Chromia Coin Kopen met iDeal en PayPal

Ben je geïnteresseerd in Chromia Coin kopen? Ben je op zoek naar die nieuwe innovatieve cryptomunt om jouw portfolio mee uit te breiden? In dit artikel lees je meer over de Chromia Coin en hoe jij het beste kunt investeren in deze cryptomunt!

Chromia Coin Kopen in 4 stappen

Vandaag nog Chromia Coin kopen? Start bij eToro!

Chromia Coin is een open source public blockchain en gebruikt ‘Postchain’ technologie. Het ondersteunt en maakt het maken van dApps met schaalbaarheid mogelijk. In dit artikel leggen we uit wat Chromia Coin precies is en hoe jij Chromia Coin kunt kopen. 

Wat is Chromia Coin?

Chromia Coin is een open source blockchain voor Binance Smart Chain en Ethereum. Chromia is ontwikkeld om de schaalbaarheid van next-gen dApps mogelijk te maken.

Het heeft een unieke architectuur genaamd ‘relational blockchain’, en een custom programmeur taal genaamd ‘Rell’. Deze programmeertaal heeft veel weg van SQL.

Hierdoor kunnen ontwikkelaars veilig en efficiënt omgaan met databases. Het opslaan en versturen van data binnen de dApps is dus makkelijker en veiliger.

Chromia Coin kopen per smartphone

dApps op Chromia

Inmiddels zijn er al veel verschillende applicaties gebouwd op de Chromia blockchain. De applicaties gaan van DeFi tot blockchain games zoals My Neighbor Alice.

Bij Chromia zijn ze nu ook bezig om een NFT standaard te creëren, genaamd ‘Chromia Originals’. Hier wordt samen met het team achter My Neighbor Alice aan gewerkt.

Wil je meer weten over het kopen van crypto? Bekijk dan hier het artikel crypto kopen.

Zelf Chromia Coin Kopen? Start bij eToro.

Hoe kan ik Chromia Coin Kopen?

De Chromia Coin wordt op steeds meer exchanges en online brokers aangeboden. Hierdoor kun je als particuliere belegger eenvoudiger Chromia Coin en andere cryptomunten kopen.

In de volgende stappen leggen we uit hoe je begint met Chromia Coin kopen. De brokers die wij hebben geselecteerd zijn gereguleerd en dus veilig om bij te beleggen.

Bekijk de huidige Chromia koers.

Chromia Coin Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker voor Chromia Coin Kopen

Als eerst zullen we een broker moeten kiezen om te kunnen beginnen met handelen. Hieronder hebben wij verschillende online brokers uitgelicht.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Chromia Coin Kopen bij eToro

eToro is de perfecte broker voor de beginnende belegger. Met name door de gebruiksvriendelijke interface en handige functies is eToro een goede keus.

eToro is een gereguleerde en gelicenceerd broker bij de CySEC. Hiedoor is de veiligheid van je beleggingen gewaarborgd, wat erg belangrijk is wanneer je geld gaat investeren.

eToro biedt verschillende handige functies aan zoals Copy Trading en een gratis demo-account. Door middel van copy trading kun je het portfolio van andere beleggers inzien, wat erg handig kan zijn voor beginners.

Er is ook een breed aanbod aan handelsobjecten bij eToro. Dit bestaat uit crypto, aandelen, ETF’s, CFD’s, grondstoffen en forex. Hierbij geniet je ook nog eens van de 0% commissie op aandelen en ETF’s.

Greep uit het aanbod cryptomunten bij eToro

Bij eToro wordt een lage minimale storting van $50 (€42) gehanteerd. Hierdoor kun je zelfs met een laag bedrag al beginnen met beleggen.

Direct Chromia Coin Kopen? Begin bij eToro!

Chromia Coin Kopen bij Libertex

Libertex is een geschikte broker om Chromia Coins te kopen. Bij deze broker heb je niet alleen de Chormia Coin, maar ook 30 andere verschillende cryptomunten. 

Naast de cryptomunten heb je ook andere handelsproducten op dit platform. Handelsproducten waarin jij zou kunnen beleggen zijn bijvoorbeeld grondstoffen, indexen en aandelen.

Het handelen op Libertex kan alleen in de vorm van CFD’s. Een CFD staat voor “contract for difference”. Hier speculeer je op de koersdalingen- en stijgingen.

Het platform van Libertex is geschikt voor beginners, maar ook ervaren mensen. Voor beginners heeft Libertex een demo account. Hier kan jij oefenen met fictief geld.

Ervaren gebruikers kunnen het handelsplatform Metatrader 4 gebruiken. Op dit platform kan je marktanalyses en technische analyses uitvoeren.

Een ander voordeel is de minimale inleg van Libertex. Om te kunnen investeren moet je minimaal €100 inleggen. 

Wil je Chromia Coin Kopen bij Libertex? Maak nu een account aan.

Chromia Coin Kopen bij Binance

Binance is op dit moment de grootste crypto exchange ter wereld. Deze exchange heeft dan ook veel aanbod in crypto currencies.

Bij Binance kun je uitsluitend handelen in cryptocurrencies. Dit is dus vooral een geschikte broker indien je alleen maar wilt investeren in cryptocurrencies.

Binnen het handelsplatform vind je nog veel meer verschillende functies en mogelijkheden. Zo is er de mogelijkheid tot staking, een NFT marketplace en liquidity pools.

Al met al heeft Binance een groot aanbod en een groot aantal gebruikers. Met alle verschillende functies is Binance een goede broker voor cryptocurrencies.

Wil je Chromia Coin Kopen bij Binance? Maak nu een account aan.

Chromia Coin Kopen bij Bitvavo

Bitvavo is een Nederlandse broker die zich richt op cryptocurrencies. Het aanbod en gebruikersaantal blijft groeien.

Het gebruiksvriendelijke platform heeft maar weinig extra functies. Hierdoor kan ook de beginnende belegger cryptocurrencies aankopen in een overzichtelijk menu, maar ontbreken soms extra tools.

Bij Bitvavo kun je dus alleen in crypto handelen. Indien je een breder portfolio wilt hebben met bijvoorbeeld ook aandelen, dan is een andere broker beter geschikt.

Beleggen bij Bitvavo? Begin direct.

Stap 2: Open een account

Wij nemen hier als voorbeeld eToro om een account aan te maken. Het aanmaken van een account bij een online broker is inmiddels erg eenvoudig.

Wanneer je navigeert naar de site van eToro, krijg je meteen een scherm te zien waar je je gegevens in kunt vullen.

Er wordt hier alleen gevraagd naar een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord. Een account aanmaken is dus erg eenvoudig.

Nadat je dit hebt ingevuld kun je het account activeren via de verificatiemail. Deze is naar het door jou ingevulde e-mailadres gestuurd.

Account aanmaken

Stap 3: Stort geld op je account

Zodra je account is geverifieerd zijn er nog maar een paar extra stappen voordat je geld kunt storten. Er wordt gevraagd naar een kopie van je identiteitsbewijs, je bankrekening en je krijgt een vragenlijst waar jouw kunnen over beleggen wordt getoetst.

Nu kun je geld storten via een van de betaalmethodes zoals iDeal. Nadat het geld op je account is gezet kun je Chromia Coin kopen.

Begin bij eToro met een minimale inleg vanaf €42,-

Stap 4: Chromia Coin Kopen

eToro heeft bovenin een handige zoekbalk. Door hier te zoeken naar ‘Chromia’ kun je direct de Chromia Coin kopen pagina zoeken, of één van de andere cryptocurrency’s. 

Het is mogelijk om grafieken en verschillende gegevens van de door jou gekozen crypto te bekijken. Zo vind je hier de marketcap en het volume.

Klik op ‘Handelen’, je kunt hier een order invoeren met de bedragen die je wilt. Zodra je op ‘kopen’ klikt zal je order voor Chromia Coin kopen worden verwerkt.

Selecteer de cryptomunt en klik op 'kopen'

Stap 5: Bewaar de Chromia Coin

Wanneer je klaar bent met Chromia Coin kopen kan je deze in een wallet opslaan. Maar je kunt deze ook op het account bij je broker laten staan.

Een wallet die je zou kunnen gebruiken, indien je Chromia apart wilt bewaren, is de Binance Chain Wallet. Deze wallet is van Binance en heeft daardoor ook een goede integratie met het Binance platform.

Stap 6: Chromia Coin verkopen

Je kunt de Chromia Coin uiteraard ook weer verkopen. Dit kun je doen wanneer je een betere investering ziet of wanneer je winst hebt gemaakt en deze in een ander project wilt steken.

Net zoals de Chromia Coin kopen, kan je op eToro op dezelfde manier de Chromia Coin weer verkopen. Deze keer klik je niet op ‘kopen’ maar op ‘verkopen’.

Hierdoor wordt het door jou ingevulde bedrag verkocht en krijg je dus de waarde van de coin terug in jouw account. Nu kun je dit investeren in een ander object.

Chromia Coin Kopen bij eToro? Beleg direct.

Waarom Chromia Coin Kopen?

Er zitten veel mooie ontwikkelingen aan te komen voor de Chromia Coin. Met de opkomst van blockchain games en NFT’s heeft de ontwikkeling van dApps een zonnige toekomst.

De Chromia Coin heeft ook al een flinke stijging gezien, eigenlijk zelfs meerdere. Wel werden de meeste stijgingen tot nu toe opgevolgd door een flinke daling.

Ging je in begin juli 2021 Chromia Coin kopen, dan had je inmiddels je investering verdubbeld. Op 4 juli lag de koers nog rond de €0,14 en deze is inmiddels naar €0,30 geklommen.

Had je in begin juli €100,- geïnvesteerd in Chromia was je investering nu ongeveer €100,- / €0,14 * €0,30 = €214,- waard. Dit is dus een flinke stijging binnen een maand en een mooie potentiële winst.

Ben je geïnteresseerd in dApps en wil je hier meer over weten? Bekijk dan het artikel over EOS Kopen.

Chromia Coin Kopen voor lange termijn

Zoals we al zeiden zitten er veel verschillende ontwikkelingen aan te komen voor Chromia Coin. Chromia kan een goeie toevoeging zijn aan de wereld van blockchain games en NFT’s.

We zien voor de toekomst nog meer samenwerkingen ontstaan tussen Chromia en game developers. De mogelijkheden die Chromia creëert voor dApps en de schaalbaarheid hiervan zijn perfect voor on chain games.

In de toekomst zullen we waarschijnlijk steeds meer ontwikkelingen richting on chain games gaan zien. Je kunt nu dus nog relatief vroeg Chromia Coin kopen aangezien dit nog maar het begin is.

Chromia Roadmap

Er wordt momenteel gewerkt aan verschillende systemen om de Postchain synchronisatie te verbeteren. Ook komen er updates richting de koppeling naar Ethereum.

Hierna komen er vooral updates voor developers aan. Zoals een ‘Dev Chain Lacunher’ waarmee er een developer mode wordt gemaakt binnen de blockchain.

Het wordt dus steeds makkelijker om te ontwikkelen binnen de Chromia Blockchain. Dit maakt het voor developers een stuk efficiënter om in te werken.

Prijsgrafiek van Chromia (CHR)

Chromia Coin verwachting

De verwachtingen omtrent Chromia zijn erg positief. Er zit veel potentie in het project, en een aantal experts verwacht dan ook een mogelijke koersstijging van Chromia in 2022.

Er zijn veel uitbreidingsmogelijkheden en we zien het aantal developers dat hiermee gaat werken groeien. Er zullen steeds meer dApps bij komen, en Chromia is de perfecte plek om een dApp op te bouwen.

We zullen moeten afwachten of we de all time high van Chromia nog gaan breken. Indien er veel vraag is naar het platform is dit wel waarschijnlijk. Maar als de ontwikkelingen tegenvallen kan de prijs ook gelijk blijven of zelfs dalen.

Tip: Koop nooit je volledige positie direct in. Verdeel dit over een periode om op lange termijn een betere gemiddelde aankoop te houden en het risico te spreiden.

Wat zijn de Chromia Coin toepassingen?

Op de website van Chromia Coin zijn een aantal toepassingen te vinden waar de Chromia Coin nu al voor gebruikt wordt. Zo is de token verwerkt in een aantal online games waar je met Chormia Coin bepaalde virtuele spullen kan kopen. 

De spellen draaien zelfs volledig op de blockchain technologie van Chromia. Het zijn vaak onafhankelijke ontwikkelaars die op zoek gaan naar een mogelijkheid om blockchain of cryptocurrency te verwerken in hun spel en komen zo terecht bij Chroma Coin. 

Gebruik bij DeFi

Als je vaker dingen leest over cryptocurrency zul je de afgelopen tijd het woord ‘DeFi’ veel voorbij hebben zien komen. Het is een afkorting voor Decentralized Finance en houdt in dat je zonder tussenkomst van een centrale partij kan handelen in cryptocurrency. 

Er zit dus bij DeFi geen bank of bedrijf achter die dingen bepalen op het netwerk maar het moet volledig gedecentraliseerd zijn. De Chromia Coin wordt gebruikt door het DeFi platform Hedget waar je jezelf kunt beschermen tegen grote prijswisselingen in cryptocurrency. 

Chromia Coin Kopen voor een betere wereld

Het team achter de munt zet zich ook in voor een betere wereld door hun techniek te gebruiken bij ‘eerlijke applicaties’. Een goed voorbeeld hiervan is de Green Assets Wallet die het gedecentraliseerd mogelijk maakt om in groene bedrijven te investeren. 

Gezien het netwerk nog vol in ontwikkeling is en er nog veel nieuwe dingen gepland staan die uitgebracht of verbeterd gaan worden aan de blockchain technologie van Chromia kunnen we ook nog meer toepassingen verwachten. 

Veelgestelde vragen

Chromia is een open source blockchain waarop dApps kunnen worden gebouwd. Via Chromia kunnen dApps efficiënt en veilig ontwikkeld worden.

Chromia is compatibel met de Binance Smart Chain en het Ethereum netwerk. Dit is een groot voordeel voor dApps en scheelt veel werk in codering.

Je kunt de Chromia Coin kopen bij verschillende in dit artikel besproken exchanges. Het aankopen van deze coin is erg eenvoudig.

Begin je pas net met de Chromia Coin kopen dan kan het handig zijn om niet direct je volledige investering te doen. Door dit periodiek te doen heb je op de lange termijn een betere gemiddelde aankoop prijs.

Of Chromia Coin kopen een goede investering is hangt af van de verdere ontwikkeling en adoptie van de cryptomunt. Wanneer steeds meer developers en anderen Chromia gaan gebruiken, de toepassingen werken en de munt aanslaat dan heeft Chromia Coin ontzettend veel potentie en kan het een investering zijn die je veel geld oplevert.

Ook als je in juli 2021 had geïnvesteerd in Chromia Coin kopen had dit je al meer dan een verdubbeling van je inzet opgeleverd. Hou er echter rekening mee dat een nieuwe munt nooit alleen maar kan stijgen, en af en toe ook zal dalen. Een goede munt zal op de langere termijn echter meer in waarde toenemen dan dalen, en de voortekenen voor Chromia zijn wat dat betreft goed!

De dApps die momenteel op Chromia gebouwd zijn variëren enorm qua doel en visie. Zo zijn er een aantal DeFi projecten, maar is er ook een blockchain game gebouwd op het platform.

Er zijn nog veel projecten onderweg die gebouwd worden op Chromia. Het platform heeft veel potentie doordat het focust op het gebruiksgemak en efficiëntie bij het ontwikkelen van de dApps.

Je kunt bij verschillende brokers terecht als je wilt beginnen met Chromia Coin kopen. Een voorbeeld van brokers die Chromia aanbieden zijn Binance en Bitvavo.

Bij onder andere deze brokers kun je terecht als je begint met Chromia Coin kopen. Kies de broker die bij jou past en begin direct met beleggen.

Ja, Chromia heeft zijn eigen staking programma die uitsluitend wordt aangeboden via hun eigen website. Hier kun je jouw Chromia Coin staken voor een APY van 25%.

In de periode dat je jouw Chromia gaat staken staan deze coins vast en kan je deze niet verkopen of verhandelen.

Chromia Coin Kopen: Conclusie

Ben je geïnteresseerd in Chromia Coin kopen? Vooral als je in crypto investeert voor de lange termijn kan dit een mooi project zijn.

Met de vele ontwikkelingen en de groei in developers in de crypto sector, zal Chromia waarschijnlijk meer gebruik en groei gaan zien. Dit zal binnen nu en een half jaar te zien zijn indien we meer horen van Chromia.

Wil je dus Chromia Coin kopen? Wacht niet te lang en koop eenvoudig je crypto bij één van de uitgelichte brokers, zoals eToro!

Chromia Coin Kopen bij eToro?
Direct Chromia Coin kopen? Maak een account aan bij eToro en geniet van alle mogelijkheden en functies die eToro te bieden heeft.
TIP
Scroll naar boven