Celo Crypto Kopen met PayPal en iDeal

Wil je graag investeren in meerdere cryptocurrency en je visie verbreden? Dan is Celo crypto kopen misschien wel iets voor jou zijn, vandaag leggen we je uit waarom je moet investeren in de coin. 

Celo Crypto Kopen bij een online broker - Stappenplan

Begin nu nog met investeren in Celo crypto,  een jonge en veelbelovende coin!

Celo zou het mogelijk moeten maken om betaalverzoeken te sturen. Dit keer niet met euro’s, maar met cryptocurrency, de munten die je dan naar elkaar kunt versturen zijn Celo Dollars.

Vandaag leggen we je uit hoe je zelf kunt investeren in deze crypto en waarom dit een interessant project is. We kunnen alvast verklappen dat het een veelbelovend project is. 

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

Wat is Celo Crypto?

De Celo coin is een platform waarop het mogelijk is om betaalverzoeken naar elkaar te sturen. Dit doe je door middel van een app die je kunt downloaden op iOS en Google Play. 

Celo crypto werkt via een algoritme dat het mogelijk maakt om de betalingen te voltooien. Het systeem heeft veel weg van Ethereum. 

Het versturen van betaalverzoeken via Celo gaat via telefoonnummers en een app. Het is verplicht bij het downloaden van de app om een telefoonnummer te koppelen aan een adres.

Dit zorgt er namelijk voor dat je geen fraude kunt plegen en dat je zekerheid hebt over de betaling die gedaan is. Alle informatie wordt meteen opgeslagen op de blockchain. 

Instappen in Celo Crypto? Klik op de groene knop en begin!

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

Hoe kan ik Celo Crypto Kopen?

Celo crypto kopen kun je bij een aantal brokers doen. Voordat je daadwerkelijk de Celo crypto kunt kopen dien je een account aan te maken bij een broker naar keuze, wij hebben er in ieder geval een aantal voor je uitgelicht. 

Deze brokers hebben handige voordelen en zorgen ervoor dat handelen in crypto nog makkelijker wordt.  

Celo Crypto Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Een broker kiezen is een belangrijk onderdeel van het handelen in cryptomunten. Je moet de broker vertrouwen, maar ook zeker begrijpen. We beginnen met de broker eToro die vele voordelen met zich mee brengt. 

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
eToro bekijkenCoinbase bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App10/109.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€ 45,00€2.00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)1vanaf 0,01%vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)Vanaf € 10,0010 USDC€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale Hefboom1:30Geen100:1100:1100:130:1
Valutaparen523100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICFCA, CySEC, ASICFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenVariabelGeenVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten€ 5,001%Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
Onderhoudskosten€ 0,00Geen€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

81% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen dat u uw geld verliest.

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

Celo Crypto kopen bij eToro

Wereldwijd is eToro een van de bekendste brokers. De broker heeft al meerdere prijzen gewonnen voor haar diensten en heeft inmiddels meer dan 13 miljoen gebruikers. 

Al jarenlang maakt eToro het mogelijk om te investeren bij ze. Naast dat eToro een betrouwbare broker is hebben ze handige tools beschikbaar voor beginnende beleggers. 

Enkele voordelen van eToro zijn het demo account waar je gratis kan oefenen met beleggen en kennis kan maken met het platform. Ook heb je de handige copy-trading tool waarmee je portfolio’s van andere handelaren kunt bekijken.

Bij eToro is het al mogelijk om te storten vanaf 50$ (42 euro), dit maakt het voor jonge handelaren ook mogelijk om te beleggen en investeren met een minder grote bedragen. Daarnaast is de aanmeldprocedure van eToro zeer eenvoudig en duidelijk.

Ook de kosten liggen erg laag bij eToro, je kunt er namelijk beleggen met 0% commissie op EFT’s en aandelen. eToro beschikt ook over de juiste licenties waaronder die van de Britse FCA.

Verder kun je bij eToro een breed portfolio opbouwen, je kunt naast handelen in crypto ook handelen in ETF’s, aandelen en forex. 

eToro biedt veel voordelen die het handelen leuker maken. Maak een account aan en begin nu!

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

Celo Crypto Kopen bij Libertex

Naast eToro is ook Libertex een zeer bekende naam in de brokerwereld. De broker heeft dan ook miljoenen gebruikers en een enorm aanbod. 

Ook bij Libertex kun je als jonge handelaar goed terecht, je kunt er namelijk al storten vanaf 100 euro met verschillende betaalmethodes als iDeal, Visa, PayPal en nog veel meer.

 Ook biedt Libertex kun je gebruik maken van een demo account.

Naast cryptocurrency biedt Libertex nog veel meer handelsproducten

Bij Libertex is het mogelijk om te handelen in aandelen, crypto, metalen, valuta’s en zelfs olie en gassen. Hierdoor kun je een breed portfolio opbouwen bij deze broker. 

Wil je graag beginnen met Libertex? Begin dan nu je avontuur door op de groene knop te klikken!

Stap 2: Open een account

De volgende stap is een account openen bij een broker, zoals eToro. Dat doe je door naar de officiële handelspagina te gaan van de broker, of de app te downloaden.

Heb je één van deze twee dingen gedaan dan kun je je persoonlijke gegevens gaan invullen. Hierbij vraagt eToro om je naam, adres, postcode en een verificatie van identiteit wat ongeveer 1 tot 2 werkdagen duurt (dit kan zelfs binnen één werkdag).

Heb je dit allemaal ingevuld en is je identiteit succesvol geverifieerd, dan kun je door naar stap drie. Daar kun je een bedrag op je account storten vanaf 50$ (42 euro).

Bij eToro maak je gemakkelijk een account aan

Stap 3: Geld op je account storten

Geld op je account storten is nodig om Celo crypto kopen mogelijk te maken. Storten kan al vanaf 42 euro, meer storten is altijd mogelijk. 

Storten bij eToro kan via verschillende manieren, denk hierbij aan de bekendste Nederlandse methode iDeal, maar ook aan PayPal, Klarna en meer. Dankzij deze methodes is het voor bijna iedereen mogelijk te investeren in Celo coin.

Bij eToro begin je al met geld storten vanaf €42,-

Geld succesvol gestort op je account? Dan kun je door naar de volgende stap, is er iets mis gegaan met de storting dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice van eToro.

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

Stap 4: Celo Kopen

Je bent alweer bijna bij het einde van het volgen van de stappen. Je hebt nu de mogelijkheid om Celo coin te gaan kopen via eToro, zoeken naar Celo coin in de zoekbalk op het hoofdmenu.

Na het invullen van Celo crypto kopen zie je waarschijnlijk het gewenste resultaat waarna je erop kunt klikken. Hier kun je dan ook meteen analyses en de koers bekijken van Celo.

Stap 5: Bewaar je Celo Coin

Nadat je Celo crypto hebt gekocht is het tijd om de crypto te bewaren en te wachten op het juiste moment voor verkoop. Bepaal het verkoopmoment aan de hand van je gekozen strategie, denk hierbij aan de korte en langetermijnstrategie.

Houdt de koers gedurende de tijd dat je de Celo bewaard goed in de gaten. Het is toch handig dat je dagelijks een momentje vindt waarin je de koers even kunt bekijken, het is immers wel geld wat je in de Celo stopt.

Stap 6: Verkoop de Celo

Na het Celo kopen komt er een moment dat je de Celo coin gaat verkopen. Dit kan, wanneer je winst maakt, het mooiste moment zijn van het proces. 

Winst maken doe je door de koers goed in de gaten te houden en zo op het juiste moment de Celo coin te verkopen voor een bedrag waar jij tevreden mee bent. 

Het bedrag wat je uitbetaald krijgt staat meteen op je eToro-account en kan meteen uitbetaald worden naar je eigen betaalrekening. Over het algemeen duurt dit één tot twee werkdagen.

Zit het weekend ertussen? Dan zal je moeten wachten tot maandag, dan zal het geld op je rekening staat.

Zijn de stappen duidelijk? Via de groene knop kun jij ook beginnen bij eToro!

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

Waarom Celo Crypto Kopen?

Het kan zijn dat je nog niet helemaal bent overtuigd van Celo crypto kopen en dat je momenteel nog afvraagt waarom je deze cryptocoin zou moeten kopen. Dat willen we je nog wel eens uitleggen aan de hand van informatie over Celo. 

Allereerst heeft de Celo coin een aantal voordelen waar je gebruik van zou kunnen maken, cryptobetalingen worden al maar populairder en Celo maakt dat makkelijker voor je vanwege de stabiele overdracht van crypto. Bij Celo wordt ook gebruik gemaakt van een vaste voorraad aan munten wat alleen maar positief kan zijn voor de munt. 

Voor investeerders is het hebben van een vaste voorraad voornamelijk interessant omdat de vraag kan stijgen en het aanbod dan gelijk blijft, dit zorgt dan voor een prijs stijging. 

De Celo Coin app

Wat nog een groot voordeel is van Celo is dat je niet verplicht bent om de app te downloaden wil je graag munten versturen. Je kunt namelijk ook verzoeken versturen via WhatsApp wat het makkelijker maakt, wel moet je de app hebben om Celo coin te bezitten.

Ondanks dat het project vrij nieuw is en we nog niet zeker weten of het project zal slagen zijn er ook positieve punten. Celo heeft een aantal grote investeerders achter zich staan. Er is namelijk rum 35 miljoen dollar aan steun voor het bedrijf gekomen.

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

Wanneer Celo Crypto Kopen?

Maar wanneer is het beste moment om in te stappen in dit nieuwe project? Dat is eigenlijk altijd heel lastig om te zeggen omdat je niet weet wat er met Celo gaat gebeuren op korte termijn, het is namelijk een jong bedrijf.

Celo Crypto Kopen voor de lange termijn

Omdat het bedrijf nog jong is kan het wel eens slim zijn om op de lange termijn te investeren in Celo. Omdat er nog zoveel mogelijkheden liggen voor groei blijft de kans hierop groot en het aanbod van Celo crypto kopen zal altijd hetzelfde blijven.

Een jong en nieuwe project lijkt vanaf het begin altijd heel rooskleurig en positief, maar elke coin en bedrijf zal op een gegeven moment een dip kennen waar je niet blij mee zult zijn als investeerder, dit hoort er helaas bij.

Toch raden wij de langetermijnstrategie wél aan bij Celo crypto kopen vanwege het jonge bedrijf en de potentie die Celo heeft.

Celo Crypto Kopen voor de korte termijn

Op de korte termijn is het zeker mogelijk om celo crypto kopen, maar of het Celo crypto in een korte tijd enorm zal groeien is niet zeker. Wel kunnen experts zeggen dat op de lange termijn er meer mogelijkheden liggen wat het misschien slimmer maakt om daarmee in zee te gaan.

Ben je iemand die dagelijks met dit project bezig wilt zijn, dan kun je nog wel eens gebruik maken van de kortetermijnstrategie. Dan zal je gebruik moeten maken van koersschommelingen en de Celo koers goed in de gaten moeten houden.

Meer weten over cryptomunten die je op de korte termijn veel op kunnen leveren? Kijk ook eens naar onze pagina over Avax Coin kopen en bepaal of deze munt wat voor jou is!

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

Wist je dat: Celo crypto in 2021 maar liefst 4 keer zoveel waard werd? 

Celo Crypto Kopen: Veelgestelde vragen

Celo maakt het mogelijk om betaalverzoeken te sturen met cryptocoins als waarde. Het wordt steeds meer mogelijk om te betalen met crypto en daar sluit dit project van Celo goed bij aan. 

Je dient je adres en telefoonnummer aan elkaar te koppelen waarna het via een app mogelijk is om deze verzoeken naar elkaar te sturen.

Je kunt Celo crytpo kopen via eToro. Daar kun je eenvoudig en gratis een account aanmaken waarna het mogelijk is om te investeren in Celo crypto.

Ja, je kunt gemakkelijk Celo kopen bij eToro. 

Met Celo kun je verzoeken naar elkaar sturen door middel van een app. Door een aantal stappen wordt er een transactie voltooid die eerst wordt vastgehouden op een blockchain. Zodra iedereen de transactie heeft goedgekeurd is de transactie voltooid. 

Nu in stappen in Celo kan best wel eens slim zijn. De coin is momenteel jong en groeiende wat het mogelijk maakt om nog veel groei door te maken. 

Celo Crypto Kopen: Conclusie

Celo crypto is een jong en beginnende crypto wat nog wel eens veel potentie biedt voor in de toekomst. Je moet uiteindelijk zelf de keuze maken of je wilt instappen en of je hier zelf je geld in wilt stoppen.

Naast dat wij zien dat het een jong bedrijf is met veel potentie delen ook vele experts deze mening met ons. De crypto is handig te gebruiken. Doe wel altijd zelf goed onderzoek naar Celo crypto kopen en kom erachter of het iets voor je is.

Celo Crypto Kopen met eToro?
Nu instappen in Celo crypto? Maak dan meteen een account aan bij eToro en laat het avontuur beginnen!
TIP

81% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen dat u uw geld verliest.

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

Scroll naar boven