Lucky Block Koers | Analyse & Prognose

Profiteren van de Lucky Block Koers in 4 stappen

Klaar om te starten met Lucky Block? Bezoek dan de Lucky Block website en investeer direct tegen de voordeligste prijs!

In dit artikel zal uitgebreid besproken worden hoe het zit met de Lucky Block koers, wat Lucky Block voor crypto is en hoe je de Lucky Block coins kunt verkrijgen. Het is een interessante nieuwe crypto koers, met absoluut potentie om groter te worden.   

Lucky Block Koers

De Lucky Block Coins is momenteel verkrijgbaar op PancakeSwap! Hier kun je de coins omruilen tegen Binance Coins. Let er op dat je er snel bij bent, want de waarde van Lucky Block crypto is al flink gestegen.

Het doel van het Lucky Block project is een wereldwijd prijzensysteem op te zetten, dat gebruik maakt van blockchain technologie om zo meer transparantie te creëren. Op dit moment kun je Lucky Block traden via PancakeSwap met je Binance Coins!

Wat is Lucky Block

Lucky Block crypto heeft software ontwikkeld waarmee organisatoren van giveaways meer kunnen uitbetalen aan de deelnemers, het proces van uitbetalen versneld wordt en er zal door de blockchain technologie ook meer transparantie zijn naar de deelnemers van de prijsuitreikingen. 

Het proces van de lancering van Lucky Block bestaat uit vier verschillende fases, op dit moment zit het bedrijf in de 2e fase, waar het opstarten en lanceren centraal staat. Hier gaat alle aandacht naartoe. In de 3e fase beginnen ze met de eerste lotto en mogelijk ook online kraskaarten.

In de 4e en laatste fase heeft de Lucky Block coin als doel nog meer naamsbekendheid te creëren, gaming te incorporeren en meer aandacht te besteden aan het investeren in goede doelen.  

Ook profiteren van Lucky Block Crypto?

Hoe kan ik profiteren van de Lucky Block Koers?

Zelf profiteren van de Lucky Block koers kan door mee te doen aan de pre-sale van deze nieuwe cryptomunt. Dat gaat via de website van Lucky Block en niet via een centrale exchange, daarom is het beleggen in deze munt net even anders dan bij andere munten.

Om het voor iedereen mogelijk te maken om te investeren in Lucky Block hebben we hieronder een stappenplan gemaakt. Hierin worden de mogelijkheden om Lucky Block te kopen of verdienen besproken. 

Broker
Capital
⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐
Vantage
⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Capital bekijkeneToro bekijkenVantageFX bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/1010/109.5/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 20,00€ 45,00€ 175,00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)0.1210.0vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€ 20,00Vanaf € 10,000.01 lots€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom20:150:1500:1100:1100:1100:130:1
Valutaparen1005240100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINVFSCFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelVariabelVariabelVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 0,00€ 5,00€ 0,00Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00€ 0,00€ 0,00€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

1. Kopen met Binance Coin

Op dit moment kun je Lucky Block dus alleen nog kopen via de website van Lucky Block. Dat doe je door een andere munt hiervoor in te wisselen, dat houdt in dat je eerst ergens een plek moet hebben om deze andere munt te kopen en een wallet om deze in op te slaan. 

Koop Binance Coin bij een exchange

Om Lucky Block te kopen heb je Binance Coin nodig, de token is namelijk op deze blockchain gelanceerd. Je koopt Binance Coin gemakkelijk bij Binance of eToro.

Stuur de Binance Coin naar een wallet

Na deze aankoop is het tijd om de munten die je gekocht hebt op te sturen naar een wallet. Gebruik hiervoor een wallet die je kunt verbinden met de Lucky Block website.

Ga naar de PancakeSwap website

Op de website van PancakeSwap kun je eerst de wallet verbinden waar jouw Binance Coin in staat. Na het verbinden kun je overgaan op je eerste aankoop.

Wissel Binance Coin om voor Lucky Block

Deze aankoop doe je door te beslissen hoeveel Binance Coin je om wilt wisselen voor Lucky Block. Deze transactie maak je daarna gemakkelijk rond.

Wil jij ook jouw eerste Lucky Block kopen? Ga dan nu naar de website van Lucky Block!

2. Lucky Block winnen in trekkingen

Online gokken en online giveaways zijn beter te vinden, maar je weet nooit zeker hoe veilig het is en of het eerlijk verloopt. Lucky Block moet dat oplossen, met trekkingen en prijsuitreikingen via de blockchain kan niemand de uitslag beïnvloeden. 

Bij Lucky Block is de onafhankelijkheid van de trekking beter gewaarborgd omdat de regels voor deze trekkingen in de blockchain geprogrammeerd staan. Niemand kan dit zomaar aanpassen en zo zal de trekking van de prijzen eerlijk verlopen. 

De trekkingen van Lucky Block beginnen nog niet meteen, deze zullen media half mei gelanceerd worden. Naast de trekkingen komen er ook andere mogelijkheden om op een eerlijke manier mee te doen.

3. Lucky Block crypto kopen via PancakeSwap

 Lucky Block crypto is te kopen via PancakeSwap. Dit doe je door je wallet te koppelen en vervolgens je Binance Coin te traden voor Lucky Block binnen het platform.

PancakeSwap is een decentrale exchange waar je net als in de pre-sale op de Lucky Block website andere munten kan omwisselen voor de Lucky Block tokens. 

De prijs is wel omhoog gegaan nu Lucky Block op Pancakeswap beschikbaar is, maar vanaf nu is het ook mogelijk om de Lucky Block tokens te verkopen. Je kunt ze dan weer op Pancakeswap aanbieden en omwisselen voor andere munten.

Waar profiteer ik van de Lucky Block Koers?

Op de website van PancakeSwap kun je direct crypto traden voor Lucky Block crypto. Wees er snel bij, want we verwachten dat Lucky Block dit jaar flink in waarde zal stijgen!

Binance Coins koop je gemakkelijk bij een online broker of exchange. Wij raden aan om bij eToro of Binance aan de slag te gaan, daar kan iedereen eenvoudig beginnen door het overzichtelijke platform. 

Huidige Lucky Block Koers

Er zal pas een echte Lucky Block koers ontstaan wanneer de munt voor een wat langere tijd op de markt staat. De munt zal dan ook bij grote websites ‘gelist’ worden zodat je bijvoorbeeld bij Coinmarketcap of Coingecko informatie over de munt en de Lucky Block koers kan vinden. 

De pre-sale prijs per Lucky Block token was 0.0000002418 Binance Coin terwijl de launch price 0.0000003061 Binance Coin is. De koers van Binance Coin is op het moment van schrijven zo’n €440,-, dat houdt in dat de pre-sale prijs €0,000106 is en de launch prijs €440 * 0,0000003061 = €0,000135 is.

Na de launch van Lucky Block Coin is de coin al direct gegroeid naar een piekwaarde van €0,00096! Wees er dus snel bij voordat de waarde nog sterker stijgt.

Ook beginnen met Lucky Block kopen? Ga nu naar de Lucky Block website!

Kan ik nog instappen bij de huidige Lucky Block Koers (euro)?

Nu instappen bij Lucky Block is een goed idee. Omdat de munt pas net gelanceerd is en de coin nog relatief laag staat. Het is gebruikelijk dat de coin flink in waarde zal stijgen de komende weken.

Daarnaast zijn er nog erg veel ontwikkelingen die voor de munt de komende jaren uitgerold worden. Elke ontwikkeling kan een positief effect hebben op de Lucky Block koers. 

Houd er rekening mee dat je nu direct Lucky Block coin kan kopen via PancakeSwap!

Hoe werkt Lucky Block precies?

Binance Smart Chain

Lucky Block is aangemaakt op de Binance smart chain. Dat betekent dat het een token is die aangemaakt is op de blockchain van Binance en gebruik maakt van de Binance Coin. Deze coins zijn dus met elkaar verbonden. 

In totaal zullen er 100 miljard Lucky Block tokens beschikbaar zijn. In de pre-sale zijn dit nog slechts 32,5 miljard munten. 

Lucky Block jackpot trekkingen

Over de Lucky Block trekkingen is nog niet alles bekend, maar wel heeft het team achter de cryptomunt alvast wat dingen verduidelijkt. Zo moeten er meerdere trekkingen per dag komen en krijgen spelers in de trekking hogere kansen vanwege de lagere kosten. 

Omdat Lucky Block de trekkingen via protocollen op een blockchain laat lopen zijn de kosten lager. Ook de tijd die het kost om de prijzen van de trekking uit te betalen aan de winnaar zijn minder dan de ouderwetse manier.

Lucky Block Koers: Wat heeft invloed op de prijs?

De Lucky Block koers wordt natuurlijk beïnvloedt door de vraag en aanbod naar de munt. Zodra de vraag zal stijgen, zal ook de prijs per Lucky Block token gaan stijgen. Op dit moment wordt Lucky Block aangeboden op de PancakeSwap website.

Verder is het ook belangrijk om te kijken naar het aantal beschikbare munten. In principe zijn er in totaal 100 miljard Lucky Block tokens. 

Er worden ook tokens ‘geburnd’. Dit houdt in dat er langzaam tokens verdwijnen uit de voorraad, en daardoor de waarde van de munt zal stijgen. 

Er wordt per transactie 1% van de tokens uit die transactie geburnd. Verder gaat er ook per transactie 4% naar prijzen en liquiditeitspools en 3% naar een NFT & Gaming fonds.

De Lucky Block Koers (euro): verwachting 2022

2022 moet het jaar worden voor Lucky Block, na de pre-sale is de munt nu beschikbaar bij Pancakeswap. Daarnaast probeert Lucky Block om in 2022 op meerdere exchanges een listing te ontvangen zodat je de munt daar kunt kopen en verkopen. 

De pre-sale prijs zal in 2022 vervangen worden door de launch prijs. De virtuele Lucky Block koers zal dus in principe gaan stijgen. 

Ook de marketing activiteiten zullen door worden gezet waardoor er steeds meer mensen over Lucky Block zullen horen. Dan zal de populariteit toenemen.

Wil je toch liever investeren in Bitcoin? Lees dan hier verder over de Bitcoin koers.

Investeren in de LuckyBlock koers VS. LuckyBlock vasthouden (HOLD)

Er zijn veel voordelen aan het investeren in of vasthouden van LuckyBlock (in het Engels: hold of HODL: hold on for dear life). Je kan LuckyBlock op drie manieren bewaren, namelijk op een gecentraliseerde exchange, op een gedecentraliseerde exchange en in een wallet.

Hieronder leggen we uit wat de voordelen zijn per bewaarmethode.

Voordelen van LuckyBlock verhandelen op een gecentraliseerde exchange (CEX)

 • Je genereert meer exposure voor LuckyBlock in de exchange community
 • Je kan fiat inruilen voor LuckyBlock
 • Je kan makkelijker direct LuckyBlock kopen via een exchange
 • Hacks of verloren tokens worden gedekt door de exchange
 • Je kan daytraden zonder de 12% transactiekosten
 • Je genereert handelsvolume voor LuckyBlock
 • Er komen meer LuckyBlock holders doordat er meer exposure is
 • Meer tokens verkocht en meer tokens in omloop, zodat de marktkapitalisatie geverifieerd wordt
 • Doordat de omloop makkelijker verifieerbaar is, wordt de koers en marktkapitalisatie makkelijker geüpdatet op sites als Coinmarketcap

Het voordeel van je tokens op een gecentraliseerde exchange bewaren is vooral voor als je LuckyBlock wil daytraden.

Er zijn veel daytraders die in LuckyBlock handelen en het helpt om volume te genereren binnen LuckyBlock en de exchange. Daytraders handelen vooral in LuckyBlock om winst te maken op de koersschommelingen.

Wees je er wel van bewust dat er 12% transactiekosten bij komen als je jouw LuckyBlock munten op een gecentraliseerde exchange plaatst. Deze 12% kosten krijg je alleen als je jouw LuckyBlock tokens van jouw Trust Wallet, Metamask of een andere wallet naar de gecentraliseerde exchange verplaatst.

Er zijn echter geen transactiekosten wanneer je jouw LuckyBlock terug verplaatst naar jouw wallet. Daarnaast zijn er vanuit LuckyBlock geen transactiekosten voor het handelen op een gecentraliseerde exchange.

De reden dat er transactiekosten worden gehanteerd door LuckyBlock, is om te voorkomen dat mensen LuckyBlock kopen op Pancakeswap en het dan naar LBank of een andere gecentraliseerde exchange verplaatsen waar ze LuckyBlock kunnen verhandelen zonder transactiekosten.

Het effect hiervan zou namelijk zijn dat de liquiditeit en de jackpot en royalty pools omlaag gaan. Hier heeft iedereen die LuckyBlock heeft last van.

De voordelen van LuckyBlock bewaren op een gedecentraliseerde exchange (DEX)

De beste manier om LuckyBlock te bewaren is op een gedecentraliseerde exchange. Hier kun je namelijk het meeste profiteren van de unieke bonussen die uitgekeerd worden aan de holders van LuckyBlock. De voordelen van LuckyBlock bewaren op een gedecentraliseerde exchange zijn als volgt:

 • 4% prijzen pool / 4% liquidity pool / 3% NFT & Gaming royalty fund / 1% token burn en 12% transactiekosten bij verkoop
 • Wanneer de trekking begint, wordt 10% van de prijzen pool uitgekeerd aan LuckyBlock holders. Volgens onze conservatieve schattingen kan dit zo’n 19% per jaar opleveren, los van de winst die je zou maken als de prijs van de coin stijgt.
 • Om in de trekking mee te doen moet je LuckyBlock in een gedecentraliseerde wallet bewaren en die gebruiken om een ticket te kopen. De reden hiervoor is dat de trekking cashless en gedecentraliseerd is.
 • Een gedecentraliseerde exchange is ‘ trustless’, wat betekent dat de munten en de data van gebruikers veiliger is dan op een gecentraliseerde exchange. Daarnaast worden gecentraliseerde exchanges af en toe gehackt. Als je jouw wallet connect met een gedecentraliseerde exchange, dan blijft jouw beveiliging intact. Jij bezit immers jouw wallet, met jouw eigen private key (je seed-wachtwoord).

LuckyBlock bewaren in een hardware wallet (Ledger, Trezor, etc.)

Ten slotte is er de hardware wallet, ofwel fysieke wallet. Ook met een hardware wallet kun je de voordelen van LuckyBlock ontvangen. Dit kan doordat jouw public key nog steeds de winstverdeling kan ontvangen die door LuckyBlock’s smart contract gemaakt worden. Je kan bijvoorbeeld nog steeds de 19% per jaar van de trekking winnen, door jouw wallet te verbinden met jouw computer en te synchroniseren met de desktop app. Zo kun je zien wat jouw uitbetalingen zijn.

Eindoordeel LuckyBlock bewaren of verhandelen

Afhankelijk van welk type investeerder jij bent kun je winst behalen met LuckyBlock. Via een CEX kun je veel in LuckyBlock handelen, en via een DEX kun je LuckyBlock holden om zo veel mogelijk gebruik te maken van de LuckyBlock voordelen.

Het beste is natuurlijk om te diversifiëren: door zowel LuckyBlock te holden én te traden, zorg je er voor dat de prijs van de munt stijgt en de beloningen voor holder groter worden.

Afhankelijk van welk risicoprofiel bij jouw past, kun je een strategie bepalen. Als je veel mee wil doen met de trekkingen is het misschien verstandig om het meerderdeel van je LuckyBlocks op een DEX te bewaren, als je korte termijn winst wil is het misschien handiger om te traden op een CEX.

Als je van beide wil profiteren, is de beste optie om jouw tokens te bewaren in een wallet op een DEX, om vervolgens nieuwe tokens te kopen met euro’s op een CEX. Vanaf de CEX kun je namelijk kosteloos jouw munten overplaatsen naar een gedecentraliseerde wallet.

Het laatste Lucky Block Koers nieuws 2022

Na het lanceren van een cryptocurrency als Lucky Block volgen de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Zo kun je sindskort de munt terugvinden bij een exchange en zijn er informatiesites over cryptomunten die de munt ook toegevoegd hebben aan de lijst cryptomunten.

Listing exchange

Voor het eerst is Lucky Block toegevoegd aan een centrale exchange, wat inhoudt dat het voor veel mensen gemakkelijker is om de munt aan te schaffen. In plaats van andere munten ruilen voor Lucky Block via Pancakeswap kun je nu veel rechtstreekser je geld wisselen voor Lucky Block munten. 

De exchange die Lucky Block ‘gelist’ heeft is LBANK. Sinds 11 februari 2022 is het mogelijk om via deze van oorsprong Koreaanse exchange Lucky Block tokens te kopen, daarna kun je zoals bij elke exchange, zelf kiezen of je de munten laat staan of ze ergens anders naar verstuurd.

Coinmarketcap & Coingecko

Een andere belangrijke ontwikkeling voor Lucky Block is de toevoeging aan Coinmarketcap en Coingecko. Dit zijn de twee populairste websites die zoveel mogelijk informatie van zoveel mogelijk verschillende cryptomunten op een rij zetten. 

Je kunt bij beide websites nu gemakkelijk de Lucky Block koers in de gaten houden en ook andere cijfers als de totale marktwaarde of het handelsvolume.

Doordat er meer cijfers beschikbaar zijn over de munt op deze kanalen geeft dit de belegger meer vertrouwen in het project. 

Eerste Lucky Block jackpot van ruim 2 miljoen gaat binnenkort vallen

Elke keer dat er een transactie in Lucky Block gedaan wordt komen er meer munten beschikbaar voor de uitreiking die Lucky Block houdt. De eerste keer dat de Lucky Block jackpot er uit gaat, is mei 2022.

Houder van de Lucky Block token die dagelijks hun wallet verbinden met de app krijgen als extra een gratis tickets, en voor $5 zijn verdere tickets bij te kopen. Voor de trekking zijn er zoals gebruikelijk ook 4 goede doelen waarop gestemd kan worden die het geld uit de goede doelen pot zullen ontvangen.

NFT-prijsverloting van start in mei en Lucky Block Lamborghini Giveaway

Je kunt nu kans maken op een Lamborghini wanneer je een Lucky Block NFT koopt. Wanneer je de limited edition Platinum Rollers Club NFT aanschaft heb je een 1 in 10.000 kans dat je een Lamboghini Aventador ter waarde van €320.000 wint.

Ook maak je kans om de dagelijkse jackpot te winnen. De dagelijkse jackpot zal gelijk zijn aan 2% van de hoofdtrekking en beginnen wanneer ook deze trekking start. Lucky Block geeft dan ook eenmalig één miljoen extra weg aan een gelukkige winnaar, er staat dus wat op het spel!

De trekkingen beginnen medio mei. Gratis meedoen met de grote jackpot? Dat kan als Lucky Block holder! Fans van Lucky Block worden beloond voor het hebben van coins met een ticket, en het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een bepaald aantal coins in je wallet hebben en deze dagelijks verbinden met de app! 

Lucky Block Koers: Veelgestelde vragen

Lucky Block kopen is nu mogelijk via PancakeSwap! De koers is al flink gestegen en de verwachting is dat dit nog flink zal doorzetten. Wees er dus nu snel bij!

Momenteel is de Lucky Block koers vastgesteld op 0.0000002418 Binance Coin. Dit is zo’n €0,00010 per munt, maar kan veranderen als de koers van Binance Coin daalt of stijgt. 

De prijs van Lucky Block tokens zal de komende tijd gaan stijgen omdat de munt openbaar wordt aangeboden via Pancakeswap. Na de lancering gaat de prijs ook omhoog. 

In totaal zijn er 100 miljard Lucky Block tokens, maar dit worden er steeds minder. Zo wordt er bij elke transactie 1% van de tokens geburnd.

De Lucky Block koers stijgt in 2022 omdat de launch prijs hoger is dan de pre-sale prijs. Daarna kan de Lucky Block koers verder gaan stijgen als de interesse en vraag naar de munt hoger wordt. 

De huidige Lucky Block koers vind je alleen op de website van Lucky Block. Zodra de munt beschikbaar wordt bij Pancakeswap en andere exchanges is de kans groot dat je de Lucky Block koers terug vindt op websites als Coinmarketcap en Coingecko.

Conclusie: Lucky Block Koers

Lucky Block is één van de nieuwste cryptocurrencies en daarmee een goede kans voor beleggers die een crypto portfolio samenstellen. Er is een goede kans dat Lucky Block de komende jaren enorm zal gaan groeien en de Lucky Block koers stijgingen tot wel 100 keer zoveel waarde mee gaat maken.

Op dit moment kun je Lucky Block kopen via de PancakeSwap website, daar kun je de munt verkrijgen door er Binance Coin voor in te wisselen. Je vindt de Lucky Block tokens dan weer terug in de wallet die je hiervoor hebt gebruikt. 

Mis deze kans niet en zorg ervoor dat je vandaag nog je eerste Lucky Block tokens koopt. Het zal even duren voordat je echt winst kunt gaan maken op de munt, maar als dat eenmaal gebeurt kan het zomaar eens om een hele grote winst gaan. 

Direct Lucky Coin kopen?

Ga nu direct naar de website van Lucky Block en koop Lucky Block coins!
Start nu
Scroll naar top