Direct Bonfire Coin Kopen met iDeal & PayPal

Tegenwoordig is het handelen in cryptocurrency erg populair. Zo kun je Bonfire coin kopen via een online broker, een broker maakt het handelen in cryptocurrency heel simpel. Lees het hier!

bij de betrouwbare broker eToro!

Bonfire Coin Kopen stappenplan

Zelf beginnen met investeren in cryptocurrency? Maak dan nu een account aan bij eToro en begin met Bonfire Coin kopen.

Wat is Bonfire Coin?

Bonfire is een cryptocurrency-token die op 18 april werd gelanceerd via het Binance Smart Chain Network.

Volgens de Bonfire-website is Bonfire een inflatoire token die vergelijkbaar is met hoe de Safemoon-token werkt.

Het Bonfire-token beloont HODLers (tokohouders) met meer munten door de mensen te belasten die ervoor kiezen hun munten te verkopen. Dit proces bekend als het statische beloningssysteem, dat werd gepopulariseerd door Safemoon.

Het logo van de nieuwe munt Bonfire Coin

5 procent van alle Bonfire-transacties wordt onder de gemeenschap verdeeld. Bonfire bevindt zich nog in een pril stadium en mensen moeten echter op hun hoede zijn voor dergelijke munten.

De afgelopen maanden zijn er veel munten zoals Safemoon, SafeGalaxy en andere munten gemaakt en omgezet in pomp- en dumpschema’s.

Deze munten waren echter zeer voor de hand liggende pomp- en dumpmunten die veel mensen verliezen veroorzaakten. Deze munten zijn gemaakt om snel winst te maken en de markten te verlaten.

Direct Bonfire coin kopen? Maak dan gauw een account aan Bij eToro en begin vandaag nog met de Bonfire coin kopen!

Hoe kan ik Bonfire Coin Kopen?

Bonfire coin kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je kunt namelijk de Bonfire coin kopen via een online broker.

Er zijn echter erg veel aanbieders te vinden en ze zijn helaas net allemaal even betrouwbaar. Daarom is het belangrijk dat je de verschillende brokers goed met elkaar vergelijkt.

Wij hebben een stappenplan gemaakt om jou hiermee een stukje op weg te helpen. Hier nemen wij stap voor stap door wat je moet doen voor Bonfire coin kopen.

Beste Bonfire Coin brokers

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Bonfire Coin Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker waar Bonfire Coin Kopen mogelijk is

Bij een online broker kun je gemakkelijk Bonfire coin kopen. Wel is het belangrijk dat je jouw Bonfire coin gelijk in een wallet kunt bewaren bij deze broker. Dit is makkelijker maar ook een stuk veiliger. 

Wij nemen een aantal brokers met jou door die wij aanraden voor het handelen in crypto of in de CFD’s van cryptocurrency’s.

Bonfire Coin Kopen bij eToro

eToro is een lekker platform om te beginnen. Startende beleggers zullen veel voordelen halen uit de vele functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid van deze broker.

Met de copytrading functie kun je als belegger de portfolio’s van andere succesvolle beleggers overnemen of bekijken. Hiermee kun je gemakkelijk een divers portfolio opbouwen als je nog niet meteen weet waarin je wilt investeren.

Naast de copytrading functie heeft eToro ook een demo functie. Met het demo account beleg je via fictieve valuta in plaats van echt geld. Zo kun je investeringen ontdekken zonder je eigen geld te riskeren.

Naast cryptocurrency biedt eToro nog vele handelsproducten zoals aandelen,, grondstoffen en ETF’s. Bij aandelen en ETF’s kun je zelfs handelen zonder commissie!

Stap gemakkelijk in door het lage minimale inlegbedrag van $50 (€42)! Een account aanmaken is gemakkelijk en snel. Probeer het nu.

Start gemakkelijk en snel bij eToro en beleg in verschillende handelsproducten zoals cryptocurrency of aandelen!

Bonfire Coin Kopen bij Libertex

Je kunt bij Libertex eenvoudig Bonfire coin kopen. Het Libertex platform is geschikt voor zowel beginnende handelaren als ervaren traders.

Mocht je eerst willen oefenen in het handelen in cryptocurrency, dan kun je beginnen met oefenen demo-account. Libertex heeft namelijk als één van de weinige brokers een demo-functie waar je speelt met virtueel geld. Je kunt op deze manier ondervinden wat voor financiële gevolgen het handelen in crypto heeft.

Het handelen op Libertex is daarnaast ook erg veilig. Het platform is namelijk gereguleerd en gecertificeerd door de CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission). Het geld wat je investeert staat dus altijd veilig.

Uiteraard biedt Libertex naar de Bonfire crypto ook andere handelsproducten en cryptocurrency’s aan zoals valuta, aandelen en ETF’s. Op deze manier kun je je portefeuille diversifiëren.

Heb je al enige ervaring met handelen, biedt het platform  van Libertex nog een ander extra voordeel. Je kunt namelijk gebruik maken van het MetaTrader 4 platform. Hiermee kun je uitgebreide reide technische analyses en marktanalyses uitvoeren. Je beschikt zo over nog meer informatie om succesvol te handelen!

Wil jij beginnen met Bonfire coin kopen via Libertex? Maak dan een account aan en begin vandaag nog! 

Bonfire Coin Kopen bij Capital.com

Libertex is niet de enige plek waar je kunt investeren in cryptocurrency CFD’s. Ook bij de jonge broker Capital.com kun je eenvoudig crypto zoals Bonfire coin kopen.

Je kunt bij Capital.com ook investeren in CFD’s van aandelen, ETFs, grondstoffen en valuta’s. Zo kun je een divers portfolio samenstellen zonder hiervoor meerdere brokers voor te gebruiken. 

Capital.com heeft meerdere kantoren in Europa. Zo is het gevestigd in Engeland, Belarus en op Cyprus en heeft het naast een licentie bij CySEC ook een licentie bij het Britse FCA. 

Wil jij ook handelen in cryptocurrencies bij deze nieuwe broker? Ga dan nu naar de Capital.com website en maak vandaag nog je account aan!

Bonfire Coin Kopen bij Binance

Binance heeft zich uitgebreid en gespecialiseerd in cryptocurrency. Daarnaast heeft het platform een eigen munt die ook terug te zien is in de top 20. 

Oorspronkelijk komt het bedrijf uit China, maar is inmiddels ook in Malta gevestigd. Het handelsplatform is crypto-to-crypto en ze bieden ook een eigen wallet aan waar je eenvoudig Bonfire coin koopt en opslaat.

Wanneer je ook wilt handelen in andere handelsproducten is Binance minder geschikt. Je kunt er namelijk niet handelen in aandelen, Forex of ETF’s zoals dit bij Libertex wel kan.

Een groot voordeel aan Binance is, dat je door de geïntegreerde wallet jouw munten makkelijk kunt opslaan. Je hebt ook een erg ruime keuze van wel meer dan 100 crypto’s. 

Wat Binance verder bijzonder maakt is dat je een uitbetaling in crypto krijgen in plaats van een bankopname. De kosten die hieraan verbonden zijn liggen dan wel iets hoger.

Ook aan de slag bij de grootste crypto exchange ter wereld? Maak dan nu je account aan en begin meteen met beleggen in cryptocurrency.

Stap 2: Open een gratis account

Wanneer je een broker hebt gekozen is het heel eenvoudig om een account te openen. Je gaat daarvoor naar de website of naar de app van de broker.

Nadat je een e-mailadres, gebruikersnaam en een wachtwoord hebt opgegeven kun je een account aanmaken.

Meestal ontvang je direct een bevestigingslink per e-mail.

Hierna zul je jouw account moeten verifiëren. Dit doe je door een kopie van een identiteitsbewijs te uploaden en een vragenlijst in te vullen. Zo wordt fraude voorkomen. In de vragenlijst geeft je aan op de hoogte te zijn van de risico’s die beleggen met zich mee kan brengen.

Stap 3: Stort geld op je account

Nadat je alle verplichte processeen hebt verlopen op het platform kun je geld storten op je account bij eToro.

Geld storten kan via verschillende populaire bethaalmogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iDEAL, creditcard, PayPal en vele andere.

Het voordeel van je eerste storting bij Libertex is dat je niet meteen je hele spaarpot leeg hoeft te trekken, met €100,- begin jij al met je eerste cryptoinvesteringen!

Bij eToro kun je al starten met investeren vanaf €42.

Stap 4: Bonfire Coin Kopen

Je geld is gestort op je account van eToro, dan is het nu tijd voor het echte werk. Je kunt beginnen met Bonfire coin kopen.

Om te investeren in cryptocurrency kun je zoeken via de zoekbalk of filteren op alle cryptocurrency die beschikbaar is op eToro.

Je krijgt vervolgens het scherm met de laatste Bonfire coin koers en de mogelijkheid om te kopen of verkopen.

Wanneer je de crypto waarin je wilt investeren hebt gevonden kun je gemakkelijk starten met investeren via de knop ‘handelen’. Kies vervolgens het aantal munten die je wilt kopen en open je positie.

Stap 5: Bewaar je Bonfire Crypto

Bonfire coin kopen kan ook bij een crypto exchange zoals eToro, Binance of Bitvavo. Zo kom je in bezit van de munt zelf en heb je niet de keuze om een hefboomeffect in te stellen.

De munten kan je bewaren bij de exchange zelf of in een andere wallet. Een wallet is vaak de veiligere keuze omdat je da niet afhankelijk bent van de cryptoexchange. 

Als je Bij Libertex hebt geïnvesteerd in cryptocurrency is het een heel ander verhaal. Omdat je een CFD af hebt gesloten met Libertex kan je deze investering niet naar een andere broker versturen. 

Je vindt op Libertex de actieve investeringen terug aan de rechterkant. Hier kun je ze aanpassen wanneer je wilt, zo kun je de investering verhogen, verlagen of helemaal stop zetten.

Stap 6: Verkoop de Bonfire Crypto

Mocht je geïnvesteerd hebben in de munt zelf is het voordat je Bonfire coin kan verkopen cruciaal om deze op de goede plek te hebben staan.

Als je de munten tijdelijk in een wallet hebt opgeslagen zul je ze weer terug moeten sturen naar een crypto exchange, dit hoeft niet per se de crypto exchange te zijn waar je ze hebt gekocht.

Op eToro zie je dus altijd je huidige investering en daarbij kun je ook eenvoudig zien hoe het met de Bonfire coin koers gaat. Als deze gestegen is ten opzichte van het moment dat je de munt kocht kun je deze met winst verkopen.

Dit doe je door terug te gaan naar de markt waar je de munt gekocht hebt of door aan de rechterkant bij de transactie te kiezen voor sluiten.

Je krijgt vervolgens het overzicht dat je hiernaast ziet met daarbij meteen de winst (of verlies) die je hebt gemaakt.

Het geld dat je terug in je eToro account krijgt kun je uit laten betalen of opnieuw investeren.

Bonfire coin kopen gaat eenvoudig via eToro, maak nu een account aan en begin vandaag nog met de Bonfire coin kopen!

Waarom Bonfire Coin Kopen?

Bonfire verschilt van de rest van de De-Fi-menigte omdat het een gepassioneerd team heeft dat fulltime werkt om een ​​volwaardig ecosysteem van applicaties rond het token te ontwikkelen.

Ze streven ernaar om niet alleen een financieel aantrekkelijk cryptocurrency-activum te hebben voor kortetermijnhandelaren, maar ook een geschikt langetermijnactief voor serieuze langetermijnbeleggers. Bonfire is een opbrengst genererend contract dat de houders ervan beloont.

Bonfire behoort tot de gemeenschap en zal zijn nieuwe en geherstructureerde team gebruiken om zijn status in de De-Fi-ruimte te verhogen, waar we van plan zijn nieuwe, opwindende en veelbelovende kansen in markten over de hele wereld te bereiken.

Achter het project staat een zeer gespecialiseerd team dat het gebrek aan transparantie in andere De-Fi-munten vreest en vastbesloten is om de status-quo met Bonfire te veranderen. 

De koers Bonfire Coin begon goed, op 8 mei 2021 kwam de munt op de markt voor zo’n €0,0000000166, 2 dagen later werd de tot nu toe recordhoogte behaald van €0,0000000747. Als je meteen €250 had geïnvesteerd in deze munt was je investering 2 dagen later (€250 / €0,00000000166) * €0,0000000747 = €1120,95 waard geweest. 

Na deze recordhoogte is de koers Bonfire Coin alleen nog maar gedaald, de prijs is inmiddels onder de prijs uitgekomen waarvoor de munt op de markt kwam. 

Bonfire Coin Kopen, lange of korte termijn strategie

Lange Termijn

Over de lange termijn uitspraken doen is erg riskant, de Bonfire coin koers is dan ook erg onvoorspelbaar. Wie had 5 jaar geleden kunnen voorspellen wat de koers vandaag zou doen?

Als je voor lange termijn wilt gaan beleggen in deze munt is het verstandig om dit te doen via een crypto exchange als Binance. Daar investeer je in de munt zelf en die kun je eenvoudig langere tijd vast houden. 

Je wilt op deze manier profiteren van extreme stijgingen in de koers Bonfire coin. Cryptocurrency koersen hebben al vaker laten zien binnen enkele maanden duizenden procenten te stijgen, dat zou ook met de koers Bonfire Coin kunnen gebeuren. 

Korte Termijn

Een garantie op de koers voor de korte termijn geven is lastig, en al helemaal voor Bonfire. Bonfire is nog nieuw en volatiel, en de koers wordt sterk beïnvloedt door berichten omtrent de cryptomunt en interne en externe ontwikkelingen. 

Er hoeft maar één goed nieuwsbericht te zijn om een sterke piek in de prijs van Bonfire te krijgen. Het is dus goed om al van te voren voorbereid te zijn op een dergelijk event. Zo kun je jezelf bijvoorbeeld al voorbereiden door informatie over de technische kant van Bonfire op te zoeken en hun blogs te lezen. 

Korte termijn traden is ook mogelijk door het nieuws te volgen. Hou de koers goed in de gaten en let op technische indicatoren of berichten die erop kunnen duiden dat er zich een beweging in de prijs voortdoet. Speel hier vervolgens op in door Bonfire te kopen en nadat dat de prijs reageert snel weer te verkopen. 

Wist je dat: voor alleen het houden van de Bonfire token je een beloning krijgt elke keer dat iemand anders de munt koopt of verkoopt? 

Veelgestelde vragen

Bonfire is een cryptocurrency token die op 18 april werd gelanceerd via het Binance Smart Chain Network. Bonfire werkt met een beloningssysteem.

5% van alle Bonfire-transacties wordt verdeeld onder de gemeenschap. Bonfire bevindt zich nog in een pril stadium.

Bonfire coin koop je net als veel andere cryptocurrency eenvoudig via een online handelsplatform dat de munt aanbiedt. Bekende aanbieders zijn Libertex en Binance, waar miljoenen gebruikers dagelijks handelen in Bonfire coin en nog veel meer verschillende soorten cryptomunten.

Deze online brokers zijn eenvoudig in gebruik en veilig, en je kunt er tegen minimale kosten Bonfire coin kopen, of investeren in andere cryptocurrency.

Wij raden voor het investeren in cryptovaluta de broker Libertex aan. Libertex is een populaire broker onder vele beleggers, niet alleen voor crypto, maar ook voor andere handelsproducten zoals aandelen en ETF’s kun je terecht bij Libertex. Bij Libertex handel je uitsluitend in de vorm van CFD.

Wil je echt eigenaar worden van een cryptomunt? Dan kun je beter bij een bekende crypto exchange zoals Binance terecht.

Het verschil tussen een digitale valuta en een cryptovaluta is dat de laatstgenoemde is gedecentraliseerd. Dat betekent dat deze niet wordt uitgegeven of gereguleerd door een centrale autoriteit zoals een Centrale Bank of een overheid.

Cryptocurrencies draaien daarentegen via een netwerk van computers. Digitale valuta’s hebben dezelfde kenmerken als normale valuta’s, maar bestaan alleen in de digitale wereld.

Omdat cryptocurrencies gedecentraliseerd zijn vinden investeerders ze zo interessant om in te beleggen. Naast anonimiteit hebben de munten vaak ook nog andere functionaliteiten in de financiële wereld.

Meer dan 2000 cryptocurrencies zijn beschikbaar om te kopen en te verkopen. De meeste hebben weinig waarde. Van al deze crypto’s zijn bitcoin, ether (het token van het Ethereum-netwerk), bitcoin cash (een zijtak van bitcoin) en Litecoin qua marktkapitalisatie het meeste waard.

De meeste cryptocurrencies zijn beschikbaar bij online brokers zoals libertex. Echter zijn er ook een aantal munten die bestaan omdat de munt gelinkt wordt aan een achterliggend bedrijf of dienst, en dus niet om te verhandelen.

Conclusie: Bonfire Coin Kopen

We hebben gelezen wat de achtergrond van de munt is en waar je het beste de Bonfire coin kopen kunt. Het Bonfire-token beloont de tokenhouders met meer munten wanneer anderen ervoor kiezen hun munten te verkopen.

Dit proces bekend als het statische beloningssysteem, dat werd gepopulariseerd door Safemoon. Bonfire behoort tot de gemeenschap en zal zijn nieuwe geherstructureerde team gebruiken om zijn status in de De-Fi ruimte te verhogen, waar ze van plan zijn nieuwe en veelbelovende kansen in markten over de hele wereld te bereiken.

Neem gauw een kijkje op de site van eToro en begin vandaag nog met Bonfire coin kopen!

Bonfire Coin Kopen bij eToro?
Bonfire coin kopen via eToro kan snel en gemakkelijk. Maak nu een account aan en doe vandaag nog je eerste investering!
TIP
Scroll naar boven