredietkaart te verkrijgen.

Een normale gratis creditcard zonder BKR toetsing zal daarom ook niet snel voorkomen. Het is ook aan jezelf om te bedenken of het wel handig is om een creditcard te hebben als je het moeilijk vindt om schulden af te lossen.


Toch zijn er bedrijven die het risico wel durven te nemen om creditcards te verstrekken. In het geval van een prepaid kaart zullen ze alleen kosten in rekening brengen voor het gebruik van de kaart. Aangezien het hier prepaid betreft, zijn zowel de de risico’s als jaarlijkse kosten laag.

Beste prepaid creditcard zonder bkr toetsing

Mocht je geen creditcard kunnen of willen aanvragen vanwege je negatieve BKR registratie dan bestaat er dus de mogelijkheid om voor een prepaid kaart te gaan. Je stort hier van te voren een bepaald bedrag op.

Het bijzondere aan deze kaart is dat je niet rood kunt staan. Je mag de kaart dus gewoon naar eigen inzicht gebruiken maar door het beschermingsmechanisme zul je nooit meer uitgeven dan het bedrag dat er op de kaart staat.

Een soort tijdelijke creditcard waarbij je van te voren al geld hebt betaald, in plaats van dat je het bedrag achteraf moet betalen. Met een prepaid creditcard vindt er geen bkr toetsing plaats en houd je je uitgaven beter in de hand.

Alle voordelen van een prepaid creditcard

Creditcard zonder bkr toetsing aanvragen

Met bovengenoemde prepaid creditcard van MasterCard kun je overal ter wereld betalen. Inmiddels al op meer dan 27 miljoen plaatsen. Ideaal wanneer je op vakantie gaat en niet met pakken briefgeld wilt rondlopen.

Er zijn meer voordelen. Hieronder hebben we de belangrijkste nogmaals op een rij gezet:

  • Een toetsing bij het bkr vind NIET plaats
  • Bepaal zelf de hoogte van het tegoed op de kaart
  • Een gratis aanvullende reisverzekering is vaak inbegrepen
  • Met een bijhorende app heb je iedere minuut van de dag inzicht op je uitgaven
  • Een aankoopverzekering van 180 dagen is inbegrepen
  • Fraudepreventie, Internet- en Aflevergarantie
  • Lage jaarlijkse kosten van 14,95 euro

In Nederland kun je ook makkelijk betalen met zo’n prepaid creditcard. Inmiddels op meer dan 90.000 verschillende plekken. Handig als extra pas naast je normale bankrekening. Vooral als je er zeker van wilt zijn dat je niet rood gaat staan. Rood staan kan simpelweg niet op deze kaart.

International Card Services B.V. (ICS) is een van de grotere bedrijven die deze prepaid creditcard aanbiedt. Als je binnen een maand 15 euro op de kaart zet, krijg je 5 euro gratis tegoed bijgeschreven. Dat is toch weer 2x koffie buiten de deur.

Daarnaast gaan er steeds meer stemmen op om de extra kosten van een creditcard af te schaffen. De kans dat deze kosten op termijn worden afgebouwd is aanwezig, wat weer een mooi voordeel is.

3 Creditcard Aanbieders Zonder BKR Check (Prepaid)
4.7 (93.33%) 3 votes
Ben je er nog niet helemaal uit? Vergelijk hier zelf meer partijen en maak een weloverwogen keuze.

728 x 90