OmiseGO Koers | Wat doet de OMG?

OmiseGO Koers (euro)

Wil jij ook graag investeren in de cryptomarkt? Of ben je op zoek naar interessante opties om verder over in te lezen? In dit artikel gaan we dieper in op de OmiseGO koers en het OmiseGO Network. Daarnaast laten we je zien hoe jij het beste kunt starten met cryptohandel.

Vandaag nog beginnen met OmiseGO?

Omisego Koers - stappenplan

Klaar om te beginnen met cryptocurrency kopen? Klik op de groene knop en begin direct!

OmiseGO is een interessante investering voor elke persoon die zich verdiept in de cryptowereld. Hieronder zullen we wat meer vertellen over het OmiseGO network en de OmiseGO koers (OMG). Kun je écht niet wachten en wil je meteen starten met cryptohandel? Druk dan op de groene knop!

Wat is OMG (OmiseGO)?

OmiseGO (OMG), tegenwoordig OMG Network, is een dienstverlener in de cryptomarkt. Ze leveren een netwerk waarin ze de dienst van betalingsverkeer regelen.

Het netwerk van OmiseGo (OMG) is gebaseerd op Ethereum en wordt ook ondersteund door deze cryptovaluta.

Het idee van de dienst van OmiseGO is dat het de complete stroom van betalingsverkeer wil optimaliseren en simplificeren met oog op het toenemende gebruik van cryptocurrency.

OmiseGo Koers
Bitcoin en Ethereum zijn de meest waardevolle cryptomunten op dit moment!

In dat opzicht is het dus een soort PayPal van de cryptowereld. OmiseGO Network (OMG) heeft in de afgelopen jaren veel interesse gezien van investeerders, ook omdat ze ondersteund worden door de makers van Ethereum.

OmiseGO zorgde dus voor een plek voor mensen zonder bank, die via het OmiseGO Netwerk geld naar elkaar kunnen versturen. Daarnaast is het mogelijk voor mensen op het netwerk om nieuwe applicaties te bouwen.

In dit artikel gaan we verder in op de OmiseGO koers, de token van het netwerk dat bouwt op de Ethereum blockchain. De blockchain is min of meer een grote database waar alle transacties van de desbetreffende cryptomunt op geregistreerd en beveiligd worden.

Dit werkt doordat transacties beveiligd worden met cryptografie. De cryptografie is een wiskundige versleuteling. Deze versleuteling wordt geleverd door hardware van zogehete miners.

Miners zijn particulieren die de cryptomunten als het ware ‘opgraven’ met het gebruik van hun hardware. Voor minen wordt vaak snelle en dure hardware gebruikt, zoals de krachtige NVIDIA grafische kaarten.

De OmiseGO koers kan, net als bij vele andere cryptomunten, erg volatiel zijn. Echter gaat het hier niet een echte crypto coin, maar om een token. De token bestaat uit de waarde van het gehele OMG Network. Hoe meer gebruikers, of vraag, naar het netwerk, hoe meer waarde de token zal hebben.

Laten we eerst kijken waar je het beste de OmiseGO koers kunt bekijken en OmiseGO kopen.

Direct beginnen handelen in OmiseGO? Open een account bij eToro en begin met virtueel geld te oefenen. 

Waar kan ik het beste de OmiseGO Koers volgen?

Om te handelen in cryptovaluta heb je eerst een plek nodig waar je toegang hebt tot de handel van financiële producten.

Een online broker is de ideale plek om je handelscarrière te starten. Een broker is een handelsplatform waar je gemakkelijk met een account kunt starten met handelen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende brokers beschikbaar.

De ene broker richt zich specifiek op cryptohandel, de andere heeft naast cryptomunten ook andere financiële instrumenten beschikbaar.

Heeft de OmiseGO koers jouw aandacht getrokken?

Bekijk onze pagina over het kopen van deze munt OmiseGO Network (OMG).

Bij een broker kun je natuurlijk ook veel informatie vinden, zoals crypto koersen, analyses en meningen van specialisten.

Om de keuze in broker iets makkelijker te maken hebben we een stappenplan voor je gemaakt. Daarin laten we zien waar je het beste de OmiseGO koers kunt checken en OMG kunt handelen.

Beste OmiseGO brokers

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Investeren in de OmiseGO koers - stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Hieronder belichten we een aantal brokers die wij aanraden om te starten met handelen van het OmiseGO netwerk token.

eToro

etoro logo

Een broker die doot veel beleggers gebruikt wordt, is eToro. Zowel beginnende als ervaren beleggers verdeeld over veel verschillende landen maken er gebruik van.

Beginnende beleggers zijn blij om te horen dat eToro een gratis demo-account beschikbaar stelt, waarmee je gemakkelijk kunt oefenen met handelen via een virtuele portefeuille. Je hoeft dus niet meteen je spaargeld in te leggen voor je eerste paar investeringen.

Het platform eToro biedt naast een flink aanbod cryptocurrencies ook aandelen, valuta en grondstoffen aan. Het is daarom mogelijk om je investeringen te spreiden over verschillende financiële producten.

Er zijn dus meerdere redenen om te beleggen met eToro; ook als je wil beleggen in OmiseGO. Het aanmaken en activeren van een account is eenvoudig klaar te spelen, zodat je direct kunt beginnen met beleggen.

Gelijk beginnen? Start via de knop meteen met handelen van OmiseGO tokens via eToro.

Verder kun je bij eToro al aan de slag met de lage mimimale inleg van slechts $50,- (€45,-). Een ander voordelig feit aan eToro is de 0% commissie op aandelen en ETF’s, zodat ook beleggers die minder grote risico’s kunnen of willen nemen, met beleggen kunnen beginnen.

Daarnaast zijn er nog meer handige tools waarvan je gebruik kan maken bij eToro, zoals de copy trading-functie, waarmee handelsprofielen van andere handelaren worden gekopieerd om jouw portfolio uit te breiden.

eTorois populair onder cryptohandelaren

Binance

Binance logo groot vierkant

Binance is een bekende naam in de cryptohandel. Er zijn al vele miljoenen gebruikers aangesloten op het platform, die als doel heeft een eigen ecosysteem te bouwen om crypto heen.

Je handelt bij Binance cryptocoin voor een andere cryptocoin. Ook is het mogelijk om enkele currencies meteen te kopen via creditcard of iDEAL.

Wil je handelen in verschillende financiële producten, zoals ook aandelen of ETF? Dan is Binance helaas niet geschikt. Wil je direct handelen in cryptomunten? Dan ben je hier wel aan het juiste adres.

Binance kan wellicht lastig ogen voor beginnende beleggers in de cryptowereld. Het is een platform met veel informatie, maar daarom kan het ook lastig zijn als je niet weet waar je naar moet kijken.

Maak daarom gebruik van de Binance academy, gemaakt om gebruikers te helpen met de eerste stappen of informeren over verschillende onderwerpen.

Ook biedt Binance een eigen coinwallet, en heeft het zelfs een eigen cryptomunt uitgebracht!

Maak direct een nieuw account aan met de groene knop. Zo begin je in een paar ogenblikken al met investeren in je favoriete munt!

Libertex

Libertex Logo OmiseGo Koers

Libertex is een veelgebruikte broker, die onderhand miljoenen klanten wereldwijd aan het platform bind.

Beginnende beleggers zijn blij om te horen dat Libertex een demo account beschikbaar stelt, zodat je gemakkelijk kunt oefenen met handelen via een virtuele portefeuille. Je hoeft dus niet meteen je spaargeld in te leggen voor je eerste paar investeringen.

Het platform Libertex biedt een flink aanbod cryptocurrencies naast bijvoorbeeld aandelen en ETF’s. Het is daarom mogelijk om je investeringen te spreiden over verschillende financiële producten.

Bij Libertex handel je uitsluitend in CFD’s (Contract for Difference). Je speelt daarmee in op de koerswisselingen van bepaalde producten, zoals cryptocurrencies.

Bij de handel in CFD producten bepaal je zelf wat voor risico je wilt nemen bij je investeringen. Dit doe je onder andere met een hefboomeffect, stop-loss of take-profit.

OmiseGo koers - Libertex

Libertex biedt verscheidene cryptocurrency

Beleggingen in CFD’s zijn niet zonder risico maar bieden kansen tot mooie rendementen bij volatiele producten zoals cryptocurrencies.

Met een minimum startinleg van €100,- kun je bij Libertex gemakkelijk beginnen met kleine bedragen, wat het nog toegankelijker maakt voor de beginnende beleggers. 

Stap 2: Open een account

Een handelsaccount openen bij een online broker is vaak erg simpel. We leggen het uit aan de hand van een voorbeeld. Het voorbeeld is van onze aanbevolen broker eToro.

Op de homepagina van eToro druk je op de knop ‘registreren’. Vul je gegevens in en maak je account aan. Je krijgt een mail ter bevestiging van je registratie.

Op dit moment is het al mogelijk om te handelen via het demoaccount, met virtueel geld dus. Als je met je eigen geld wilt gaan beleggen zul je eerst nog een extra verificatiestap moeten voltooien.

Deze stap houdt in dat je een kopie van je identificatiebewijs digitaal moet opsturen, en een kleine test maakt om jouw handelskennis te toetsen.

Na deze stap is het mogelijk om met eigen geld te beleggen.

Stap 3: Stort geld op je account

Nu je klaar bent om met je eigen geld te beleggen zul je natuurlijk een storting kunnen maken voordat je met OmiseGO kunt handelen. Geld storten kan via verschillende betaalmogelijkheden.

Denk bijvoorbeeld aan PayPal, creditcard en iDEAL. De meest gebruikte betaalmethodes zijn allemaal beschikbaar zodat je gemakkelijk de eerst €45,- op je account kunt zetten.

etoro logo

Bij eToro is je minimale stortbedrag slechts %50 (€45)!

Stap 4: OmiseGO Kopen

Je hebt een account, je hebt geld gestort, en nu is het tijd om te handelen! Je eToro dashboard staat waarschijnlijk al vol met enkele aanbevolen producten. Wellicht dat je hier dus al wat interessante trades kunt vinden.

Om de OmiseGO koers te bekijken of te handelen in OMG kun je eenvoudig gebruik maken van de zoekbalk bovenin het scherm. Vul OmiseGO in en je ziet vanzelf de opties in het beeld verschijnen. 

Hiernaast vind je de corresponderende pagina van een OmiseGO handel. Je ziet de OmiseGO koers en enkele andere gegevens.

Je kunt de OmiseGO koers zelf instellen om verschillende periodes te bekijken en zien wat handelaren op dit moment vinden van het product.

Ziet de OmiseGO er goed uit? Dan is het tijd om te kopen.

Druk op de knop ‘kopen’ zodat je kunt starten met OmiseGO kopen. Je krijgt een scherm te zien waarin je kan bepalen wat je handelsbedrag is, welke hefboom je daarbij wilt toevoegen en wat de kosten zijn van de handel.

Stap 5: Bewaar je OmiseGO

Als je crypto valuta zoals Bitcoin koopt bewaar je deze in een wallet. Dit geldt ook voor OmiseGO token.

Dit kan een online of offline wallet zijn. Je moet voor jezelf nagaan welke soort wallet er bij jou past.

Vaak bieden brokers ook automatisch een crypto wallet aan voor je munten, zoals de OmiseGO token. Een voorbeeld van zo’n broker is Binance.

Darnaast heeft OmiseGO op het OMG Network een web wallet, meer informatie over de webwallet van OMG Network lees je op de site van OMG Network.

Stap 6: Verkoop de OmiseGO

Als je de OmiseGO koers goed bijhoudt zal er uiteraard een moment komen wanneer je de positie weer wilt sluiten (verkopen). Dit kan zijn omdat je winst hebt gemaakt bij een koersstijging of omdat de OmiseGO koers juist slecht loopt.

Op dezelfde pagina die we net hebben besproken bij het OmiseGO kopen kun je de positie ook verkopen.

Druk op de knop en bepaal weer aan de hand van dezelfde gegevens hoeveel van je huidige positie je wilt verkopen.

Denk er aan dat je ook nog een commissie moet betalen bij handelsposities.

omisego-koers
Kopiëren van handelsprofielen bij eToro

Het geld staat bijna direct weer op je eToro-rekening, zodat je gemakkelijk weer verder kunt met nieuwe investeringen.

Heb je direct in de munt geïnvesteerd? Zorg dan dat je de munt eerst naar de broker stuurt voordat je hem kunt verkopen. Als je cryptomunt nog op een wallet staat kun je hem niet verkopen, alleen versturen.

Bepaal zelf hoe je het best kunt investeren in de cryptomarkt via eToro! Start vandaag eenvoudig met een nieuw account en check de OmiseGO koers!

Investeren in de OmiseGO koers

Laten we nog iets dieper ingaan op de OmiseGO koers, en waarom je zou investeren in de token van het OMG Network op basis van de OmiseGO koers.

Het is goed om in je hoofd te houden dat deze cryptotoken niet per se een echte cryptomunt is, zoals Bitcoin of Ethereum. Het is de token die in verband staat met de dienst van het OMG Network. Wanneer het OmiseGO netwerk stijgt in populariteit zal de OmiseGO koers daar ook positief op reageren.

Bedrijven zullen de waarde moeten inzien van de diensten van OmiseGO. Het bouwen van applicaties op het blockchain netwerk van OmiseGO, het beschikbaar stellen van financiële diensten en het regelen van betalingsverkeer is waar ze deze waarde uit zullen moeten halen.

De OmiseGO koers gaat niet zo heel ver terug de tijd in. In 2017 startte de OmiseGO koers, onder de eurocent. Op dit moment staat de OmiseGO koers op € 7,31.

In de afgelopen twee jaar is goed te zien dat de OmiseGO koers volatiel is geweest (zoals vele crypto handelsproducten). Op de initial offering tot eind 2018 is de token van onder de eurocent, naar boven de € 20,- en weer terug richting € 1,- gegaan.

Daarna is de OmiseGO koers vrij stabiel geweest, tot aan augustus van het jaar 2020. We zien nu dat de OmiseGO koers weer aardig wat momentum begint te krijgen. Als je op 1 januari 2021 €1.000,- had geïnvesteerd in OmiseGO, dan was je investering in mei 2021 ( €1.000 / €2,04 ) * €7,31 = €3.583,33 waard.

Wil je ook profiteren van de OmiseGO koers? Wacht dan niet langer en maak direct een account!

OmiseGO Koers, lange of korte termijn strategie?

De huidige OmiseGO koers

Oke, we weten nu al iets meer over de OmiseGO koers, zodat je voor jezelf kunt bepalen of je moet handelen in het OMG Network. We hebben ook antwoord kunnen geven op de vragen “Wat betekent OMG?” en “Wat is OMG?”. We weten dus ook wat het bedrijf doet.

Laten we nu kijken naar de lange en korte termijn van de OmiseGO koers.

Lange Termijn

De belangrijkste vragen bij OmiseGO kopen is of je waarde ziet van het OMG network op de lange termijn. We zien, zoals we hieronder ook belichtten, dat de cryptomarkt op de korte termijn erg volatiel is. Op de lange termijn kunnen ook enorme waardeverschillen optreden.

OmiseGO zal haar waarde binnen het crypto netwerk moeten laten zien. We zien de laatste paar maanden al steeds meer interesse in het bedrijf verschijnen, iets wat al invloed heeft gehad op de OmiseGO koers.

Uiteindelijk staat de waarde van de OmiseGO koers in verband met de populariteit van de rest van de cryptomarkt, het gebruik van de diensten van OMG en het uitbreiden van de wereldwijde betalingsverkeer in cryptocurrency.

Wanneer je investeert in OmiseGO op de lange termijn zul je dus moeten geloven in de toekomst van het gebruik van de diensten van OMG, en daarmee het gebruik van cryptocurrency als populair betaalmiddel voor de toekomst.

Korte Termijn

Op de korte termijn zien we dat de OmiseGO koers aardig aan het schommelen is in waarde. In mei 2021 was de cryptomarkt weer aardig volatiel.

De waardedaling van de laatste tijd komt vooral door de invloed van Tesla baas Elon Musk op twitter. Bij elke tweet over de cryptomarkt merk je meteen zijn invloeden.

Laatst had Tesla aangegeven in Bitcoin te investeren, waardoor de markt nieuwe records behaalde.

OmiseGo koers - koersen strategie
OmiseGo borduurt haar diensten op het Ethereum netwerk

Op dit moment blijkt dat Tesla hun cryptomunten verkocht heeft. Dit stelde Elon Musk op Twitter.

Deze keuze zorgt weer voor een algehele daling van de cryptomarkt. Wil je meer weten over de Bitcoin koers? Check ons artikel over de Bitcoin koers.

Wil je ook profiteren van de OmiseGO koers? Wacht dan niet langer en maak direct een account aan bij eToro!

OmiseGO Koers - Veelgestelde vragen

OMG Network, of OmiseGO, is een dienstverlener in de cryptowereld. Het bedrijf heeft een network gebouwd die werkt onder de Ethereum chain. Het is dus mogelijk om bijvoorbeeld applicaties te bouwen onder dit netwerk.

Daarnaast regelt OmiseGO het betalingsverkeer voor cryptomunten, een soort van PayPal voor de cryptomarkt dus. Voor vele mensen zonder toegang tot een bankrekening is dit erg positief, omdat OmiseGO deze dienst publiekelijk aanbied..

Op dit moment zijn de crypto’s aan het teruglopen na een lange periode van groei. De verwachting is dus dat de OmiseGO koers ook zal teruglopen. 

Op de lange termijn zijn er echter veel mensen die heil zien in crypto’s. Het is dus goed denkbaar dat de waarde van OmiseGO zal gaan stijgen en de OmiseGO koers flink zal oplopen!

Handelen in OmiseGO kan op verschillende manieren. Wanneer je OmiseGO wil kopen als munt om op te slaan in een wallet, raden wij eToro aan. 

Ook als je beginnende belegger bent, en je nog wil oefenen met beleggen alvorens je in de OmiseGO investeert, is eToro is een gescikte online broker om je bij aan te melden.

Op eToro handelen wij het liefst in cryptomunten. Het is een overzichtelijk platform met veel opties en een laagdrempelig stortbedrag.

Ook eToro is een goede optie voor de beginnende belegger of voor handelaren die graag willen investeren in verschillende producten zoals aandelen en ETF.

Lees onze broker reviews en ga na welke broker het beste bij jou past!

Ja, je geld is altijd veilig bij een online broker. Echter zul je wel moeten kiezen voor een grotere betrouwbare broker, zoals Libertex. Deze brokers worden gereguleerd door financiele instanties. Ze controleren de broker en zorgen dat consumenten beschermd worden op financieel gebied.

Grote brokers zijn vaak ook verzekerd tegen schade bij bijzondere ongevallen. Dat betekent dat er een deel van je inleg op je beleggings account altijd veilig is wanneer er iets gebeurt.

OmiseGO Koers - Conclusie

Kortom, de OmiseGO koers is een interessante koers om in de gaten te houden voor op de lange termijn, aangezien de diensten van OMG network hand in hand gaan met de toekomst van cryptocurrencies.

Fanaten van de cryptomarkt of startups die werken op het blockchain netwerk zullen veel interesse tonen in de diensten van OmiseGO, wat een positieve invloed heeft op de OmiseGO koers.

Op de korte termijn kan het echter lastig zijn om te handelen op deze markt, vooral door de invloed van mensen zoals Elon Musk op het verloop van de markt.

Wil je graag OmiseGO kopen of zelf de OmiseGO koers bekijken? Ga dan naar onze aanbevolen broker eToro en start met cryptohandel.

OmiseGO Kopen? Handel via eToro!
Wil je vandaag nog handelen in je eerste OMG? Maak dan kosteloos een account aan op eToroen begin direct!
TIP
Scroll naar boven