Alles over beleggen in cryptomunten (2024)

Wil je al een tijdje beginnen met beleggen in cryptomunten maar weet je niet precies hoe je moet beginnen? In dit artikel leren wij je beleggen in crypto en bespreken we de beste cryptovaluta!  

Hoe Werkt Beleggen In Cryptomunten - stappenplan

Klaar om te beginnen met beleggen in cryptomunten? Klik op de groene knop en begin direct met crypto beleggen!

Investeren in cryptocurrencies is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU landen. Er is geen bescherming voor consumenten. Er is mogelijk belasting op winst van toepassing.

Waarom Beleggen In Cryptomunten?

Beleggen in cryptomunten is de afgelopen jaren een stuk populairder geworden. Dit is niet gek, aangezien de rente momenteel laag is, en het rendement op je spaargeld zo niet erg aantrekkelijk is. Dit is één van de redenen waarom crypto beleggen en investeren in cryptomunten zo populair is.

Veel mensen zijn daarnaast ook hun vertrouwen in banken verloren, na de economische crisis van 2008/2009. Het is dan ook niet opvallend dat de Bitcoin juist in deze periode sterk aan populariteit won. 

Het rendement van beleggen met cryptomunten in een coin als Bitcoin is over de afgelopen vijf jaar 70 keer zo hoog geweest als het gemiddelde rendement van de vijf grote aandelenindices. 

Daarnaast zijn de vooruitzichten voor Bitcoin op lange termijn ook positief. Experts denken namelijk dat Bitcoin zal kunnen stijgen tot maar liefst 100.000,- per BTC. Dit zijn natuurlijk mooie vooruitzichten als je kijkt naar de huidige koers. 

Om dit even in perspectief te plaatsen: stel je koopt nu één Bitcoin en verkoopt hem weer tegen de koers die de experts voorspellen dan maak je: 100.000 – 19.500 = 80.500,- winst. Een mooi rendement voor beleggen in cryptomunten!

Het is hierbij wel van belang om te kijken naar de beleggingsperiode. De meeste cryptovaluta schommelen namelijk enorm in waarde. Het rendement op beleggen cryptomunten kan hierdoor enorm verschillen. 

Bij elke vorm van beleggen in cryptomunten is het dus van belang op de hoogte te zijn van ontwikkelingen op de rest van de markt. Doe investeren in cryptomunten dus altijd veilig en licht je goed in voordat je gaat beginnen met crypto!

Maak gratis een account aan bij eToro en ga vandaag nog beginnen met cryptomunten beleggen

Investeren in cryptocurrencies is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU landen. Er is geen bescherming voor consumenten. Er is mogelijk belasting op winst van toepassing.

Beleggen In Cryptomunten Uitleg

Er zijn verschillende manieren om te beginnen met beleggen in cryptomunten. Hoe werkt beleggen in cryptomunten? En hoe koop je cryptomunten? Dat gaan we je uitleggen!

Het is belangrijk om eerst onderscheid te maken tussen een korte- en langetermijnstrategie. 

Wil je snel winst behalen? Dan kun je kijken naar traden door bijvoorbeeld te handelen in Bitcoin CFD’s. Als je op zoek bent naar een strategie voor een langere termijn, kun je investeren in cryptomunten en deze in je wallet bewaren. Vervolgens verkoop je de cryptomunten weer wanneer de koers is gestegen. 

Het beleggen in cryptomunten doe je bij een broker, via een online trading platform. Hier vindt de handel tussen verschillende partijen – de kopers en verkopers – plaats. Als je hier in crypto CFD’s wilt handelen, kun je op het tradingplatform ook de hefboom, een stop loss, en een take profit instellen. 

Het laatste nieuws rondom Beleggen In Crypto 2024

Beleggen in crypto, is laten we zeggen, natuurlijk wat riskanter dan beleggen in staatsobligaties. Dat kon je ook wel merken afgelopen jaar, waar zowel hoogtepunten als dieptepunten zijn bereikt. Ook het eerste kwartaal van 2022 kenmerkt zich op deze manier met een goed begin, maar abrupte daling in de maanden die volgden.

Onder andere de politieke onrust en uiteindelijk het uitbreken van een oorlog tussen Rusland en Oekraïne gooit roet in het eten. Dit zorgt voor onzekerheid en dalingen in de gehele financiële sector. Een aantal projecten ontrekt zich hieraan, en groeit wel, maar het credo is: wees op je hoede. 

Een munt die de afgelopen maanden uitkwam en direct sterk groeide was Apecoin. Dit is de token van de Bored Ape Yacht Club community die o.a. wordt ingezet bij de mint van hun Otherside-project. Deze munt is direct groots geadopteerd en te verhandelen bij online brokers zoals eToro.

Investeren in cryptocurrencies is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU landen. Er is geen bescherming voor consumenten. Er is mogelijk belasting op winst van toepassing.

Oprukken gespecialiseerde crypto's + landen adopteren Bitcoin

Ook zien we dat gespecialiseerde crypto’s oprukken. Dit zijn cryptomunten met één helder voordeel van concurrenten. Bijvoorbeeld Solana en Tezos en hun lage transactiekosten doen het goed en profiteren van de groei van NFT-coins. 

Voor de cryptomarkt als geheel is adoptie belangrijk, en is het goed dat El Salvador en de centraal Afrikaanse republiek de coin als officiële valuta accepteren. Je kan in deze landen dus je belasting in bitcoin betalen. Ook de staat Arizona overweegt dit.

Dat betekent dat steeds meer financiële instellingen en ook overheden nu echt serieus de cryptomarkt op gaan, en dat betekent dat de waarde van crypto valuta zoals de bitcoin in de toekomst zal gaan stijgen.

Tegelijkertijd zien we dat instituten zoals het Internationaal Monetair Fonds proberen om hun macht te behouden en bijvoorbeeld een land als El Salvador een negatieve creditrating te geven, om zo El Salvador te dwingen niet meer de bitcoin te accepteren.

Jongeren willen betalen met crypto

Als er een groep is waar crypto al goed door aan het breken is, zijn het wel de jongeren. 40% van de jongeren vinden het namelijk een goed idee om te betalen met cryptomunten.

Dit is gebleken uit onderzoek dat in 11 landen uitgevoerd is. Het gaat hierbij om jongeren tussen de 18 en 35 jaar en gevraagd werd of zij dit jaar nog zouden willen betalen met Bitcoin, Ethereum of stablecoins. 

Uit dit onderzoek bleek ook dat steeds meer winkeliers positief tegenover betalingen met cryptocurrency staan. 70% van de ondervraagden gaf aan dat zij denken dat crypto de potentie heeft om een belangrijke rol te gaan spelen in het betalingsverkeer. 

Investeren in cryptocurrencies is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU landen. Er is geen bescherming voor consumenten. Er is mogelijk belasting op winst van toepassing.

Beste Cryptomunten brokers

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Beleggen In Cryptomunten Voor Beginners

Hieronder leggen we je in 5 stappen uit hoe je eenvoudig kunt beleggen in de bekendste cryptocurrency, zoals Bitcoin, Ripple, en Ethereum. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om juist te beleggen in jongere, nog onbekende, cryptovaluta. Lees hieronder hoe je dit eenvoudig doet via een broker!

Stap 1: Kies een broker voor Cryptomunten Beleggen

Hoe koop ik cryptomunten en hoe beleggen in cryptomunten voor beginners werkt zijn vragen die we vaak krijgen. Om te beginnen met crypto beleggen, moet je eerst een broker kiezen. Via het platform van de broker kun je vervolgens cryptomunten kopen of verkopen. 

Het is belangrijk om een betrouwbare broker te kiezen, die een ruim aanbod heeft en gunstige handelstarieven aanbiedt. Onze voorkeur gaat uit naar eToro.

Hier kun je als beginner gebruik maken van een demo account, en heel eenvoudig handelen in uiteenlopende handelsproducten, waaronder een groot aantal mogelijkheden om te investeren in cryptomunten.

Wij zullen hieronder alvast drie goede brokers met jou doornemen. Bij al deze brokers kun je veilig en snel beleggen in cryptomunten. 

eToro

eToro is het grootste sociale handelsplatform waarbij je met andere handelaren kunt communiceren. Het is hét platform voor beginnende beleggers dankzij de gebruiksvriendelijkheid die het platform aanbiedt. Ook voor cryptomunten beleggen is het platform uiterst geschikt.

eToro is vooral geschikt voor beginners omdat het een aantal extra tools aanbiedt waarmee je gemakkelijk bekend kunt worden met de beleggingswereld.

Het belangrijkste onderdeel hiervan is de zogenaamde CopyTrading functie. Hierbij kun je de beleggingen inzien van ervaren beleggers en deze beleggingsportfolio’s zelfs in zijn geheel overnemen.

Op deze manier heb je een goede basis om je portfolio zelf uit te bouwen, maar je kunt natuurlijk ook de toekomstige beleggingen van deze investeerder kopiëren.

copytrading cryptomunten beleggen
Copytrading functie eToro

Daarnaast kun je, wanneer je nog niet zo comfortabel bent met het beleggen met echt geld, beleggen via een demoaccount. Met dit account kun je met virtueel geld beleggen zonder risico.

Als je vervolgens comfortabel bent, ga je over op een account met echt geld en kun je beleggen in onder andere aandelen, ETF’s, indexen en grondstoffen. Over aandelen en ETF’s betaal je daarnaast ook 0% commissie.

Het minimale inlegbedrag van eToro is slechts $50 (€42). Je kunt dus met relatief weinig risico beginnen met beleggen. Het handelsplatform wordt gereguleerd door de CySEC en de FCA. Je kunt dus met een gerust hard beleggen via deze broker, hoewel cryptocurrency wel een ongereguleerde investering is.

Vandaag nog beginnen met beleggen in cryptomunten?

Investeren in cryptocurrencies is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU landen. Er is geen bescherming voor consumenten. Er is mogelijk belasting op winst van toepassing.

Libertex

Via het online platform Libertex is het mogelijk om te handelen in aandelen, crypto, grondstoffen, valuta en indexen.

Je kunt uiteraard beleggen in Bitcoin, maar daarnaast heb jij nog keus uit meer dan 30 andere cryptomunten. 

Het handelsplatform van Libertex is al actief sinds 1997 en heeft rond de 2,2 miljoen klanten in 110 verschillende landen. Het platform is één van de grootste marktleiders. 

Het platform is gevestigd in Cyprus en valt onder de Europese regelgeving. Dit is erg betrouwbaar. Zo hoef je niet bang te zijn voor bijvoorbeeld een oplichting.

Een handige functie van dit platform is het demo-account. Op dit account is het mogelijk om te handelen met fictief geld. Zo kan je handelen met een bedrag van maximaal €50.000. 

Bij Libertex is mogelijk om al te beleggen met €100. Dit bedrag is makkelijk op jouw account te storten met behulp van Ideal, een creditcard of één van de andere betaalmethodes. 

Vandaag nog beginnen met beleggen in cryptomunten?

Bitvavo

Deze broker richt zich specifiek op het beleggen in cryptomunten. Je hebt hier dan ook 50 verschillende cryptomunten kopen, waarmee je vervolgens eenvoudig via het platform kunt handelen. 

Door geld te storten via iDeal, kun je direct beginnen met beleggen. Deze broker staat zelfs geregistreerd bij de Nederlandse Bank, wat uniek is voor een crypto broker.

Bij de broker voldoen ze aan hoge internationale veiligheidsstandaarden, zodat wanneer je gaat investeren in cryptomunten je deze veilig op kunt slaan in de wallet op het platform.

Beginners kunnen gebruik maken van de standaard interface. Voor ervaren beleggers is er een geavanceerde interface, waar je toegang hebt tot verschillende analyse tools en handelsgrafieken.

Capital

Capital.com is een degelijke optie. Je hebt de keuze uit tal van verschillende cryptomunten, en een groot aanbod aandelen, valuta, en ETF’s.

Via het gebruiksvriendelijke platform kunnen zowel beginners als ervaren handelaren terecht. Er zijn verschillende analyse tools die je in kunt zetten om de markt zo goed mogelijk te analyseren. Over het cryptomunten beleggen betaal je een kleine spread aan kosten.

Beleggen in cryptomunten voor beginners is hier extra toegankelijk door het demo account, waar je kunt oefenen zonder echt geld in te leggen. Zo kun je vertrouwd raken met cryptomunten kopen.

Capital.com heeft dus een uitgebreid aanbod aan munten voor crypto beleggen. In totaal gaat het om meer dan 200 verschillende paren. 

Dit is ook hoe investeren in cryptomunten als Bitcoin, Litecoin, Ethereum en XRP werkt, want deze populaire munten heb je allemaal bij Capital.

Ook de minder populaire munten zijn verkrijgbaar bij Capital. Zo vindt je er Binance Coin, Avalanche, Solana en het eerder populaire Aave. Dit alles kan zowel per pc als in de handige Capital.com app!

Investeren in cryptomunten bij Capital.com

Stap 2: Maak een account aan bij de broker

Zodra je hebt gekozen voor een broker, is het tijd om hier een account aan te maken. Bij de meeste brokers kun je dit binnen enkele minuten doen via hun website of de mobiele app.

Je kunt eenvoudig een account aanmaken door een e-mail adres en wachtwoord in te vullen. 

Bij eToro kun je je zelfs aanmelden met je Google of Facebook account. 

Vervolgens moet je je bankrekening koppelen aan je acount. Bij de meeste brokers doe je dit door een heel laag bedrag over te maken ter verificatie. 

Als je al deze stappen hebt doorlopen, moet je alleen nog de verplichte vragenlijst invullen. Hiermee geef je aan dat je op de hoogte bent van de risico’s die beleggen met zich meebrengt.

Account openen

Stap 3: Stort geld op je beleggingsrekening om te Beleggen Cryptomunten

Nadat je alle stappen hebt doorlopen, kun je geld op je rekening storten. Zo kun je beleggen met je eigen inleg. 

Het storten van een bedrag op je rekening doe je eenvoudig via één van de vele betaalmethodes. Zo kun je geld storten via iDeal en creditcard. 

Overzicht van crypto's in eToro

Bij de eerste storting maak je bij eToro gebruik van een lage minimale inleg van $50 (€42). 

Zodra je het geld hebt gestort, kun je – afhankelijk van de gekozen betaalmethode –  direct beginnen met het beleggen in cryptomunten.

Stap 4: Beginnen Met Cryptomunten Kopen

Koopvenster van eToro

Hoe koop je cryptomunten?

Wanneer je hebt besloten welke cryptomunt kopen op je verlanglijstje staat, kun je de naam hiervan intypen in de zoekbalk.

Vervolgens geef je aan voor welk bedrag je gaat investeren in cryptomunten. 

Wanneer je kiest voor een dure cryptomunt kopen, dan heb je de mogelijkheid om slechts een deel van de cryptomunt te kopen. Je belegt dan in bijvoorbeeld 0,5 Bitcoin. 

Stap 5: Wallet voor veilig Beginnen Met Cryptomunten Beleggen

Wanneer je ervoor kiest om een cryptomunt te kopen, moet je deze bewaren in een wallet. Een wallet kun je zowel offline als online hebben. Bij veel brokers krijg je automatisch toegang tot een wallet op het platform. Hierdoor hoef je niet zelf online een wallet aan te maken.

Let er wel goed op dat je zowel een online als offline wallet goed beveiligd. Wanneer je het wachtwoord vergeet, of de wallet verliest, ben je namelijk ook je cryptovaluta kwijt. 

Alle stappen doorlopen en klaar om te beginnen met beleggen in cryptomunten?

Investeren in cryptocurrencies is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU landen. Er is geen bescherming voor consumenten. Er is mogelijk belasting op winst van toepassing.

Succesvol Beginnen Met Beleggen In Cryptomunten in 2022

Inmiddels is duidelijk hoe beleggen in cryptomunten werkt, en mocht dat niet zo zijn, lees dan gerust nog een keer het stappenplan met de beleggen in cryptomunten uitleg door.

Als het goed is is daarna de vraag hoe koop ik cryptomunten beantwoord, en rest je alleen nog hoe je zo succesvol mogelijk kunt investeren in cryptomunten.

Om je op weg te helpen met beleggen in cryptomunten voor beginners hebben we een selectie gemaakt van een aantal interessante crypto beleggen opties voor 2022. Dit zijn veelbelovende projecten voor de komende jaren, maar het is uiteraard geen garantie dat je hier winst mee gaat maken. Doe zelf altijd goed onderzoek.

Ripple Cryptomunt Kopen

Ripple is, in tegenstelling tot de Bitcoin, een gecentraliseerde munt. Het doel van Ripple is nooit geweest om het huidige betaalverkeer te vervangen, maar juist om dit te faciliteren.

Door samen te werken met verschillende grote partijen, bouwt Ripple gestaag verder aan haar doelen. 

Ripple koers

Tot eind juni 2021 presteert Ripple sterk, daarna zakte de koers wat. Maar is nu 2022 weer aardig aan het stijgen en het is dan ook een interessante optie voor investeren in cryptomunten en een cryptomunt kopen.

Ethereum Cryptomunt Kopen

Etheum heeft een goed jaar. De grootste concurrent van Bitcoin stijgt al het gehele jaar in waarde en doet het ook tegen Bitcoin erg goed. 

De afgelopen tijd is de koers van Ethereum flink gedaald vanaf een recordhoogte, wat ruimte omhoog geeft. 

Ethereum is een munt die uitermate geschikt is voor beleggen in cryptomunten voor beginners. Deze cryptomunt kopen is bijna bij elke broker mogelijk!

Ethereum koers

Overtuigd en beginnen met beleggen in cryptomunten?

Investeren in cryptocurrencies is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU landen. Er is geen bescherming voor consumenten. Er is mogelijk belasting op winst van toepassing.

Strategie Investeren In Cryptomunten

Wanneer je gaat investeren in cryptomunten en begint met crypto beleggen heb je keuze uit twee soorten strategieën. Hieronder bespreken we hoe je deze strategieën kunt gebruiken om te beleggen in cryptomunten.

Buy and hold

Deze strategie bestaat uit het beleggen in cryptomunten op lange termijn. Hiervoor kun je jezelf het beste trainen in nieuwsanalyse. Het geopolitieke en economische nieuws heeft namelijk een aanzienlijke invloed op de cryptomarkt.

Hiervoor moet je op de hoogte zijn van actuele gebeurtenissen en zien hoe de markten daarop reageren. Je koopt cryptomunten en slaat deze voor langere tijd op. Wanneer de koers dan gestegen is, kun je deze met winst verkopen. 

Scalping en day trading

Deze twee methoden zijn grotendeels gebaseerd op grafiekanalyse (technische analyse) en maken gebruik van kleine prijsbewegingen, gaande van enkele minuten tot enkele uren.

De bewegingen kunnen worden versterkt door het gebruik van producten met een hefboomwerking, zoals CFD’s. Hierbij kun je een hefboom inzetten, waardoor je met een kleine inleg een grote trade kunt openen. 

Voor deze strategie moet je je kennis voortdurend bijwerken, vooral met betrekking tot het gebruik van geavanceerde handelsindicatoren. Deze helpen je om keerpunten in de markt te identificeren of bevestigen dat bepaalde trends zich zullen voortzetten.

Beleggen in cryptomunten kan vandaag al met eToro!

Investeren in cryptocurrencies is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU landen. Er is geen bescherming voor consumenten. Er is mogelijk belasting op winst van toepassing.

Beleggen In Cryptomunten: Veelgestelde vragen

Beleggen in cryptomunten voor beginners is tegenwoordig heel eenvoudig. In dit artikel staat er een stappenplan ‘beleggen cryptomunten’ dat je op weg helpt en van A tot Z uitleg geeft.

De eerste stap is het registreren van een gratis account bij een broker die beleggen in cryptomunten aanbiedt, zoals eToro. Hoe daarna verder te gaan staat uitgelegd in het artikel.

Beleggen in cryptomunten voor beginners is tegenwoordig heel eenvoudig. In dit artikel staat er een stappenplan ‘beleggen cryptomunten’ dat je op weg helpt en van A tot Z uitleg geeft.

De eerste stap is het registreren van een gratis account bij een broker die beleggen in cryptomunten aanbiedt, zoals eToro. Hoe daarna verder te gaan staat uitgelegd in het artikel.

Beginnen met beleggen in cryptomunten is helemaal niet lastig! Via een online broker kun jij eenvoudig en gratis een account aanmaken, waarmee je toegang krijgt tot de cryptocurrency markt.

Na het verifiëren van je account en het storten van saldo is het tijd om te investeren in cryptomunten, en één of meerdere cryptomunten kopen voor je wallet. In het artikel vindt je een handig stappenplan en onze eigen beleggen in cryptomunten uitleg die je op weg helpt. Hierna weet jij hoe beleggen in cryptomunten werkt!

Welke cryptomunt kopen in 2022 het meeste oplevert valt niet met zekerheid te voorspellen, maar onze experts raden aan te beleggen in cryptomunten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Ripple (XRP).

De reden dat dit in onze ogen de beste opties om te investeren in cryptomunten zijn is dat het gaat om de grootste, populaire cryptomunten met een bewezen staat van dienst en een groot team aan developers en steun dat achter de cryptomunten staat.

Bitcoin is de bekende munt, en wordt door steeds meer grote investeerders omarmt, in de kielzog gevolgd door Ethereum dat het in 2022 beter doet dan Bitcoin. Ripple heeft in onze ogen het meeste winst te behalen en focust zich sterk op samenwerkingen.

Beleggen in cryptomunten is verstandig als je op zoek bent naar een investering met een hoog potentieel.

Doordat crypto beleggen nog in de kinderschoenen staat is er veel groei mogelijk in korte tijd, maar hou er rekening mee dat het gaat om een volatiele markt die naast sterk stijgen ook sterk kan dalen. Zorg er daarom altijd voor goed risicomanagement te gebruiken en te beleggen bij een betrouwbare broker zoals eToro.

Je kunt cryptocurrencies eenvoudig verhandelen via een handelsplatform, zoals eToro. Hier maak je binnen enkele seconden een account. Vervolgens stort je geld op je account en kun je kiezen in welke cryptomunt je wilt beleggen. 

Je bewaart de cryptovaluta na de aankoop in een wallet. Zorg ervoor dat deze goed beveiligd is met een sterk wachtwoord en two factor authentication. 

Je kunt de cryptovaluta vervolgens ook weer verkopen via het trading platform. Hier kun je een aangeven hoeveel je wilt verkopen, en een deze vervolgens met winst weer verkopen. 

De gezondheidscrisis toont overeenkomsten tussen de stijging van de prijs van cryptovaluta’s en de stijging van de prijs van goud, omdat deze in de huidige context fungeren als een veilig toevluchtsoord voor investeerders.

Het worden daarom ook wel anticyclische beleggingen genoemd. De waarde van deze producten neemt toe, wanneer het economisch minder gaat. Om deze reden zijn cryptomunten juist een goede belegging in economisch onzekere tijden.

Beleggen In Cryptomunten: Conclusie

Waarschijnlijk heb je na het lezen van dit artikel een beter beeld van de mogelijkheden van beleggen cryptomunten en hoe beginnen met cryptomunten mogelijk is. Houdt er rekening mee dat de markt van crypto beleggen grote volatiliteit kent, en hierdoor hogere risico’s met zich mee brengt. 

Vergeet je niet te wenden tot een vertrouwde broker, zoals eToro, je portefeuille te diversifiëren en alleen datgene te investeren wat je jezelf kunt veroorloven om te verliezen. Wanneer je zorgvuldig uitzoekt hoe beleggen in cryptomunten werkt kun je dan succesvol crypto beleggen.

Beginnen met Beleggen In Cryptomunten?
Wil je makkelijk en snel een cryptomunt kopen? Maak dan gratis een account aan bij eToro!
TIP

Investeren in cryptocurrencies is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU landen. Er is geen bescherming voor consumenten. Er is mogelijk belasting op winst van toepassing.

Scroll naar boven