Cro Coin Kopen met PayPal of iDeal

Wil jij graag investeren in crypto, maar weet je nog niet hoe je moet beginnen? Of wil je juist je portfolio aan crypto’s uitbreiden? Misschien past de Cro Coin kopen (ook wel “Crypto.com Coin”) dan wel bij jou en kun je deze coin overwegen.

Weten of Cro Crypto kopen bij jou past? Lees dan snel verder!

Cro Coin kopen via een online broker - Stappenplan

Vandaag nog je eerste Cro Coin kopen via eToro? Klik op de groene knop en begin direct met Crypto.com Coin! 

Wil je nog wat meer weten over de basis rondom crypto kopen? Of weet je al dat je inderdaad wil investeren in de Cro Coin? Begin vandaag nog bij eToro en start met Crypto.com Coin kopen.

Wat is Crypto.com Coin (CRO)?

De Cro Coin (of: de Crypto.com Coin) is een cryptocurrency die is ontstaan vanuit de website crypto.com. Via dit platform kun je ook crypto’s kopen en het platform heeft haar eigen coin op de markt gebracht: Cro.

Als je via crypto.com aan je cryptocurrencies komt en geld hebt gestoken in de Cro Coin, biedt het platform je lagere kosten en hogere beloningen.

Staples Center in Los Angeles, nu de Crypto.com Arena

De Crypto.com Coin wordt inmiddels gezien als een serieuze crypto tussen alle andere blockchain en crypto projecten.

Via crypto.com heeft van augustus 2021 tot november 2021 een tokenmigratie ondergaan van het MCO-token naar het CRO-token. Hiermee wordt het MCO-token niet meer ondersteund via het Crypto.com platform.

Half november werd bekend dat Crypto.com rechten van het bekende Staples Center in Los Angeles had gekocht, wat vanaf december 2021 ‘de Crypto.com Arena’ zal heten. Dit nieuws zorgde ervoor dat de crypto naar een ‘all-time high’ geschoten is in november 2021.

Wil jij vandaag al beginnen met Cro Coin kopen? Klinkt het voor jou als een goed idee? Maak je account aan op eToro en begin!

Hoe kan ik Cro Coin kopen?

Cro Coin kopen kun je via verschillende online brokers of platforms doen, waarvan crypto.com misschien wel de meest logische optie lijkt. Maar er zijn meer plekken waar jij aan jouw Crypto.com Coins kunt komen.

Wil je beginnen met Cro Coin kopen?

Wat belangrijk is om te weten bij het uitkiezen van de online broker die goed bij jou past, is of deze onder toezicht staat bij een toezichthouder, zoals de FCA. Dit zorgt er namelijk voor dat jij weet dat er goed met je geld omgegaan wordt en dat het platform veilig is.

Ga goed voor jezelf na wat jij belangrijke kwaliteiten vindt van een online broker en ga de websites af om te zien welke broker het fijnst lijkt voor jou. We laten je in de eerste stap een aantal brokers zien.

Daarna volgen meerdere stappen zodat het duidelijk wordt voor jou hoe jij kan beginnen met Crypto.com Coin kopen. Cro Coin kopen kan namelijk al binnen vier stappen en binnen zes stappen heb jij je Cro Coins verkocht.

Cro Coin kopen - Een stappenplan

Stap 1: Kies jouw online broker voor Crypto.com Coin kopen

Stap kan misschien een lastige stap zijn. In deze stap zal je namelijk de keuze moeten maken voor de online broker die bij jou past. Hiervoor zal je moeten weten wat je wensen zijn en wat jij belangrijk vindt.

Hieronder omschrijven we een aantal van de brokers die op dit moment het populairst zijn om te gebruiken in Nederland.

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Coinbase bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€2.00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)vanaf 0,01%vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)10 USDC€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale HefboomGeen100:1100:1100:130:1
Valutaparen3100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenGeenVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten1%Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
OnderhoudskostenGeen€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Cro Coin kopen bij eToro

Begin je net met beleggen en is dit je eerste keer voor Cro Coin kopen? Dan is eToro een hele geschikte broker voor jou, dit komt mede omdat deze gereguleerd wordt door de Britse FCA.

Deze online broker is zo geschikt, omdat je via hier kunt beginnen met een gratis demo-account. Zo kun je er gauw achter komen of dit platform bij je past, kun je goed oefenen met beleggen en kun je de eventuele risico’s of successen vast achterhalen.

Als je het platform onder de knie begint te krijgen, kun je jouw account omschakelen naar een volwaardig account. Op dit volwaardige account kun je al beginnen met een lage minimale inleg van €170,-.

Niet alleen voor Cro Crypto kopen is eToro een geschikte broker, maar ook voor het aanschaffen van aandelen, ETF’s, grondstoffen en meer crypto. Niet alleen maak je gebruik van een lage minimale inleg, je betaalt ook 0% commissie over de aankoop van jouw aandelen en ETF’s.

Beleggers via eToro hebben niet alleen de voordelen wat betreft de lage prijzen, maar ook voor de (beginnende) beleggers is de CopyTrading functie waarover het platform beschikt ideaal. Deze functie zorgt ervoor dat je kunt kijken bij en kopiëren van de portfolio’s van succesvolle beleggers en dit kan jou helpen bij het maken van goede keuzes met betrekking tot beleggen.

Denk jij klaar te zijn voor Crypto.com Coin kopen? Begin met een gratis demo-account bij eToro en begin daarna echt!

Cro Coin kopen bij Plus500

Plus500 is een online broker die wordt gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). Bij Plus500 kun je uitsluitend in CFD’s handelen. Dit betekent dat je de munt niet zelf hoeft te bewaren, maar dat je speculeert op de Cro Coin koers.

Ook bij Plus500 kun je gebruik maken van een demo-account om zo het platform te leren kennen en bekend te worden met CFD-handel. Via Plus500 kun je makkelijk geld storten via iDeal of andere betaalopties. De eerste keer hoef je niet meer dan €100,- te storten.

Wil je meer weten over Plus500? Registreer dan een gratis account!

Let op

81% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's

Cro Coin kopen bij Libertex

Ook bij Libertex handel je in CFD’s. Via deze online broker vind je een groot aanbod cryptocurrencies, die je dus ook niet koopt, maar waarvan je speculeert over de koerswijzigingen.

Deze online broker beschikt ook over een gratis demo-functie, wat nuttig is voor beginnende beleggers. Zo wordt handelen in CFD’s snel duidelijk en kun je met meer vertrouwen beginnen hiermee.

Ook Libertex wordt gereguleerd door Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). Daarnaast kun je ook op dit platform een mooi portfolio neerzetten, omdat Libertex naast de verschillende cryptocurrencies ook valuta, grondstoffen, aandelen en ETF’s aanbiedt.

Lees onze review over Libertex voordat je begint bij deze online broker!

Stap 2: Open een account

Denk je dat je de juiste broker hebt gevonden voor jou? Begin dan nu met het aanmaken van jouw account! Dit kan gemakkelijk bij eToro, dus we gebruiken deze online broker even als voorbeeld in deze stap.

Wanneer je op de site komt, klik je op de groene ‘Join Now’ knop en hoef je alleen even je e-mailadres en je wachtwoord in te voeren om te beginnen. Hierna ontvang je een e-mail waarna je je account kunt verifiëren via de link.

De groene Join Now knop staat rechtsboven

Zo kun je beginnen met het ontdekken van het platform via jouw demo-account. Ben je klaar voor het echte werk? Nu hoef je alleen nog je ID-bewijs te scannen, je bankrekening te koppelen en een vragenlijst in te vullen die inzicht geeft over je kennis van beleggen en de risico’s hiervan.

Stap 3: Stort geld op dit account om Cro Crypto van te kopen

Zodra je vorige stappen hebt doorlopen, en je klaar bent om afscheid te nemen van je demo-account, kun je beginnen met geld storten op je account en echt beginnen. Geld storten kan door middel van diverse betaalmethoden zoals iDeal, PayPal, et cetera.

Investeren op eToro kan al vanaf €170,-, dus zorg ervoor dat je dit in ieder geval op je account kunt zetten. Je kunt na het storten gewoon nog wisselen tussen je echte account en je demo-account, in het geval je toch nog wat meer oefening nodig hebt.

Bij eToro begin je al met geld storten vanaf €170,-

Stap 4: Cro Coin kopen

Nu kun je via jouw online broker op zoek gaan naar de Crypto.com Coin. De afkorting hiervan is ‘CRO’ dus je kunt ervoor kiezen om een van beiden in te typen in de zoekbalk. Nu komt de crypto tevoorschijn.

Is dit gelukt? Dan kun je nu beslissen of je de crypto wil kopen en hoeveel geld je wil inzetten. Vul in hoeveel je wil investeren en het Cro Coin kopen is gelukt!

Stap 5: Cro Coin bewaren

Cro Crypto kopen gelukt? Als je voor jezelf hebt bedacht hoe lang je het gaat bewaren, kan het ‘sparen’ beginnen. Je kunt de munt simpel bewaren in je wallet.

De wallet zit vaak bij de online broker in, maar je kan er ook voor kiezen om een wallet buiten jouw online broker te gebruiken. Het is aan jou wat jij makkelijker vindt en hoe lang je de munt wil bewaren.

Stap 6: Cro Coin verkopen

Ben je tevreden met de koersstijging of wil je in het ergste geval redden wat er te redden valt? Dank kun je nu gemakkelijk je Cro Coin weer verkopen.

Bij eToro kun je gemakkelijk zien in je wallet voor hoeveel je je munten hebt aangeschaft en wat ze nu waard zijn. Zo kun je ook makkelijk zien wat dus je eventuele winst is.

Bepaal hoeveel je wil verkopen (je kunt ervoor kiezen om nog wat over te houden), vul dit in en klaar! Je hebt nu je Cro crypto succesvol verkocht.

Kies hoeveel je wil verkopen en vul dit in. Probeer het zelf bij eToro!

Waarom Cro Coin kopen?

Dat Cro Coin kopen niet moeilijk hoeft te zijn, laten de stappen hiervoor zien. Maar wat maakt de Cro Coin interessant genoeg om te kopen?

Zoals gezegd, heeft de Cro Coin koers een grote stijging gekend afgelopen november, mede door de koop van de Staples Center in Los Angeles. Nu is de koers niet zo hoog als het afgelopen november was, maar wel nog een stukje hoger dan begin dit jaar.

Crypto.com is goed bezig, dus wie weet komt er nog wel zo’n piek als afgelopen november. Als dit verwacht wordt, kan dat betekenen dat het nu een goed moment is om na te denken over Cro Coin kopen.

28 oktober 2021 kostte 1 Cro Coin €0,162 en op zijn hoogtepunt, 24 november 2021 kostte 1 Cro Coin €0,793. Als je op 28 oktober €1000,- aan Cro Coins had gekocht, je op 24 november €1000,- / €0,162 * €0,793 = €4895,- had gehad.

Deze rekensom laat je zien wat er kon gebeuren in het afgelopen halfjaar in het gunstigste geval. 

Nu ligt de koers weer iets lager en kan hij natuurlijk weer stijgen, maar het is maar net de vraag of dit verschil net zo groot zal zijn als in het voorbeeld. Als je geïnteresseerd bent in Cro Coin kopen, is het een goed idee om de koerswisselingen goed in de gaten te houden!

Cro Coin Kopen - verwachting

Net zoals bij andere crypto, kun je kiezen om de munten langer vast te houden, of misschien de volgende dag alweer te verkopen. Natuurlijk kun je hier ook tussenin zitten, dat is compleet aan jezelf.

Het is belangrijk om dit een beetje te bedenken voor jezelf wanneer je begint met beleggen. Natuurlijk kun je er wel weer van afwijken als de voorspellingen toch iets anders lijken te zijn dan je had gehoopt.

We gaan je hieronder de verwachtingen laten zien op de korte en de lange termijn van de Crypto.com Coin. Dit zijn de verwachtingen op dit moment, maar je weet natuurlijk nooit 100% zeker wat de koers gaat doen en wat de schommelingen zullen zijn de komende maanden.

Cro Coin kopen voor de korte termijn

Als we kijken naar het afgelopen jaar, lijkt de Cro Coin koers erg interessant. We weten natuurlijk nooit zeker wat er gaat gebeuren, maar 2021 leek heel positief en dit belooft veel goeds voor 2022.

Er is een aantal positieve ontwikkelingen gaande rondom Crypto.com en deze zullen mogelijk bijdragen aan een koersstijging, op beide termijnen (lang en kort). Voor handelaars die Cro Coin kopen voor de korte termijn is het vooral belangrijk om de koersontwikkelingen goed in de gaten te houden en een beetje te kijken welk nieuws eraan lijkt te komen.  

Cro Coin kopen voor de lange termijn

Een handige strategie bij Cro Coin kopen voor de lange termijn kan zijn om niet alles in een keer te kopen, maar om bijvoorbeeld elke maand wat bij te kopen. Op deze manier koop je als de koers stijgt, maar ook als deze daalt en kom je dus uit op een mooi gemiddelde.

De Crypto.com Coin is een snelgroeiende crypto. Crypto.com heeft steeds meer projecten en partnerships en daarom ook steeds meer ontwikkelaars plus een groeiende community.

Op korte termijn kunnen er altijd obstakels zijn voor een koers om te groeien, dus investeren voor de lange termijn lijkt minder risico’s met zich mee te brengen. Experts verwachten dat de Cro Coin nog wel een aantal keer over de kop zal gaan en dus flink wat meer kan opleveren over enkele jaren.

Het lijkt dus best een goed idee om je op dit moment te verdiepen in Cro Crypto kopen, maar hou altijd het nieuws en de verwachtingen in de gaten!

Wil je liever ergens anders in investeren dan in Cro Coin, maar weet je niet in wat? Kijk dan even ons artikel door over de top 10 crypto van 2021.

Veelgestelde vragen

De Cro Coin (ook wel Crypto.com Coin) is een cryptocurrency die is ontstaan vanuit de website crypto.com. Via dit platform kun je ook crypto’s kopen en het platform heeft haar eigen coin op de markt gebracht: Cro. De Crypto.com Coin wordt inmiddels gezien als een serieuze crypto tussen alle andere blockchain en crypto projecten.

Er zitten altijd risico’s aan investeren in crypto. En daarom ook bij Cro Coin kopen. Je kunt altijd (een deel van) je inzet verliezen.

Cro Coin kopen kan heel goed bij eToro. Dit is het perfecte platform voor beginnende beleggers. Dit is vanwege de CopyTrading functie, de gratis demofunctie en meer.

Ja, Cro Coin kopen kan via verschillende betaalmethoden. Bij eToro kan dit inderdaad ook via iDeal.

Vaak is Cro Coin kopen op de langere termijn veiliger dan op de korte termijn. Maar beide opties hebben voor- en nadelen.

Cro Coin kopen: Conclusie

Cro Coin kopen kan heel eenvoudig zijn als je de stappen volgt in dit artikel. Het lastige is vaak bepalen wanneer je instapt. Hierom is het belangrijk dat je in de gaten houdt wat het nieuws zegt over Crypto.com en wat de verwachtingen zijn van de munt.

Beleggen brengt altijd risico’s mee, maar bij sommige crypto lijkt het waard te zijn om in te stappen op een bepaald moment. Bedenk altijd voor jezelf of je het risico wil nemen.

Cro Coin kopen via eToro?
Ben je na dit artikel overtuigd van Cro Coin? En wil je beginnen met Cro Coin kopen? Maak je account aan bij eToro en begin vandaag!
BEGIN
Scroll naar boven