PancakeSwap Trust Wallet koppelen in 4 stappen

Je hebt een wallet aangemaakt en gevuld met cryptocurrency. Nu wil je de PancakeSwap Trust Wallet verbinding gebruiken om crypto munten te kopen. Hoe doe je dat? Je leest het in dit artikel!

Klaar om te gaan handelen op Lucky Block met de Trust Wallet? Klik dan op de knop om direct de website van Lucky Block te bezoeken!

Wat zijn PancakeSwap en Trust Wallet

PancakeSwap is een populaire DeFi (Decentralised Finance) crypto broker en exchange waar je crypto munten kunt kopen, verkopen, staken en zelfs winnen. Vooral voor nieuwe munten is dit in trek.

Om PancakeSwap te gebruiken heb je een eigen crypto wallet nodig.

Dat is waar de Trust Wallet om de hoek komt kijken. Dit is een online crypto wallet waar je razendsnel en eenvoudig crypto mee kunt ontvangen en verzenden. Trust Wallet is gratis te downloaden en er zijn applicaties die werken in je webbrowser, Android of iOS telefoon. 

De beste nieuwe crypto van dit moment: DeFi Coin (DEFC)

DeFi coin is de beste nieuwe coin van dit moment. In mei schoot DeFi coin de lucht in en was het één van de grootste stijgers bij PancakeSwap.

DeFi coin is een echte aanrader. DeFi coin is goedkoop om aan te schaffen en is een perfecte aanvulling op je portfolio.

DeFi coin is een community-driven token. DeFi coin kun je swappen en je kunt verdienen met farmen. DeFi coin lanceerde onlangs een nieuwe versie van hun roadmap. DeFi coin heeft een nieuwe DEX gelanceerd, genaamd DeFi Swap.

Ook kwam DeFi coin met een eigen app en farming pools waar je beloningen kunt verdienen. Door als deze nieuwe ontwikkelingen presteert DeFi coin uitstekend. DeFi coin kun je kopen via Bitmart en PancakeSwap.

Waarom PancakeSwap Trust Wallet koppelen

Door PancakeSwap en Trust Wallet te koppelen krijg je de mogelijkheid om eenvoudig diverse crypto te gebruiken om via PancakeSwap te investeren, staken of op andere manieren je cryptovermogen te vergroten. 

Zo kun je bijvoorbeeld investeren in een van de beste nieuwe crypto van dit moment. Het beste voorbeeld daarvan is Lucky Block, een token die de afgelopen tijd al met meer dan 1000% in waarde steeg en die te koop is via PancakeSwap!

Lucky Block kopen met PancakeSwap Trust Wallet koppeling

Zelf Lucky Block kopen is een mooi begin om te leren hoe je PancakeSwap gebruikt met Trust Wallet. We leggen je uit hoe je dit zelf in 3 stappen kunt doen.

1. Download gratis de Trust Wallet – Lucky Block kopen doe je bij PancakeSwap en daarvoor heb je een wallet nodig. Onze aanrader is om Trust Wallet PancakeSwap te koppelen hiervoor.

2. Zet Binance Coin op de Trust Wallet – De Binance Coin gebruik je als ruilmiddel om Lucky Block tokens aan te schaffen. Je kunt deze coins kopen bij een broker en versturen naar je Trust Wallet adres. 

3. Connect de Trust Wallet met de PancakeSwap website en trade Lucky Block– Klik op de knop “connect wallet” en ga vervolgens naar de Lucky Block pagina op PancakeSwap om de coins te traden voor elkaar.

Stappenplan eenvoudig PancakeSwap Trust Wallet verbinden

Een wallet verbinden aan een crypto exchange lastig? Dat valt reuze mee! We loodsen je in een aantal stappen en afbeeldingen door het proces van hoe je Trust Wallet PancakeSwap connect heen. 

Stap 1: Kies de juiste wallet voor je crypto

Als belegger in crypto heb je tegenwoordig verschillende mogelijkheden om je geliefde digitale munten te bewaren. Zo kun je ervoor kiezen om deze ‘bij’ de exchange te laten staan waar je ze koopt, die soms ook een eigen wallet aanbiedt.

Als veiliger alternatief kun je er ook voor kiezen een cold wallet te kopen waar je de crypto offline opslaat, maar die minder flexibiliteit biedt en daardoor minder geschikt voor wanneer je actief wilt traden.

Als je dat wil is je beste optie een hot wallet: een digitale wallet die je een eigen uniek adres geeft voor je crypto coins.

Deze hot wallets komen in vele soorten en maten, maar werken volgens dezelfde principes. Het is niet nodig hier veel geld aan uit te geven, en de meest geliefde hot wallets van dit moment zijn zelfs volledig gratis.

Zo kun je bijvoorbeeld Trust Wallet downloaden en gebruiken in je browser, op je iPhone of tablet.

Om de PancakeSwap verbinding Trust Wallet tot stand te brengen raden we dan ook aan deze wallet te gebruiken, waarna je direct kunt beginnen met het handelen van cryptocurrency op het DeFi platform van PancakeSwap.

Stap 2: Kies een broker om Binance Coin te kopen

DeFi Swap is de decentrale exchange van DeFi coin. Hiermee is een belangrijke mijlpaal in de roadmap van DeFi coin bereikt.

Bij DeFi Swap kun je niet alleen je crypto swappen. Er zijn een aantal handige manieren waarmee je kan verdienen aan de crypto die je in jouw bezit hebt.

Je kunt bij DeFi Swap gebruikmaken van pools, je kan staken en je kan farmen met jouw crypto.

Binance Coin (BNB) logo

Door gebruik te maken van de pools, staking of farming kun je jouw munten apart zetten. Je munten worden dan gebruikt voor het uitlenen van crypto, het onderhouden van de blockchain of het aanbieden van liquiditeit zodat mensen hun munten kunnen omwisselen.

Om DeFi Swap te gebruiken moet je een externe wallet hebben waarin jouw cryptomunten staan. Hiervoor kun je bijvoorbeeld de wallet MetaMask gebruiken. Dan kun je rechtstreeks vanuit die wallet jouw munten vastzetten of wisselen.

Begin met swappen, staking en farming en maak gebruik van de pools met DeFi Swap

Koop Binance Coin bij eToro

Om PancakeSwap te gebruiken na het connecten van Trust Wallet PancakeSwap is het nodig om Binance Coin nodig te hebben in je Trust Wallet.

Dit krijg je door deze aan te schaffen bij een online broker. Een goede optie voor zo’n broker is eToro. eToro is erg eenvoudig in gebruik en richt zich op beginnende beleggers.

 Zo kun je er gebruik maken van een gratis demo account of de copy trading tool waarmee je de beste beleggers kunt kopiëren, of eenvoudig direct zelf Binance Coin kopen.

Bij eToro kan dat al vanaf de lage minimale inleg van $50 (€42) waardoor je niet rijk hoeft te zijn om dit te doen. Je kunt er trouwens ook tegen 0% commissiekosten investeren in o.a. aandelen, CFD’s, ETF’s, grondstoffen en forex. 

Binance Coin (BNB) logo

Dit doe je veilig door de regulatie van de FCA en de CySEC, die erop toezien dat eToro zich aan regelgeving houdt en zorgvuldig omgaat met de gegevens en eigendommen van haar gebruikers.

Om Binance te kopen voor je Trust Wallet PancakeSwap verbinding zoek je deze op in het menu of met de zoekfunctie. Dan selecteer je het aantal dat je wilt kopen, en verstuur je deze na ontvangst naar je Trust Wallet adres. Vervolgens kun je ze gebruiken op PancakeSwap om crypto te kopen die eToro niet heeft.

Als je nog geen Binance Coin hebt kun je deze eenvoudig kopen via een online broker zoals eToro!

Stap 3: Verstuur crypto naar de Trust Wallet

Wanneer je de crypto koopt worden deze opgeslagen op een uniek adres in de blockchain. Dit adres kun je vinden wanneer je je portfolio bekijkt op eToro.

Wanneer je de munten wilt verplaatsen naar de Trust Wallet om te kunnen investeren op PancakeSwap voer je het adres van je Trust Wallet crypto in bij de broker.

Dubbelcheck dit adres altijd goed, want eenmaal bevestigd is de verzending definitief en kan het dus verkeerd aflopen als je een verkeerd adres hebt ingegeven. Voor het verzenden betaal je een kleine bijdrage.

Stap 4: Ga naar de website van PancakeSwap en connect Trust Wallet

De volgende stap is het verbinden PancakeSwap Trust Wallet via de website van PancakeSwap. Bezoek hiervoor de website en klik rechtsboven het scherm op de knop ‘connect wallet’.

Hierna kom je in een keuzemenu waar je meerdere soorten wallets kunt selecteren. Kies hier voor de optie ‘Trust Wallet’.

Als je hier vervolgens op klikt zal je een popup venster krijgen waarin gevraagd wordt of je verbinding wil maken.

Als je op 'connect' klikt krijg je dit menu te zien

Stap 5: Je eerste investering doen met PancakeSwap Trust Wallet

Je bent nu volledig voorbereid en klaar voor je eerste trade tussen de PancakeSwap Trust Wallet verbinding. 

Je zult zien dat dit eenvoudig gaat. Klik op de knop ‘Trade’ bij een favoriete munt en selecteer zelf de hoeveelheid Binance Coin die je wilt investeren.

Zelf beginnen met investeren? Registreer dan PancakeSwap Trust Wallet accounts en start bij Lucky Block!

PancakeSwap Trust Wallet verbinden - verschillende apparaten

Hoe voeg je Trust Wallet toe aan PancakeSwap op verschillende platformen? Bekijk de opties hieronder!

PancakeSwap Trust Wallet verbinden iPhone

PancakeSwap Trust Wallet iPhone verbinden kun je doen door naar de app store op je telefoon te gaan en te zoeken naar de mobiele Trust Wallet app.

Na het downloaden kun je de link PancakeSwap bezoeken, en kies je de optie ‘Access WalletConnect’. Vervolgens kies je ‘Trust Wallet’ uit de lijst van ondersteunde crypto wallets.

PancakeSwap Trust Wallet verbinden Android

PancakeSwap Trust Walletl Android verbinden doe je wederom door de Trust Wallet app te downloaden uit de app store. Hierna kies je binnen de app voor ‘DApps’, en selecteer je uit de lijst PancakeSwap Trust Wallet verbinden. Klik op de ‘connect’ button.

PancakeSwap Trust Wallet verbinden computer

PancakeSwap Trust Wallet computer verbinden is momenteel niet mogelijk, al kan dat in de toekomst veranderen. Gebruik voor de PancakeSwap Trust Wallet  koppeling de mobiele app of een alternatief, zoals bijvoorbeeld MetaMask. Deze kun je gratis downloaden als extensie in je browser. 

Wil je direct je Trust Wallet verbinden met PancakeSwap en beginnen bij Lucky Block? Klik dan op de button!

PancakeSwap verbinden met Trust Wallet werkt niet

Wat kun je doen als de PancakeSwap verbinding Trust Wallet niet werkt? Je zou dan kunnen kijken naar een alternatieve wallet die je kunt gebruiken op PancakeSwap om coins als Lucky Block te kopen. De beste opties daarvoor zijn MetaMask, WalletConnect, MathWallet en TockenPocket. 

Vooral MetaMask is een fijne optie in gebruik, omdat deze vergelijkbaar werkt met de Trust Wallet PancakeSwap verbinding en naast mobiele apps ook beschikbaar is als gratis extensie in je browser. 

Laat direct PancakeSwap connecten met Trust Wallet of een alternatief via de knop hieronder!

Hoe PancakeSwap toevoegen Aan Trust Wallet

PancakeSwap Trust Wallet koppelen is eenvoudig, het enige dat je hoeft te doen is de Trust Wallet app downloaden op je telefoon en vervolgens vanuit de app of je browser PancakeSwap bezoeken.

Je klikt dan op ‘connect’ en bevestigd de Trust Wallet PancakeSwap koppeling. Hierna kun je direct beginnen met het traden van de diverse crypto munten die beschikbaar zijn op PancakeSwap. 

Duidelijk hoe je PancakeSwap toevoegt aan Trust Wallet? Begin dan zelf bij Lucky Block!

Voordelen verbinden PancakeSwap Trust Wallet

Betrouwbare en veilige crypto wallet – Met Trust Wallet kun je op PancakeSwap en elders gekochte crypto munten bewaren bij één van de veiligste online crypto wallets. Meer dan 25 miljoen mensen doen dit al.

Eenvoudig investeren in crypto met veel potentieel – Door PancakeSwap Trust Wallet te koppelen kun je op de exchange van PancakeSwap investeren in de nieuwste crypto parels die zomaar enorm kunnen stijgen in waarde. Lucky Block steeg bijvoorbeeld al met meer dan 1000% in de eerste weken na hun PancakeSwap listing.

Geïnteresseerd in andere crypto wallets? Bekijk dan onze Ethereum Wallet pagina!

Tip: Je kan je Trust Wallet PancakeSwap verbinding ook gebruiken voor andere dingen dan crypto traden. Zo kun je bijvoorbeeld crypto staken in liquiditeitspools en zo passief meer crypto verdienen.

Slim beleggen doe je door te profiteren van de voordelen die PancakeSwap Trust Wallet te bieden hebben

Pancake Trust Wallet: Veelgestelde vragen

Ja, Trust Wallet werkt uitstekend met PancakeSwap. Na het verbinden van de Trust Wallet via de PancakeSwap website kun je direct beginnen met het traden van cryptocurrency.

Trust Wallet koppelen met PancakeSwap is eenvoudig. Bezoek hiervoor de website van PancakeSwap en klik op ‘connect’. Selecteer vervolgens Trust Wallet uit het lijstje wallets.

Je kan ook de app van Trust Wallet gebruiken. Selecteer dan DApps en selecteer PancakeSwap.

Trust Wallet heeft een eigen applicatie die werkt met PancakeSwap. Je kunt deze verbinden via de app zelf (selecteer PancakeSwap) of de website van PancakeSwap. (selecteer ‘connect’ en Trust Wallet)

Wanneer het niet lukt om Trust Wallet te verbinden met PancakeSwap is het belangrijk om te controleren of je wel op juiste website van PancakeSwap zit, en dat je vervolgens via de ‘connect’ knop Trust Wallet selecteert.

Een andere optie is te kiezen voor WalletConnect en van daar Trust Wallet te selecteren, of een alternatief te gebruiken zoals MetaMask.

PancakeSwap verbinden via Trust Wallet voor iPhone is mogelijk. Trust Wallet heeft namelijk een iPhone app. Volg wel de instructies uit dit artikel op, want het werkt net iets anders als voor een Android telefoon.

PancakeSwap Trust Wallet Verbinden: Conclusie

PancakeSwap verbinden met Trust Wallet is duidelijk één zo niet de beste manier om op PancakeSwap aan de slag te gaan met het traden van crypto. Door de koppeling kun je eenvoudig Binance Coin inwisselen voor veelbelovende stijgers op PancakeSwap.

Bovendien is Trust Wallet gratis te gebruiken en altijd beschikbaar via je mobiele telefoon! Onze ervaringen met de app zijn goed, en het is niet voor niets dat ruim 25 miljoen andere cryptohandelaren gebruik maken van Trust Wallet om bijvoorbeeld crypto te verhandelen op PancakeSwap.

Scroll naar boven