Axie Infinity Kopen met iDeal of PayPal!

Net als beleggen, is gamen een bezigheid waar veel mensen graag hun tijd in stoppen, en wie Axie Infinity kopen wil, kan dit mooi combineren.Wat is Axie Infinity kopen? En hoe is het mogelijk om te gamen én crypto te verhandelen? Lees snel verder om te leren hoe ook jij AXS coin kopen kunt!

Axie Infinity Kopen - Hoe werkt het?

Begin direct met Axie Infinity kopen! Wacht niet langer en druk op de groene knop!

Een Axie Infinity coin is een cryptomunt. Met het spel Axie Infinity kan je Axie Infinity kopen. Deze coins kan je vervolgens weer doorverkopen. Maar wat is het dan precies voor spel, en wat kan ik met de Axie Infinity Coin? Hieronder vind je een korte uitleg over wat de AXS Coin is en hoe je zelf Axie Infinity kopen kunt.

Wat is Axie Infinity Coin?

Axie Infinity is een game die je online spelen kunt, waarbij je beestjes genaamd Axies opvoedt, traint, verhandelt en fokt.  Daarnaast kan je ook land bezitten en opbouwen, waar je je Axie-diertjes kan laten wonen.

Dit verhandelen van Axie-diertjes en landen, wordt gedaan met AXS coins en SLP-tokens. Het spel heeft een gehele economie gebouwd rond deze munten.

Axie Infinity Coin is een token waarmee je kunt handelen in de game.

Wanneer je bijvoorbeeld een zeldzame Axie hebt, kan je ervoor kiezen deze te verkopen, of te fokken met een ander zeldzaam Axie-diertje. Deze verhandelingen vinden plaats op de speciale marktplaats van de game.

Axie Infinity Kopen buiten de game

Natuurlijk is niet iedereen een gamer, en sommigen hebben er niet eens de tijd voor. Maar hoe kan je dan je AXS coin kopen als je toch goede verwachtingen hebt voor de crypto?

Gelukkig is Axie Infinity kopen ook mogelijk als je niet gamet. Er zijn namelijk meerdere brokers die de munt gewoon aanbieden. Je kunt ook gewoon handelen met gamers; zij kunnen hun munten ook doorverkopen.

Axie Infinity Marktplaats

Iedereen die wél graag wil gamen, kan eenvoudig een account aanmaken en een Axie-beestje kopen. De ‘Axie Infinity Marketplace’-knop leidt je hiernaartoe.

Je dient wel AXS coins te hebben alvorens je gaat handelen. Anders is het niet mogelijk om te handelen.

Axie's kopen en verkopen kan via de Axie Infinity Marketplace.

Wanneer je een account maakt op Axie, wordt er gelukkig gelijk een wallet aan je account gekoppeld, zodat je jouw AXS coins kan verhandelen zonder tussen game en broker te hoeven switchen.

Axie Infinity Kopen bij een broker? Maak met de groene knop een account bij eToro aan!

Waar kan ik Axie Infinity Kopen?

Hoewel de AXS coin steeds populairder wordt, zijn er momenteel nog niet veel brokers die de coin aanbieden. AXS werkt wel gewoon op het Ethereum-blockchain, dus de meeste wallets ondersteunen de munt wel en je kunt de tokens altijd met ETH-coin kopen.

Slechts na twee jaar bestaan had het platform maandelijks meer dan 19000 spelers, die constant aan het handelen zijn op het platform, dus de kans dat de munt ruimer aangeboden zal worden, is in acht te nemen.

Fokken en gokken

Wie zelf graag deel wil uitmaken van de Axie-wereld, kan een account aanmaken op de site en een wallet koppelen aan de marktplaats. Vervolgens kan je AXS coin kopen of verdienen door Axies met elkaar te laten vechten, ze te fokken of Smooth Love Potions te farmen, wat ook als een token fungeert in het spel (SLP).

Wie houdt van speculeren bij het beleggen, zal ook plezier kunnen beleven met spel; je kunt namelijk speculeren op zeldzame Axies en deze verzamelen om ze met winst door te verkopen, door onder andere onderzoek te doen naar stambomen en eigenschappen.

Axie Infinity Kopen: een stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Wie in cryptocurrency handelen wil, heeft een broker nodig om dit bij te doen. Het uitzoeken van deze broker kan soms lastig zijn, omdat er veel keuze is en iedereen zijn eigen voorkeur heeft in handelen en analyseren.

Axie Infinity wordt daarentegen bij weinig brokers aangeboden, dus wie in de munt handelen wil, dient bij het uitzoeken van de juiste broker erop te letten dat deze munt op hun lijst te vinden is.

Wel is de coin gewoon te koop voor Ethereum-munten, dus je kunt ook bij brokers handelen die ETH aanbieden, waar er veel meer van zijn.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Axie Infinity Kopen bij eToro

Of je nu een beginnende belegger bent of al enkele jaren ervaring hebt in de crypto-wereld, eToro is een broker die voor elk soort handelaar geschikt is.

Met haar vele gebruikers wereldwijd, is eToro een van de grootste online brokers. Hoewel hij van oorsprong Israelisch is, wordt de site gereguleerd door de FCA, die zorgt dat de broker zich aan Engelse richtlijnen houdt.

Ook al is Axie Infinity coin kopen momenteel nog niet mogelijk op eToro, de broker biedt wel Ethereum aan, waarmee je de zowel de AXS- als de SLP-tokens kopen kunt.

Daarnaast biedt de site vele cryptomunten en de lijst breidt zich steeds verder uit, dus een spoedig aanbod van de AXS coin is niet ondenkbaar.

Naast cryptocurrency biedt eToro nog vele andere handelsproducten aan.

Daarnaast kan je ook goed bij eToro terecht als je niet alleen in crypto, maar ook in andere handelsproducten traden wilt. Enkele voorbeelden van de producten die op eToro te vinden zijn, zijn forex, grondstoffen, ETF’s en aandelen, waarbij je op de ETF’s en aandelen ook nog eens 0% commissie betaalt.

Een ander financieel voordeel dat eToro biedt, is de lage minimale inleg. Deze bedraagt namelijk slechts $50 (€42). Zo kan ook de beginnende belegger aan de slag zonder te veel in te hoeven leggen.

Een ander voordeel voor de beginnende belegger is de mogelijkheid gebruik te maken van hun gratis demo-account. Hiermee kan je oefenen met beleggen door virtueel geld in te zetten.

Een functie die voor zowel de beginnende als de meer ervaren belegger erg praktisch is, is de CopyTrading-functie. Deze functie dient om de portfolio’s van andere beleggers zowel in te zien als te kopiëren, zodat jij het jouw uit kan breiden.

Beleggen in crypto’s of andere handelsproducten bij eToro? Oefen eerst met de demo-functie of handel direct met echt geld door op de onderstaande knop te klikken!

Axie Infinity Coin Kopen bij Libertex

Wie liever speculeert op de koers in plaats van de munt zelf te kopen, handelt in CFD’s. Dit kan heel goed bij Libertex.

Niet echt verstand of ervaring met CFD’s? Net als bij eToro is het ook bij Libertex mogelijk een demo-account te beginnen, zodat je kan oefenen met handelen. Dit gaat heel eenvoudig met virtueel geld.

Als je van CFD-traden houdt, heb je bij Libvertex ook de mogelijkheid dit te doen met de vele andere handelsproducten die het platform aanbiedt, zoals aandelen, valuta, ETF’s en grondstoffen.

Ervaren handelaren zoals daytraders, zullen zich ook kunnen vinden in de handelssoftware die Libertex gebruikt, namelijk Metatrader4. 

Handel in CFD-activa bij Libertex.

Dit is (daytrading-)software die onder andere het analyseren van handelsproducten interessanter maakt met de grote variatie aan tools.

Ook voor ervaren beleggers biedt Libertex een aantal extra funties. Zo kun je gebruik maken van één van ‘s werelds populairste online handelsplatformen: Metatrader 4.

Geïnteresseerd in handelen bij Libertex? Maak een account aan via onderstaande knop en begin direct!

Axie Infinity Kopen bij Binance

Wil je toch liever bij een broker waarbij je direct Axie Infinity kopen kunt, dan is Binance wellicht een goede optie. De broker is een van ‘s werelds grootste crypto-aanbieders en biedt diverse manieren om aan AXS coin te komen.

Met een aanbod van meer dan driehonderd verschillende cryptomunten, is het niet gek dat Binance zo’n grote crypto-aanbieder zijn. De broker biedt zelfs zijn eigen munt, de Binance Coin.

Ook is Binance voorzien van een wallet, zodat je al je munten op dezelfde plek kunt bewaren, zonder tussen allerlei verschillende brokers en wallets te hoeven switchen.

Beleggers die graag in andere handelsproducten willen traden, zullen niet veel aan Binance hebben; Binance biedt namelijk uitsluitend crypto’s aan. Dit is dan wel weer fijn als je juist alleen maar in crypto’s handelen wil.

Axie Infinity kopen bij Binance? Maak een account aan en begin gelijk!

Axie Infinity Kopen bij Bitvavo

Wie liever Axie Infinity kopen wil bij een broker die onder Nederlandse toezichthouder wordt gereguleerd, kan zijn AXS coin kopen bij Bitvavo.

Hoewel Bitvavo niet zo veel crypto’s aanbiedt als Binance, is de broker met meer dan honderddertig cryptovaluta nog steeds een grote aanbieder waarbij je ook gelijk Axie Infinity kopen kan zonder eerst Ethereum te kopen of van brokers hoeft te switchen.

Daarnaast is de eenvoud van de site voor veel beleggers erg aangenaam; meer dan handelen kan en hoef je er dus ook niet te doen. Wie liever wel graag extra functies behoeft, kan beter naar een andere broker gaan.

Dit geldt ook voor beleggers die graag andere handelsproducten traden dan alleen crypto. Dit heeft Bitvavo namelijk niet. Dit is wel handig voor mensen die alleen in crypto willen handelen.

Wat dan wel weer erg fijn is aan deze broker, is het feit dat het een Nederlands platform is, dat volgens Nederlandse regels wordt gereguleerd, en ook een Nederlandse klantenservice heeft wanneer je tegen problemen loopt.

Liever Axie Infinity kopen bij een Nederlandse broker? Klik op onderstaande knop en maak een account aan!

Stap 2: Open een account

De lastigste stap heb je nu voltooid: een broker kiezen. De rest verloopt gelukkig vrij eenvoudig. Zo ook het aanmaken van een account.

Om het beter uit te kunnen leggen, zullen we als voorbeeld het registratieproces van eToro nemen. Bij de meeste brokers verloopt dit gelukkig vrijwel hetzelfde. 

Vergeet bij het registreren niet de algemene voorwaarden te lezen en accepteren.

Als je naar de site van eToro gaat, kan je heel eenvoudig op ‘Registreren’ klikken, waarna er een venster wordt geopend die je vraagt een gebruikersnaam en wachtwoord te bedenken. Je kunt je account maken met je eigen e-mailadres, maar ook met je Facebook-, Google+-, of Apple-account.

Stap 3: Geld op je account storten

Na het registreren, is je demo-account gelijk bruikbaar. Echter, als je met echt geld handelen wilt, dien je nog enkele stappen te voltooien.

Links onderin de interface heb je een knop waarmee je je geld kan storten. Klik hierop en er wordt een venster geopend, waar je zelf het bedrag aan kan geven waarmee je je account financieren wilt.

Al vanaf $50 (€42) kan je beleggen. Wel dien je nog een kopie van je identiteitsbewijs te uploaden en enkele vragen te beantwoorden over beleggen.

eToro heeft een lage minimale inleg.

Stap 4: Axie Infinity Kopen

Nu je account gefinancierd is, kan je dan eindelijk beginnen met handelen. Het gewenste handelsproduct vind je heel eenvoudig door de naam in te typen in de zoekbalk en eventueel te filteren bij de volglijsten.

Hoewel je bij eToro momenteel nog geen Axie Infinity kopen kan, biedt de broker vele andere producten waar je mee kan handelen. Je kunt er bijvoorbeeld ook Ethereum bij kopen, een coin waarmee je eenvoudig je AXS coin kopen kan.

Ook wordt de lijst met aangeboden cryptocurrency’s dikwijls aangevuld, dus de kans is aanzienlijk dat Axie Infinity kopen binnenkort mogelijk is.

Snel en eenvoudig je gewenste handelsproducten vinden.

Stap 5: Bewaar je Axie Infinity Coin

Bij eToro kan je je Ethereum coins bewaren in eToro’s eigen wallet. Deze kan je vervolgens gebruiken om je Axie Infinity coins mee te kopen.

Wanneer je direct Axie Infinity Kopen wil en dit bij Binance of Bitvavo doet, kan je ook in hun wallet bewaren. Echter, niet elke broker heeft een eigen wallet, dus let hier wel op bij het uitkiezen van je broker.

Axie Infinity werkt op Ethereum-blockchain, dus let er ook op dat je wallet dit ondersteunt. AXS coin kan zowel in software als hardware wallets bewaard worden. 

Stap 6: Axie Infinity Coin verkopen

Zodra je merkt dat de Axie Infinity-koers aanzienlijk stijgt na je aankoop, dan kan je winst maken door de munt te verkopen. Jouw wallet duidt zowel de inkoopprijs van de munt aan als de huidige waarde, zodat je in één oogopslag kan zien hoeveel winst je gemaakt hebt.

Als je de munt verkoopt, kan je gewoon de kwantiteit invullen en met een simpele druk op de knop voltooi je de transactie. Axie Infinity kopen en verkopen gaat dus gemakkelijk en snel!

Ja, ik wil Axie Infinity kopen en verkopen bij eToro. Maak gemakkelijk en snel een account aan!

Axie Infinity Kopen - wat kan ik verwachten?

Gamen is immens populair en steeds meer mensen schakelen ook graag over op online spelletjes. De markt is er ook goed voor want veel online gamers zijn bereid geld uit te geven om de gameplay te bevorderen.

Combineer dat met het feit dat de populariteit van crypto-handelen alsmaar toeneemt, en je snapt waarom Axie Infinity zo’n veel gebruikt spel is, en waarom de AXC coin een goedlopende koers heeft.

De voordelen van Axie Infinity Kopen

In theorie is het natuurlijk vrij simpel: hoe meer mensen het spel spelen, hoe meer waarde de Axie Infinity coin krijgt. De schaalbaarheid komt hierbij echter wel het hoekje om kijken; vergelijkbare munt Cryptokitties had een paar jaar terug zodanig veel populariteit dat dit het Ethereum-platform vertraagde.

Wel is een interessante kanttekening dat Axie Infinity tot stand is gekomen via de Binance Launchpad, die in het verleden veel verschillende coins flinke rendementen opgeleverd heeft. Dat gecombineerd met de stijgingen die Axie Infinity heeft meegemaakt, maakt de coin zeker het onderzoeken waard.

Axie Infinity Kopen met of zonder spel?

Door het Axie Infinity-spel te spelen, leer je hoe de AXS coin te gebruiken en meer winst te maken door slim te spelen.

Dan rest er natuurlijk nog de vraag of het aan te raden is je coins te kopen via een broker, of dat het verdienen van je eigen coins via de game nog zijn eigen voordelen heeft.

Zoals eerder vermeld werd, is het grootste voordeel natuurlijk dat de hoeveelheid gebruikers de waarde van de coin ook doet stijgen; ook al speel je het spel zonder de behoefte veel geld te verdienen en puur omdat je van de gameplay houdt, dan nog houd je de interne economie van het spel in stand.

Een ander voordeel is dat de manieren waarop je coins verdienen kan, erg variërend zijn, en je op een leuke manier aan meer coins kan komen.

Bovendien leer je het spel, en dus ook de economie, beter te kennen en hier dus op in te spelen en je gameplay erop aan te passen om meer te kunnen verdienen – daarmee heb je zeker een streepje voor op beleggers die zich niet met de game bezighouden.

Veelgestelde vragen

Axie Infinity is een game die je online spelen kunt, waarbij je beestjes genaamd Axies opvoedt, traint, verhandelt en fokt. 

Dit verhandelen van Axie-diertjes en landen, wordt gedaan met AXS coins en SLP-tokens. Het spel heeft een gehele economie gebouwd rond deze munten.

Voordelen van coins verdienen met de game zijn dat je de economie van het spel beter leert te snappen en dit kan gebruiken om meer te verdienen.

Daarnaast wordt het handelen leuker door de gameplay en is het goed voor de waarde van de munt als de game meer gebruikers heeft. 

Je kunt ook Axie Infinity kopen bij brokers, maar momenteel zijn dit er nog niet veel. In plaats daarvan kan je bijvoorbeeld wel Ethereum-coins kopen om AXC coins mee te halen.

Hiervoor raden wij de broker eToro aan.

Ja, ook als beginnend belegger kan je Axie Infinity kopen.

Axie Infinity Kopen: Conclusie

Wie van gamen houdt en er graag wat extra’s mee verdient, zonder bang te zijn hier zelf eerst iets voor uit te hoeven geven, kunnen heel goed bij Axie Infinity terecht.

Houd je van beleggen en lijkt de game je wel wat? Wacht dan niet langer en begin bij Axie Infinity, of maak een account aan bij eToro en handel in de cryptomunt!

Axie Infinity Kopen met eToro?
Wil je bij eToro handelen en onderzoek doen naar cryptomunten die je interessant vindt? Maak dan gelijk een account aan!
TIP
Scroll naar boven