Basic Attention Token Kopen met PayPal

Bij een cryptocurrency hoort een toepassing of oplossing die geboden wordt waardoor het interessant is om de munt te kopen. De Basic Attention Token kopen, ook wel BAT coin, is één van de beste aankopen van de verkrijgbare crypto met een heel duidelijk nut! 

bij de betrouwbare broker eToro!

Zelf Basic Attention Token Kopen in 4 stappen

Ook beginnen met Basic Attention Token kopen? Maak dan eenvoudig een account aan bij de online broker eToro via de groene knop!

In dit artikel lees je alles over wat de cryptocurrency Basic Attention Token is, hoe je kan beginnen met investeren in BAT coin en de Basic Attention Token verwachting voor de lange termijn. Daarnaast vind je ook het laatste Basic Attention Token news om te kijken wat er de komende tijd gaat gebeuren met de munt. 

Wat is Basic Attention Token?

In het kort is de Basic fAttention Token een ERC-20 token die draait op het Blockchain netwerk van Ethereum. Op dit netwerk kan iedereen zijn eigen token creëren om zo een cryptocurrency aan te maken zonder een eigen netwerk te hoeven ontwikkelen. 

De token is te gebruiken in combinatie met de Brave browser. Dit is een browser die zich richt op privacy en een decentraal internet, waar de macht niet meer alleen bij Google ligt maar juist bij de gebruikers. 

Basic Attention Token

De Basic Attention Token wordt binnen de Brave browser gebruikt als middel tussen gebruikers en adverteerders of contentmakers. In principe is de Brave browser uitgerust met een AdBlocker om je zo te beschermen tegen de overvloed van advertenties op het internet. 

Hier speelt de token een cruciale rol, de adverteerders betalen namelijk met deze tokens om toch advertenties binnen de browser mogelijk te maken. De gebruiker krijgt vervolgens betaalt in Basic Attention Token wanneer hij of zij deze advertentie te zien krijgt. 

Op deze manier kun je geld verdienen aan het gebruik maken van een browser. Ook gebruikers kunnen de Basic Attention Token uitgeven binnen de browser, zo kun je bijvoorbeeld een contentmaker ondersteunen en zo zonder advertenties blijven genieten van het internet terwijl iedereen wel kan verdienen aan de browser. 

Net als alle andere cryptocurrencies is ook de Basic Attention Token een interessante munt voor investeerders. Omdat steeds meer mensen de browser gaan gebruiken en zo ook de Basic Attention Token meer in omloop komt wordt de munt meer waard. Veel Basic Attention Token news is dan ook positief!

De Basic Attention Token kun je gebruiken bij de browser Brave maar je kunt het ook zien als geschikte investering! Begin zelf met Basic Attention Token kopen bij eToro. 

Hoe kan ik Basic Attention Token Kopen?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is het dus mogelijk om de token te ontvangen bij het gebruiken van Brave. Je kunt ook eenvoudig zelf investeren in de Basic Attention Token via een online broker of crypto exchange. 

In onderstaand stappenplan helpen we je met alle belangrijkste dingen die je moet doen voordat je over kan gaan op je eerste aankoop BAT coin. 

Basic Attention Token Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker voor Basic Attention Token Kopen

De eerste keuze die je moet maken is de plek waar je aan de slag gaat met cryptocurrency kopen. Hiervoor heb je meerdere mogelijkheden die erg van elkaar kunnen verschillen. 

Zo zijn er online brokers waar je CFD’s kan afsluiten op bepaalde munten, op deze manier kun je investeren in de munten zonder de cryptocurrency zelf in bezit te hebben. Een CFD volgt de koers van een munt en maakt het mogelijk om extra opties te kiezen zoals een hefboomeffect.

Daarnaast zitten er verschillen in de gebruiksvriendelijkheid van een platform, de kosten die doorberekend worden naar de klanten en het totale aanbod. Probeer hier zo goed mogelijk naar te kijken voordat je een keuze maakt, zo voorkom je dat je later over moet stappen naar een ander platform. 

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Basic Attention Kopen bij eToro

eToro is ons favoriete beleggingsplatform. Je kunt bij dit platform communiceren met andere beleggers om zo tot nieuwe inzichten te komen. Daarnaast is het platform erg vriendelijk voor beginnende beleggers.

Zo kun je gebruik maken van een tal van gebruiksvriendelijke features, zoals de CopyTrading functie. Met deze tool kun je de portfolio’s van ervaren beleggers geselecteerd door eToro inkijken en deze zelfs in zijn geheel kopiëren. Zo krijg je gemakkelijk een sterk en gediversifieerd portfolio.

Als je nog niet comfortabel bent met beleggen, dan kun je eerst beginnen met een gratis demo account. Op deze manier kun je met virtueel geld beleggen zonder enig risico. Ben je vervolgens klaar om te beleggen met echt geld, dan kun je laag beginnen dankzij de minimale inleg van $50 (€42).

Je kunt bij eToro naast crypto kopen ook beleggen in een tal van andere handelsvormen, zoals het handelen in ETF’s, aandelen, indexen en grondstoffen. Als je handelt in aandelen en ETF’s, dan betaal je zelfs 0% commissie.

eToro wordt gereguleerd door de FCA en CySec. Je kunt dus met een gerust hart beleggen via dit platform zonder dat je onnodig risico loopt.

Wil je vandaag nog gratis beginnen bij eToro? Maak dan vandaag nog een account aan en verken het platform!

Basic Attention Token Kopen bij Capital.com

In principe lijkt Capital.com erg op Libertex, bij beide brokers verhandel je cryptocurrencies als CFD’s. Capital.com is echter wel een stuk jonger. 

Dat is niet te merken overigens, want in korte tijd is Capital.com erg gegroeid en heeft het inmiddels kantoren in Engeland, Wit-Rusland en op Cyprus.

Net als bij Libertex kijkt toezichthouder CySEC mee, maar bij Capital.com houdt ook het Britse FCA toezicht. 

Je kunt bij Capital.com investeren in allerlei verschillende handelsproducten naast cryptocurrency. Zo handel je eenvoudig ook in aandelen, indexen, grondstoffen en valuta’s. 

De populairste markten bij Capital.com

Genoeg gelezen en wil je aan de slag? Maak dan snel een account aan bij Capital.com!

Basic Attention Token Kopen bij Libertex

Libertex bestaat inmiddels al bijna 25 jaar en is in die tijd flink veranderd. Zo heeft het tegenwoordig ook een ruim aanbod verschillende cryptocurrencies die je als CFD kunt verhandelen. 

Eén van de voordelen van Libertex is dat je bij deze broker ook kunt investeren in aandelen, grondstoffen, ETF’s en valuta’s. Zo kun je al je investeringen op één plek doen. 

Het platform van Libertex is overzichtelijk en goed te gebruiken voor beginnende beleggers. Je vindt makkelijk alle handelsproducten terug en kunt je openstaande investeringen op elk moment aanpassen of sluiten. 

Omdat je in CFD’s handelt heb je bij Libertex ook de mogelijkheid om short te gaan op cryptocurrency. Dit doe je als je verwacht dat de koers gaat dalen . 

De Libertex interface 

Je kunt veilig beleggen bij Libertex, het kantoor van de broker bevindt zich op Cyprus en daarom hebben ze ook een registratie bij de Cypriotische toezichthouder CySEC. Hiermee weet je zeker dat ze voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. 

Basic Attention Token Kopen bij Binance

De volgende optie is een online crypto exchange waar je wel rechtstreeks investeert in de munten zelf en deze dus ook moet bewaren. Dit kan bij Binance overigens prima op de exchange zelf, zo heeft het bijvoorbeeld een eigen Basic Attention Token wallet. 

Binance is al jaren de bekendste crypto exchange ter wereld vanwege het enorme aanbod verschillende munten. 

Ook voor de Basic Attention Token kun je goed terecht bij Binance. Je kunt de munt verhandelen tegen euro’s, maar ook voor Bitcoin of de eigen Binance Coin. 

De Binance Coin is ooit door Binance in het leven geroepen om te gebruiken op het platform. Door Binance Coin te gebruiken kun je de transactiekosten die je betaalt verminderen en nog makkelijker munten met elkaar verhandelen zonder tussenkomst van echte valuta. 

Ook mee profiteren van het grootste crypto-aanbod ter wereld? Maak vandaag je Binance account aan en begin meteen met investeren in cryptocurrency!

Stap 2: Open een account

In dit stappenplan gebruiken we voor de overige stappen eToro als voorbeeld. Het aanmaken van een account gaat bij deze broker erg eenvoudig. 

Je hebt in eerste instantie alleen een E-mailadres en wachtwoord nodig om je account aan te maken. Het E-mailadres moet vervolgens geverifieerd worden door op de link te klikken die Binance je toestuurt. 

Vanaf dat moment kun je het platform op en gebruik maken van het gratis demo account. Met dit account kun je alle mogelijkheden van eToro uit proberen en met virtueel geld alvast oefenen met investeringen. 

Maak eenvoudig een account aan bij eToro

Om met echt geld aan de slag te gaan moet je het account verder verifiëren. Dit doe je door een kopie van je identiteitsbewijs op te sturen en een vragenlijst in te vullen over jouw kennis en ervaring over beleggen.

Stap 3: Stort geld op je account

Je krijgt vervolgens bericht van eToro zodra de verificatie goedgekeurd is. Nadat je dat bericht ontvangen hebt kun je gaan wisselen tussen het demo account en het echte account. 

Om met het echte account aan de slag te gaan moet je eerst geld storten. Omdat je bij eToro al vanaf $50/€42 kan beginnen is dit voor veel beginnende beleggers een goede optie. 

Je zet eenvoudig geld op je account via één van de vele beschikbare betaalmethodes. Het handigste is om iDeal of PayPal te gebruiken zodat je geld meteen op je account staat. 

Mocht je liever een andere betaalmethode gebruiken kun je ook kiezen voor creditcard, bankoverschrijving of één van de andere opties.

Bij eToro is het minimale stortbedrag slechts €42.

Stap 4: Basic Attention Token Kopen

Je kunt eenvoudig investeren in de Basic Attention Token door eerst de pagina op te zoeken, de munt is soms ook te vinden onder de afkorting BAT coin. Als je de pagina gevonden hebt klik je op ‘kopen’.

Vervolgens krijg je een scherm te zien met daarin de mogelijkheid om te bepalen hoeveel je wilt investeren in de munt. Ook kun je een hefboomeffect, stop-loss of take-profit instellen. 

Eenvoudig investeren in cryptocurrency bij eToro

Stap 5: Bewaar je Basic Attention Token

Dit is de eerste stap die erg verschilt tussen de brokers die hierboven genoemd staan. Als je bij eToro investeert in cryptocurrency bij je actieve transacties te staan. 

Je hoeft niets meer te doen om de munt te bewaren, de investering zal altijd open blijven staan op eToro zolang je er niks mee doet.

Het crypto overzicht bij eToro

Bij een crypto exchange als Binance investeer je in de munt zelf en kun je deze dus ook versturen naar een andere Basic Attention Token wallet.

Ook bij Binance kun je de munten ook gewoon in de Basic Attention Token wallet van het platform zelf laten staan. Het enige probleem dat hierbij kan ontstaan is als er problemen zijn bij Binance.

Dit gebeurt bijna nooit omdat het de grootste crypto exchange ter wereld is, maar mocht het wel gebeuren kun je niet zomaar elk moment bij je cryptocurrency terwijl dat bij een andere Basic Attention Token wallet wel het geval is.

Stap 6: Verkoop de Basic Attention Token

Zodra je vindt dat je genoeg winst hebt gemaakt op een investering kun je de transactie sluiten zodat je de winst garandeert. Via eToro gaat dit eenvoudig via de rechterbalk waar al je actieve transacties staan. 

Je kunt bij elke actieve transactie namelijk eenvoudig de investering aanpassen, verhogen of laten uitbetalen. Als je voor die laatste optie kiest krijg je het scherm dat je hiernaast ziet. 

Zo heb je nog één keer overzicht over de winst die je gemaakt hebt en kun je bevestigen dat je de transactie wilt sluiten. Het geld staat daarna meteen weer op je eToro account. 

Genoeg verdiend aan de Basic Attention Token? Verkoop een deel of je gehele investering eenvoudig binnen enkele secondes bij eToro!

Waarom Basic Attention Token Kopen?

De Basic Attention Token is een cryptocurrency die gebruikt wordt bij de browser Brave en daarmee heeft het meteen veel potentiële gebruikers. Momenteel zijn er tientallen miljoenen Brave-gebruikers elke maand, waarvan een klein deel ook actief de Basic Attention Token gebruikt. 

Dat maakt het meteen een bijzondere cryptocurrency, er zijn veel andere munten op de markt die vooral in de toekomst gebruikt moeten gaan worden. Waar Bitcoin bijvoorbeeld ooit als betaalmiddel bedoeld was heeft het die functie nog maar nauwelijks. 

Hoe verliep de Basic Attention Token ICO?

Voor de Basic Attention Token ICO moeten we terug naar het jaar 2017. De Basic Attention Token ICO was binnen 30 seconde alweer voorbij en leverde bijna 30 miljoen euro op voor het netwerk. 

Het enthousiasme was meteen duidelijk, er waren een aantal grote kopers die voor miljoenen euro’s aan Basic Attention Tokens kochten. Doordat de ICO zo snel klaar was liepen veel mensen de kans mis om vroeg te investeren in de munt. 

Dat de Basic Attention Token verwachting zo hoog was tijdens de Basic Attention Token ICO was niet gek. Het project is namelijk mede opgericht door Mozilla oprichter Brendan Eich en er was veel positief Basic Attention Token news in de maanden voorafgaand aan de Basic Attention Token ICO.

Hoe gaat het met de Basic Attention Token koers?

Tijdens de Basic Attention Token ICO werden de munten verkocht voor zo’n €0,02 per stuk. In januari 2018 steeg de koers van de BAT coin meteen enorm, de munt kwam op zo’n €0,75 uit. 

Maar ook later waren er nog genoeg kansen om te profiteren van de koers van BAT coin. Zo daalde de BAT coin koers in maart 2020 terug tot €0,11 en steeg de koers een jaar later naar €1,28. 

Als je in maart 2020 €1.000 had geïnvesteerd in de Basic Attention Token dan was deze investering een jaar later €1.000 / €0,11 * €1,28 = €11.636,36 waard geworden. 

Ben jij ook overtuigt van de toekomst van de Basic Attention Token? Begin dan zelf met investeren!

Basic Attention Token Kopen, lange of korte termijn strategie?

Er zijn meerdere manieren om te investeren in de Basic Attention Token, maar ook de termijn waarop je wilt profiteren van je investering is belangrijk voor hoe je gaat investeren. Koop je de munt om zo snel mogelijk winst te maken of ben je van plan de investering een langere tijd te laten staan?

Basic Attention Token Kopen: Lange Termijn

Als je besluit om te investeren op de lange termijn is het aan te raden om te beginnen bij een crypto exchange als Binance. Hier investeer je in de munt zelf en deze kun je vervolgens veilig opslaan in je eigen Basic Attention Token wallet. 

Je hoeft verder niet meer om te kijken naar deze wallet als je van plan bent de munt langere tijd te laten staan. Pas zodra je een deel wilt verkopen hoef je de wallet weer tevoorschijn te halen. 

Investeren in cryptocurrency voor de lange termijn kan je veel opleveren, hierboven zag je al dat je BAT coin investering in een jaar tijd bijna 12 keer zoveel waard had kunnen worden. Deze koersstijgingen lijken om de paar jaar plaats te vinden in de cryptocurreny markt.

Door op lange termijn te gaan investeren in deze munt probeer je jezelf zo goed mogelijk te verzekeren van deze enorme koersstijgingen. Het is verstandig om meerdere munten op te nemen in je portfolio; bijvoorbeeld Ethereum.

Basic Attention Token Kopen: Korte Termijn

Bij een investering waar je op korte termijn winst uit wilt halen kun je het best terecht bij een online broker als eToro. Omdat je hier in CFD’s handelt hoef je je geen zorgen te maken over het bewaren van de munten.

Daarnaast kun je bij eToro erg eenvoudig een hefboomeffect bij de investering instellen. Met een hefboomeffect verhoog je kunstmatig de investering zonder dat je dat bedrag er voor betaalt.

Het hefboomeffect geldt vervolgens bij elke koerswijziging, zo kun je ook met een kleine koersstijging een grote winst maken. Let wel op; je betaalt bij hoge hefboomeffecten een hogere commissie en zo kan je investering bij een koersdaling snel compleet verdwijnen. 

Wist je dat: de op privacy gerichte browser ‘Brave’ die achter de Basic Attention Token zit in november 2020 voor het eerst meer dan 20 miljoen actieve gebruikers in één maand tijd had? 

Veelgestelde vragen

De Basic Attention Token is een ERC-20 token die draait op het Ethereum netwerk. De token wordt gebruikt binnen de browser Brave om adverteerders, content makers en gebruikers de mogelijkheid te bieden om de munt met elkaar uit te wisselen voor bepaalde tegenprestaties. 

Je kunt de munt het best online kopen bij een broker. De broker Libertex is hier het meest geschikt voor omdat zowel beginners als ervaren beleggers hier goed terecht kunnen voor hun cryptocurrency portfolio. Libertex biedt veel ondersteuning, uitleg en rekent schappelijke kosten.  

In de roadmap van Bat Coin blijkt dat het netwerk de  komende tijd uitgebreid wordt met enkele DeFi toepassingen. DeFi staat voor Decentralized Finance en het laatste Basic Attention Token news geeft aan dat ze ook zelf cryptocurrency willen gaan ontwikkelen.

Op dit moment zijn er een aantal keuzes voor een Basic Attention Token wallet. De makkelijkste keuze is de ingebouwde Basic Attention Token wallet in de Brave browser, als je de munt alleen als investering gebruikt kun je hem ook laten staan bij de exchange waar je de munt gekocht hebt. 

Het is een stevige investering om een eigen cryptocurrency te ontwikkelen en in het geval van de BAT coin was dit ook niet nodig. Door een token te creëren kon het team achter Brave en de Basic Attention Token zich richten op het ontwikkelen van de browser en een geheel decentraal internet. 

Basic Attention Token Kopen: Conclusie

Het interessante van de Basic Attention Token is niet het blockchain netwerk, ze werken namelijk met een ERC-20 token die draait op de  blockchain van Ethereum. Wat de munt wel interessant maakt voor investeerders is dat de munt nu al gebruikt kan worden binnen de browser Brave. 

Omdat deze browser ook al tientallen miljoenen gebruikers heeft is ook de Basic Attention Token verwachting hoog. Daarnaast blijft het team achter de browser en token het platform verder ontwikkelen en gaat het de komende tijd nieuwe functies uitrollen. De Basic Attention Token verwachting is dan ook hooggespannen.

Als investeerder kun je via een online broker eenvoudig investeren in deze munt en er zelf voor kiezen of je de munt wilt gaan gebruiken binnen de browser of dat je de munt bewaard en verkoopt zodra deze meer waard is. Je kunt het beste investeren in cryptocurrency bij de online broker eToro.

Basic Attention Token Kopen met eToro?
Maak dan vandaag je account aan om zo snel mogelijk in bezit te zijn van jouw eerste investering in deze interessante cryptocurrency!
TIP
Scroll naar boven