Top 10 Beste Cryptomunten Lange Termijn

Er zijn verschillende strategieën die investeerders gebruiken om winst te behalen binnen de crypto markt. Een bepaalde strategie die winstgevend blijkt te zijn is het investeren in projecten die het op de lange termijn goed gaan doen. 

Het vinden van deze projecten is natuurlijk weer een vak apart en daarom zullen we in deze gids de top 10 beste cryptomunten lange termijn bespreken.

De Top 10 Beste Lange Termijn Crypto Investeringen voor 2024

1. AiDoge (AI)Interessante door AI aangedreven project met gegarandeerd succes op de lange termijn
2. Launchpad XYZ (LPX)  Een van de beste Web3 cryptocurrency projecten van 2024
3. yPredict (YPRED) – Krachtig AI ecosysteem dat waardevolle crypto inzichten, data en analytics biedt
4. Love Hate Inu (LHINU) – Populair door meme cultuur geïnspireerd vote-to-earn platform
5.  DeeLance (DLANCE) – Nieuw crypto project met als doel een grote speler binnen de freelance industrie te worden
6. Ecoterra (ECOTERRA) – Uitstekende duurzame crypto lange termijn met een innovatief earn-to-recycle platorm
7RobotEra (TARO) –Een van de beste metaverse projecten voor op de lange termijn
8. Bitcoin (BTC) – De grootste crypto binnen de industrie met een totale marktkapitalisatie van bijna € 500 miljard
9. Ethereum (ETH) – Smart contract netwerk dat nog steeds een van de beste lange termijn crypto investeringen is
10. Solana (SOL) – Grootste concurrent van Ethereum interessante mogelijkheid op de lange termijn

De beste cryptomunten op de lange termijn vinden is een hele klus. Tegenwoordig zijn er immers enorm veel verschillende projecten die allemaal claimen de volgende Ethereum of Bitcoin te zijn. Om onze lezers op weg te helpen hebben we onderzoek gedaan naar deze nieuwe projecten en hier een selectie van gemaakt. 

In deze top 10 zullen we de beste lange termijn crypto investeringen bespreken van dit moment. Deze projecten hebben naar onze mening een grote kans van slagen, omdat ze goede fundamentele eigenschappen hebben en daadwerkelijke use cases hebben. Hiernaast heeft de token utility en zal gebruikt worden binnen het platform – iets wat ontzettend belangrijk is voor een blijvende vraag naar een token. 

Dat gezegd hebbende, laten we kijken naar de top 10 cryptomunten lange termijn, waar we beginnen met onze nummer één het Aidoge project! 

De Beste Cryptomunten Lange Termijn - Top 10 Beste Lange Termijn Crypto Investeringen voor 2024

Hierboven heb je al even kunnen zien wat onze lijst voor top 10 beste cryptomunten lange termijn 2024 is geworden. Hieronder zullen de we de beste cryptomunten lange termijn een voor een bespreken en onze beoordeling aan de hand van een kleine review geven. 

1. AiDoge (AI) - Interessante door AI aangedreven project met gegarandeerd succes op de lange termijn

Onze favoriete lange termijn crypto is AiDoge. Op het platform van AiDoge zal je memes kunnen generen met AI technologie. Op basis van jouw opdracht zal een geavanceerd algoritme een meme samenstellen, met tekst en een foto.

beste cryptomunten lange termijn - L:aunchpad XYZ

AiDoge maakt slim gebruik van meme status en weet hierdoor veel aandacht te krijgen van investeerders. Het grote voordeel van AiDoge ten opzichte van andere tokens is dat het platform daadwerkelijk toepassing heeft. 

De AiDoge-generator kan namelijk binnen enkele secondes memes ontwikkelen en is aangesloten op een grote database. Hierdoor krijgt het constant nieuwe informatie en kan het relevante memes blijven maken. 

Om een meme te maken moet je AiDoge tokens bezitten, de $AI, heb je genoeg van deze tokens dan kun je de meme-generator onbeperkt gebruiken voor het maken van fantastische memes. De token kan verder worden ingezet voor crypto staking. 

De AI token, de native token van het AiDoge platform is op dit moment te koop tijdens een crypto presale. De tokens verkopen zeer snel uit en de verwachting is dat de presale van deze beste lange termijn crypto zeer snel uitverkoopt. In de korte tijd dat de AiDoge presale actief is wist het al meer dan $5.5 miljoen op te halen. 

Het investeren in project kan met ETH, BNB, USDT of met de creditcard en op dit moment betaal je $0.0000292 per token. De token zal uiteindelijk verkocht worden voor $0.0000336 per stuk bij een centrale exchange, dus wanneer je nu investeert, maak je direct groot rendement.  

 

2. Launchpad XYZ (LPX)- Een van de beste Web3 cryptocurrency projecten van 2024

Een nieuwe cryptomunten is Launchpad XYZ, dit is zonder twijfel een van de beste cryptomunten lange termijn van 2024. Het Launchpad presale project is kort geleden begonnen met de eerste verkoop van de native token. De LPX is de native token en de crypto wist in de eerste 24 uur al meer dan €100.000 op te halen. 

rijk worden met crypto - Launchpad XYZ

Launchpad is een platform dat de belegger wil ondersteunen in de nieuwe wereld van Web3. Het is een objectief platform dat jou in detail kan vertellen hoe alle functies van Web3 werken. Denk aan play-to-earn games, NFT’s en nog veel meer. 

Launchpad zal een brug bouwen tussen Web2 en Web3 en iedereen begeleiden in het overgangsproces. Denk aan bedrijven, beleggers, gamers, kunstenaars en nog veel meer. Lijkt je dit wat? Investeer dan in de presale om als eerste toegang te krijgen tot dit veelbelovende project. 

Het lijkt erop dat Launchpad precies op het goede moment gaat lanceren. De presale is tot nu toe een groot succes en er werd al meer dan $300.000 opgehaald. 

De token is nog te koop in de eerste fase en hierdoor ben je er als een van de eerste bij. De LPX tokens is te koop voor $0.035 en investeren in de presale kan met ETH, USDT en de creditcard. 

3. yPredict (YPRED) - Krachtig AI ecosysteem dat waardevolle crypto inzichten, data en analytics biedt

yPredict is het volgende project in de top 10, de cryptomunt lijkt een zeer interessante lange termijn crypto. Waarom? Het platform zal kunstmatige intelligentie (AI) inzetten om gebruikers te ondersteunen in het analyseren van cryptomunten. 

 
beste cryptomunten lange termijn - yPredict

Het platform van yPredict maakt gebruik van geavanceerde software die jou als belegger kan ondersteunen bij het doen van de volgende investering. De belangrijkste functies die het platform zal bieden zijn signalen, inzichten in de markttrend, prijsbewegingen en andere fundamentele gegevens die investeerders nodig hebben om goed te kunnen investeren in de crypto markt. 

yPredict wil met het platform het gat gaan dichten tussen de institutionele en particulieren belegger. Dit zal het doen door een grote hoeveelheid informatie beschikbaar te stellen over honderden cryptomunten. Denk aan top 10 crypto’s als Bitcoin, Ethereum en nog vele andere altcoins. 

Om te profiteren van de software en toegang te krijgen tot het platform kun je de yPredict crypto kopen, de YPRED. Hiermee kun je toegang krijgen tot het platform. Om gebruik te maken van de geavanceerde software zul je wel extra moeten betalen, dit zal zeer waarschijnlijk via een abonnement moeten.

yPredict biedt de mogelijkheid om vroegtijdig lange termijn cryptomunten te herkennen op het geavanceerde platform. Investeren in yPredict kan nu via een veelbelovende presale, investeren kan met ETH, MATIC, BNB, creditcard en USDT. Investeren kan nog maar even in de vierde fase van de presale, hier betaal je $0.05 per token. 

 

4. Love Hate Inu (LHINU) – IPopulair door meme cultuur geïnspireerd vote-to-earn platform

Een van de beste lange termijn crypto investeringen van 2024 is Love Hate Inu, dit nieuwe crypto project wist de afgelopen maanden vele investeerders te overtuigen om te investeren in de presale. De presale was een groot succes en er werd meer dan $10.000.000 opgehaald tijdens de eerste verkoop. 

beste cryptomunten lange termijn - Love Hate Inu

et project wordt geliefd door investeerders omdat het uniek is, het is namelijk het eerste vote-to-earn platform ooit. Iedereen die een bepaalde hoeveelheid LHINC tokens bezit kan meedoen aan polls en enquêtes. Na het invullen van de enquêtes word je beloond voor het delen van je mening. 

Deze technologie is enorm handig omdat bedrijven, individuen en Love Hate Inu zelf kan meten hoe het publiek denkt over bepaalde onderwerpen. Het is ook mogelijk om de Love Hate Inu coin te staken, om op die manier passief inkomen te genereren en te profiteren van een van de beste cryptomunten lange termijn. 

De laatste fase van de presale is een paar dagen geleden uitverkocht, gelukkig is het nog steeds mogelijk te investeren in deze presale. De tokens zijn nu te koop voor dezelfde prijs waarvoor ze zullen verkopen bij de eerste altcoin exchange verkoop. De prijs staat dan op 0.000145 USDT en de verwachting is dat deze lange termijn crypto enorm kan gaan groeien de komende jaren! 

5. DeeLance (DLANCE) – Nieuw crypto project met als doel een grote speler binnen de freelance industrie te worden

DeeLance is een van kleine crypto met potentie die veel kans heeft om op de lange termijn goed te presteren. DeeLance zal het eerste Web3 platform worden wat freelancers en opdrachtgevers met elkaar zal verbinden. DeeLance zal gebruik maken van blockchain technologie en NFT’s inzetten om een eerlijker en beter werkklimaat te creëren voor de werkgever en freelancer. 

beste cryptomunten lange termijn - DeeLance

Het zal de strijd aan gaan met grote multinationals als Fiverr en Upwork. Deze bedrijven hebben al een groot bedrijf kunnen bouwen in de online freelance sector. 

Nu steeds meer mensen actief worden als freelancer is de verwachting dat de komende jaren de sector gaat groeien. DeeLance zal gaan meeprofiteren van deze groei door een innovatief platform te ontwikkelen. 

DeeLance zal blockchain technologie inzetten om freelancers binnen enkele minuten uit te betalen. Bij ander freelance platform als Fiverr en Upwork moeten freelancers wel 7 werkdagen wachten op het verdiende geld.

Verder zal het bedrijf NFT’s in gaan zetten om het werk van de freelancer te ‘verkopen’ aan de opdrachtgever. De opdrachtgever wordt dan nieuwe eigenaar van de NFT (het geleverde werk van de freelancer). 

De DLANCE token is de native token van het platform en de token zal gebruikt worden om betalingen te doen binnen het ecosysteem, verder zal de token te gebruiken zijn in de metaverse die DeeLance zal gaan ontwikkelen en deze zal nog andere use cases hebben. 

De token is nu te koop tijdens een presale voor 0.033 USDT per stuk. Wees er snel bij voordat de token stijgt naar de volgende fase, waar de token te koop zal zijn voor 0.038 USDT per stuk.

 

6. Ecoterra (ECOTERRA) – Uitstekende duurzame crypto lange termijn met een innovatief earn-to-recycle platorm

Ecoterra is de volgende lange termijn crypto die besproken zal worden. De token is een van de duurzaamste crypto’s die ooit is ontwikkeld. Het platform zal gebruikers van de app gaan belonen met crypto. Door goederen te recyclen als plastic flessen, kleding of andere oude spullen kun je crypto verdienen.

beste cryptomunten lange termijn - Ecoterra

Het unieke concept van Ecoterra is een ‘Recycle-to-Earn’. Binnen het ecosysteem van Ecoterra zal er een mobiele app zijn, een recycle marktplaats, een platform waar carbon offsets te verhandelen zijn en je kunt zien op je profiel hoe positief je hebt bijgedragen aan het milieu. 

De belangrijkste functie van het ecosysteem is de Recycle-to-Earn functie, deze laat gebruikers van het platform gebruikte goederen inleveren. Bij speciale inleverpunten van Ecoterra kun je met de Ecoterra app bijvoorbeeld een plastic flesje scannen en deze vervolgens inleveren bij een automaat. 

De native token, de $ECOTERRA is nu te koop tijdens een crypto presale voor $0.00775 per stuk, de presale verkoopt in snel tempo uit, dus investeer snel! De token zal uiteindelijk voor $0.01 verkocht worden bij de centrale exchange, dus er is genoeg ruimte voor groei! 

7. RobotEra (TARO) –Een van de beste metaverse projecten voor op de lange termijn

RobotEra is een van de beste metaverse crypto lange termijn projecten die je gaat tegenkomen. De verwachting is dat de metaverse sector de komende jaren gaat exploderen en RobotEra is perfect op tijd met het lanceren van de game.

 
beste cryptomunten lange termijn - RobotEra

De game speelt zich af in de toekomst en iedere speler bestuurt een gave robot. De robots zijn de baas geworden over een nieuwe planeet Taro en hier zal iedere speler meewerken aan het opnieuw opbouwen van de planeet. 

De crypto games is vergelijkbaar met the Sandbox, mocht je dit spel leuk vinden en op zoek zijn naar een nieuwe metaverse play to earn game, dan is RobotEra perfect voor jou. Ook als investeerder is de crypto lange termijn een om in de gaten te houden. 

RobotEra verkoopt op dit moment de native crypto, de TARO, tijdens een eerste verkoop. De eerste fase is kort geleden uitverkocht en de presale token is nu te koop voor 0.023 USDT. Zorg dat je snel investeert voordat de tweede fase ook uitverkoopt en de derde en laatste fase begint. In de derde fase zullen de tokens $0.0250 per stuk zijn. 

8. Bitcoin (BTC)– De grootste crypto binnen de industrie met een totale marktkapitalisatie van bijna € 500 miljard

De grootste cryptomunt is natuurlijk Bitcoin, de grondlegger van de huidige cryptomarkt heeft op dit moment een marktkapitalisatie van meer dan €500 miljard en blijft een van de beste lange termijn crypto investeringen. Bitcoin is een van de beste lange termijn cryptomunten en zal bij iedere crypto investeerder in het portfolio moeten zitten. 

beste cryptomunten lange termijn - Bitcoin

 

Bitcoin werd ontwikkeld in 2009 als ‘vervanger’ van het geld dat wij allemaal kennen, de Euro, Dollar en andere fiat eenheden. Sinds 2009 heeft de digitale eenheid bizar grote groei doorgemaakt en daarom is de token niet meer weg te denken uit de moderne samenleving. 

In verschillende landen worden de tokens al erkent al betaalmiddelen en is het mogelijk om met Bitcoin te betalen. De token werkt op verouderde technologie, een proof of work netwerk, wat de token zeer energie inefficiënt maakt. 

Andere digitale munten, zoals Ethereum of Solana zijn erin geslaagd de transactiesnelheid en de kosten ervan enorm te verlagen. 

Ongeacht de limitaties van de Bitcoin heeft de token in 2021 een all-time-high aangetikt van boven de € 55.000. De verwachting is dat de token de komende jaren opnieuw groei gaat doormaken en kan gaan stijgen boven de € 55.000. Kortom nog genoeg ruimte om te groeien voor een van de beste cryptomunten lange termijn, waardoor Bitcoin kopen op dit moment helemaal geen gek idee is. 

 

9. Ethereum (ETH) – Smart contract netwerk dat nog steeds een van de beste lange termijn crypto investeringen is

Ethereum kan ook niet missen in de top 10 beste crypto lange termijn tokens. Vergelijkbaar met Bitcoin is de token een ‘must-have’ om toe te voegen aan het portfolio. Het smart contract platform heeft een groot netwerk met decentrale applicaties (dApps) en op het netwerk zitten op dit moment meer dan 3.500 applicatie. 

beste cryptomunten lange termijn - Ethereum

Ethereum heeft juist daarom enorm veel waarde, alle projecten die het host op de blockchain moeten de gas-fee (vergelijkbaar met transactiekosten) betalen in ETH. Hierdoor heeft de native token, de Ether, veel toepassing en zal de token nog jaren relevant blijven. 

De afgelopen jaren zijn er steeds meer smart-contract platform bij gekomen, BNB Chain, Solana, Cardano en nog een aantal andere. Het is een strijd waar tot nu toe Ethereum aan de winnende hand is. Het is de op een na grootste cryptomunt wat betreft marktkapitalisatie en daarom is het een van de beste lange termijn crypto investeringen van dit moment. 

Zeker nu het netwerk druk bezig is met het uitvoeren van updates, deze hebben er onder andere voor gezorgd dat het netwerk een proof-of-stake protocol is geworden. Dit heeft het netwerk sneller en efficiënter gemaakt. 

 

10. Solana (SOL) – Grootste concurrent van Ethereum interessante mogelijkheid op de lange termijn

Solana is een grote concurrent van Ethereum en is een van de beste altcoins om in te investeren in 2024. Solana is een open source project dat gebruik maakt van blockchain technologie om decentrale oplossingen te bieden. 

beste cryptomunten lange termijn - Solana

 

Op het netwerk kunnen net als bij Ethereum dApps worden ontwikkeld. Een van de belangrijkste redenen dat Solana zo succesvol is en in relatief korte tijd veel groei heeft doorgemaakt is door gebruik te maken van het proof-of-history (PoH) mechanisme. 

Dit is wat Solana uniek maakt en extreem efficiënt, de technologie werd ontwikkeld door een van de innovatiefste ontwikkelaars, Anatoly Yakovenko. Door deze technologie kan het netwerk extreem snel transacties verwerken en ook op een zeer grote schaal. 

Solana’s all-time-high was rond de €210 in september 2021, tijdens de bull run van 2021 was de token een van de best presterende tokens. Gezien de snelheid en efficiëntie van het netwerk is het veilig om te zeggen dat Solana een zeer interessante lange termijn crypto is, die zeker het toevoegen aan het portfolio waard is. 

 

De Beste HODL Tokens Kiezen - Hoe Selecteer je de Beste Crypto Lange Termijn Projecten -

De term HODL slaat op ‘Holding’ of wel het vasthouden van crypto tokens. Investeerders die de HODL strategie toepassen houden de tokens van een crypto project dus vast tot een goed moment om deze weer te verkopen. Hierdoor heb je dus geen last van de volatiliteit op de korte termijn. 

Nu is natuurlijk de vraag welke crypto tokens het beste zijn voor deze strategie. Het selecteren van de juiste projecten is namelijk nog best lastig, hiervoor moet je namelijk niet alleen kijken naar welke crypto gaat stijgen 2024, maar je moet ook een inschatting kunnen maken voor verder in de toekomst. 

We zullen hieronder een aantal van de belangrijkste punten bespreken voor het selecteren van de beste lange termijn crypto’s om te HODLen.

Prestatie van de token versus de markt

Het eerste punt wat je moet meenemen in je overweging om de beste HODL projecten te kiezen is hoe de token het doet ten opzichte van de gehele markt – vaak wordt hier de vergelijking gemaakt met de prijs van Bitcoin, aangezien dit een goede indicator is van de crypto markt in het geheel. 

Dit is een goede manier om te kijken naar de sterkte van de crypto asset waar je geïnteresseerd in bent ten opzichte van andere cryptocurrency projecten. Het is namelijk misschien zo dat veruit de meeste projecten relatief hetzelfde bewegen, maar dit is natuurlijk niet altijd zo voor alle individuele projecten.

beste cryptomunten lange termijn - Bitcoin koers afgeloopen jaar

Wanneer je bijvoorbeeld kijkt naar de bear markt waar we nu ons nu al een geruime tijd in bevinden, dan kun je zien aan de koersen dat sommige tokens veel harder gedaald zijn dan andere. Neem bijvoorbeeld Bitcoin, die over een jaar tijd nu weer op zijn oude niveau zit, maar nog steeds ver van de all-time-high af zit. Deze ATH was in november van 2021, waar 1 BTC werd verhandeld voor rond de € 55.000. 

beste cryptomunten lange termijn - Solana koers afgelopen jaar

Zoals te zien is in de grafiek is Solana, een andere populaire cryptomunt, is deze in dezelfde periode met meer dan 50% gedaald, wat natuurlijk een erg groot verschil is. Hierdoor kun je dus een conclusie trekken dat Solana misschien een minder goede optie is vergeleken met Bitcoin voor een crypto op de lange termijn. 

Eerdere All Time High

Een ander goede manier om de beste lange termijn crypto’s te vinden is door te kijken naar de all time highs van vroeger. Wanneer je onderzoek naar de punten doet, dan kun je namelijk goede informatie vinden over de kans van slagen op de lange termijn. 

– Wanneer je bijvoorbeeld kijkt naar projecten zoals Solana, Bitcoin en veel andere van de beste crypto projecten. Dan zagen we een ATH rond november van 2021.

– Ondanks dat we op dit moment in een bear markt verkeren, hoeft dit nog niet te betekenen dat het niet heel lang meer gaat duren voordat deze projecten weer hun oude koersen weer oppakken. 

– Aan de andere kant zijn er ook projecten zoals XRP, een project dat nog steeds enorm sterke fundamentals heeft met een geweldige adoptie binnen de financiële markt. Het enige minpunt hier is dat XRP al sinds 2018 geen nieuwe ATH meer heeft gezien – wat geen goed voorteken is voor de toekomst van het project. 

Concurrentie Binnen de Crypto Markt

Wanneer we kijken op CoinMarketCap, dan is te zien hoe hier meer dan 18.000 verschillende cryptocurrency’s geregistreerd staan. Er worden vrijwel elke dag nieuwe crypto projecten ontwikkeld en gelist op altcoin exchanges, waardoor de concurrentie binnen de crypto markt enorm is. 

Zeker wanneer we de beste crypto lange termijn projecten willen selecteren is het essentieel dat er rekening wordt gehouden met de concurrentie van een project. Hiernaast is het erg belangrijk dat een nieuw project dat een naam voor zichzelf probeert te maken daadwerkelijk een probleem oplost of utility biedt. 

De kans dat deze deze token het op de lange termijn volhoudt wordt hierdoor veel groter. 

– Neem bijvoorbeeld Solana, een van de grootste concurrenten van Ethereum voor smart contract technologie. Het Ethereum netwerk heeft al langere tijd problemen rondom de schaalbaarheid, transactiekosten en netwerksnelheid.

– Ondertussen zijn er concurrenten van Ethereum (zoals Solana), die een soortgelijke blockchain netwerk hebben, zonder alle problemen van het Ethereum netwerk. Solana kan bijvoorbeeld meer dan 65.000 transacties per seconde verwerken en dit tegen een fractie van een cent.

– Daarom zien we Solana als een crypto lange termijn investering die in de toekomst nog wel eens erg goed kan uitpakken. Mocht het betere netwerk van Solana daadwerkelijk Ethereum voorbij gaan, dan kunnen investeerders die nu SOL aanschaffen rekenen op een enorm rendement tegen het jaar 2030 bijvoorbeeld. 

Een ander voorbeeld van een uitstekende lange termijn crypto is AiDoge. Het project zit namelijk in twee crypto niches die op de lange termijn steeds verder zullen groeien:  kunstmatige intelligentie en memes. Op dit moment is AiDoge daarom nog een kleine crypto met potentie, waar de verwachting is dat deze in de toekomst onderdeel gaat uitmaken van de grootste Ai crypto projecten ter wereld. 

Zelf Investeren in de Beste Cryptomunten Lange Termijn - Investeren in het Beste Lange Termijn Crypto Project: AiDoge

Hopelijk heb je door deze top 10 cryptomunten lange termijn een beter beeld van welke lange termijn crypto projecten er in 2024 allemaal beschikbaar zijn. We kunnen ons voorstellen dat je als beginnende investeerder misschien niet helemaal weet hoe je nu kan investeren in een lange termijn crypto via een presale. 

Hieronder zullen we daarom aan de hand van een stappenplan uitleggen hoe je kan investeren in de AiDoge presale! 

Stap 1: Maak een Crypto Wallet aan

Allereerst dien je een eigen crypto wallet aan te maken wanneer je deze nog niet hebt. We raden hiervoor altijd de MetaMask wallet aan. Deze wallet is eenvoudig in gebruik en gratis te downloaden als extensie in je browser. 

beste cryptomunten lange termijn kopen met metamask

Hiernaast is de wallet ook te downloaden op zowel iOS als Android apparaten, waardoor je dus ook vanaf je telefoon investeringen kan maken. Ga naar de website van MetaMask en volg hier de stappen om een eigen account aan te maken.  

Stap 2: Koop Crypto via eToro

Nu je een eigen wallet hebt aangemaakt, is het tijd hier tokens op te zetten om te kunnen swappen op de AiDoge website. Voor deze presale kun je ETH, USDT en BNB swappen voor $ AI. Voor het kopen van cryptocurrency raden we altijd eToro aan. Bij deze online broker kan je crypto kopen met lage transactiekosten van slechts 1% met een minimale order grootte van € 10. 

Hiernaast kun je in ontzettend veel verschillende cryptocurrency’s, aandelen, ETH’s, commodity’s en nog veel meer handelen. Het kopen van de crypto’s die je nodig hebt voor de presale is dus geen enkel probleem! Mocht je meer willen weten over eToro, dan raden we je aan om onze volledige eToro review te lezen.

Stap 3: Verbind crypto wallet met de presale

 Nadat je crypto hebt aangeschaft om te kunnen swappen, dien je naar de presale website van AiDoge te gaan om je wallet te verbinden met de presale. Klik op de ‘Buy Now’ knop en vervolgens op MetaMask. 

Hiernaast is het via de presale website ook nog een optie om te betalen met een creditkaart. Het is wel goed om te onthouden dat hier hogere kosten aan verbonden zijn en je hier ook een KYC-procedure voor moet afronden om de transactie te voltooien. 

beste cryptomunten lange termijn - AiDoge presale

Stap 4: Koop $ AI tokens

beste cryptomunten lange termijn - AiDoge presale
Nadat je de gewenste hoeveelheid tokens hebt ingevoerd, kun je de transactie voltooien.

Nu is het leukste gedeelte van het stappenplan aangebroken: daadwerkelijk de AIDoge tokens aanschaffen. Hiervoor dien je op te geven hoeveel $ AI je wilt kopen en waarmee je deze tokens wilt aanschaffen: ETH, USDT of BNB. Houdt er wel altijd rekening mee dat om de transactie te voltooien je altijd een bepaalde hoeveelheid ETH moet hebben voor de GAS fees. 

Wanneer de betaling voltooid is, kun je jezelf officieel AiDoge investeerder noemen! De tokens zul je niet direct terugzien in je MetaMask wallet, aangezien je deze pas kan claimen wanneer de presale afgelopen is. Wanneer dit het geval is, kun je gemakkelijk op de presale website op de ‘Claim Tokens’ knop klikken die prominent op de homepagina getoond zal worden. 

Veelgestelde Vragen Over De Beste Cryptomunten Lange Termijn

Crypto is zeker een goede investering op de lange termijn. Het is hier echter wel erg belangrijk dat er af wordt gevraagd welke crypto lange termijn het beste is, aangezien dit essentieel is voor de kans op een goed rendement. In deze gids hebben we in ieder geval 10 van de beste crypto lange termijn beschreven.

In deze gids hebben we de top 10 beste cryptomunten van 2024 besproken. Al met al zijn we van mening dat AiDoge het beste lange termijn crypto project is waar je nu in kan investeren. De token heeft een unieke use case en maakt gebruik van zowel de meme als Ai crypto niche. 

Bij het selecteren van de beste cryptomunten lange termijn moet je als investeerder letten op een aantal belangrijke punten, zoals de prestatie van de token ten opzichte van de markt in het geheel, de eerdere All-Time-High en de concurrentie die de token heeft met andere projecten. 

De cryptomunten die we in deze gids hebben besproken zijn allemaal geschikt voor een HODL-strategie. Je hoeft hiervoor de tokens alleen te kopen en te wachten tot een geschikt moment om deze weer te verkopen met een mooi rendement. 

De Beste Cryptomunten Lange Termijn - Conclusie

We hebben in deze gids antwoord proberen te geven op de vragen: Is crypto een goede investering op lange termijn en welke crypto heeft toekomst? Hopelijk hebben we aan de hand van deze top 10 cryptomunten lange termijn een aantal goede opties gegeven waar je als investeerder verder onderzoek naar kan doen. 

We kunnen verder concluderen dat AiDoge het beste crypto lange termijn van 2024 is. Het project heeft uitstekende fundamentals, een sterk team achter zich, bevindt zich in de juiste crypto niche en het allerbelangrijkste voor op de lange termijn: de token heeft daadwerkelijk utility. 

We zien daarom AiDoge als een interessante lange termijn crypto investering, aangezien de token nog wel eens veel waard kan gaan worden nadat deze toegevoegd wordt aan crypto exchanges. 

Investeer nu in de AI Presale van 2024!
Koop vandaag nog de LPX token om deze voor de beste prijs aan te schaffen en je wint te maximaliseren wanneer de token gelist wordt op de Launchpad XYZ exchange!
TIP
Scroll naar boven