Celo Koers | Analyse & Prognose 2024

Profiteer van de Celo Koers in 4 stappen

Direct starten bij eToro? Start vandaag nog gratis en houdt de Celo koers realtime bij binnen het handelsplatform!

Benieuwd naar één van de jongere populaire crypto munten? Celo crypto is een coin die binnen het Celo netwerk wordt gebruikt. Benieuwd naar deze crypto koers en hoe de Celo koers er voor staat? In dit artikel bespreken we de huidige Celo crypto koers en de koers verwachting voor 2022!

Celo Koers (EUR)

De Celo Coin is een snel groeiende crypto. Logisch dus dat je benieuwd bent naar het verloop van de koers van Celo Coin.

Dankzij het groeiende aantal gebruikers, is de koers sinds de oprichting flink gestegen, maar dit ging niet zonder horten en stoten. Zo zul je in het koersverloop ook een flink aantal dalingen in de Celo crypto koers zien.

Heb je de Celo Koers al bekeken en weet je genoeg? Start dan direct!

Hoe kan ik profiteren van de Celo Crypto Koers?

De Celo Coin is inmiddels bij veel verschillende brokers te kopen. Je hebt dus genoeg keuze, waardoor je gemakkelijk de beste broker kunt kiezen. Hieronder vind je een stappenplan hoe je het beste kunt profiteren van de Celo koers.

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Coinbase bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€2.00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)vanaf 0,01%vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)10 USDC€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale HefboomGeen100:1100:1100:130:1
Valutaparen3100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenGeenVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten1%Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
OnderhoudskostenGeen€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

1. Celo Koers: Celo Crypto kopen met euro's

Beleggen in Celo crypto op basis van de Celo Coin koers is de makkelijkste vorm waarmee je kunt profiteren van schommelingen in de prijs. Een account aanmaken bij een broker waar dit kan gaat gemakkelijk. We leggen het uit in onderstaand stappenplan waarin eToro als voorbeeld wordt gebruikt.

Maak een account bij eToro

Op de website van eToro kun je gemakkelijk een account aanmaken via de groene knop "Join Now"! Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Zet geld op jouw account

Wanneer je je account geactiveerd hebt en het verificatieproces hebt doorlopen, kun je direct beginnen! Stort geld op je account met de verschillende betalingsmethodes, waaronder iDeal!

Zoek naar de Celo Koers binnen eToro

Zoek naar de live Celo crypto koers binnen eToro door naar de zoekbalk bovenin je dashboard te gaan.

Koop de Celo Coin

Heb je een redelijke inschatting gemaakt van het verloop van de koers van Celo in de toekomst? Begin dan direct met handelen in Celo crypto!

Staat de Celo Coin er goed voor en wil je direct profiteren van de Celo koers? Start dan vandaag nog gratis met beleggen via eToro!

2. Celo Coin verdienen met staking

Je kunt Celo Coin verdienen door eerst Celo Coin aan te kopen en dit beschikbaar te stellen voor staking. Dit is mogelijk bij specifieke brokers en dus niet altijd. Je stelt met staking je Celo crypto ter beschikking van het Celo netwerk voor onder andere transacties.

Hierbij wordt jouw crypto gebruikt tijdens het verifiëren of encrypten van een transactie. Door het Proof of Stake principe krijg je, afhankelijk van je aandeel in het proces, een bepaalde hoeveelheid Celo crypto uitgekeerd. Nadeel hiervan is dat je de Celo crypto in je bezit vaak vast moet zetten.

Tip: Bij eToro kun je via de CopyTrading feature de portfolio’s van ervaren beleggers inzien. Ook voor crypto’s! Wanneer je overtuigd bent van de expertise van een belegger kun je zelfs het gehele portfolio kopiëren.

Hoe kan ik investeren in de Celo Crypto Koers?

Investeren in Celo crypto kan bij een crypto broker of algemeen handelsplatform. Voordat je de keuze hebt gemaakt om te beleggen via een broker, zul je na moeten gaan welke broker het beste bij je past.

Wij raden aan om te beleggen in Celo crypto bij een algemene broker, aangezien je dan ook nog de keuze hebt om je portfolio te verbreden. Hieronder zullen we dieper ingaan op onze aanbevolen broker eToro.

 

Profiteer van de Celo Crypto Koers via eToro

eToro is een sociaal handelsnetwerk waar je kunt profiteren van een hoop extra features die je goed op weg helpen als beginnende beleggers.

Zo kun je gebruik maken van extra features, zoals de Copy Trading functie. Met deze tool kun je de portfolio’s van ervaren beleggers geselecteerd door eToro inkijken en deze zelfs in zijn geheel kopiëren. 

Op deze manier krijg je gemakkelijk een sterk en gediversifieerd portfolio. Als je nog niet comfortabel bent met beleggen, dan kun je eerst beginnen met een gratis demo account.

Op deze manier kun je met virtueel geld beleggen zonder enig risico. Ben je vervolgens klaar om te beleggen met echt geld, dan kun je laag beginnen dankzij de minimale inleg van $10 (€9).

Je kunt bij eToro naast de Celo Coin of andere crypto’s ook beleggen in een tal van andere handelsvormen, zoals het handelen in ETF’s, aandelen, indexen en grondstoffen. Als je handelt in aandelen en ETF’s, dan betaal je zelfs 0% commissie.

eToro wordt gereguleerd door de FCA en CySec. Je kunt dus met een gerust hart beleggen via dit platform zonder dat je onnodig risico loopt.

Profiteer van de Celo Koers via CFD's bij Libertex

Bij Libertex investeer je in crypto in de vorm van Contracts for Differences. Libertex is al sinds 1997 actief op de financiële markt. Het is daarmee één van de oudste brokers op de markt. Dat is natuurlijk niet zonder reden!

Met deze CFD’s kun je profiteren van zowel koersstijgingen als koersdalingen. Je hoeft daarnaast ook geen wallet beschikbaar te hebben om je coins in te bewaren. Je bent geen eigenaar van de coin zelf met deze handelwijze.

Bij Libertex kun je in een groot aantal verschillende CFD’s beleggen. Niet alleen crypto’s maar ook bijvoorbeeld CFD’s van aandelen, indices en valuta.

Ben je nog onzeker over CFD’s, maar wil je het handelsplatform zonder risico uitproberen? Je kunt dan beginnen met het gratis demo account.

Het platform van Libertex wordt gereguleerd door de toezichthouder CySec in Europa. Je kunt dus met een gerust hart beleggen via dit platform. Voor CFD handel in crypto’s raden wij dus Libertex aan!

Celo Koersontwikkeling

Huidige Celo Koers prijsgrafiek
De Celo koers heeft, net zoals vrijwel elke crypto, een turbulent koersverloop. De koers van Celo heeft een aantal hoge pieken die het potentieel van de coin laat zien. Daarentegen zie je ook een aantal diepe dalen.
 
Na de ICO lag de prijs van Celo crypto ongeveer op €2,30. Vrijwel direct na de introductie op de open markt, stortte de waarde direct in naar €1,37. Geleidelijk begon de coin in waarde te stijgen met de eerste piek aan het eind van de zomer in 2020 met €3,78.
 
Helaas begon de koers van Celo vervolgens weer te dalen tot onder de initiële waarde van €2,30. Hierna begon de koers van Celo echter weer flink te stijgen met een piekwaarde van €5,07!
 
Zoals we gewend zijn van een crypto koers, daalde de crypto vervolgens weer in waarde, maar kwam de waarde slechts heel kort onder de €2,30. De hoogste piek kwam vervolgens een tijdje later met een waarde van €6,51. Een flinke vooruitgang op de startwaarde van €2,30 dus!

Gemakkelijk beleggen en profiteren van de Celo koers? Start dan vandaag nog gratis bij eToro!

Celo Koers: Kan ik nog instappen?

Zoals we hebben gezien, heeft de Celo crypto koers veel ups en downs. Het is dus slim om te beleggen tijdens een daling van de waarde.
 
Het kan dus zeker een goed idee zijn om te beleggen in de Celo Coin wanneer er een daling plaatsvindt.
De live koers van Celo Coin in eToro

Het is dus zeker geen slecht idee om in te stappen tijdens een dal in de koers van Celo. In onderstaand rekenvoorbeeld zie je hoeveel winst je had kunnen behalen wanneer je in de eerste daling belegd had in Celo crypto om vervolgens te verkopen op de piekwaarde.

Rekenvoorbeeld Celo Koers

Stel je investeerde in 1.000 Celo Coins tegen een prijs van €1,37. Dan had je, wanneer je op 23 september tijdens de piekwaarde van €6,51 alles had verkocht, een winst geboekt van 1.000 : 1,37 = 1370 -> 1.000 x 6,51 = 6510 -> 6510 – 1370 = €5140,-.

Uiteraard zul je in de praktijk natuurlijk niet precies kunnen inschatten wanneer een coin zijn piek- of dalwaarde heeft bereikt, maar het wordt wel duidelijk dat de Celo Coin veel winstpotentieel heeft.

De Celo Crypto Price Prediction

Hierboven heb je gezien wat de koers kan beïnvloeden, er zijn uiteraard nog andere kleinere factoren die elke crypto kunnen beïnvloeden, zelfs grotere crypto’s als Bitcoin. Het is daarom moeilijk om de koersverwachting precies te bepalen. We zullen hieronder in ieder geval kijken naar de prognoses op de lange en korte termijn.

Korte termijn prognose: Celo Koers price prediction

Begin 2022 lijkt de Celo crypto koers zich in een dip te bevinden. Dit kan dus een goede kans zijn om te beleggen in Celo coins wanneer je uitgaat van het koersverloop in het verleden. Je weet echter nooit of de coin weer in waarde zal stijgen. Lees je dus goed in voordat je investeert!

Lange termijn prognose: Celo Koers price prediction (2022)

Op de lange termijn biedt de koers van Celo veel potentieel. Alhoewel de koers van Celo last heeft gehad van dalingen, is de coin er altijd weer bovenop gekomen en heeft daarbij steeds hogere pieken gerealiseerd.

Het is dus zeker mogelijk dat de Celo coin deze geleidelijke stijging zal volhouden. Het is daarom een interessante belegging om in de gaten te houden voor de lange termijn.

Wat beïnvloedt de Celo Koers?

Je hebt gezien dat er grote schommelingen in de Celo koers voorkomen, maar wat beïnvloedt de Celo crypto koers nu precies? We kijken hieronder waardoor dit wordt beïnvloedt.

Toename populariteit van het Celo netwerk

Voor de lange termijn zal een stijging in de Celo koers vooral liggen aan de populariteit van de Celo blockchain. Wanneer mensen het Celo netwerk meer gaan gebruiken, zul je ook zien dat de waarde van de coin, die binnen het netwerk gebruikt wordt, ook stijgen.

Exposure Celo Coin van buitenaf

Je bent wellicht al bekend met de beruchte tweets van Elon Musk over bepaalde crypto, wat ervoor zorgde dat er enorme stijgingen plaatsvonden in het koersverloop van bijvoorbeeld Dogecoin.

Wanneer mensen met een grote invloed in de cryptowereld aandacht besteden aan bepaalde crypto, zul je dit vrijwel direct terugzien in de koers.

Celo Koers in eToro

Celo koers: Veelgestelde vragen

De live Celo crypto koers is zowel in dit artikel te vinden, als bij onze aanbevolen brokers. Bij eToro vind je alle relevante informatie over de Celo Coin, inclusief de realtime koers van Celo.

Begin 2022 lijkt de Celo koersverwachting erop dat de koers begint aan een dal. Het is afwachten hoe diep dit dal zal zijn. Zonder onverwachte verrassingen kun je stellen dat de Celo koers later dit jaar weer in waarde zal stijgen.

De Celo koers is vergelijkbaar met veel andere crypto’s: hoge pieken en diepe dalen. Het lijkt er echter op dat de coin steeds sterker herstelt van de daling met steeds hogere piekwaardes. Zo was de hoogste waarde van de Celo koers eind september 2021.

Bij eToro kun je naar onze mening het beste profiteren van de Celo koers. Je kunt hier input teruglezen van andere gebruikers en ook kijken hoe ervaren beleggers tegen deze coin aan kopen met de CopyTrading functie.

Nee, dit kan niet rechtstreeks via eToro gedaan worden. Je kunt echter wel je crypto die je gekocht hebt bij eToro overzetten naar een externe wallet waardoor dit wel mogelijk kan zijn. Houdt er wel rekening mee dat je dan in de meeste gevallen je crypto vast moet zetten.

Conclusie: Celo Koers

Al met al is de Celo crypto erg interessant voor zowel de korte als lange termijn. Alhoewel de Celo koers na een piekwaarde steeds sterk daalt, lijkt de coin steeds sterker dan ooit te herstellen.
 
Je kunt op deze relatief voorspelbare koerswisselingen inspelen door in te leggen op daling en te verkopen dicht bij de piekwaarde. De Celo Coin kan echter ook interessant zijn op de lange termijn, omdat de Celo koers langzaam maar zeker steeds hogere piekwaardes bereikt.

Overtuigd en wil je starten met het investeren in Celo Crypto?

Maak direct een account aan bij eToro en start met beleggen in de Celo Coin.
Start nu
Scroll naar boven