VeChain Koers in Euro – Live Prijs, Geschiedenis en Voorspelling

VeChain Koers Euro

Er zijn honderden verschillende cryptovaluta verkrijgbaar op de markt. In dit artikel bespreken we de koers van VeChain, één van de meest onderscheidende munten die er op dit moment verkrijgbaar is.

Vandaag nog beginnen met VeChain?

vechain-ven-logo

Vechain kopen - een stappenplan

Klaar om te beginnen met cryptocurrency kopen? Klik op de groene knop en begin direct!

vechain-ven-logo

Wanneer je op zoek bent naar een interessante cryptocurrency coin is het zeker de moeite waard om naar VeChain (VET) te kijken. 

De koers van de VeChain munt gaat de voorbije maanden als een raket en lijkt nog niet uitgeraasd. We bespreken hieronder de actuele koers van VeChain en waar je VET het beste kunt kopen.

vechain-ven-logo

Hoe kan je VeChain kopen (VET)?

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen
vechain-ven-logo

1. VeChain kopen met euro's

Het kopen van cryptomunten als VeChain is bijna net zo eenvoudig als online winkelen. Het enige dat je hoeft te doen is een online broker kiezen die VeChain in zijn assortiment heeft.

Niet alle brokers bieden alle cryptomunten aan, dit vereist enige oplettendheid bij het kiezen van de broker. Zo kun je bij eToro helaas geen VeChain kopen, maar bij Libertex wel.  

Daarentegen is het heb eToro wel mogelijk om in zeer veel andere interessante crypto’s te investeren. We zullen je daarom ook laten zien hoe je crypto koopt bij eToro.

We laten je ook zien hoe je VeChain koopt bij Libertex. Uiteraard kun je bij eToro terecht om naast crypto zoals Bitcoins ook te investeren in bijvoorbeeld aandelen. 

eToro is één van de beste online brokers als je beginnen met investeren in crypto, maar helaas kan je geen VeChain kopen. Daarom laten wij hieronder zien hoe je wel andere crypto kunt kopen.

Maak een account bij eToro

Via de website van eToro kun je gemakkelijk een account registreren met je e-mail of Facebook-account.

Stort geld op je account

eToro vraagt een lage inleg van €42 en veel verschillende betaalmethoden

Zoek je favoriete crypto

In de zoekbalk kun je zoeken op bepaalde crypto, die worden aangeboden op het eToro platform

Crypto Kopen

Klik op 'handelen' en geef het bedrag aan waarvoor je wil kopen.

Enthousiast geworden? Begin direct met een gratis account bij eToro!

vechain-ven-logo

2. VeChain minen

In tegenstelling tot Bitcoin valt VeChain niet te minen. VeChain gebruikt het proof-of-stake concept. Dit algoritme heeft snellere transacties als belangrijk gebruikersvoordeel.

Door een ‘validator‘ te worden kun je met het proof-of-stake algoritme toch VeChain verdienen. Met software verifieer je transacties en maak je kans op beloningen. 

Tip: Je kunt geen VET kopen bij eToro, maar wel veel andere crypto. Dit is een veilige broker met eenvoudig platform om gegarandeerd bekende crypto naast VeChain te krijgen, bewaren en verhandelen.

vechain-ven-logo

Huidige VeChain Koers Euro

Huidige VeChain koers (VET)

De koers van VeChain is erg volatiel en naast stijgen schiet hij soms omlaag. Over een langere periode is VeChain enorm winstgevend gebleken.

En het gaat niet over kleine rendementen. De afgelopen maand is de koers van VeChain 75% gestegen. Over een jaar gaat het om een gigantische stijging van 438%. 

Ook Bitcoin steeg, maar VeChain doet het beter. VET outperformed BTC met 15%. 

VeChain Winst Rendement
Rendement op de prijs van VeChain

Ook beleggen in crypto? Volg de verschillende koersen en begin direct bij eToro!  

vechain-ven-logo

Instappen bij de huidige VeChain koers (euro)?

Is 2021 of 2022 een goed moment om in te stappen?

Er zijn voldoende indicatoren die erop wijzen van wel. Wat in het voordeel van VeChain spreekt is dat zij een bewezen werkend product hebben met grote klanten. Het project is al ‘gelukt’.

Het aantal VET is beperkt, VeChain blijft zich doorontwikkelen en oprichter Sunny Lu heeft gezegd dat VeChain niet stopt voordat ze net zo groot als Ethereum zijn. De toekomst heeft nog veel moois in petto.

Houd de koers van VET goed in de gaten. Bij Libertex maak je bijvoorbeeld gebruik van MetaTrader4 om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen.

vechain-ven-logo

Hoe werkt VeChain (VET)?

Blockchain

VeChain maakt gebruik van de blockchain en een stake-of-proof algoritme om haar diensten aan te bieden.

VeChain is opgericht door Sunny Lu, voormalig CIO van Louis Vuitton in China. Zijn doel was duidelijk: het tegengaan van de verkoop van namaakproducten.

VeChain ontving een 5* certificaat van TÜV Saarland

Hoe doet VeChain dat? Met behulp van de blockchain, IoT en end-to-end productcontrole! 

Met chips en het koppelen van data op de blockchain aan producten wordt de hele supply-chain en geschiedenis inzichtelijk. Naast merkkleding biedt dit kansen voor bijvoorbeeld voedselveiligheid.

Onder de klanten vindt je o.a. Italiaans tomatenmerk Princes en autofabrikant Renault. 

Voordelen van cryptomunt VeChain

vechain-ven-logo

Waar kan je het beste handelen in VeChain?

Bij eToro kun je in een groot aantal cryptocurrencies investeren. Dat is echter niet het enige, want eToro biedt nog veel meer voordelen. 

Voor de belegger met wat minder ervaring biedt eToro een gratis demoversie aan. Hier kun je mee oefenen om wat meer ervaring te krijgen op het platform en de markt. 

Daarnaast kun je ook met andere beleggers praten over de beste strategie via het sociale handelsnetwerk. Via dit netwerk kun je ook de CopyTrading functie toepassen. Hiermee biedt eToro jou de mogelijkheid aan om de portfolio’s van de beste beleggers op het platform over te nemen.

Bij veel verschillende brokers kun je alleen beleggen in crypto door middel van CFD. Dit is bij eToro niet het geval, want bij eToro is het mogelijk om daadwerkelijk de crypto munt te kopen.

Bij eToro blijf het niet allen bij investeren in crypto. Je hebt ook nog de keuze uit veel verschillende assets zoals forex, grondstoffen, ETF’s en aandelen. 

Daarnaast betaal je ook nog eens 0% commissie over het handelen in aandelen en ETF’s. 

Dat kun je allemaal al doen vanaf iets meer dan vier tientjes. eToro hanteert namelijk een zeer lage minimale inleg van €42! Hierdoor ligt de spreekwoordelijke drempel om te gaan beleggen vrij laag. 

vechain-ven-logo

Bij Capital kun je ook investeren in een aantal crypto’s. Bij Capital is het mogelijk om ook te investeren in VeChain.

Het is bij Capital echter alleen mogelijk om VeChain te kopen door middel van CFD (Contract For Difference). Dit betekent dat je niet daadwerkelijk in bezit komt van VeChain, maar je speculeert op een mogelijke koerswijziging.

Daarnaast kun je gebruik maken van een demoversie waarmee je kunt oefenen met een fictief budget. Hierdoor kun je wat meer ervaring opdoen voor het grote werk. 

Daarnaast kun je ook nog gebruik maken van verschillende functies tijdens het handelen in CFD, zoals een hefboomfunctie of een take-profit/stop-loss functie.

Door middel van stop-loss functie kun je grote verliezen voorkomen. De stop-loss functie zorgt er namelijk voor dat jouw optie automatisch verkocht wordt als de waarde een bepaalde ondergrens bereikt.

vechain-ven-logo

VeChain Koers: Veelgestelde vragen

VeChain is een betrouwbare cryptovaluta. Het is een werkend product dat door bekende partners als Princes, Renault en H&M gebruikt wordt en is één van de beste blockchain services.

Op dit moment, begin 2021, is één VET €0.0248 waard.

Cryptovaluta bewaar je in een (online) wallet. Hier vindt je de officiële wallet voor iOS en Android.

vechain-ven-logo

Conclusie: de VeChain Koers

Hoewel VeChain slechts 5 jaar oud is heeft de cryptomunt zich al bewezen als product met een groot aantal gebruikers en partners, ook voor de nabije toekomst zijn de ambities en het potentieel groot.

Hou er rekening mee dat crypto koersen erg volatiel zijn en de koers snel kan veranderen. Doe altijd je research en stel stop-losses in voordat je gaat handelen. 

Ook handelen in VeChain en andere crypto?

Bij eToro kun je in tientallen cryptocurrencies beleggen. Probeer het direct uit!
Live koersen
Scroll naar boven