De Hoge Coin Koers: hoge verwachtingen?

Van de Hoge Coin Koers profiteren: beleggen in 4 stappen

Geïnteresseerd in beleggen in Hoge Coin, of andere crypto’s? Ga direct naar eToro en investeer in je favoriete cryptovaluta!

Tijdens je onderzoek naar crypto’s kan het voorkomen dat je ‘hoge coin koers’ opgezocht hebt om te kijken welke koers het momenteel goed doet; enkel om een geheel nieuwe munt te ontdekken!

Wat is de Hoge Coin? En hoe doet de Hoge Coin koers momenteel? Lees snel verder om alles te leren over de Hoge Coin koers!

Wat is Hoge Coin?

De Hoge Coin, ook wel Hoge Finance Coin genoemd, is een relatief nieuwe coin die van de bekendere Doge Coin afgeleid is.

Het verschil met de Doge Coin is echter dat de Hoge Coin een DeFi-munt is, wat inhoudt dat deze geheel gedecentraliseerd is.

HOGE houdt hun voorraad munten gelimiteerd, zodat de waarde ervan stabieler wordt. Coin holders kunnen mee profiteren van elke transactie die gemaakt wordt met de munt door de verdeling van 2% van elke transactie over de coin holders.

Vandaag nog profiteren van de Hoge Coin Koers?

Hoe kan ik Hoge Coin kopen?

DeFi-coins als Hoge Coin zijn te koop bij online brokers die crypto’s aanbieden. Omdat het kopen van crypto steeds populairder wordt, neemt het aantal brokers ook alsmaar toe.

Met behulp van dit stappenplan helpen wij je verder met niet alleen het uitzoeken van de juiste broker, maar ook welke stappen je vervolgens moet ondernemen om te kunnen profiteren van de Hoge Coin koers!

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

1. Koop je Hoge Coin

Er zijn meerdere manieren om aan HOGE te komen. Je kan de coins kopen bij een crypto-exchange, maar er zijn vooralsnog niet veel aanbieders voor.

De voornaamste manier om aan je Hoge Coin te komen, is door de munten in te wisselen voor andere crypto als Ethereum. De meeste brokers bieden Ethereum namelijk wél gewoon aan.

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Registreer je bij eToro

Vul je gegevens in bij eToro en bedenk een gebruikersnaam en wachtwoord. Open vervolgens je verificatielink per mail en je bent klaar om te beginnen!

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Financier je account

Er zijn veel verschillende betalingsmethodes bij eToro kan je geld op je account zetten. Al met het lage minimum inlegbedrag van $50 (€42) kan je al laagdrempelig je eerste investering doen!

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Zoek de Hoge coin in eToro

Via de makkelijke zoekfunctie bij eToro kan je kijken of de coin al geboden wordt. eToro biedt veel andere coins waarmee je Hoge kopen kan, zoals Ethereum.

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

Koop HOGE

Selecteer de munt die je in wil ruilen voor HOGE en klik op "handelen". Vul in hoeveel coins je wil en wissel ze vervolgens in voor je eigen Hoge Coin!

Wil je profiteren van de Hoge Coin koers? Wacht niet langer en maak een account aan bij eToro om te handelen in munten om je HOGE meet te kopen!

2. Verdien meer Hoge Coin

Zodra je je account hebt geactiveerd en geld hebt gestort, is het tijd om aan je Hoge Coin te komen. Door eerst een coin als Ethereum te kopen en deze in te ruilen voor HOGE op het Ethereum-netwerk, kan je je eigen Hoge Coin sparen.

Direct Hoge Coin kopen is lastiger, omdat de munt nog niet direct bij exchanges aangeboden wordt. Het is dus belangrijk dat je coins in je wallet hebt die op het Ethereum-netwerk lopen, of die door Hoge Finance benoemd worden als gedoogde coin om je HOGE mee te verruilen.

3. Hoge Coin ruilen

Gezien HOGE een Altcoin is, dien je je Ethereum over te zetten naar een Altcoin-exchange. Hier kan je je munten omruilen voor Hoge Coin.

Via de exchange kan je “HOGE” intypen om de coin te vinden en met een simpele klik op de “Koop HOGE”-knop, ben jij de eigenaar van je eigen Hoge Coins geworden!

Vervolgens kan je je Hoge Coins vasthouden tot de waarde stijgt, of als betaalmiddel gebruiken waar HOGE als valuta geaccepteerd wordt.

Wil je de Hoge Coin weer verruilen zodra de Hoge Coin koers gestegen is? Dan kan ook dat weer bij de Altcoin-exchange.

Waar kan ik van de Hoge Crypto Koers profiteren?

Zoals eerder werd uitgelegd, kan je je Hoge Coins verwisselen voor andere coins via een Altcoin-exchange. Hiervoor dien je echt eerst munten te kopen bij een broker die crypto aanbiedt.

Wij raden hiervoor de door de Britse FCA gereguleerde eToro aan.

Er zijn meerdere redenen om je crypto’s te kopen bij eToro. Dit geldt ook voor andere DeFi-coins. Een voordeel aan eToro is dat het erg geschikt voor beginnende beleggers. Dit komt mede door hun vele handige tools.

Een van deze tools is de handige CopyTrading-functie. Dit is een instrument waarmee je portfolio’s van andere handelaren in kan zien en kopiëren, om hier volgens je eigen portfolio mee uit te breiden.

Een andere handige tool is het gratis demo-account, waarmee je kan oefenen met beleggen zonder echt geld te gebruiken. Zo kan je zonder risico bekender worden met de crypto-koers.

Wil je wél met echt geld beginnen, dan kan je ook zonder al te veel risico met de lage minimale inleg van slechts $50 (€42) aan de slag.

Wat ook erg helpt om laagdrempelig te kunnen beleggen, is dat je bij eToro 0% commissie betaalt op ETF’s en aandelen. Ja, naast crypto biedt eToro inderdaad ook aandelen en ETF’s, en zelfs grondstoffen en forex.

Genoeg redenen dus om eToro te gebruiken als de ideale broker!

Geïnteresseerd in beleggen bij eToro? Wacht niet langer en maak vandaag nog een account aan, of begin eerst met hun gratis demo-account!

Van de Hoge Crypto Koers profiteren als CFD

Ben je meer geïnteresseerd in het handelen in crypto-CFD’s? Dat kan ook, bij brokers als Libertex, waar je uitsluitend in CFD’s kan beleggen.

Libertex wordt al ruim twintig jaar wereldwijd gebruikt als CFD-broker. Je kunt er handelen in CFD’s van vele verschillende handelsproducten, waaronder crypto.

Nog niet genoeg verstand van CFD’s, of wil je er toch liever eerst mee oefenen voordat je met beleggen begint, dan kan je ook bij Libertex gebruikmaken van een gratis demo-account.

Nieuwsgierig naar beleggen in CFD’s bij Libertex? Begin direct met beleggen via onderstaande knop!

Wat maakt Hoge Crypto Koers interessant voor investeerders?

Wie geïnteresseerd is in DeFi-coins, zou er goed aan kunnen doen te investeren in de Hoge Coin. Hoge Finance probeert de Hoge Coin koers namelijk stabiel te houden door de oplage van de munten gelimiteerd te houden.

Bovendien willen ze het stimuleren om de munt vast te houden, door van elke transactie die gedaan wordt met Hoge 2% naar holders uit te keren. Hiermee kan je toch nog rendement behalen zonder de coin door te hoeven verkopen.

Natuurlijk blijft de Hoge Coin net als elke crypto een investering die je doet op basis van speculatie en onderzoek. Hoewel Hoge Coin koers begin 2022 weer een kleine stijging lijkt, heeft HOGE sinds ICO zowel pieken als dalen meegemaakt.

Waarom Hoge Coin kopen?

Hoge Finance adverteert de Hoge Coin als een munt waarin je op lange termijn het beste kan investeren. Natuurlijk blijft het belangrijk dat je hier zelf onderzoek naar doet om een eigen keuze te maken in het soort investering dat je doet.

Hoge Finance is zich wel sterk aan het ontwikkelen om een grote crypto te worden, dus dit kan een goed moment zijn om te beleggen.

De huidige waarde van de Hoge Coin is €0.00015, wat zou betekenen dat als je nú tienduizend Hoge Coins koopt en de coin in een jaar honderd keer zoveel waard wordt, je een rendement behaalt van (10000 × 0.00015 × 100) – 0.00015 = 149,99985.

Met de huidige prijs kan je dus een mooi rendement behalen als de munt exponentieel in waarde toeneemt.

Hoge Coin Koers verwachting

Zoals eerder vermeld werd, verwacht Hoge Finance zelf dat de Hoge Coin koers op lange termijn toe zal nemen.  Kloppen deze verwachtingen. Hieronder een klein overzicht van onze bevindingen.

Korte termijn Hoge Coin Koers verwachting

Net als andere cryptovaluta, is het voor Hoge Coin erg lastig om te voorspellen of investeren op korte termijn zijn vruchten af zal werpen. Crypto is namelijk een erg volatiel product, dus je weet niet hoe groot de schommelingen zullen zijn die de Hoge Coin koers maken zal.

Wat je wel zal kunnen doen, is een grote hoeveelheid coins kopen en deze bij de eerste piek te verkopen, zodat je in ieder geval iets van rendement genereert. Door de huidige waarde van de munt is dit echter niet zo sterk aan te raden.

Hoge Finance heeft een gelimiteerde hoeveelheid Hoge Coins

Lange termijn Hoge Coin Koers verwachting

En op lange termijn dan? Hoge Finance zal wel niet zonder reden adviseren om vooral op lange termijn te beleggen in hun munt.

Dat klopt. Hoge Finance gaat namelijk steeds meer samenwerkingen aan en ze hebben nog meer grote toekomstplannen die bevorderlijk kunnen zijn voor de Hoge Coin koers.

Ben je dus van plan om op lange termijn te investeren in HOGE, dan raden we aan de Hoge Coin koers goed in de gaten te houden en het HOGE-nieuws dagelijks te volgen, zodat jij direct op de hoogte bent van eventuele veranderingen in de koers.

Wanneer Hoge Crypto kopen?

Oftewel, het blijft lastig om in te schatten wanneer het het beste moment is om Hoge Coin te kopen. Alleen goed onderzoek en het uitvoeren van de juiste analyses kunnen je helpen een weloverwogen keuze te maken. 

Blijft de twijfel aanhouden, dan zou je nog gebruik kunnen maken van de 2% uitbetaling aan holders, en de coins gewoon vasthouden voor een tijd.

En wie weet kan je ze met de juiste omstandigheden dan alsnog later doorverkopen met een mooi rendement.

Op de website van Hoge Finance kan je hun nieuws in de gaten houden terwijl je ondertussen gamet (een andere leuke optie die het platform biedt). Mocht je dus toch twijfelen over het juiste moment om Hoge Coin te kopen, dan biedt Hoge in ieder geval nog een interessant platform om dit uit te zoeken! 

Veelgestelde vragen

De Hoge Coin koers is de huidige koers van de Hoge Coin, ook wel Hoge Finance Coin genoemd. De waarde van de coin is momenteel €0.00015, met een handelsvolume van €279,026.68

De Hoge Coin koers is niet zomaar te voorspellen. Aan de hand van goed onderzoek kan je zelf conclusies trekken of de munt het investeren waard is.

Hoge Finance zelf adverteert om toch wel op lange termijn in HOGE te investeren.

De Hoge Coin is zeker verwant aan de Dogecoin. De munt is van deze coin afgeleid en is dus net als de Dogecoin een zogenaamde “meme coin”.

De Hoge COin wordt helaas nog niet direct aangeboden bij exchanges. Wel kan je bij een broker munten kopen die op het Ethereum-netwerk lopen, om deze te in te ruilen voor HOGE bij een Altcoin-exchange.

Hiervoor raden wij de broker eToro aan.

Conclusie: zelf Hoge Coin kopen?

Uiteindelijk is de Hoge Coin koers een interessante koers om in de gate te houden. Hoge Finance zelf beweert dat de munt het beste op lange termijn te investeren is.

Daarnaast maakt de 2% uitbetaling van alle HOGE-transacties aan HOGE-holders het ook een interessante munt om in te investeren. Door een account aan te maken bij een broker als eToro en hier coins te kopen die je via een Altcoin-exchange in kan wisselen voor HOGE, kan je misschien wel mooie rendementen meemaken in de toekomst.

Al bij al hebben we voor de Hoge Coin koers ook erg hoge verwachtingen!

Ook profiteren van Hoge Coin koers?

Maak vandaag nog een account aan bij eToro om in coins te handelen die je in kan ruilen voor HOGE, of oefen eerst met hun gratis demo-account.
Start nu
Scroll naar boven