Bitcoin Meester Review – Bitcoin Meester betrouwbaar of scam?

Bitcoin Meester is een vrij recente broker die geheel van Nederlandse bodem is. In onze Bitcoin Meester review lees je meer over deze broker en of hun platform geschikt is voor jouw beleggingsplannen.

Dus ben je een beginnende belegger die nog niet weet welke broker het beste bij jou past, of misschien heb je al veel ervaring en wil je nieuwe technieken proberen? Lees snel verder in onze Bitcoin Meester review om erachter te komen of deze broker geschikt is voor jou!

Beginnen met een broker- stappenplan

Geïnteresseerd in een broker met een lage minimuminleg en zonder commissiekosten? Probeer Capital.com!

Beleggen wordt alsmaar populairder en de markt draait daarin mee. Steeds meer brokers komen beschikbaar voor consumenten en elke broker biedt weer wat anders aan qua handelsproducten om in te beleggen en investeren.

Wat heeft Bitcoin Meester te bieden? Kan je met Bitcoin Meester ervaringen opdoen die je elders niet hebt? 

Een broker kiezen kan lastig zijn en met onze Bitcoin Meester review hopen wij je een beetje op weg te helpen. Geïnteresseerd in een andere crypto broker? Probeer eens het populaire Capital.com.

Wat is Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester is opgericht in 2017 en daarmee nog een relatief jonge exchange op de markt.

Je kunt er uitsluitend handelen in cryptomunten, maar dat betekend niet dat Bitcoin Meester een kleine broker is.

Bitcoin Meester en haar Bitcoin Meester app groeien steeds sneller door, zowel qua populariteit onder beleggers als in de aangeboden cryptomunten.

bitcoin meester review

Bitcoin Meester biedt inmiddels meer dan tweehonderd verschillende cryptomunten aan en heeft hiermee het grootste aanbod van niet alleen Nederland, maar ook België. Hieronder vallen logischerwijs niet alleen de bekendere coins als Bitcoin en Ethereum, maar ook vele andere crypto munten zoals Ripple en Enjin.

Juist omdat dit aanbod aan cryptocurrency zo groot is, is Bitcoin Meester ook voor beginnende beleggers een geschikte broker.

Bitcoin Meester biedt namelijk de juiste ondersteuning om hier de juiste keuzes uit te maken en vindt het belangrijk dat de belegger snapt waar hij mee bezig is, omdat de wereld van cryptocurrency erg lastig kan zijn. 

Bitcoin Meester Review gelezen maar toch liever eerst oefenen met een demoaccount? Probeer Capital.com!

Bitcoin Meester Betrouwbaar of misleidend?

Bij het kiezen van een online broker is de garantie op veiligheid en betrouwbaarheid cruciaal. Je stort per slot van rekening jouw eigen geld op dit platform, en wilt dit niet kwijtraken doordat de broker onvoldoende beveiliging heeft of door onbetrouwbare personen wordt bestuurt. 

Daarom luidt één van de belangrijkste vragen in deze review: is Bitcoinmeester betrouwbaar? Wij geven onze visie op hoe erg Bitcoinmeester betrouwbaar is om zo een goed beeld te kunnen scheppen bij het maken van een keuze.

Het betrouwbare Bitcoinmeester biedt zoals eerder genoemd een grote hoeveelheid aan cryptocurrency, voor zowel beginnende beleggers als coins waar de meer ervaren belegger mee overweg kan. Ook kan je zowel munten ruilen als meer geavanceerde orders plaatsen.

De ondersteuning van Bitcoin Meester is geheel in het Nederlands en de interface is erg gebruikersvriendelijk; alles is begrijpelijk en overzichtelijk. Verder hebben ze een handige 2-factor authenticatie die zorgt dat niemand zonder jouw persoonlijke toestemming op je account in kan loggen.

Bitcoin Meester staat netjes ingeschreven bij de KvK en is tevens onderdeel van Coin Meester BV, die officieel geregistreerd staat bij de Nederlandsche Bank.

OmiseGo Koers

Ze hanteren geen verborgen kosten er is niets wat je koopt of verkoopt wat niet op de website staat.

Wat betreft veiligheid hebben de gebruikers positieve Bitcoin Meester ervaringen. Ze zijn een actieve broker die ook verschijnt op congressen, beurzen en duidelijke reclame maken.

Tot slot blijkt ook uit andere reviews en reactie van gebruikers dat hun Bitcoin Meester ervaringen als positief worden beschouwd. Hun klantenservice is erg bereikbaar via zowel e-mail als telefoon en zelfs WhatsApp, waarover ze doordeweeks van 9 tot 17 gecontacteerd kunnen worden. 

Enthousiast geworden over investeren in cryptomunten? Wij raden Capital.com aan als online broker!

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Bitcion Meester Review: Hoe beginnen?

Beginnen bij Bitcoin Meester is makkelijk en voor zowel de beginnende als de ervaren belegger geschikt! Het aanmaken van een nieuwe account is eenvoudig via de website of door de Bitcoin Meester app te downloaden!

De Bitcoin Meester app kan hiervoor gebruikt worden op android en iOS, al schijnt de Bitcoin Meester app de laatste tijd wat vaker vast te lopen volgens Bitcoinmeester review in de app store.

bitcoin meester review libertex

Registreren na het lezen van de Bitcoin Meester review is gelukkig erg eenvoudig. Zodra je op hun site zit, klik je op “Open een Account”, waarna je je persoonlijke gegevens in dient te vullen en een wachtwoord kan creëren.

Klik vervolgens op “Account Aanmaken” en verifieer je e-mailadres. Nu kan je inloggen.

Let erop dat je “Portefeuille”-tabblad actief is. Hier kan je klikken op de “Euro’s Storten”-knop. Vervolgens dien je het bedrag in te voeren dat jij graag zou willen investeren.

Het afrekenen kan je doen met meerdere betaalmethodes, dus je kunt kiezen voor de methode die jij het fijnst vindt. Het geld staat doorgaans binnen enkele uren tot dagen op je account, afhankelijk van de gekozen betaalmethode.

Hoe koop je cryptocurrency bij Bitcoin Meester?

Via je “Portefeuille”-tabblad kan je op de cryptocurrency klikken waarin je investeren wilt. Ook kan je hiervoor klikken op de knop “Kopen”. Zo kun je bijvoorbeeld de Bitcoin koers bekijken en vervolgens Bitcoin kopen

Vervolgens wordt er een venster geopend voor de gewenste cryptomunt, waar je aan kan geven hoeveel euro je ervoor wilt investeren. 

Klik op “Kopen” en als je genoeg saldo hebt, is de cryptovaluta gelijk van jou. Deze wordt nagenoeg direct in je wallet geplaatst en kan daarna opnieuw verkocht worden, mocht je dat willen door veranderingen in de koers.

Is de app van Bitcoin Meester betrouwbaar?

Sinds 2020 is er de Bitcoin Meester app die geschikt is voor zowel Android als iOS. Het geeft de gebruiker de mogelijkheid te handelen in cryptocurrency op elk gewenst moment van de dag, waar je ook bent.

bitcoin meester review

Er is jarenlang aan de app gewerkt om deze functionerend te krijgen, maar zoals elke app kan overkomen, loopt hij soms helaas vast. Echter, dit heeft geen invloed op je aankopen of account en er wordt regelmatig onderhoud uitgevoerd om deze problemen te verhelpen. 

Is de app van Bitcoin Meester betrouwbaar? Wij vinden van wel, de Bitcoin Meester app is zorgvuldig vormgegeven en ontworpen om net als de desktop versie van Bitcoin Meester betrouwbaar te zijn. Het onderhoud van een dergelijke app hoort erbij. 

Spreekt de app je toch niet aan? De website is gelukkig goed geoptimaliseerd voor elke smartphone en tablet, zodat je er probleemloos mee kan werken op je apparaat.

De conclusie hier van de Bitcoin Meester review is dan ook dat BitcoinMeester betrouwbaar is, blijkend uit de Bitcoin Meester reviews, de Bitcoin Meester ervaringen van gebruikers en de wijze waarop de broker is opgezet.

Enthousiast over crypto, maar liever een andere broker? Maak snel een account aan bij Capital.com!

Bitcoin Meester Review: kosten

Beleggen draait natuurlijk om geld en bij de meeste brokers zitten kosten verbonden aan het gebruik van hun diensten. Uit de meeste Bitcoin Meester ervaringen klinkt er een positief geluid over deze kosten. Voor de Bitcoin Meestser review gaan we deze kort bespreken.

Wanneer je koopt of verkoopt, zitten er bij Bitcoin Meester kosten aan verbonden, dit zijn de zogenaamde marges. Deze marge worden automatisch in rekening gebracht op je account.

De standaard is om en nabij de 2%, met een mogelijke korting tot 1,75%. De verwerking van deze marges is gebaseerd op de koers van de cryptomunt op het moment dat je hem koopt.

Stablecoins hebben een vaste marge van 0,1%. Het VIP-niveau heeft hierop geen invloed. 

Verder worden er nog kosten verrekend voor het directe omwisselen van de cryptomunten, waarbij je altijd de helft van de toeslag behaalt. Afhankelijk van je VIP-niveau, is de standaard marge hierop 1%.

Ook aan het versturen van munten zitten kosten verbonden. Bitcoin Meester krijgt deze toeslag niet zelf, maar wordt enkel aangerekend om te kunnen zorgen dat de transactie in kwestie snel door het netwerk wordt verwerkt.

Voordat je zelf ervaring op gaat doen na het lezen van de Bitcoin Meester review eerst een gratis demoaccount proberen? Probeer dan Capital.com!

Bitcoin Meester Review: aangeboden handelsproducten

Een Bitcoinmeester review is pas compleet als je weet welke handesproducten allemaal aangeboden worden. Wie een beetje opgelet heeft, zal weten dat deze broker enkel cryptocurrency aanbiedt.

Handelen in cryptocurrency wordt de afgelopen jaren steeds populairder en daarvoor heb je bij Bitcoinmeester betrouwbaar en veilig een broker waarbij jij in deze cryptomunten kunt handelen.

De broker is niet zonder reden een van de grootste cryptocurrency-aanbieders van de Benelux en heeft een aanbod van ruim 200 verschillende munten. Dat zijn er natuurlijk te veel om allemaal op te noemen, maar hieronder zullen we enkele van de populairste opties noteren voor de Bitcoin Meester review.

We willen in de Bitcoin Meester review ook een aantal van de meest verhandelde crypto munten op de site kort bespreken. Wanneer je geïnteresseerd bent in het beleggen met deze munten, zijn dit wellicht de crypto’s die je overweegt of waar je mensen in je omgeving over hebt horen praten.

Bitcoin

Bitcoin is de grootste en bekendste cryptomunt ter wereld. Als ‘moeder’. van de cryptomunten bestaat Bitcoin al sinds 2009, en is de waarde van de munt sindsdien haast ontelbare keren over de kop gegaan.

Voor veel beleggers en wellicht ook de lezers van deze Bitcoin Meester review zal Bitcoin één van de eerste munten zijn die zij kopen. De koers van andere crypto beweegt vaak mee met de koers van BTC, en veel munten zijn te verhandelen in handelsparen met Bitcoin waardoor het handig is om dit op je balans te hebben.

Ethereum

Ethereum is de natuurlijke tegenhanger van Bitcoin en qua marktkapitalisatie de op één na grootste cryptocurrency. Ethereum onderscheidt zich van Bitcoin door een platform te bieden met meer toepassingen, waarop ook andere coins en systemen gebouwd kunnen worden. 

bitcoin meester review

Ethereum heeft dus meer usability dan Bitcoin, maar wordt nog door minder grote bedrijven en fondsen gezien als een grootschalige investering. Ethereum fans geloven echter dat de munt op den duur een groter aandeel in de markt gaat hebben als Bitcoin, en dat de prijs van Ethereum daarbij fors stijgt. 

Dogecoin

Een munt die de afgelopen maanden veelvuldig in het nieuws is geweest, tot de grote Amerikaanse televisieshow Saturday Night Live aan toe, is Dogecoin. Ooit opgericht als grap en kritiek op Bitcoin, is Doge anno 2022 uitgegroeid tot een serieuze crypto munt met een grote schare aan fans. 

De bekendste fan is waarschijnlijk multimiljardair en ondernemer Elon Musk, die je wellicht kent van zijn bedrijven Tesla (elektrische auto’s) of SpaceX (ruimtevaart). Musk is een fervent Doge fan en benoemt de munt regelmatig in de tweets op zijn twitteraccount. 

De koers van Dogecoin is echter zeer volatiel en een groot deel van de Doge munten is in handen van een kleine groep beleggers, waarvan Elon Musk waarschijnlijk één van de grotere is.

De munt doet het goed op positief nieuws en stijgt dan soms flink in waarde, maar brengt hierdoor ook een buitengewoon groot risico met zich mee. Wanneer na het lezen van deze Bitcoin Meester review wilt investeren in Dogecoin is aan te raden zeer goed risicomanagement in te stellen voor onverwachte dalingen.

Tip: er zijn brokers waarbij je een kleiner aanbod aan coins hebt, maar daarentegen meer variatie hebt aan andere handelsproducten, waarbij je zelf kan kiezen welke producten het beste bij je passen. Een voorbeeld hiervan niet uit de Bitcoin Meester review is Capital.com.

Bitcoin Meester Ervaringen met de klantenservice

Bitcoin Meester is op verschillende manieren bereikbaar. Tijdens kantooruren kun je ze altijd bereiken via e-mail, telefoon of zelfs WhatsApp. ‘s Weekends kun je ze altijd mailen.

Hun vestiging is hier in Nederland, in Aalsmeer. Bij vermelding van je klantnummer kan je snellere service genieten en hun site biedt diverse handleidingen die het beleggen makkelijker maken.

Extra fijn is dat Bitcoin Meester gevestigd is in Nederland en de klantenservice dus ook volledig Nederlands is, tenzij anders verzocht wordt. Dit maakt de communicatie eenvoudiger en vooral voor de beginnende belegger heb je snel toegang tot duidelijkheid en eenvoudig te begrijpen uitleg.

Veel brokers bieden wel Nederlandse info aan op hun website, maar een volledig Nederlands sprekende klantenservice is absoluut van meerwaarde.

bitcoin meester review

Bitcoin Meester Review: wat zijn de voor- en nadelen?

Voordelen

Nadelen

Bitcoin Meester Review: veelgestelde vragen

Bitcoin Meester is een broker waarbij je uitsluitend kunt handelen in cryptomunten. Ze zijn een vrij jonge broker, maar groeien erg snel door.

Bitcoin Meester biedt namelijk meer dan tweehonderd verschillende cryptomunten aan en heeft hiermee het grootste aanbod van niet alleen Nederland, maar ook België.

Bitcoin Meester biedt erg veel verschillende cryptocurrency aan, tot wel zeker ruim 200. Sommige brokers beperken zich uitsluitend tot de cryptocurrency die bekender zijn, maar Bitcoin Meester biedt veel meer.

Met enkele klikken kan je niet alleen bekende crypto’s kopen, zoals Ripple of
Ethereum, maar ook minder bekende, zoals Ocean.

Bitcoin Meester rekent in variabele fees die worden beïnvloed door onder andere je eigen handelsvolume.

Ook wordt het storten van tegoed verrekend. Wanneer je betaalt met iDEAL, komt er bijvoorbeeld €1,- bij als je een bedrag stort van onder de €1000,-.

Verder wordt er standaard 2% aan handelskosten ingehoude. Echter, als belegger kan je tot 1,75% korting sparen.

Het aanmaken van een account is gratis.

Voor de beginnende belegger is Bitcoin Meester zeker geschikt. De klantenservice is goed bereikbaar, in het Nederlands en de site biedt diverse handleidingen.

Ook zijn er veel verschillende munten om uit te kiezen, wat het voor de beginnend belegger mogelijk maakt om in cryptocurrency te investeren die wat veiliger zijn van aard.

Bitcoin Meester Ervaringen en eindoordeel Bitcoin Meester Review

Al bij al zal je zowel als beginnend als ervaren belegger een aangename Bitcoinmeester ervaring hebben. Je kunt genoeg hulp krijgen, maar ook interessante nieuwe strategieën uitproberen met de nieuwere of misschien ook wel riskantere cryptocurrency.

Wel moet je de extra kosten die eraan verbonden zijn voor lief nemen en natuurlijk kunnen permitteren. Als je graag via app werkt, is deze broker wellicht minder geschikt, maar de site is ook erg goed te gebruiken via je mobiele telefoon of tablet.

Wil je liever in iets anders beleggen dan enkel cryptocurrency, dan raden we een andere broker aan. Bij Bitcoinmeester is het enkel mogelijk om in crypto te handelen en andere handelsproducten komen daardoor niet aan de orde. Een goed alternatief is dan Capital.com.

Denk je na dit Bitcoinmeester review dat dit dé broker voor je is? Ga dan snel naar de website en maak een account aan! Wil je toch nog verder oriënteren? Lees dan onze reviews over andere geschikte brokers.

Zin gekregen in beleggen dankzij deze Bitcoinmeester Review?
Begin dan snel met beleggen en maak een account aan bij jouw favoriete broker! Liever eerst oefenen met een gratis demoaccount? Begin dan vandaag nog bij Capital.com!
TIP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Scroll naar boven