Filecoin Coin Kopen via iDeal en PayPal!

Er zijn steeds meer cryptoprojecten in ontwikkeling en inmiddels al op de markt. Filecoin is er daar een van en daar willen we je vandaag graag wat meer over gaan vertellen.

Filecoin Kopen bij een online broker - Stappenplan

Kies vandaag nog voor eToro en maak snel en eenvoudig een account aan bij de broker!

Wij vertellen je de werking van Filecoin en waar het project oorspronkelijk vandaan komt. Het zou namelijk zomaar eens een mooie investering voor jou of voor mensen om jou heen kunnen zijn.

Filecoin staat er momenteel prima voor en dit moment kan wellicht perspectief bieden om in te stappen in de coin. Lees in dit artikel alles over de coin.

Wat is Filecoin?

Filecoin is een systeem dat het mogelijk maakt om bestanden op te slaan. Filecoin gebruikt hiervoor een gedecentraliseerd systeem dat ervoor zorgt dat de data die er wordt opgeslagen, veilig is. 

Het project werd opgericht dankzij een computerwetenschapper genaamd Juan Benet, die werkte voor het bedrijf Protocol Labs. Inmiddels zitten er al meerdere grote investeerders op het project zoals Digital Currency Group en Union Square Ventures.

Denk hierbij aan een gedecentraliseerd systeem dat bepaalde informatie over de mensheid moet opslaan. Dankzij twee processen die draaien op het systeem van Filecoin is de informatie van bestanden die er worden opgeslagen altijd veilig. Toch liever investeren in iets anders? Bekijk dan eens de beste nieuwe cryptomunten!

Filecoin kopen doe je makkelijk en snel via eToro dankzij het professionele handelsplatform!

Hoe kan ik Filecoin Kopen?

Maar nu is de vraag; hoe kan je investeren in Filecoin? Dat hebben we uitgebreid voor je op een rijtje gezet in een overzicht hieronder.

Door het volgen van de stappen kun jij aan het einde van dit artikel als het goed is investeren in Filecoin. Filecoin is beschikbaar bij meerdere brokers waaronder eToro. eToro is een van de meest gebruiksvriendelijke brokers van de wereld en kan je goed helpen als beginnende handelaar.

Wil je de actuele koers van Filecoin weten?

Bekijk onze pagina over de actuele koers van deze munt.

Filecoin kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Een broker kiezen is nodig om te kunnen handelen op een handelsplatform. Wij leggen je de voordelen uit van drie brokers: eToro, Libertex en Binance.

Iedere broker heeft zijn eigen voordelen. Sommige brokers zijn weer net iets meer geschikt voor de beginnende handelaar. Lees alle voordelen goed door en kom erachter welke broker het beste bij je past voor de Filecoin.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Filecoin Kopen bij eToro

eToro is een zeer geschikte broker om je Filecoin te kopen. eToro brengt vele voordelen met zich mee en is een gebruiksvriendelijke broker, waar je gemakkelijk en eenvoudig een account aan kunt maken.

Bij eToro is het mogelijk om een demo-account aan te maken om te kijken of het platform wat voor je is. Dit betekent dat je niet meteen geld hoeft te storten. Wil je toch meteen geld storten? Dan kan dat vanaf 50$ (42 euro).

Daarnaast heeft eToro een makkelijk handelsplatform met vele voordelen die je zou kunnen gebruiken. Denk hierbij aan de copy-trading tool waarmee je inzichten krijgt in portfolio’s van andere handelaren op het platform.

Ook kun je met 0% commissie beleggen in aandelen en EFT’s bij eToro. Dit laat ook maar weer zien dat eToro veel geeft om de mensen die gebruik maken van het platform. eToro beschikt daarnaast over de juiste licenties, waaronder die van de FCA.

Filecoin Kopen bij Libertex

Libertex is een zeer betrouwbare broker, waar je gemakkelijk een account aan zou kunnen maken. Libertex bestaat al jaren en is vooral op het gebied van crypto erg groot met een aantrekkelijk aanbod.

Al jaren staat Libertex bekend om een groot aanbod aan cryptomunten, maar ook beleggingsmogelijkheden, aandelen en valuta’s. Ook het aanmelden bij Libertex is erg makkelijk en neemt slechts 10 minuten van je tijd in beslag.

Libertex bestaat al een aantal jaar en heeft bewezen dat het een betrouwbaar platform is waar je goed terecht kunt voor je beleggingen en aandelen. Ook is het mogelijk om bij Libertex te betalen met methodes als iDeal en Visa.

Wil jij dus meteen een start maken via Libertex? Lees dan alles nog eens goed door en kom erachter of het platform iets voor je is. Op het Libertex platform is het mogelijk om ook gebruik te maken van een zogeheten demo-account.

Het beginscherm van de werelbekende broker Libertex

Liever beginnen met Libertex? Via de groene knop maak je snel en eenvoudig een account aan!

Filecoin kopen bij Binance

Tot slot hebben we de broker Binance, die je zomaar eens bekend voor kan komen. Binance is gespecialiseerd in crypto en dat is te zien aan de handelspagina van de broker.

Deze broker heeft een zeer goede reputatie in de brokerwereld en heeft wereldwijd gigantisch veel gebruikers. Je hoeft je geen zorgen te maken over de transactiekosten bij één van deze brokers, want je hebt er geen last van of de kosten liggen enorm laag.

Storten is erg makkelijk bij Binance. Bovendien is het mogelijk om te storten met iDeal. Dit maakt het vooral voor ons Nederlanders mogelijk om gemakkelijk te investeren.

Binance heeft een gigantisch aanbod aan crypto en kan je goed helpen bij Filecoin kopen. Klik daarom nu op de groene knop en begin!

Stap 2: Open een account

Het kan zijn dat je voor eToro gekozen hebt en daarom leggen we je uit hoe je een account kunt aanmaken bij deze broker. Zorg er eerst voor dat je op de officiële pagina bent van eToro en ga naar het kopje ‘registreren’.

Hierna wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je een aantal gegevens moet invullen zoals je naam, adres en niet te vergeten een verificatie van je identiteit. Dit is misschien wel het belangrijkst, anders kun je namelijk je account niet gebruiken.

Bij eToro maak je gemakkelijk een account aan

Na het invullen van je gegevens wordt je identiteit geverifieerd. Dit kan soms 1 tot 2 werkdagen kan duren. In sommige gevallen ben je sneller klaar, maar dit is afhankelijk van het weekend.

Stap 3: Geld op je account storten

Geld op je account storten bij eToro is erg betrouwbaar en kan heel snel gaan. Via het kopje ‘geld storten’ kun je een bedrag op je eToro-account zetten.

Je vult het gewenste bedrag in en klikt op de betaalmethode die je graag zou willen gebruiken. Er zijn meerdere betaalmethodes beschikbaar zoals Visa, PayPal, Rapid, bankoverschrijving en natuurlijk de bekendste in Nederland: iDeal.

Storten kan vanaf 50 dollar (42 euro). Het lage bedrag biedt ruimte voor jonge handelaren die graag willen investeren bij een broker. Dit kan een goede reden zijn om hier te investeren.

Bij eToro begin je al met geld storten vanaf €170,-

Stap 4: Filecoin Kopen

Je bent erg dicht bij één van de laatste onderdelen van het proces om een filecoin te kopen. Nu je geld op je account hebt staan, kun je echt Filecoin gaan kopen en kan het investeren beginnen!

In de zoekbalk van eToro kun je zoeken naar Filecoin, waarna je een aantal resultaten zult zien. Je klikt hierna op ‘Filecoin’ en komt op het scherm waar je daadwerkelijk kunt investeren in Filecoin.

De koers van Filecoin

Stap 5: Bewaar je Filecoin

Tijdens het bewaren van je Filecoin, kun je je gekozen strategie uitvoeren. Houd hierbij de koers goed in de gaten en zorg ervoor dat je strategie goed gaat.

Het bewaren van je Filecoin is eigenlijk het minst spannendste deel van het proces, maar je moet wel proberen om dagelijks de koers goed in de gaten te houden. Vooral als je veel geld in deze investering hebt gestopt, is het handig om de koers dagelijks in de gaten te houden.

Stap 6: Verkoop de Filecoin

Uiteindelijk komt er een moment dat je je Filecoin gaat verkopen. Zorg ervoor dat je dit moment zorgvuldig uitkiest en dat je er honderd procent achter staat.

Het zou erg handig zijn om zo veel mogelijk betrokken te zijn bij het proces van je investering. Download dus snel de eToro app waar je alle gegevens van de Filecoin kunt gebruiken om een goede keuze te maken.

Ook via de app is het mogelijk om de Filecoin te verkopen. Je hoeft hiervoor dus niet specifiek een deskstop te hebben. Dit kan ook via een iPad of Tablet.

Overtuigd van het systeem van Filecoin? Klik dan snel op de groene knop, maak een account aan en investeer bij eToro!

Wat maakt Filecoin Kopen interessant voor investeerders?

Er moet uiteraard een goede reden zijn om te gaan investeren in een bepaalde cryptomunt. Uiteraard heeft een Filecoin kopen ook een goede reden waarom je hierin zou moeten investeren en wat er precies de exacte voordelen van zouden moeten zijn.

Eén van de grote redenen waarom je als investeerder zou moeten investeren in Filecoin, is vanwege de decentralisatie. Het eenvoudige encryptiesysteem is zeer veilig en erg betrouwbaar.  Dit zijn de voornaamste redenen waarom je zou moeten investeren in deze Filecoin

Waarom Filecoin Kopen?

Filecoin heeft een aantal voordelen waaraan je kan aflezen waarom je er in zou moeten investeren. Door gebruik te maken van het opslagsysteem van Filecoin, krijg je de mogelijkheid om FIL-coin te verdienen en dat zou een reden kunnen zijn om hierin te gaan investeren.

Zoals eerder gezegd, is het encryptiesysteem erg veilig en dit zorgt ervoor dat er bijna geen manieren zijn waarop de gegevens die je opslaat in dit systeem zonder toestemming naar buiten kunnen worden gebracht. 

Onthoud altijd goed dat je geld moet betalen om te kunnen profiteren van het platform van Filecoin. Controleren is een essentieel onderdeel in het aanschaffen van een cryptomunt of als je gebruik maakt van een platform zoals Filecoin. De makers van Filecoin vinden betrouwbaarheid dan ook zeer belangrijk.

De verwachting van Filecoin Kopen

Iedere coin en aandeel heeft een bepaalde verwachting voordat het project wordt gelanceerd. Uiteraard is ook dit iets waar je rekening moet houden, voordat je ergens in wilt gaan investeren. Laten we beginnen met de kortetermijnverwachting.

Filecoin Kopen kortetermijnverwachting

Momenteel zit de Filecoin in een dal, maar lijkt het erop dat ze zich wel weer gaan bewijzen op de cryptomarkt. De coin heeft namelijk de afgelopen jaren flink wat pieken en dalen gehad, maar is en blijft een goed project met een stabiele basis.

Of het ook daadwerkelijk slim is om hier op de korte termijn in te gaan investeren, is niet helemaal duidelijk. Wel denken experts dat ze op de korte termijn positieve ontwikkelingen zullen zien, wat positief is voor de verwachting van de Filecoin.

Filecoin Kopen langetermijnverwachting

Je kunt de langetermijnverwachting een beetje zien als de veilige weg. Op de korte termijn is het namelijk moeilijker om iets te voorspellen dan op de lange termijn. Daarom zouden experts zeggen dat er op  langetermijn meer ontwikkeling is.

Die ontwikkeling is gebaseerd op het gebruik van het platform en het aanbod van de Filecoins. De Filecoins bieden namelijk -dankzij het ontwikkelde gedecentraliseerde systeem- best wat potentie, waardoor de langetermijnverwachting positief is.

Wil je dus graag gaan investeren in Filecoin? Dan raden experts je aan om dit op de lange termijn te gaan doen. Dit is een veiligere optie ten opzichte van een korte periode. 

Filecoin vs Siacoin

Een grote tegenstander van Filecoin is Siacoin, dat ongeveer hetzelfde aanbiedt. Siacoin biedt cloudopslag aan op haar netwerk en wil hiermee één van de grootste cryptoprojecten aller tijden worden. Siacoin biedt dan ook iets meer veiligheid en voordelen waar je daadwerkelijk iets aan hebt.

Siacoin heeft een laag tarief, goede gegevensbescherming en is zeer veilig vergeleken met Filecoin, maar de twee systemen doen absoluut niet voor elkaar onder. Ben je iemand die dus op zoek is naar een systeem zoals Filecoin of Siacoin? Lees je dan nogmaals eens goed in en kies het systeem waarvan jij denkt het meeste succes mee te kunnen behalen. 

Wanneer moet ik Filecoin Kopen?

Je weet nu wat je hebt aan Filecoin en je weet wat je er precies mee kunt, maar wanneer moet je beginnen met investeren in Filecoin? Nou, dat maakt in principe niet zo heel veel uit, maar toch is dit een beetje afhankelijk van de verwachting. Zoals eerder gezegd is de langetermijnverwachting veelbelovender dan de korte, wat al een reden kan zijn.

Misschien moet je bij jezelf na gaan hoeveel je gebruik zal maken van de Filecoin en wanneer je er gebruik van wilt maken. Wil je echt alleen investeren in de Filecoin? Dan kun je er volgens experts beter voor kiezen om te starten met de langetermijnverwachting. In principe kan je hier meteen mee beginnen, vanwege het dal waar de munt in zit.

Wil je vaker investeren in cryptomunten? Kijk dan op onze pagina over crypto of lees hier welke crypto kopen verstandig is voor het komende jaar!

Veelgestelde vragen

Filecoins zorgt ervoor dat mensen bestanden kunnen opslaan via het systeem van Filecoin. Dankzij het ontwikkelde systeem zou het veiliger moeten zijn dan een systeem als Dropbox, vanwege het gedecentraliseerde systeem.

De verwachting van Filecoin is erg positief. Voor Filecoin en de investeerders ziet de toekomst er tot nu toe erg goed uit. Ondanks dat Filecoin momenteel een beetje in een dal zit, lijken mensen het systeem echt te gaan gebruiken en kan dit zomaar eens de langverwachte doorbraak worden van de Filecoin. 

Ja, het is mogelijk om Filecoin te kopen bij de broker eToro. Dit doe je door bovenin de zoekbalk te zoeken naar Filecoin waarna je de resultaten zult zien.

Wij hebben een uitgebreid stappenplan voor je gemaakt hoe je precies kunt investeren in de Filecoin. Filecoin kopen is niet zo heel lastig, maar je moet wel weten wat je doet.

Filecoin kopen is erg makkelijk via eToro en kosteloos. Wil je weten hoe je moet investeren, scroll dan naar boven en kom erachter.

Filecoin Kopen: Conclusie

Filecoin is dus een opslag systeem waar je gebruik van kunt maken tegen betalingen. Het kan voor mensen een goede investering zijn als je veel gebruik maakt van dit soort systemen.

Let altijd goed op wat je doet tijdens het investeren en houdt altijd je gegevens alleen voor jezelf en leg het niet op plekken neer. Je wilt namelijk niet dat andere mensen iets met jouw gegevens doen en dat kun je tegenhouden door goed op te letten.

Filecoin kopen met eToro?
Wil jij ook graag investeren in het veelbelovende systeem van Filecoin? Klik dan nu op de groene knop en maak een account aan bij broker eToro!
TIP
Scroll naar boven