Home » crypto » koers » lucky block coin

Lucky Block Koers | Analyse & Prognose

Profiteren van de Lucky Block Koers in 4 stappen

Klaar om te starten met Lucky Block? Bezoek dan de Lucky Block Token website en investeer direct tegen de voordeligste prijs!

In dit artikel zal uitgebreid besproken worden hoe het zit met de Lucky Block koers, wat Lucky Block voor crypto is en hoe je de Lucky Block coins kunt verkrijgen. Het is een interessante nieuwe crypto koers, met absoluut potentie om groter te worden.  

Lucky Block Koers

De Lucky Block Coins zit momenteel nog in een pre-sale, dit wil zeggen dat de er geen actieve Lucky Block koers beschikbaar is, die wordt pas actief na de lancering. De pre-sale eindigt op 1 februari 2022, het is mogelijk om tot die tijd voor een klein bedrag mee te doen aan dit project.

Het doel van een het Lucky Block project is een wereldwijde loterij opzetten, die gebruik maakt van blockchain technologie om zo meer transparantie te creëren. Op dit moment kan je aan de pre-sale deelnemen voor 0.0000002418 BNB (Binance coin) en die prijs zal stijgen na de pre-sale.

Na de lancering zal de prijs toenemen tot 0.0000003061 BNB, na de lancering zal de Lucky Block koers ook online komen te staan. Dan zou de prijs erg kunnen toenemen.

Wat is Lucky Block

Lucky Block crypto heeft software ontwikkeld waarmee loterijen meer kunnen uitbetalen aan de deelnemers, het proces van uitbetalen versneld wordt en er zal door de blockchain technologie ook meer transparantie zijn nar de deelnemers van de loterij. 

Het proces van de lancering van Lucky Block bestaat uit vier verschillende fases, op dit moment zit het bedrijf in de 2e fase, waar het opstarten en lanceren centraal staat. Hier gaat alle aandacht naartoe. In de 3e fase beginnen ze met de eerste lotto en de online kraskaarten.

In de 4e en laatste fase heeft de Lucky Block coin als doel nog meer naamsbekendheid te creëren, gaming te incorporeren en meer aandacht te besteden aan het investeren in goede doelen.  

Ook profiteren van Lucky Block Crypto?

Hoe kan ik profiteren van de Lucky Block Koers?

Zelf profiteren van de Lucky Block koers kan door mee te doen aan de pre-sale van deze nieuwe cryptomunt. Dat gaat via de website van Lucky Block en niet via een centrale exchange, daarom is het beleggen in deze munt net even anders dan bij andere munten.

Om het voor iedereen mogelijk te maken om te investeren in Lucky Block hebben we hieronder een stappenplan gemaakt. Hierin worden de mogelijkheden om Lucky Block te kopen of verdienen besproken. 

1. Kopen met Binance Coin

Op dit moment kun je Lucky Block dus alleen nog kopen via de website van Lucky Block. Dat doe je door een andere munt hiervoor in te wisselen, dat houdt in dat je eerst ergens een plek moet hebben om deze andere munt te kopen en een wallet om deze in op te slaan. 

Koop Binance Coin bij een exchange

Om Lucky Block te kopen heb je Binance Coin nodig, de token is namelijk op deze blockchain gelanceerd. Je koopt Binance Coin gemakkelijk bij Binance of eToro.

Stuur de Binance Coin naar een wallet

Na deze aankoop is het tijd om de munten die je gekocht hebt op te sturen naar een wallet. Gebruik hiervoor een wallet die je kunt verbinden met de Lucky Block website.

Ga naar de Lucky Block website

Op de website van Lucky Block kun je eerst de wallet verbinden waar jouw Binance Coin in staat. Na het verbinden kun je overgaan op je eerste aankoop.

Wissel Binance Coin om voor Lucky Block

Deze aankoop doe je door te beslissen hoeveel Binance Coin je om wilt wisselen voor Lucky Block. Deze transactie maak je daarna gemakkelijk rond.

Wil jij ook alvast in de pre-sale jouw eerste Lucky Block kopen? Ga dan nu naar de website van Lucky Block!

2. Lucky Block winnen in loterijen

Online gokken en online loterijen zijn beter te vinden, maar je weet nooit zeker hoe veilig het is en of het eerlijk verloopt. Lucky Block moet dat oplossen, met loterijen via de blockchain kan niemand de uitslag beïnvloeden. 

Bij Lucky Block is de onafhankelijkheid van de loterij beter gewaarborgd omdat de regels voor deze loterij in de blockchain geprogrammeerd staan. Niemand kan dit zomaar aanpassen en zo zal de loterij eerlijk verlopen. 

De loterijen van Lucky Block beginnen nog niet meteen, deze zullen in de derde fase, de fase ná de pre-sale, gelanceerd worden. Naast loterijen komen er ook online kraskaarten en andere mogelijkheden om op een eerlijke manier met cryptocurrency te gaan gokken. 

3. Lucky Block crypto kopen na de lancering

Zodra de pre-sale afgelopen is komen de overige Lucky Block tokens beschikbaar. Lucky Block is van plan om deze eerst te lanceren op Pancakeswap. 

Dit is een decentrale exchange waar je net als in de pre-sale op de Lucky Block website andere munten kan omwisselen voor de Lucky Block tokens. 

De prijs gaat wel omhoog zodra Lucky Block op Pancakeswap beschikbaar wordt, maar vanaf dan is het ook mogelijk om de Lucky Block tokens te verkopen. Je kunt ze dan weer op Pancakeswap aanbieden en omwisselen voor andere munten.

Waar profiteer ik van de Lucky Block Koers?

De Lucky Block website is op dit moment dé plek om Lucky Block voor een lage prijs te kopen zodat je kan profiteren als de Lucky Block koers gaat stijgen. Toch moet je wel eerst een wallet hebben met een voorraad Binance Coin voordat je bij Lucky Block echt kan gaan wisselen. 

Deze Binance Coin koop je gemakkelijk bij een online broker of exchange. Wij raden aan om bij eToro of Binance aan de slag te gaan, daar kan iedereen eenvoudig beginnen door het overzichtelijke platform. 

Huidige Lucky Block Koers

Er zal pas een echte Lucky Block koers ontstaan zodra je de munt kunt kopen en verkopen via meerdere exchanges. De munt zal dan ook bij grote websites ‘gelist’ worden zodat je bijvoorbeeld bij Coinmarketcap of Coingecko informatie over de munt en de Lucky Block koers kan vinden. 

De pre-sale prijs per Lucky Block token is 0.0000002418 Binance Coin terwijl de launch price 0.0000003061 Binance Coin zal zijn. De koers van Binance Coin is op het moment van schrijven zo’n €440,-, dat houdt in dat de pre-sale prijs €0,000106 is en de launch prijs €440 * 0,0000003061 = €0,000135.

Ook beginnen met Lucky Block kopen voor de officiële lancering? Ga nu naar de website van Lucky Block!

Kan ik nog instappen bij de huidige Lucky Block Koers (euro)?

Nu instappen bij Lucky Block is een goed idee. Omdat de munt nog in pre-sale zit is de prijs van de coin laag, terwijl na de officiële lancering deze prijs meteen omhoog zal gaan. Dit is gebruikelijk.

Daarnaast zijn er nog erg veel ontwikkelingen die voor de munt de komende jaren uitgerold worden. Elke ontwikkeling kan een positief effect hebben op de Lucky Block koers. 

Houd er wel rekening mee dat je voorlopig Lucky Block nog niet kan verkopen. Dit kan wel zodra de munt op meerdere exchanges aangeboden worden en de munt ook meer gekocht gaat worden. 

Hoe werkt Lucky Block precies?

Binance Smart Chain

Lucky Block is aangemaakt op de Binance smart chain. Dat betekent dat het een token is die aangemaakt is op de blockchain van Binance en gebruik maakt van de Binance Coin. Deze coins zijn dus met elkaar verbonden. 

In totaal zullen er 100 miljard Lucky Block tokens beschikbaar zijn. In de pre-sale zijn dit nog slechts 32,5 miljard munten. 

Loterijen

Over de Lucky Block loterijen is nog niet alles bekend, maar wel heeft het team achter de cryptomunt alvast wat dingen verduidelijkt. Zo moeten er meerdere loterijen per dag komen en krijgen spelers in de loterij hogere kansen vanwege de lagere kosten. 

Omdat Lucky Block de loterijen via protocollen op een blockchain laat lopen zijn de kosten lager. Ook de tijd die het kost om de winst van de loterij uit te betalen aan de winnaar is minder dan bij ouderwetse loterijen. 

Lucky Block Koers: Wat heeft invloed op de prijs?

De Lucky Block koers wordt natuurlijk beïnvloedt door de vraag en aanbod naar de munt. Zodra de vraag zal stijgen, zal ook de prijs per Lucky Block token gaan stijgen. Op dit moment wordt Lucky Block alleen nog aangeboden in de pre-sale op de Lucky Block website

Verder is het ook belangrijk om te kijken naar het aantal beschikbare munten. In principe zijn er in totaal 100 miljard Lucky Block tokens. 

Er worden ook tokens ‘geburnd’. Dit houdt in dat er langzaam tokens verdwijnen uit de voorraad, en daardoor de waarde van de munt zal stijgen. 

Er wordt per transactie 1% van de tokens uit die transactie geburnd. Verder gaat er ook per transactie 4% naar loterijen en liquiditeitspools en 3% naar een NFT & Gaming fonds.

De Lucky Block Koers (euro): verwachting 2022

2022 moet het jaar worden voor Lucky Block, na de pre-sale zal begin 2022 de munt beschikbaar worden bij Pancakeswap. Daarnaast probeert Lucky Block om in 2022 op meerdere exchanges een listing te ontvangen zodat je de munt daar kunt kopen en verkopen. 

De pre-sale prijs zal in 2022 vervangen worden door de launch prijs. De virtuele Lucky Block koers zal dus in principe gaan stijgen. 

Ook de marketing activiteiten zullen door worden gezet waardoor er steeds meer mensen over Lucky Block zullen horen. Dan zal de populariteit toenemen.

Wil je toch liever investeren in Bitcoin? Lees dan hier verder over de Bitcoin koers.

Lucky Block Koers: Veelgestelde vragen

Lucky Block kopen doe je momenteel in de pre-sale die beschikbaar is op de website van Lucky Block. Op deze website kun je Binance Coin omwisselen voor Lucky Block tokens rechtstreeks vanuit je wallet. 

Momenteel is de Lucky Block koers vastgesteld op 0.0000002418 Binance Coin. Dit is zo’n €0,00010 per munt, maar kan veranderen als de koers van Binance Coin daalt of stijgt. 

De prijs van Lucky Block tokens zal de komende tijd gaan stijgen omdat de munt openbaar wordt aangeboden via Pancakeswap. Na de lancering gaat de prijs ook omhoog. 

In totaal zijn er 100 miljard Lucky Block tokens, maar dit worden er steeds minder. Zo wordt er bij elke transactie 1% van de tokens geburnd.

De Lucky Block koers stijgt in 2022 omdat de launch prijs hoger is dan de pre-sale prijs. Daarna kan de Lucky Block koers verder gaan stijgen als de interesse en vraag naar de munt hoger wordt. 

De huidige Lucky Block koers vind je alleen op de website van Lucky Block. Zodra de munt beschikbaar wordt bij Pancakeswap en andere exchanges is de kans groot dat je de Lucky Block koers terug vindt op websites als Coinmarketcap en Coingecko.

Conclusie: Lucky Block Koers

Lucky Block is één van de nieuwste cryptocurrencies en daarmee een goede kans voor beleggers die een crypto portfolio samenstellen. Er is een goede kans dat Lucky Block de komende jaren enorm zal gaan groeien en de Lucky Block koers stijgingen tot wel 100 keer zoveel waarde mee gaat maken.

Op dit moment kun je Lucky Block alleen kopen via de Lucky Block website, daar kun je de munt verkrijgen door er Binance Coin voor in te wisselen. Je vindt de Lucky Block tokens dan weer terug in de wallet die je hiervoor hebt gebruikt. 

Mis deze kans niet en zorg ervoor dat je vandaag nog je eerste Lucky Block tokens koopt. Het zal even duren voordat je echt winst kunt gaan maken op de munt, maar als dat eenmaal gebeurt kan het zomaar eens om een hele grote winst gaan. 

Ook alvast Lucky Block kopen?

Ga dan nu naar de website van Lucky Block en wissel je Binance Coin om voor Lucky Block tokens!
Start nu
Scroll naar top