Bitcoin Buyer Review | Alles over Bitcoin Buyer!

Bitcoins zijn al een hele tijd een zeer populair handelsproduct. Tegenwoordig worden ze niet alleen meer handmatig gekocht, maar er worden ook bots voor ingezet. Vandaar deze Bitcoin Buyer review!

Eén van deze Bitcoin bots is namelijk Bitcoin Buyer. De vraag is echter: Is dit platform betrouwbaar, of is het een scam? Deze en vele andere vragen over Bitcoin Buyer zullen worden beantwoord in deze Bitcoin Buyer review. 

Bitcoin Buyer Review - Zelf Bitcoin kopen

Benieuwd naar een broker met lage kosten, betrouwbaarheid en een groot aanbod? Probeer Capital.com!

Houd er rekening mee dat je bij Bitcoin Buyer enkel kunt investeren in Bitcoins. Ben jij ook geïnteresseerd in andere cryptomunten? Lees dan ons artikel over crypto.

Lees verder in deze Bitcoin Buyer review als je meer wilt weten over het platform, wilt weten of Bitcoin Buyer veilig is en als je benieuwd bent naar de Bitcoin Buyer review van andere gebruikers.

Bitcoin Buyer review: Wat is Bitcoin Buyer?

Bitcoin Buyer is een geautomatiseerd handelsplatform. Dit houdt in dat wanneer je je aanmeld bij dit platform en wilt beginnen met investeren, dit automatisch voor jou wordt gedaan door het platform. 

Zo hoef je zelf niet de expertise van een professionele belegger te hebben om goede investeringen te doen, en je hoeft er zelf ook niet al te veel tijd in te steken. 

De website van Bitcoin Buyer

Het doel van Bitcoin Buyer is om investeren in Bitcoin bij de gewone man te brengen. Volgens de oprichters zijn de meeste Bitcoin-tradingplatforms vooral bedoeld voor gevorderde beleggers. 

Bitcoin Buyer vindt het echter belangrijk dat veel meer mensen mee moeten investeren in Bitcoin. Het bedrijf vindt namelijk dat Bitcoin een centrale positie behoort te krijgen in de maatschappij van de toekomst, en die positie kan de munt alleen krijgen als niet alleen beleggers gaan investeren, maar ook mensen die gewoonlijk niet investeren in handelsproducten. 

Een ander platform dat zich richt op zowel beginnende als ervaren beleggers helpen is Capital.com. Klik op de knop en begin meteen met investeren in Bitcoin!

Bitcoin Buyer Review: Is het veilig en betrouwbaar?

Misschien wel de belangrijkste factor aan een broker, robot of andere vorm van platform is of het te vertrouwen is of niet, en of het veilig is. Je moet ze namelijk kunnen vertrouwen met je geld, en daarom is het belangrijk dat je goed achterhaald hoe betrouwbaar de broker is. 

Is bij Bitcoin Buyer inloggen veilig?

Om een account aan te maken bij Bitcoin Buyer moet je jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer invoeren. Er staat wel een disclaimer bij dat deze informatie gedeeld kan worden met derde partijen. 

Als je dit niet wilt, is het niet mogelijk om een account aan te maken bij Bitcoin Buyer. Het is belangrijk om je te realiseren dat je bij het gebruiken van Bitcoin Buyer toestemming geeft om deze informatie te delen met andere bedrijven.

Wanneer je je aanmeld bij Bitcoin Buyer wordt je doorgestuurd naar de broker OBR invest. Hoewel dit een echte broker is en geen oplichter, staan ze erom bekend dat je na het aanmelden zeer veel telefoontjes krijgt van oplichters, omdat OBR invest deze informatie deelt. 

Ons advies is: Meld je niet aan bij Bitcoin Buyer of OBR invest. Er zijn genoeg brokers die veel geroemd om de veiligheid van hun platform, zoals Capital.com. Als je geen risico’s wilt lopen met de data die jij op het platform invult is het verstandiger om je aan te melden bij zo’n broker.

Hoe betrouwbaar is Bitcoin Buyer?

Voordat je begint bij een broker of bij een Bitcoin bot is het belangrijk om te achterhalen wat anderen van het platform vinden, en of het geen oplichters zijn. Bijzonder aan Bitcoin Buyer is dat er vrijwel geen Bitcoin Buyer review van een klant te vinden is Dit is zeer opmerkelijk voor een platform dat handelt in Bitcoin. Het is daarom moeilijk te achterhalen of het platform wel echt werkt, of dat het enkel een doorstuurpagina is naar OBR invest.

Zet bij online beleggen je eigen veiligheid altijd op nummer één.

Hierdoor valt het ook moeilijk te zeggen of er geen gevaren aan zitten om bij Bitcoin Buyer te beginnen. Om onnodige veiligheidsrisico’s te voorkomen raden we je aan om niet te beginnen bij Bitcoin Buyer.

Wij van Bankr vinden het belangrijk dat beleggen in Bitcoin veilig en op een vertrouwde manier gebeurt. Daarom adviseren we je om te beginnen bij brokers die door veel mensen als betrouwbaar worden gezien, positieve reviews ontvangt en over de juiste licenties beschikken om te mogen handelen in Bitcoin in Europa. 

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Bitcoin Buyer Review: Hoe begin ik bij Bitcoin Buyer?

In plaats van te beginnen bij Bitcoin Buyer, raden wij je aan om veilig te beginnen bij Capital.com. Deze broker is geroemd om zijn gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Daarbij hebben ze ook licentie bij de Cypriotische toezichthouder CySEC, zodat ze in Europa mogen handelen.

Daarbij kun je er behalve in Bitcoin ook in andere handelsproducten investeren, zoals aandelen, ETF’s, grondstoffen en cryptovaluta’s. Bij Capital.com kun je zelfs in aandelen en ETF’s beleggen tegen 0% commissie.

Niet alleen heb je bij Capital.com inzage in de portfolio van andere gebruikers, maar je kunt met de copytrading functie volledig meeliften op de expertise van professionele beleggers. Met deze functie kopieer je automatisch de portfolio van anderen met een door jou bepaald inzetbedrag, zodat jij achterover kunt leunen. 

Capital.com is erg geschikt voor beginners, omdat je er kunt beginnen met een gratis demo-account voordat je met echt geld gaat beleggen. Op die manier kun je wennen aan het beleggersvak en aan het platform van de broker. Als je uiteindelijk toch met echt geld wilt beleggen, kan  dit al vanaf een minimaal inlegbedrag van $50 (€42).

Hoe open je een rekening bij Capital.com?

Beginnen met beleggen bij Capital.com is heel makkelijk en veilig. Ga naar de website van Capital.com door op de groene knop hierboven te klikken. Voer vervolgens een gebruikersnaam, je e-mailadres en een wachtwoord in. 

Hierna zul je een bevestigingsmail ontvangen, waarmee je jouw demo-account kunt activeren. Om vervolgens je echte account te activeren, moet je een verificatieproces doorgaan.

Hiervoor moet je een vragenlijst invullen waarin je laat zien dat je genoeg kennis hebt van beleggen om te kunnen beginnen, en dat je je bewust bent van de risico’s. Ook moet je een kopie van je identiteitsbewijs uploaden. 

Hoe zet ik geld op mijn rekening en begin ik met beleggen bij Capital.com?

Geld op je account zetten is bij Capital.com zeer makkelijk, want je kunt gebruikmaken van populaire betalingsdiensten zoals iDeal en Paypal. Klik op ‘geld storten’ en kies het bedrag dat je wilt storten. 

Kies vervolgens de betalingsmethode die jij wilt gebruiken en doorloop het betalingsproces. Als je dat hebt gedaan, kun je beginnen met Bitcoins kopen door ‘bitcoin’ of ‘btc’ te typen in de zoekbalk. 

Wanneer je op de productpagina bent van Bitcoin, kun je beginnen met Bitcoin kopen door te klikken op ‘handelen’. Kies het bedrag dat je wilt investeren in bitcoin en voltooi de transactie. Als je je aankoop hebt ontvangen is het een kwestie van wachten en hopen tot de koers stijgt, zodat je hem met winst kunt doorverkopen!

Kan ik Capital.com ook op mijn smartphone gebruiken?

Ja, je kunt Capital.com ook gebruiken op je Android of iOS apparaat door de app te downloaden vanuit de Google Play Store of de App Store. Als je de app hebt gedownload, kun je inloggen met je Capital.com-account om te beginnen. 

Met de mobiele app heb je niet alleen inzage in jouw investeringen en de handelsmarkten, maar je kunt er ook posities open, net als op het platform op de website. Met de mobiele app krijg je real-time meldingen van nieuwsberichten die interessant kunnen zijn voor jouw investeringen. 

Hoe werkt het Capital.com platform?

Wanneer je bent ingelogd op het platform van Capital.com, zie je links een overzichtelijke werkbalk waarin je alle functies en pagina’s van Capital.com kunt vinden. Hier zullen we de belangrijkste pagina’s doornemen. 

In de volglijst kun je de koersen zien van de handelsproducten die jij volgt. Je kunt handelsproducten volgen door naar een productpagina te gaan en op ‘mijn volglijst’ te klikken. 

In de portfoliopagina kun je al je investeringen in de gaten houden. Deze pagina is erg overzichtelijk. Je kunt er gemakkelijk inzicht krijgen over de investeringen die je hebt gedaan, en of het verstandig is om je aankopen te verkopen op dat gegeven moment. 

Ten slotte heb je de nieuwsfeed. Hier worden nieuwsberichten geplaatst door andere beleggers, zodat je de trends in de handelsmarkten goed in de gaten kunt houden. 

Copytrading

Copytrading is dé functie waar Capital.com bekend om staat. Met deze functie kun je de portfolio van professionele beleggers kopiëren, zodat je mee kunt liften met de rendementen die zij behalen.
 
Het handige aan deze functie is dat het je heel wat tijd kan besparen. Beleggen kan namelijk best een complex vak zijn. Niet alleen moet je altijd je oog op de koersen, maar ook moet je ervoor zorgen dat je goede kennis hebt over waar je in investeert.
 

Zo werkt het trading platform van Capital.com

Bij copytrading is dat niet nodig. Het enige wat je hiervoor moet uitvogelen is of je de belegger die jij wilt kopiëren genoeg vertrouwd om met hem of haar mee te liften.

Ben jij benieuwd naar de copytrading functie van Capital.com? Wacht dan niet langer en probeer hem gelijk uit!

Tip: Als je niet zeker weet of een broker of Bitcoin robot te vertrouwen is, kun je er maar beter niet beginnen met beleggen om problemen te voorkomen. Kies een broker waarvan je zeker kunt weten dat hij veilig is, zoals Capital.com.

Bitcoin Buyer Review: Waarom je niet moet beginnen bij Bitcoin Buyer

Tijd om weer terug te gaan naar de Bitcoin Buyer review. Voor jouw eigen veiligheid raden we je aan om geen account aan te maken bij Bitcoin Buyer.

Hoewel we niet kunnen verifiëren of Bitcoin Buyer een echte Bitcoin Bot is of dat het een complete scam is, kunnen we wel vermelden dat het platform zeer ongebruikelijk is in vergelijking met andere brokers en bots.

Om te beginnen staat nergens op de website vermeld dat beleggen in crypto risico’s met zich meebrengt.

Kijk altijd uit met welke websites je zaken doet

Daarbij staat er in de algemene voorwaarden ook niets over beleggen in Bitcoin.

Wat er wel staat vermeld, is dat de website informatie bevat over derde partijen die in Bitcoins handelen. Dit wijst er waarschijnlijk op dat Bitcoin Buyer enkel een doorstuurportaal is naar een andere broker. 

Wat ook bijzonder is, is dat er niets te vinden over het team dat achter Bitcoin Buyer zit. Dit maakt het erg gevaarlijk, want je kunt dan niet zeker weten of de mensen achter Bitcoin Buyer te vertrouwen zijn. 

Een andere reden om niet te beginnen bij dit platform, is dat je omver gegooid zult worden met spamtelefoontjes als je je aanmeld, zoals eerder vermeld in deze Bitcoin Buyer review

Ten slotte is het heel opmerkelijk dat er geen klantenrecenties te vinden zijn over deze website. De website is wel te vinden op trustpilot, maar er zijn daar geen recensies te vinden. 

Zoals je ziet is er uit ons onderzoek niet veel positiefs over Bitcoin Buyer gekomen. We raden je daarom aan om niet te werken met dit platform om onnodig risico te voorkomen. 

Bitcoin Buyer Review: Waar kan ik wel mijn geld investeren

Er zijn veel verschillende brokers en bots waar je wel goed zaken mee kunt doen. Zoals we in dit artikel al hebben vermeld is Capital.com een veel veiliger en betrouwbaarder alternatief. Voorbeelden van andere brokers die te vertrouwen zijn, zijn Libertex en Capital.com.

Er zijn ook genoeg veilige bots die je kunt gebruiken bij het maken van je Bitcoin investering. Bekijk bijvoorbeeld onze review over Bitcoin Meester.

Houd wel in gedachten dat het niet nodig is om een bot te gebruiken bij het maken van een Bitcoin investering. Bij Capital.com kun je ook in Bitcoin investeren zonder bot.

Bitcoin Buyer Review: Veelgestelde vragen

Bitcoin Buyer is een Bitcoin robot waarover vrij weinig bekend is. Het is moeilijk te zeggen of de site echt is of dat het een scam is, en daarom adviseren wij om niet te beginnen bij Bitcoin Buyer. 

De website heeft namelijk een aantal discutabel voorwaarden, en weinig ondersteuning en onderbouwing over wie erachter schuilgaan en hoe het platform werkt. Ook de online recensies lijken niet (allemaal) echt, betrouwbaar en in orde. 

Bij een broker als Capital.com kun je wel veilig en gereguleerd Bitcoin kopen, en dit is dan ook onze aanrader. Je persoonlijke gegevens en geld zijn hier namelijk wel in goede handen. 

Er is geen betrouwbare Bitcoin Buyer review van klanten te vinden, websites als Trustpilot waar gebruikers hun Bitcoin Buyer review achter kunnen laten staan vol met zeer positieve Bitcoin Buyer review stukjes die erg op elkaar lijken. Het lijkt er dan ook op dat de website deze Bitcoin Buyer review zelf geschreven heeft, en deze daardoor onbetrouwbaar zijn.

Bij Capital.com kun je gemakkelijk en veilig investeren in Bitcoin. Het enige wat jij hoeft te doen is een account aanmaken en geld storten. 

Deze broker is volledig gereguleerd door financiële instanties die toezicht houden op de beveiliging van het platform en hoe zij met jouw geld en investeringen omspringen. Ook je privégegevens worden hier veilig bewaard. 

Als jij wil investeren in Bitcoin bij een betrouwbare broker, dan ben je klaar om te investeren bij Capital.com!

Een Bitcoin robot is een programma dat automatisch Bitcoins koopt en verkoopt, zodat je precies op het juiste moment in- en uitstapt.

Zo kun je dus in potentie veel verdienen zonder dat je er zelf veel voor hoeft te doen.

Bij Bankr geven wij eerlijke reviews over wat veilige en onveilige brokers en robots zijn. Verder kun je zelf onderzoek doen door te kijken naar wat andere mensen van een bepaald platform vinden, en door te controleren of de broker over de juiste licenties beschikt. 

Kijk of er bijvoorbeeld Bitcoin Buyer review en recensies online te vinden zijn, en of deze Bitcoin Buyer review dan betrouwbaar is. Dit kun je bepalen door te kijken naar of er ook nadelen in de Bitcoin Buyer review staan, te kijken naar wie de Bitcoin Buyer review heeft geschreven en waar deze staat geplubiceerd en of zij controleren wie er recensies plaatsen.

Dat kan zeker! Bij Capital.com kun je gebruik maken van vele verschillende betaalmethodes, waaronder iDeal. 

Bitcoin Buyer Review: Conclusie

Bitcoin Buyer is een site waarvan veel tekenen zeggen dat het niet helemaal klopt. Informatie over de site is moeilijk om te verkrijgen, en er zijn online nergens klantenreviews te lezen. 

Het is niet met zekerheid vast te stellen of de site een scam is, maar het lijkt er in ieder geval niet op dat de site helemaal veilig en betrouwbaar is. Daarom raden wij van Bankr aan om niet dit platform te vermijden, omdat je geen onnodig risico wilt nemen.

Een broker die wij wel aanraden is Capital.com. Dit is een aantoonbaar veilig platform, dat ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk is en geschikt voor zowel beginnende als ervaren beleggers. Met de copytrading functie kun je achterover leunen, terwijl je meelift op de expertise van professionele beleggers. 

Benieuwd naar Capital.com?
Wil jij geen risico lopen op het gebied van veiligheid? Begin dan met beleggen op het veilige platform van Capital.com!
TIP
Scroll naar boven