BAT Koers | Analyse & Prognose 2024

Profiteren van de BAT Koers in 4 stappen

Wil jij beginnen met handelen in cryptomunten? Je kan vandaag nog beginnen met investeren bij Capital!

In dit artikel behandelen we de Basic Attention Token koers, kortaf ook wel de BAT koers. We leggen je precies uit hoe je kunt beginnen met investeren in de BAT koers, analyseren de huidige BAT koers en leggen je uit hoe jij het beste van de BAT koers kunt profiteren.

BAT Koers (euro)

De BAT crypto is een cryptocurrency op de Ethereum blockchain en is daarmee een ERC-20 token. In tegenstelling tot de welbekende meme-coins, zoals DOGE, heeft BAT crypto wel degelijk een functie.

De BAT crypto is namelijk te gebruiken op de Brave browser. Dit is een decentraal netwerk waarop inmiddels centrale netwerken, zoals Google of Facebook, buitenspel worden gezet. Het doel van Brave is dan ook om meer privacy te garanderen.

De BAT token wordt op het Brave netwerk gebruikt om mee te kunnen betalen. Hierbij kun je denken aan adverteerders die met BAT crypto betalen voor advertenties. 

Daarnaast kunnen mensen  op het netwerk met BAT crypto door bijvoorbeeld bepaalde content creators steunen door ze BAT tokens te sturen. Daarnaast kunnen ze zelf ook BAT crypto verdienen door content creator te worden.

Een aantal internetgoeroes denken dat deze gedecentraliseerde vorm van netwerken het internet van de toekomst is. Dit kan niet alleen interessant zijn voor de BAT koers, maar ook voor veel andere cryptocurrencies.

Vandaag nog investeren in de BAT Koers?

Hoe kan ik profiteren van de BAT Koers?

Je kunt vandaag nog profiteren van de BAT koers. Dit kun je doen bij één van de vele online brokers. Wij leggen je hieronder verder uit hoe je dat precies doet en waar je dat het beste kan doen. Ook analyseren wij de BAT koers en Basic Attention Token prediction.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

1. Hoe kan ik investeren in de BAT Token?

Vandaag de dag is het heel gemakkelijk om te investeren in BAT crypto. Hieronder leggen wij je stapsgewijs uit hoe je vandaag nog kunt beginnen en waar je dat het beste kan doen. 

Maak een account bij Capital

Op de site van Capital kun je een account aanmaken met een e-mailadres. Vul je gegevens in en kijk in de inbox van je mail voor de verificatiemail. Klik op de link en je hebt een account bij Capital.

Geld storten op jouw account

Voltooi jouw account door je identiteit te bevestigen en stort daarna geld via één van de snelle en gemakkelijke betaalmethoden.

Zoek de BAT coin

Gebruik de zoekfunctie op het Capital platform. Vervolgens zoek je op Basic Attention Token of op BAT crypto.

De BAT coin kopen

Klik op de BAT crypto pagina op de knop 'Handelen'. Je kunt vervolgens aangeven voor hoeveel BAT crypto jij wil kopen. Vul het bedrag in en koop jouw BAT crypto.

BAT Koers bij Capital

Op de afbeelding is de pagina van de Basic Attention Token Koers bij Capital te zien.

Je krijgt er onder andere informatie over de prijs, het volume en kan grafieken bekijken. Ook is er ruimte voor het laatste nieuws en comments en advies van andere beleggers. Dat is handig!

Heb jij een goed gevoel bij de BAT koers? Profiteer dan snel van door een account aan te maken bij Capital!

2. Een account aanmaken bij Capital

Als je een account aan wil maken bij Capital, dan moet je naar de Capital website gaan. Dit is een fluitje van een cent, omdat je alleen een e-mailadres moet opgeven en een wachtwoord moet kiezen. 

Je krijgt vervolgens een verificatie mail met een link ter bevestiging. Nadat je op deze link hebt gekikt heb je toegang tot het Capital platform.

Je kunt nu gebruik maken van de gratis demoversie van het Capital platform. Hier kun je alvast oefenen in het handelen van de vele assets die Capital te bieden heeft, zoals grondstoffen, ETF’s, aandelen, forex en crypto

Wanneer je met echt geld gaat beleggen betaal je bij het handelen in aandelen en ETF’s zelfs 0% commissie. Daarnaast ligt de drempel om te beginnen met Capital laag door het minimale stortbedrag van €42.

Ben je nieuw in de beleggerswereld? Neem dan een kijkje op het Copytrading netwerk van Capital. Op dit netwerk kun je in de portfolio’s kijken van andere Capital gebruikers. Zo kun je leren van succesvolle beleggers.

3. Stort geld op jouw account

Voordat je geld kan storten moet je nog je identiteit bevestigen. Dit doe je door onder het kopje ‘Profiel voltooien’. Hier moet je een paar stappen volgen.

Hier moet je een kopie of foto van je ID-kaart of paspoort uploaden, zodat jouw identiteit bevestigd kan worden. 

 

Het menu met de ‘Geld storten’ optie

Vervolgens moe je nog een aantal vragen beantwoorden. Met deze vragen wil Capital jouw wijzen op de risico’s die beleggen met zich meebrengt. 

Na het voltooien van de vorige stappen is het mogelijk om geld op jouw account te storten. Je kunt dit doen op binnen het menu aan de linkerzijde van het scherm. 

Onderaan het menu staat de knop ‘Geld storten’. Als je hier op klikt, kun je bepalen hoeveel geld jij wil storten op je account en via welke betaalmethode je dat wil doen. 

Verder kun je bij Capital altijd veilig je geld storten. Capital wordt namelijk gereguleerd door de financiële instantie CySec. De instantie houdt het doen laten van Capital in de gaten. 

4. Zoek de BAT Crypto Koers op het Capital platform

Op het Capital platform kun je gebruik maken van de handige zoekfunctie. 

Type in ‘Basic Attention Token’ of BAT en je wordt naar de BAT crypto pagina.

Je kan ook zoeken via je crypto pagina van het Capital platform, waar ook alle andere crypto zijn weergegeven.

BAT koers op het Capital platform

5. BAT Coin aanschaffen

Schaf BAT coin aan door op de knop ‘handelen te klikken. Bepaal vervolgens de hoeveelheid BAT crypto die jij wil kopen tegen de BAT crypto koers en plaats de order. Hierna ben jij trotse eigenaar van de BAT crypto.

Tip: Ben jij nieuw in de wijde wereld van beleggen? Maak dan gebruik van de gratis demo versie bij Capital en oefen risicoloos met het handelen in één van de vele assets op het Capital platform.

BAT Koers-analyse en de Basic Attention Token ICO

De actuele BAT koers

De huidige BAT Koers

De BAT koers heeft in 2021 flink geschommeld, maar puntje bij paaltje een mooie stijging doorgemaakt. Op 1 januari 2021 stond de BAT koers op  €0,20. Vanaf dat moment steeg de koers flink.

Op 8 april van hetzelfde jaar noteerde de BAT koers een All Time High (ATH). Kort daarna was er echter, tegelijkertijd met de crash van Bitcoin, een daling van de BAT koers naar een waarde van €0,40 in juli.

Op 18 november heeft de BAT koers zich weer aardig hersteld en noteert €1,05. Dit betekent dat wanneer je aan het begin van 2021 voor €1000 aan BAT crypto had gekocht, je in totaal 5000 BAT coin op 18 november 2021 had gehad.

Dit zou nu: 5000 x  1,05 = €5250 waard zijn.

Basic Attention Token ICO

De Basic Attention Token ICO vond alweer een tijdje geleden plaats, namelijk in 2017. Een ICO is een ‘Initial Coin Offering’. Met de Basic Attention Token ICO wilde het projectteam geld ophalen voor hun project.

Tijdens de Basic Attention Token ICO werd voor een totaal bedrag van 30 miljoen aan BAT coins verkocht. Dit gebeurde in een zeer korte tijdspan van wel 30 seconden, waarmee de Basic Attention Token ICO een groot succes was.

Tijdens de Basic Attention Token ICO konden BAT coins voor €0,02 per stuk aangeschaft worden. 

Optimaal profiteren van de BAT Koers? Maak dan een account aan bij Capital en begin direct!

BAT Koers: is instappen nog mogelijk?

Een Basic Attention Token verwachting is moeilijk op te stellen, net zoals bij alle andere crypto coins. Toch zullen we een zo goed mogelijke analyse geven van de Basic Attention Token verwachting.

Op dit moment ligt de waarde van de BAT koers met €1,05 ongeveer €0,20 van de ATH. Er is dus zeker nog groei mogelijk. 

De afgelopen maanden maakt de BAT koers weer een flinke stijging door, dus wellicht breekt de BAT koers door de oude ATH heen.

Analyseer prestatie uit het verleden van de BAT koers

De marketcap van BAT koers ligt op dit moment op ongeveer 1,5 miljard euro. Dat is voor een Alt coin al aardig hoog, maar er is ook nog veel groei mogelijk, aangezien een crypto zoals Binance coin een markercap van ongeveer 94 miljard euro heeft. 

Dat bijna 60 keer zoveel als die van BAT koers. Er is dus nog zeker veel groei mogelijk als we kijken naar de market cap van andere gevestigde coins.  

Basic Attention Token Prediction: de lange termijn

In dit artikel hebben wij eerder al vermeld dat het netwerk van BAT coin een netwerk van de toekomst is.  Op dit netwerk is de BAT crypto de onderliggende currency.

Als het netwerk een rol van betekenis gaat spelen, dan zal de BAT Koers daar ook zeker van profiteren. De Basic Attention Token prediction zal dan op lange termijn de BAT koers doen stijgen.

Doe goed onderzoek voordat je investeert

Een precieze Basic Attention Token prediction blijft moeilijk om te geven. Zonder een glazen bol is een Basic Attention Token prediction niet met zekerheid te geven.

Factoren die invloed hebben op de BAT Koers

Op dit moment lijkt de BAT koers nog afhankelijk van de Bitcoin koers. Hiermee is BAT crypto niet anders dan veel andere coins.

In de BAT koers van het afgelopen jaar is goed te zien hoe afhankelijk BAT token is van Bitcoin. 

De Basic Attention Token koers in 2021

Toen de Bitcoin naar recordhoogten steeg in mei en in oktober steeg BAT token mee. Maar ook toen Bitcoin crashte afgelopen mei daalde de BAT koers mee.

In dit geval is het dus verstandig om de ontwikkelingen rondom Bitcoin in de gaten te houden. Je kunt er als over lezen in ons artikel over de Bitcoin koers

Veelgestelde vragen

Je kan een BAT token kopen met behulp van een online broker. Hiervoor raden wij Capital aan. In ons artikel leggen wij uitgebreid een BAT token kan kopen bij Capital.

De Basic Attention Token verwachting voor 2022 is op dit moment nog erg afhankelijk van Bitcoin. Grafieken uit het verleden wijzen uit dat de Basic Attention Token koers meebeweegt met de Bitcoin koers.

Een BAT crypto is een crypto op het Ethereum netwerk. De volledige naam is de Basic Attention Token. Met de BAT token kun je betalingen uitvoeren op de Brave browser.

De BAT coin prijs is op dit moment €1,05. Tijdens de Basic Attention Token ICO kon je een BAT coin kopen voor €0,02. De All Time High van BAT coin ligt momenteel op €1,32.

De BAT koers is in 2021 vrij volatiel. Aan het begin van 2021 was de BAT koers ongeveer €0,20 waard. In april bereikte de BAT koers een waarde van meer dan €1,30, en inmiddels staat de BAT koers na een flinke dip iets meer dan €1.

Conclusie: profiteren van de BAT koers

De BAT koers kan een interessante belegging zijn voor de toekomst. Met de BAT coin kun je onder meer op een gedecentraliseerde browser betalingen uitvoeren en content creators betalen. 

De BAT koers word op dit moment nog beïnvloedt door de Bitcoin koers. Het is daarom verstandig om de ontwikkelingen rondom Bitcoin goed in de gaten te houden, zodat jij optimaal kan profiteren van de BAT koers. 

Je kan de BAT coin kopen bij een online broker. Wij raden het aan om dit te doen bij Capital. Op het platform van deze broker zijn verschillende tools aanwezig waarmee jij optimaal kan profiteren van de BAT koers. Denk hierbij aan een Copytrading netwerk en analytische tools.

Wil jij vandaag nog profiteren van de BAT koers?

Door direct een account aan te maken bij Capital is het vandaag nog mogelijk om van de BAT koers te profiteren.
Start nu
Scroll naar boven