Lucky Block Koers | Analyse & Prognose

Profiteren van de Lucky Block Koers in 4 stappen

Klaar om te starten met Lucky Block? Bezoek dan de link en investeer direct tegen de voordeligste prijs!

In dit artikel zal uitgebreid besproken worden hoe het zit met de Lucky Block koers, wat Lucky Block voor crypto is en hoe je de Lucky Block coins kunt verkrijgen. Het is een interessante nieuwe crypto koers, met absoluut potentie om groter te worden.   

Lucky Block Koers

De Lucky Block Coins is momenteel verkrijgbaar bij diverse exchanges! Hier kun je de coins omruilen tegen andere crypto of fiat. Let er op dat je er snel bij bent, want de waarde van Lucky Block crypto kan snel stijgen.

Het doel van het Lucky Block project is een wereldwijde NFT competities op te zetten, die gebruik maken van blockchain technologie om zo meer transparantie te creëren. Je kan hieraan mee doen door een NFT te kopen uit speciaal ontworpen collecties. Er zijn al competities ter waarde van een miljoen in Bitcoin, een villa en meer.

Wat is Lucky Block

Lucky Block crypto heeft software ontwikkeld waarmee organisatoren van giveaways meer kunnen uitbetalen aan de deelnemers, het proces van uitbetalen versneld wordt en er zal door de blockchain technologie ook meer transparantie zijn naar de deelnemers van de NFT competities en giveaways. 

Het proces van de lancering van Lucky Block bestaat uit vier verschillende fases, en inmiddels zijn deze alle 4 succesvol afgerond. Lucky Block richt zich nu op het creëren van meer naamsbekendheid, toepassingen voor extra games en het investeren en aandacht geven in goede doelen.

Ook profiteren van Lucky Block Crypto?

Hoe kan ik profiteren van de Lucky Block Koers?

Zelf profiteren van de Lucky Block koers kan door te investeren in de cryptomunt van het platform, de LBLOCK token. Dat kan sinds kort via diverse centrale en gedecentraliseerde exchanges.

Om het voor iedereen mogelijk te maken om te investeren in Lucky Block hebben we hieronder een stappenplan gemaakt. Hierin worden de mogelijkheden om Lucky Block te kopen of verdienen besproken. 

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Capital bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.5/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)0.120.0vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€ 20,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom20:1500:1100:1100:1100:130:1
Valutaparen10040100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 0,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

1. Lucky Block kopen bij een exchange

Dit is de handigste manier om aan LBLOCK te komen. Je wisselt hierbij andere crypto om voor LBLOCK, en dat houdt in dat je eerst ergens een plek moet hebben om deze andere munt te kopen en een wallet om deze in op te slaan. 

Registreer bij een crypto exchange

Registreer je bij een crypto exchange met Lucky Block (LBLOCK) in het aanbod. Goede exchanges hiervoor zijn MEXC, LBank en Gate.io. Meer komen eraan.

Stuur geld naar je account

Om LBLOCK te kopen heb je uiteraard zelf geld nodig om te investeren. Dit kun je storten bij de exchange en vervolgens omruilen voor LBLOCK tokens.

Zoek de LBLOCK koers

Zoek op de website van de exchange naar het Lucky Block (LBLOCK) handelspaar. Meestal is dit tegen ETH of USDT. Zorg dat je deze crypto hebt en plaats een transactie.

Wissel crypto om voor Lucky Block

Bepaal hoeveel Lucky Block je wil kopen met de transactie en bevestig vervolgens de order. De exchange voert deze vervolgens vanzelf uit, en jij ontvangt LBLOCK crypto.

Wil jij ook jouw eerste Lucky Block kopen? Klik dan op onderstaande link!

2. Lucky Block winnen in trekkingen

Online giveaways zijn beter te vinden, maar je weet nooit zeker hoe veilig het is en of het eerlijk verloopt. Lucky Block moet dat oplossen, met trekkingen en prijsuitreikingen via de blockchain kan niemand de uitslag beïnvloeden. 

Bij Lucky Block is de onafhankelijkheid van de trekking beter gewaarborgd omdat de regels voor deze trekkingen in de blockchain geprogrammeerd staan. Niemand kan dit zomaar aanpassen en zo zal de trekking van de giveaways eerlijk verlopen.

3. Lucky Block crypto kopen via PancakeSwap

 Lucky Block crypto was als eerste te kopen via PancakeSwap. Dit doe je door je wallet te koppelen en vervolgens je Binance Coin te traden voor LBLOCK binnen het platform.

PancakeSwap is een decentrale exchange waar je net als in de pre-sale op de Lucky Block website andere munten kan omwisselen voor de Lucky Block tokens. 

De prijs is wel omhoog gegaan nu Lucky Block op PancakeSwap beschikbaar is, maar vanaf nu is het ook mogelijk om de Lucky Block tokens te verkopen. Je kunt ze dan weer op PancakeSwap aanbieden en omwisselen voor andere munten.

Waar profiteer ik van de Lucky Block Koers?

Op de broker van de links kun je direct crypto traden voor Lucky Block crypto. Wees er snel bij, want we verwachten dat Lucky Block dit jaar flink in waarde zal stijgen!

De benodigde coins om te traden koop je eenvoudig bij een online broker of exchange. Wij raden aan om bij eToro of Binance aan de slag te gaan, daar kan iedereen eenvoudig beginnen door het overzichtelijke platform. 

Huidige Lucky Block Koers

Er zal pas een echte Lucky Block koers ontstaan wanneer de munt voor een wat langere tijd op de markt staat. De munt zal dan ook bij steeds grotere websites ‘gelist’ worden zodat je bijvoorbeeld bij Coinmarketcap of Coingecko informatie over de munt en de Lucky Block koers kan vinden. 

De pre-sale prijs per Lucky Block token was 0.0000002418 Binance Coin terwijl de launch price 0.0000003061 Binance Coin is. De koers van Binance Coin is op het moment van schrijven zo’n €440,-, dat houdt in dat de pre-sale prijs €0,000106 is en de launch prijs €440 * 0,0000003061 = €0,000135 is.

Na de launch van Lucky Block Coin is de coin al direct gegroeid naar een piekwaarde van €0,00096! Inmiddels is dit door de bear market gecorrigeerd naar €0.000533, wat nog steeds een mooie winst is. Zeker gezien de waarde van BNB ook sterk gedaald is in de tussentijd.

Ook beginnen met Lucky Block kopen? Klik dan op de link!

Kan ik nog instappen bij de huidige Lucky Block Koers (euro)?

Nu instappen bij Lucky Block is een goed idee. Omdat de munt pas net gelanceerd is en de coin nog relatief laag staat. Het is gebruikelijk dat de coin flink in waarde zal stijgen de komende weken.

Daarnaast zijn er nog erg veel ontwikkelingen die voor de munt de komende jaren uitgerold worden. Elke ontwikkeling kan een positief effect hebben op de Lucky Block koers. 

Houd er rekening mee dat je nu direct Lucky Block coin kan kopen via diverse grote exchanges zoals Gate.io en MEXC!

Hoe werkt Lucky Block precies?

Lucky Block (LBLOCK) Token

Lucky Block is aangemaakt op de Binance smart chain. Dat betekent dat het een token is die aangemaakt is op de blockchain van Binance en gebruik maakt van de Binance Coin. Deze coins zijn dus met elkaar verbonden. 

In totaal zullen er 100 miljard Lucky Block tokens beschikbaar zijn. In de pre-sale zijn dit nog slechts 32,5 miljard munten. 

Inmiddels is Lucky Block overgestapt naar de Ethereum blockchain. Dit is een doordachte beslissing, want als ERC-20 token is Lucky Block beter geschikt voor listings bij ‘s werelds grote exchanges.

Lucky Block NFT Competities

Lucky Block organiseert NFT competities. Dit houdt in dat zij unieke NFT collecties uitgeven waarbij een prijs wordt weggeven aan 1 of meerdere holders van een specifieke serie NFT’s. Tot nu toe zijn er al NFT competities voor een Lamborghini, een miljoen aan Bitcoin, een villa ter waarde van een miljoen en nog meer.

Lucky Block Koers: Wat heeft invloed op de prijs?

De Lucky Block koers wordt natuurlijk beïnvloedt door de vraag en aanbod naar de munt. Zodra de vraag zal stijgen, zal ook de prijs per Lucky Block token gaan stijgen. Op dit moment wordt Lucky Block aangeboden bij Gate.io, MEXC, LBank en PancakeSwap website.

Verder is het ook belangrijk om te kijken naar het aantal beschikbare munten. In principe zijn er in totaal 100 miljard Lucky Block tokens. 

Er worden ook tokens ‘geburnd’. Dit houdt in dat er langzaam tokens verdwijnen uit de voorraad, en daardoor de waarde van de munt zal stijgen. 

Er wordt per transactie 1% van de tokens uit die transactie geburnd. Verder gaat er ook per transactie 4% naar prijzen en liquiditeitspools en 3% naar een NFT & Gaming fonds.

De Lucky Block Koers (euro): verwachting 2022

2022 moet het jaar worden voor Lucky Block, na de pre-sale is de munt nu beschikbaar bij Pancakeswap en diverse exchanges  zodat je de munt daar kunt kopen en verkopen. 

De pre-sale prijs zal in 2022 vervangen worden door de launch prijs. De virtuele Lucky Block koers zal dus in principe gaan stijgen. 

Ook de marketing activiteiten zullen door worden gezet waardoor er steeds meer mensen over Lucky Block zullen horen. Dan zal de populariteit toenemen.

Wil je toch liever investeren in Bitcoin? Lees dan hier verder over de Bitcoin koers.

Investeren in de Lucky Block koers VS. Lucky Block Holden

Er zijn veel voordelen aan het investeren in of vasthouden van Lucky Block (in het Engels: hold of HODL: hold on for dear life). Je kan Lucky Block op drie manieren bewaren, namelijk op een gecentraliseerde exchange, op een gedecentraliseerde exchange en in een wallet.

Hieronder leggen we uit wat de voordelen zijn per bewaarmethode.

Voordelen van Lucky Block verhandelen op een gecentraliseerde exchange (CEX)

 • Je genereert meer exposure voor Lucky Block in de exchange community
 • Je kan fiat inruilen voor Lucky Block
 • Je kan makkelijker direct Lucky Block kopen via een exchange
 • Hacks of verloren tokens worden gedekt door de exchange
 • Je kan daytraden zonder de 12% transactiekosten
 • Je genereert handelsvolume voor Lucky Block
 • Er komen meer Lucky Block holders doordat er meer exposure is
 • Meer tokens verkocht en meer tokens in omloop, zodat de marktkapitalisatie geverifieerd wordt
 • Doordat de omloop makkelijker verifieerbaar is, wordt de koers en marktkapitalisatie makkelijker geüpdatet op sites als Coinmarketcap

Het voordeel van je tokens op een gecentraliseerde exchange bewaren is vooral voor als je Lucky Block wil daytraden.

Er zijn veel daytraders die in Lucky Block handelen en het helpt om volume te genereren binnen Lucky Block en de exchange. Daytraders handelen vooral in Lucky Block om winst te maken op de koersschommelingen.

De voordelen van LuckyBlock bewaren op een gedecentraliseerde exchange (DEX)

De beste manier om Lucky Block te bewaren is op een gedecentraliseerde exchange. Hier kun je namelijk het meeste profiteren van de unieke bonussen die uitgekeerd worden aan de holders van Lucky Block. De voordelen van Lucky Block bewaren op een gedecentraliseerde exchange zijn als volgt:

 • 4% prijzen pool / 4% liquidity pool / 3% NFT & Gaming royalty fund / 1% token burn en 12% transactiekosten bij verkoop
 • Wanneer de trekking begint, wordt 10% van de prijzen pool uitgekeerd aan Lucky Block holders. Volgens onze conservatieve schattingen kan dit zo’n 19% per jaar opleveren, los van de winst die je zou maken als de prijs van de coin stijgt.
 • Om in de trekking mee te doen moet je Lucky Block in een gedecentraliseerde wallet bewaren en die gebruiken om een ticket te kopen. De reden hiervoor is dat de trekking cashless en gedecentraliseerd is.
 • Een gedecentraliseerde exchange is ‘ trustless’, wat betekent dat de munten en de data van gebruikers veiliger is dan op een gecentraliseerde exchange. Daarnaast worden gecentraliseerde exchanges af en toe gehackt. Als je jouw wallet connect met een gedecentraliseerde exchange, dan blijft jouw beveiliging intact. Jij bezit immers jouw wallet, met jouw eigen private key (je seed-wachtwoord).

Lucky Block bewaren in een hardware wallet (Ledger, Trezor, etc.)

Ten slotte is er de hardware wallet, ofwel fysieke wallet. Ook met een hardware wallet kun je de voordelen van Lucky Block ontvangen. Dit kan doordat jouw public key nog steeds de winstverdeling kan ontvangen die door Lucky Block’s smart contract gemaakt worden. Je kan bijvoorbeeld nog steeds de 19% per jaar van de trekking winnen, door jouw crypto wallet te verbinden met jouw computer en te synchroniseren met de desktop app. Zo kun je zien wat jouw uitbetalingen zijn.

Eindoordeel Lucky Block bewaren of verhandelen

Afhankelijk van welk type investeerder jij bent kun je winst behalen met Lucky Block. Via een CEX kun je veel in Lucky Block handelen, en via een DEX kun je Lucky Block holden om zo veel mogelijk gebruik te maken van de Lucky Block voordelen.

Het beste is natuurlijk om te diversifiëren: door zowel Lucky Block te holden én te traden, zorg je er voor dat de prijs van de munt stijgt en de beloningen voor holder groter worden.

Afhankelijk van welk risicoprofiel bij jouw past, kun je een strategie bepalen. Als je veel mee wil doen met de trekkingen is het misschien verstandig om het meerderdeel van je Lucky Blocks op een DEX te bewaren, als je korte termijn winst wil is het misschien handiger om te traden op een CEX.

Als je van beide wil profiteren, is de beste optie om jouw tokens te bewaren in een wallet op een DEX, om vervolgens nieuwe tokens te kopen met euro’s op een CEX. Vanaf de CEX kun je namelijk kosteloos jouw munten overplaatsen naar een gedecentraliseerde wallet.

Het laatste Lucky Block Koers nieuws 2024

Na het lanceren van een cryptocurrency als Lucky Block volgen de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Zo kun je sinds kort de munt terugvinden bij een exchange en zijn er informatiesites over cryptomunten die de munt ook toegevoegd hebben aan de lijst cryptomunten.

Listing exchange

Lucky Block is de afgelopen tijd toegevoegd aan meerdere centrale exchanges, wat inhoudt dat het voor veel mensen gemakkelijker is om de munt aan te schaffen. In plaats van andere munten ruilen voor Lucky Block via Pancakeswap kun je nu veel rechtstreekser je geld wisselen voor Lucky Block munten. 

De belangrijkste exchange die Lucky Block ‘gelist’ heeft is LBANK. Sinds 11 februari 2022 is het mogelijk om via deze van oorsprong Koreaanse exchange Lucky Block tokens te kopen, daarna kun je zoals bij elke exchange, zelf kiezen of je de munten laat staan of ze ergens anders naar verstuurd.

Lucky Block is ook beschikbaar bij de crypto exchanges van Gate.io en LBank.

Coinmarketcap & Coingecko

Een andere belangrijke ontwikkeling voor Lucky Block is de toevoeging aan Coinmarketcap en Coingecko. Dit zijn de twee populairste websites die zoveel mogelijk informatie van zoveel mogelijk verschillende cryptomunten op een rij zetten. 

Je kunt bij beide websites nu gemakkelijk de Lucky Block koers in de gaten houden en ook andere cijfers als de totale marktwaarde of het handelsvolume.

Doordat er meer cijfers beschikbaar zijn over de munt op deze kanalen geeft dit de belegger meer vertrouwen in het project. 

Lucky Block Koers: Veelgestelde vragen

Lucky Block kopen is nu mogelijk via PancakeSwap! De koers is al flink gestegen en de verwachting is dat dit nog flink zal doorzetten. Wees er dus nu snel bij!

Momenteel is de Lucky Block koers vastgesteld op 0.0000002418 Binance Coin. Dit is zo’n €0,00010 per munt, maar kan veranderen als de koers van Binance Coin daalt of stijgt. 

De prijs van Lucky Block tokens zal de komende tijd gaan stijgen omdat de munt openbaar wordt aangeboden via Pancakeswap. Na de lancering gaat de prijs ook omhoog. 

In totaal zijn er 100 miljard Lucky Block tokens, maar dit worden er steeds minder. Zo wordt er bij elke transactie 1% van de tokens geburnd.

De Lucky Block koers stijgt in 2022 omdat de launch prijs hoger is dan de pre-sale prijs. Daarna kan de Lucky Block koers verder gaan stijgen als de interesse en vraag naar de munt hoger wordt. 

De huidige Lucky Block koers vind je alleen op de website van Lucky Block. Zodra de munt beschikbaar wordt bij Pancakeswap en andere exchanges is de kans groot dat je de Lucky Block koers terug vindt op websites als Coinmarketcap en Coingecko.

Conclusie: Lucky Block Koers

Lucky Block is één van de nieuwste cryptocurrencies en daarmee een goede kans voor beleggers die een crypto portfolio samenstellen. Er is een goede kans dat Lucky Block de komende jaren enorm zal gaan groeien en de Lucky Block koers stijgingen tot wel 100 keer zoveel waarde mee gaat maken. Wil je graag meer weten welke crypto gaat stijgen? Lees dan ons artikel over Beste Crypto munten voor lange termijn

Op dit moment kun je Lucky Block kopen via diverse exchanges zoals MEXC, waar je je crypto kunt omruilen voor LBLOCK token!

Mis deze kans niet en zorg ervoor dat je vandaag nog je eerste Lucky Block koopt met iDeal of Paypal. Het zal even duren voordat je echt winst kunt gaan maken op de munt, maar als dat eenmaal gebeurt kan het zomaar eens om een hele grote winst gaan. 

Direct Lucky Coin kopen?

Ga nu direct naar de website van Lucky Block en koop Lucky Block coins!
Start nu
Scroll naar boven