Crypto.com Review + Crypto com Referral Code

Ken je Crypto.com? Deze crypto gigant is één van de snelst groeiende aanbieders van verschillende diensten en functionaliteiten voor cryptocurrency, en breidt steeds verder uit. In de Crypto.com Review staan daarom de Crypto.com ervaringen en Crypto.com opinie van gebruikers in de spotlights.

Crypto.com Review: Zelf beginnen en Crypto.com Referral Code

Wil jij gebruik maken van de diensten van Crypto.com? Registreer je met de Crypto.com referral code via de groene knop en profiteer van extra voordelen en een mogelijke sign-up bonus.

Crypto.com Review: Wat is de Crypto Com Exchange?

Crypto.com is een online broker en platform dat zich gespecialiseerd heeft in cryptocurrency. De meest populaire manier waarop gebruikers Crypto.com inzetten is in de functie van cryptocurrency exchange.

Als cryptocurrency exchange behoort Crypto.com namelijk bij de 10 grootste ter wereld, met een volume dat ruim boven de miljard euro per dag ligt. Je kan echter nog veel meer bij deze aanbieder.

Natuurlijk behandelen we alle verschillende functies in de Crypto.com review, en kom je naast onze Crypto com opinie en Crypto com ervaringen ook achter hoe bijv. Crypto com NFT’s en Crypto com staking werken. 

Registeren bij Crypto.com (+ Crypto Com Referral Code claimen)

Wanneer je als belegger wilt gaan investeren in crypto of cryptocurrency is het belangrijk dat je dit doet via een veilig platform. Dit klinkt eenvoudiger dan het lijkt, want er is veel concurrentie om klanten en sommige exchanges doen zich beter voor dan ze zijn. Kies daarom altijd voor een veilige en gereguleerde broker. 

De brokers die wij bij Bankr testen in onze Crypto com review en andere crypto exchange reviews zijn dat, of we benoemen alternatieven waar jij veilig je geld kan investeren. Hoe je dat doet? Volg onderstaand stappenplan!

Stap 1: Lees de Crypto.com Review en kies broker

Beleggen is meer dan alleen wat verschillende aandelen en crypto munten kopen en dan wachten tot je rijk bent – zoals het soms op televisie lijkt. Ervaren beleggers weten dat beter dan wie dan ook, en zijn daarom altijd op zoek naar de beste plekken, tools en hulpmiddelen.

De belangrijkste is de broker waarbij je gaat beleggen. Hier stal je niet alleen je geld, maar deze fungeert ook als de verbindende factor tussen de belegger en de verschillende markten. Zo kun je bij onderstaande brokers investeren in diverse producten zoals cryptocurrency.   

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Crypto Com Review: Beginnen bij Crypto Com Exchange

De Crypto com review gaat uiteraard in de eerste plaats om hun exchange. Wat kun jij hier als belegger nu doen? Nou, je kan er investeren in cryptocurrency en NFT kunst.

Meer dan 10 mijoen gebruikers doen dat al via de Crypto com app of website. Crypto.com is ontzettend populair door een aantal toonaangevende functies en mogelijkheden die ze bieden. Zo heeft Crypto.com een eigen Crypto com creditcard en Crypto com VISA card waarmee je tot 8% cashback verdient.

Je kunt ook investeren in meer dan 250 verschillende cryptocurrency coins, en deze inwisselen voor 20+ verschillende fiat of de eigen native coin CRO. Rond de 40 van deze munten zijn ook beschikbaar voor staking.

De kosten om dit te doen zijn laag. Zo zijn de Crypto com withdrawal fees voor Bitcoin 0.0001, en voor trading voor de level 1 gebruikers 0.4%. Naarmate je meer trade gaan deze fees omlaag tot een minimum van 0.04%. Gebruik je de eigen coin CRO? Dan krijg je nog eens 10% korting op de trading fee.

Het minimale inlegbedrag bij crypto.com – per banktransfer – is met ~€100 ook goed te doen. Crypto.com is volledig gereguleerd en voldoet aan de veiligheidsvoorschriften van het Cybersecurity Framework.

Wil jij beginnen bij Crypto.com? Maak dan gebruik van onderstaade button met Crypto com referral code en ontvang tot $50 bonus in waarde aan de eigen cryptocoin CRO!

Stap 2: Crypto Com Referral Code Claimen op nieuwe account

Voordat je gebruik kunt maken van de diensten die Crypto.com en de andere exchanges in dit artikel bieden, is het nodig om een account aan te maken. 

Dit is gratis, en werkt met een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres. Dit e-mailadres wordt gebruikt om de verificatie naartoe te sturen. Nadat je vervolgens bent ingelogd bij Crypto.com zijn er nog een paar stappen. 

Crypto com betrouwbaar houden doet de exchange onder andere met een KYC-test en het vaststellen van je identiteit. Hiervoor is het nodig om een kopie van een identiteitsbewijs te uploaden. Crypto.com gaat secuur om met deze info.

Door de links in dit artikel te gebruiken registreer je je automatisch met een Crypto com referral code. Dit geeft je als voordeel dat je account in aanmerking komt voor een bonus in de eigen crypto coin CRO ter waarde van maximaal $50. Klik op de groene knoppen om je Crypto com referral code automatisch te claimen!

Stap 3: Stort geld of crypto naar de Crypto Com Exchange account

Je hebt nu toegang tot de crypto diensten van Crypto.com. Om hier gebruik van te maken is het nodig om tegoed op je account te hebben, wat je kunt gebruiken om bijvoorbeeld te investeren of staken. 

Dit tegoed krijg je op je account door geld over te maken per bank, of door crypto naar je Crypto.com wallet adress te sturen. 

Crypto.com ondersteunt de volgende crypto om een deposit te maken: XRP, XLM, ATOM, ALGO, EOS, ICX, NEO, BTC, BCH, LTC, ENJ, VET, ETH, CRO, MCO, USDT, USDC, LINK, KNC, ADA en XTZ. 

Bezit je deze crypto nog niet maar wil je ze wel naar Crypto.com sturen? Overweeg dan een account bij Capital.

Ondersteunde crypto coins om te storten bij Crypto.com

Stap 4: Zoek via de Crypto Com App of website een geschikt product

Diverse diensten bij Crypto.com

Je hebt verschillende opties tot investeren die we in de Crypto com review bekijken. Zo is er de mogelijkheid om crypto te kopen en traden, die we allemaal kennen.

Maar je kan meer. Zo is het mogelijk om DeFi toepassingen te gebruiken en bijvoorbeeld crypto te staken tegen rentepercentages tot 14,5% APR. 

Ook kun je bij Crypto.com investeren in NFT’s. Dit is digitale kunst die je kunt kopen, verkopen of tentoonstellen. Tot slot zijn er betaalkaarten met crypto.

Stap 5: Investeer via Crypto.com

Na het bepalen van jouw wensen en welk product je wilt hebben is het tijd om te investeren. Klik bijvoorbeeld op de crypto munt naar keuze en selecteer ‘trade’. 

Je kunt vervolgens via de Crypto com app voor Android of iOS aangeven hoeveel je van de munt wilt kopen. Voor alle verschillende producten zijn er uitgebreide handleidingen en gidsen hoe je veilig investeert.

Overtuigd door de Crypto.com review? Registreer dan een gratis account met onderstaande Crypto com referral code link!

Crypto Com Review: Informatie Crypto Com NFT's

NFT’s zijn één van de laatste trends binnen de crypto wereld. Na steeds meer aandacht in 2021 explodeerde het volume van NFT’s begin 2024 in een heuze bull markt voor deze non fungible tokens. 

Crypto.com heeft hierop ingespeeld door een eigen Crypto com NFT market te beginnen. Hier kun je verschillende NFT collecties kopen, verkopen en tentoonstellen. Er zijn regelmatig drops van bekende en onbekende artiesten, en bekende merken. Ook kun je je eigen NFT tokens creëren. 

Dit onderdeel mag dus niet ontbreken in de Crypto com review! Ben jij geïnteresseerd in ontwikkelingen binnen crypto? Dan is de Crypto com NFT marketplace ideaal voor jou!

Crypto com review: Ook handelen in NFT’s is mogelijk bij Crypto.com!

Crypto Com Review: Informatie Crypto Com Staking

Een tweede crypto trend waar Crypto.com handig op inspeelt is die van DeFi (decentralized finance). Een fijne functie die we kort uitlichten in de Crypto.com review is staking. Met Crypto com staking kun je rente verdienen over je crypto munten, en dit gaat om behoorlijke percentages!

De percentages rente over crypto liggen namelijk veel hoger dan de banken momenteel betalen over je spaargeld, en kunnen daarmee een interessante investering zijn. Je hebt dan namelijk crypto en verdient automatisch – passief – meer munten. 

De jaarlijkse rente percentages op cryptomunten Bitcoin en Ethereum zijn bij Crypto com staking tot 8,5%, terwijl je over stablecoin USDC, die gelijke tred houdt met de dollar, maar liefst 14,5% per jaar kunt verdienen.

Wil jij passief inkomen verdienen na het lezen van de Crypto com review? Gebruik de groene Crypto com referral code button hieronder en verdien tot 14,5% rente per jaar!

Crypto Com Review: Crypto Com Credit Card & Crypto Com VISA Card

Crypto.com creditcards of VISA cards zijn beter te beschrijven als debet card, omdat je zelf het tegoed op deze kaarten laadt. Het gebruiken van zo’n kaart is interessant, want ze zijn breed inzetbaar en bieden leuke voordelen. 

Crypto.com Review: Crypto com Creditcard / Debetcard / Crypto com Pay

Zo kun je met de Crypto com credit card / debet card die tegenwoordig eenvoudigweg Crypto.com Pay heet in binnen- en buitenland betalen zonder extra kosten, en razendsnel betalen in crypto, crypto kopen of andere crypto producten zoals NFT’s kopen en staken.

Het grootste voordeel is dat je standaard tot 8% cashback krijgt op uitgaven met de kaart. Extra’s omvatten verder hogere stakes, merchandise, toegang tot lounges op vliegvelden, en kortingen. op populaire diensten als Spotify, Netflix, Amazon Prime en AirBNB. 

Crypto.com Review: Crypto com VISA card

Er zijn verschillende typen Crypto com VISA cards. Hoe meer van de eigen native token CRO je staked, hoe meer voordelen je krijgt en daarbij dus een andere kaart. 

Wanneer je geen CRO staked krijg je in ieder geval een fysieke kaart van plastic, 1% cashback (in CRO), tot €200 per maand geen ATM kosten en tot €2000 per maand geen trading fees over wisselkoersen.

Naarmate je meer CRO staked lopen de voordelen op. Stake je bijvoorbeeld €3500 CRO, dan stijgt je CRO cashback percentage naar 3%, ontvang je gratis Spotify en Netflix (gebaseerd op de abonnementskosten in Amerika) en airport lounge toegang. De kostenvrije limieten worden dan €800 en €10.000. Dit kan nog hoger.

Vraag een Crypto com credit card of Crypto com VISA card aan en profiteer van cashback!

Crypto.com Review: Crypto Com Referral Code

Bij Crypto.com kun je gebruikmaken van een Crypto com referral code. Deze Crypto com referral code zorgt ervoor dat jij als nieuw lid gebruik kunt maken van een aantal voordelen. Inzetten van de Crypto com referral code is geheel kosteloos, net als het registreren van een account met de Crypto com referral code. 

Wanneer je een nieuwe account registreert met de Crypto com referral code kom je in aanmerking voor een eenmalige extra bonus in de eigen crypto coin van Crypto.com, CRO met een waarde tot $50. Het toevoegen van de Crypto.com referral code is niet nodig, je kan simpelweg op een groene knop in dit artikel klikken.

Om in aanmerking te komen voor de Crypto com referral code CRO bonus moet je minimaal 1000 CRO staken via Crypto.com. Stake je minimaal 5000 CRO, dan ontvang je in totaal $50 aan CRO extra.

Begin na het lezen van de Crypto.com review direct met het staken van CRO en verdien een bonus!

Crypto.com Review: Crypto Com Wallet

Tot slot bekijken we in de Crypto.com review de Crypto com wallet. Het gaat in dit geval om een non-custodial DeFi Crypto com wallet, waarmee je direct toegang krijgt tot alle DeFi crypto services die we in de rest van de Crypto com review besproken hebben. Je hebt zelf volledige controle over de Crypto com wallet. 

Je kunt in totaal meer dan 100 ERC20 crypto tokens beheren in de wallet, waaronder BTC, ETH, CRO, ATOM, DOT, LTC en nog veel meer populaire crypto munten. Deze munten kun je ook versturen en ontvangen. Daarnaast kun je meer dan 35 coins staken voro rente via de app. Dit is flexibel en tegen mooie percentages.

De private keys van de wallet zijn encrypted op je eigen device en beschermd met 2FA. Zoals uit de rest van de Crypto com review al bleek is veiligheid een top prioriteit voor deze exchange. Gebruik van de wallet is gratis.

Overtuigd door de Crypto com review? Download dan gratis de Crypto com wallet door via de knop een Crypto com account te registreren!

Crypto.com Review: Veelgestelde vragen

Crypto com hecht grote waarde aan de veiligheid van hun website, applicaties en gebruikers. Hiervoor laat Crypto com regelmatig security checks uitvoeren en benchmark tests om te kijken of er geen lekken zijn, en te voldoen aan certificering.

In totaal heeft Crypto com 750 miljoen dollar aan cryptocurrency verzekerd voor het geval dat er diefstal of een ongeluk plaatsvind.

De Crypto com ervaringen van ons in de Crypto com review zijn erg positief. Het is een aangename exchange met verschillende diensten tegen goede tarieven, vergelijkbaar met andere top brokers. Ook gebruikers online zijn positief in hun Crypto com ervaringen en noemen het een goede exchange voor wie meer wil doen met zijn crypto dan alleen kopen en verkopen. 

Een goed rendement voor lange termijn beleggen is 15% per jaar voor een actieve belegger. Dit lijkt misschien (extreem) hoog, maar wel haalbaar wanneer je er echt verstand van hebt en samenwerkt met een goede broker.

Crypto com is betrouwbaar. De exchange is getest en voldoet aan beveiligingsvoorwaarden op het gebied van cybersecurity, en heeft verzekeringen voor calamiteiten. Meer dan 10 miljoen mensen gebruiken Crypto.com al.

Crypto com coin aka CRO is een cryptocurrency munt die wordt gebruikt en is gemaakt door Crypto.com. Door deze munt te gebruiken ontvang je korting op bijvoorbeeld fees en krijg je extra voordelen op je Crypto com VISA of creditcard. Je kunt CRO vergelijken met BNB, de cryptocurrency munt van broker Binance.

Crypto.com Review: Conclusie

Uit onze Crypto.com review blijkt dat dit een uitstekende broker, exchange en aanbieder van diverse crypto diensten en services is. Je kunt na het lezen van de Crypto.com review eenvoudig en snel van start, en direct gebruikmaken van deze diensten en bijvoorbeeld NFT’s kopen of crypto staken.

Uit de Crypto.com review en Crypto com ervaringen is gebleken dat Crypto com betrouwbaar is als aanbieder van crypto diensten, en er zijn meer dan 10 miljoen tevreden gebruikers die dit kunnen bevestigen. 

Scroll naar boven