Aqru Review – rente verdienen op crypto?

Handel jij in cryptomunten en ben je daarvoor op zoek naar een veilige en betrouwbare cryptocurrency exchange? Of wil je hoge rendementen op de cryptomunten die je al bezit? Dan is Aqru mogelijk precies wat je zoekt! Waarom? Dat lees je in de Aqru review. 

Aqru Review - stappenplan beginnen bij Aqru

Wil jij je crypto kopen, bewaren en verhandelen bij een betrouwbare crypto exchange? Registreer dan direct een account bij Aqru.io!

Cryptocurrency is populair, en er komen steeds meer plekken en manieren bij om crypto te kopen en gebruiken. Het aantal brokers waar je als gebruiker terecht kunt is gigantisch. In deze Aqru review behandelen we een erg interessante broker, waar je bovendien hoge rente kunt verdienen over je cryptomunten. 

Aqru Review: wat is Aqru.io?

Aqru is een online crypto broker en app waar gebruikers diverse crypto munten kunnen kopen, bewaren en traden. Daarbij richten ze zich ook op het verdienen van ‘high interest yields’, oftewel: het verdienen van rente over je cryptocurrency in ruil voor liquiditeit. 

Aqru is opgericht op 21 december 2021 door twee financiële experts, en maakt gebruik van mobiele apps om het consumenten gemakkelijk te maken crypto te kopen en rente te verdienen.

Deze rente kan oplopen tot 12 procent! Daardoor is  het een interessante investering.

Na het lezen van de Aqru review kun ook jij slim beleggen in cryptocurrency!

Aqru Review: Hoe werkt Aqru.io?

Als investeerder is het belangrijkste wat je nodig hebt om succesvol te beleggen een betrouwbare en gebruiksvriendelijke broker. En dat is Aqru. De crypto exchange maakt gebruik van het platform Fireblocks voor het beveiligen van digitale bezittingen, maar ook o.a. 2-Factor Authentication bij het inloggen. 

Nadat je een account hebt aangemaakt bij Aqru kun je op gebruiksvriendelijke wijze via hun app aan de slag met de handel in diverse crypto munten en stable coins. Je kunt deze kopen bij Aqru, of op je account zetten vanuit een andere wallet. Aqru geeft je dan direct een verwachting van de rente-inkomsten op je crypto coins.  

Aqru Review: Hoe begin ik bij Aqru crypto exchange?

Beginnen bij Aqru.io is helemaal niet lastig. In deze Aqru review leggen we je uiteraard precies uit hoe je dit zelf doet. Na het lezen van de Aqru review kun je direct aan de slag en vanaf morgen al rente verdienen!

Je eigen account openen bij Aqru

Beginnen bij Aqru doe je door een gratis account aan te maken bij de online broker. Hiervoor kun je de knoppen in dit artikel gebruiken, waarmee je rechtstreeks naar de pagina surft.

Om een account te registreren bij Aqru moet je minimaal 18 jaar oud zijn, en daarbij ook het verificatieproces doorlopen. Dit is eenvoudig. Het proces dient ervoor om je identiteit te bevestigen, en waar het geïnvesteerde geld van afkomstig is. Dit moet bij alle brokers.

Je verifieert jezelf met een kopie van je identiteit (paspoort of ID kaart) + bevestiging van je adres. Dit kan met een bankafschrift of bewijs van inschrijving van je huidige adres.

Nu je het registreren van de account en het doorlopen van het verificatie proces hebt afgerond, ben je klaar om te beginnen met het traden van crypto munten via Aqru. Hoe je dat doet, lees je in het volgende gedeelte van deze Aqru review.

Aqru Review: Overzicht Aqru rente percentages

Waar Aqru zich onderscheidt van andere brokers is de mogelijkheid om zeer eenvoudig je eigendommen in te zetten als investeringen. Zo kun je je in een paar muisklikken aanmelden voor de ETH, BTC of stablecoin pools van Aqru waarmee je direct begint met het verdienen van rente en passief inkomen. 

Op dit moment gaat het om 7% rente / yields op Bitcoin en Ethereum, en maar liefst 12% op diverse stablecoins. (USDC, USDT, DAI). Dit is aanzienlijk hoger dan bij conventioneel bankieren en strategie om je te wapenen tegen bijvoorbeeld inflatie en lage rente op je spaargeld. 

MuntTickerJaarlijks percentage rente
BitcoinBTC7%
EthereumETH7%
USD CoinUSDC12%
TetherUSDT12%
DaiDAI12%

Hoe werkt traden bij Aqru?

In het vorige gedeelte hebben we besproken hoe je zelf een gratis Aqru.io account registreert en deze verifieert. Hoe kun je hier vervolgens mee traden op het Aqru platform? 

Aqru Review: Geld storten via betaalmethodes

Geld op je account zetten om te investeren in crypto kan bij Aqru op een aantal verschillende manieren. Heel prettig is dat je gewoon geld kunt overmaken per bankoverschrijving, of met en debit dan wel creditard. 

Aqru Review: Crypto storten via een bestaande wallet

Als je al eerder crypto hebt gekocht, en deze naar je Aqru account wilt verplaatsen om bijvoorbeeld te profiteren van de rente die je bij Aqru verdient door het staking mechanisme, dan kan dit ook. Je dient dan de eerder gekochte crypto van de ene wallet naar je nieuwe wallet adress bij Aqru te verzenden. 

Aqru maakt gebruik van de native netwerken van BTC en DAI, terwijl ETH en stablecoins USDC / USDT op ERC20 lopen. Zorg ervoor dat je de correcte optie selecteert voor de transfer vanaf je andere wallet, en gebruik de QR-code en het wallet adres dat je van Aqru ontvangt om de crypto naartoe te sturen.

Weet je genoeg na het lezen van de Aqru review en ben je klaar om te beginnen met het verdienen van rente over je crypto? Registreer dan een account!

Aqru Review: aangeboden handelsproducten

Bij Aqru kun je dus crypto munten kopen, traden en bewaren waardoor je er rente over kunt verdienen. Op dit moment biedt Aqru dit op hun platform aan voor onderstaande cryptomunten en stablecoins. Hier worden in de toekomst meer opties aan toegevoegd, maar Aqru hanteert een zeer streng beleid in het selecteren.

Op dit moment is het aanbod van Aqru dus nog beperkt tot de grootste crypto, twee grote fiat munten (EUR en GBP) en drie stablecoins. Deze stablecoins houden dezelfde waarde aan als 1 Amerikaanse Dollars (USD). Aqru is pas net van start, en is zorgvuldig bezig met het selecteren van meer opties.

Aqru Review: Wat is de rente van Aqru / Aqru staking

Het grote voordeel en de echt onderscheidende factor van Aqru als broker is de betrouwbare rente. Deze rente is ook nog eens zeer lucratief. Aqru is uniek in het aanbieden van zo’n hoge rente wanneer je bij hen belegt.

Aqru combineert de cryptomarkt met die van investeren en passief vermogen verdienen.

Is dit nieuw? Nee. Er zijn meerdere manieren om dit zelf te regelen met je crypto munten, maar deze zijn omslachtig, ingewikkeld en risicovol. Aqru zorgt ervoor dat ook de gewone crypto beleggers gebruik kan maken van de hoge rentepercentages over het staken van de munten. 

Hiervoor hoef je simpelweg alleen maar één van de producten van Aqru te holden en te investeren in één van de 3 mogelijkheden die ze bieden. De experts van Aqru onderzoeken en monitoren deze opties en markttrends voortdurend voor je. 

Aqru actuele rente percentages 2022

Bij Aqru verdien je dus rente (interest) over je portfolio. Dit wordt ook vaak staking of yields genoemd. De vastgestelde percentages zijn als volgt:

✅ 12 procent rente op stablecoins
✅ 7 procent rente op Bitcoin
✅ 7 procent rente op Ethereum

Aqru Review: Aqru Reviews en ervaringen van gebruikers

Aqru heeft een eigen klantenportaal waar gebruikers terecht kunnen met vragen, problemen of voor advies. Je vindt deze via de sectie ‘Help & Support’ of de veelgestelde vragen op de website. 

Over het algemeen zijn de Aqru reviews en ervaringen online erg positief over zowel het platform als de ondersteuning. Klanten zijn blij met de hoge rente.

Op de gerennomeerde reviewsite Trustpilot krijgt Aqru een 4.6 van de 5, wat er op wijst dat Aqru een betrouwbare exchange is.

Aqru Review: Aqru vs eToro

Naast Aqru zijn er natuurlijk nog veel meer verschillende online brokers waar je zou kunnen handelen in crypto munten, en zelfs kunt verdienen aan staking.

Wat maakt Aqru nou het beste platform, en beter dan bijvoorbeeld een grote online broker als eToro? Dat komt vooral door de professionaliteit van het team, met ruimschootse ervaring in de financiële sector. Aqru is door dit team echt ontworpen als een platform om complexe mogelijkheden aan iedereen inzichtelijk te maken.

Gebruiksgemak staat daarbij op nummer 1. Bij Aqru werkt alles soepel, en krijg je alle benodigde informatie direct te zien. Het rentepercentage is geen geheim, maar direct duidelijk en wordt dagelijks overgemaakt. Ook zijn er geen verborgen kosten etc. voor het storten van geld en is Aqru een goedkope broker

Bovendien is het rentepercentage van Aqru hoog. Bij eToro kun je weliswaar wel in aandelen en andere producten handelen die Aqru niet heeft, maar nooit zo’n hoog percentage rente verdienen als bij Aqru.

Aqru richt zich echter voornamelijk op crypto. Als je op zoek bent naar een broker waarbij je ook terecht kan voor aandelen, ETF’s en grondstoffen kun je beter bij eToro terecht.

Tip: Bij diverse andere brokers is het een optie om te investeren in handelsproducten zoals aandelen en ETF’s zonder commissie te betalen. Bij eToro worden aandelen en ETF’s bijvoorbeeld aangeboden met 0% commissie.

Volgens onze Aqru review is Aqru de beste professionele en secure broker in crypto currency om een hoog percentage rente te verdienen over diverse crypto en stablecoins

Waarom Aqru een betere broker is dan concurrenten - 3 redenen

Aqru Review reden #1 - Aqru betaalt rente

Heel veel online brokers betalen geen of lage percentage rente / opbrengsten uit staking, ondanks dat dit wel mogelijk is. Aqru faciliteert dit WEL voor jou, en betaalt maar liefst tot 12 procent rente op stablecoins.

Aqru Review reden #2 - Aqru is betrouwbaar

Bij Aqru werken financiële experts met echte ervaring, en doen ze hun best om jou goed te laten presteren. Aqru is hier namelijk bij gebaat. Het team van Aqru is transparant, en het platform is dat ook. Bovendien is Aqru gereguleerd in Litouwen en is het platform goed beveiligd tegen hacks.

Aqru Review reden #3 - Aqru werkt eenvoudig

Aqru onderscheidt zich van concurrentie door een prachtig, simpel vormgegeven interface die voor ieder niveau belegger toegankelijk en begrijpbaar is. Aqru heeft eigen apps voor zowel Android als iOS die goed werken, en regelt zelf dat jij rente kunt verdienen over je bezittingen, wat normaal een ingewikkeld proces is.

Veelgestelde vragen

Aqru crypto exchange is een nieuwe exchange die zich op enkele punten onderscheid van de concurrentie. Zo kun je bij Aqru hoge rente ontvangen in ruil voor liquiditeit. Ze richten zich namelijk op de ‘high interest yields’.

Aqru crypto exchange is opgericht op 21 december 2021 door twee experts uit de financiële wereld. Door middel van hanidge apps maakt Aqru het voor consumenten gemakkelijk om crypto te kopen en rente te verdienen.

De hoeveelheid rente die je ontvangt bij Aqru wisselt per type product. Op dit moment ontvang je maar liefst 12 procent rente over stablecoins (bij Aqru zijn dit nu USDC, USDT en DAI). Over Ethereum (ETH) en Bitcoin (BTC) ontvang je 7 procent rente.

De Aqru reviews zijn overwegend positief en roemen onder andere de heldere en snelle klantenservice, het gebruiksgemak van Aqru en haar mobiele apps, de mogelijkheden om altijd snel geld op te kunnen nemen en de hoge rentepercentages op de verschillende producten.

Ja, online broker Aqru is juist uitermate geschikt voor beginnende beleggers. Het doel van Aqru is om beleggen en het verdienen van rente over crypto munten toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht het niveau en de kennis over beleggen. Dit doen ze met een heldere website, uitleg, FAQ’s, gidsen en goede ondersteuning met de klantenservice.

De rente bij Aqru wordt dagelijks uitgekeerd over de geïnvesteerde munten. Je kunt op elk moment de munten en of de rente opnemen, en dit gebeurt dan binnen 24 uur.

Aqru Review: Conclusie

In deze Aqru review hebben we de broker Aqru onder de loep genomen. Concluderedend is deze online broker voor crypto currency en stablecoins uitermate geschikt om te beginnen met crypto kopen, verhandelen en bewaren. Ze zijn betrouwbaar, secuur en veilig, en hebben een enthousiast en ervaren team met een visie voor de toekomst. 

De mobiele apps voor Android en iOS werken goed en zijn handig in gebruik, want hierdoor kun je eenvoudig altijd bij je portfolio en crypto munten die ten allen tijde kunnen worden opgenomen. Het mooiste aan Aqru is echter de mogelijkheid om 7 procent rente te ontvangen over ETH en BTC, en zelfs 12 procent op stablecoins!

Wil jij zelf aan de slag met rente verdienen over crypto?
Begin dan na het lezen van de Aqru review zelf bij deze online broker door meteen een gratis account te registeren en crypto te kopen / te versturen naar de account!
TIP
Scroll naar boven