Celo Crypto Kopen met PayPal en iDeal

Wil je graag investeren in meerdere cryptocurrency en je visie verbreden? Dan is Celo crypto kopen misschien wel iets voor jou zijn, vandaag leggen we je uit waarom je moet investeren in de coin. 

Celo Crypto Kopen bij een online broker - Stappenplan

Begin nu nog met investeren in Celo crypto,  een jonge en veelbelovende coin!

Celo zou het mogelijk moeten maken om betaalverzoeken te sturen. Dit keer niet met euro’s, maar met cryptocurrency, de munten die je dan naar elkaar kunt versturen zijn Celo Dollars.

Vandaag leggen we je uit hoe je zelf kunt investeren in deze crypto en waarom dit een interessant project is. We kunnen alvast verklappen dat het een veelbelovend project is. 

Wat is Celo Crypto?

De Celo coin is een platform waarop het mogelijk is om betaalverzoeken naar elkaar te sturen. Dit doe je door middel van een app die je kunt downloaden op iOS en Google Play. 

Celo crypto werkt via een algoritme dat het mogelijk maakt om de betalingen te voltooien. Het systeem heeft veel weg van Ethereum. 

Het versturen van betaalverzoeken via Celo gaat via telefoonnummers en een app. Het is verplicht bij het downloaden van de app om een telefoonnummer te koppelen aan een adres.

Dit zorgt er namelijk voor dat je geen fraude kunt plegen en dat je zekerheid hebt over de betaling die gedaan is. Alle informatie wordt meteen opgeslagen op de blockchain. 

Instappen in Celo Crypto? Klik op de groene knop en begin!

Hoe kan ik Celo Crypto Kopen?

Celo crypto kopen kun je bij een aantal brokers doen. Voordat je daadwerkelijk de Celo crypto kunt kopen dien je een account aan te maken bij een broker naar keuze, wij hebben er in ieder geval een aantal voor je uitgelicht. 

Deze brokers hebben handige voordelen en zorgen ervoor dat handelen in crypto nog makkelijker wordt.  

Celo Crypto Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Een broker kiezen is een belangrijk onderdeel van het handelen in cryptomunten. Je moet de broker vertrouwen, maar ook zeker begrijpen. Wij geven een aantal opties.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Stap 2: Open een account

De volgende stap is een account openen bij een broker, zoals Capital.com. Dat doe je door naar de officiële handelspagina te gaan van de broker, of de app te downloaden.

Heb je één van deze twee dingen gedaan dan kun je je persoonlijke gegevens gaan invullen. Hierbij vraagt Capital.com om je naam, adres, postcode en een verificatie van identiteit wat ongeveer 1 tot 2 werkdagen duurt (dit kan zelfs binnen één werkdag).

Heb je dit allemaal ingevuld en is je identiteit succesvol geverifieerd, dan kun je door naar stap drie. 

Stap 3: Geld op je account storten

Geld op je account storten is nodig om Celo crypto kopen mogelijk te maken. Geld storten kan via verschillende manieren, denk hierbij aan de bekendste Nederlandse methode iDeal, maar ook aan PayPal, Klarna en meer. Dankzij deze methodes is het voor bijna iedereen mogelijk te investeren in Celo coin.

Geld succesvol gestort op je account? Dan kun je door naar de volgende stap, is er iets mis gegaan met de storting dan kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice van Capital.com.

Stap 4: Celo Kopen

Je bent alweer bijna bij het einde van het volgen van de stappen. Je hebt nu de mogelijkheid om Celo coin te gaan kopen via Capital.com, zoeken naar Celo coin in de zoekbalk op het hoofdmenu.

Na het invullen van Celo crypto kopen zie je waarschijnlijk het gewenste resultaat waarna je erop kunt klikken. Hier kun je dan ook meteen analyses en de koers bekijken van Celo. Het is ook mogelijk om eenvoudig andere crypto’s op te zoeken.

Stap 5: Bewaar je Celo Coin

Nadat je Celo crypto hebt gekocht is het tijd om de crypto te bewaren en te wachten op het juiste moment voor verkoop. Bepaal het verkoopmoment aan de hand van je gekozen strategie, denk hierbij aan de korte en langetermijnstrategie.

Houdt de koers gedurende de tijd dat je de Celo bewaard goed in de gaten. Het is toch handig dat je dagelijks een momentje vindt waarin je de koers even kunt bekijken, het is immers wel geld wat je in de Celo stopt.

Stap 6: Verkoop de Celo

Na het Celo kopen komt er een moment dat je de Celo coin gaat verkopen. Dit kan, wanneer je winst maakt, het mooiste moment zijn van het proces. 

Winst maken doe je door de koers goed in de gaten te houden en zo op het juiste moment de Celo coin te verkopen voor een bedrag waar jij tevreden mee bent. 

Het bedrag wat je uitbetaald krijgt staat meteen op je account en kan meteen uitbetaald worden naar je eigen betaalrekening. Over het algemeen duurt dit één tot twee werkdagen.

Zit het weekend ertussen? Dan zal je moeten wachten tot maandag, dan zal het geld op je rekening staat.

Zijn de stappen duidelijk? Via de groene knop kun jij ook beginnen bij Capital.com!

Waarom Celo Crypto Kopen?

Het kan zijn dat je nog niet helemaal bent overtuigd van Celo crypto kopen en dat je momenteel nog afvraagt waarom je deze cryptocoin zou moeten kopen. Dat willen we je nog wel eens uitleggen aan de hand van informatie over Celo. 

Allereerst heeft de Celo coin een aantal voordelen waar je gebruik van zou kunnen maken, cryptobetalingen worden al maar populairder en Celo maakt dat makkelijker voor je vanwege de stabiele overdracht van crypto. Bij Celo wordt ook gebruik gemaakt van een vaste voorraad aan munten wat alleen maar positief kan zijn voor de munt. 

Voor investeerders is het hebben van een vaste voorraad voornamelijk interessant omdat de vraag kan stijgen en het aanbod dan gelijk blijft, dit zorgt dan voor een prijs stijging. 

De Celo Coin app

Wat nog een groot voordeel is van Celo is dat je niet verplicht bent om de app te downloaden wil je graag munten versturen. Je kunt namelijk ook verzoeken versturen via WhatsApp wat het makkelijker maakt, wel moet je de app hebben om Celo coin te bezitten.

Ondanks dat het project vrij nieuw is en we nog niet zeker weten of het project zal slagen zijn er ook positieve punten. Celo heeft een aantal grote investeerders achter zich staan. Er is namelijk rum 35 miljoen dollar aan steun voor het bedrijf gekomen.

Wanneer Celo Crypto Kopen?

Maar wanneer is het beste moment om in te stappen in dit nieuwe project? Dat is eigenlijk altijd heel lastig om te zeggen omdat je niet weet wat er met Celo gaat gebeuren op korte termijn, het is namelijk een jong bedrijf.

Celo Crypto Kopen voor de lange termijn

Omdat het bedrijf nog jong is kan het wel eens slim zijn om op de lange termijn te investeren in Celo. Omdat er nog zoveel mogelijkheden liggen voor groei blijft de kans hierop groot en het aanbod van Celo crypto kopen zal altijd hetzelfde blijven.

Een jong en nieuwe project lijkt vanaf het begin altijd heel rooskleurig en positief, maar elke coin en bedrijf zal op een gegeven moment een dip kennen waar je niet blij mee zult zijn als investeerder, dit hoort er helaas bij.

Toch raden wij de langetermijnstrategie wél aan bij Celo crypto kopen vanwege het jonge bedrijf en de potentie die Celo heeft.

Celo Crypto Kopen voor de korte termijn

Op de korte termijn is het zeker mogelijk om celo crypto kopen, maar of het Celo crypto in een korte tijd enorm zal groeien is niet zeker. Wel kunnen experts zeggen dat op de lange termijn er meer mogelijkheden liggen wat het misschien slimmer maakt om daarmee in zee te gaan.

Ben je iemand die dagelijks met dit project bezig wilt zijn, dan kun je nog wel eens gebruik maken van de kortetermijnstrategie. Dan zal je gebruik moeten maken van koersschommelingen en de Celo koers goed in de gaten moeten houden.

Meer weten over cryptomunten die je op de korte termijn veel op kunnen leveren? Kijk ook eens naar onze pagina over Avax Coin kopen en bepaal of deze munt wat voor jou is!

Wist je dat: Celo crypto in 2021 maar liefst 4 keer zoveel waard werd? 

Celo Crypto Kopen: Veelgestelde vragen

Celo maakt het mogelijk om betaalverzoeken te sturen met cryptocoins als waarde. Het wordt steeds meer mogelijk om te betalen met crypto en daar sluit dit project van Celo goed bij aan. 

Je dient je adres en telefoonnummer aan elkaar te koppelen waarna het via een app mogelijk is om deze verzoeken naar elkaar te sturen.

Je kunt Celo crytpo kopen via Capital.com. Daar kun je eenvoudig en gratis een account aanmaken waarna het mogelijk is om te investeren in Celo crypto.

Ja, je kunt gemakkelijk Celo kopen bij Capital.com. 

Met Celo kun je verzoeken naar elkaar sturen door middel van een app. Door een aantal stappen wordt er een transactie voltooid die eerst wordt vastgehouden op een blockchain. Zodra iedereen de transactie heeft goedgekeurd is de transactie voltooid. 

Nu in stappen in Celo kan best wel eens slim zijn. De coin is momenteel jong en groeiende wat het mogelijk maakt om nog veel groei door te maken. 

Celo Crypto Kopen: Conclusie

Celo crypto is een jong en beginnende crypto wat nog wel eens veel potentie biedt voor in de toekomst. Je moet uiteindelijk zelf de keuze maken of je wilt instappen en of je hier zelf je geld in wilt stoppen.

Naast dat wij zien dat het een jong bedrijf is met veel potentie delen ook vele experts deze mening met ons. De crypto is handig te gebruiken. Doe wel altijd zelf goed onderzoek naar Celo crypto kopen en kom erachter of het iets voor je is.

Celo Crypto Kopen met Capital.com?
Nu instappen in Celo crypto? Maak dan meteen een account aan ben laat het avontuur beginnen!
TIP
Scroll naar boven