Hodl Crypto kopen | Hodl Coin koers 2024

Hodl Crypto Kopen in 4 stappen

Ook meteen aan de slag met Hodl Crypto Kopen? Maak dan eenvoudig en snel een gratis account aan bij eToro!

Het team achter Hodl coin heeft een structuur opgezet om meer rendement te maken op de crypto die je voor lange termijn vasthoudt. In dit artikel gaan we dieper in op de Hodl coin koers en hoe je zelf kan profiteren van de Hodl crypto kopen.

Over Hodl Crypto Kopen

De Hodl coin is een coin binnen de DeFi sector, gebouwd op de Binance Smart Chain. Door middel van liquidity protocols en farming kan je met de Hodl coin rendement maken door zoals de naam al zegt, de coin vast te houden.

De Hodl coin koers is op verschillende exchanges te vinden als HODL. Bij deze exchanges kan je de token aankopen en dus inspelen op de Hodl coin koers.

Er is veel interesse in de koers van dit soort coins aangezien deze koersen, waaronder de Hodl coin koers, erg laag zijn. Bekijk ook onze andere artikelen over crypto kopen, en kom meer te weten over koersen zoals de Hodl coin koers.

Direct Hodl Crypto Kopen?

Hoe kan ik zelf Hodl Crypto Kopen?

Het aanschaffen van crypto wordt steeds simpeler. Dit kan gedaan worden bij een online broker. Hoe je dit doet, gaan we nu dieper op in.

1. Hodl Crypto Kopen met euro's

Er zijn verschillende manieren om te profiteren van de Hodl Coin. Eén van deze manieren is door in te spelen op de Hodl Coin koers.

Hier leggen we uit hoe je de Hodl coin kunt aankopen in vier eenvoudige stappen. Zo kan je zelf profiteren van de Hodl Coin koers.

Maak een account bij eToro

Navigeer naar de site van eToro en vul je gegevens in. Op deze manier maak je een account aan. Je krijgt hierna een verificatie mail om je account te activeren.

Stort geld op je account

Bij eToro kun je direct geld op je account storten, maar ook eerst beginnen met een demo-account. Geld storten kan eenvoudig via verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder iDeal.

Zoek de Hodl Coin in eToro

eToro heeft een handige zoekfunctie, deze bevind zich in de balk bovenin. Hier kan je zoeken naar de Hodl coin koers onder de naam HODL.

Hodl Crypto Kopen

Klik op de Hodl Coin koers en klik hierna op ‘Handelen’. Je kunt nu een order instellen die direct wordt verwerkt nadat je op ‘kopen’ klikt.

Ook beginnen met Hodl Crypto Kopen bij een online broker? Maak snel een account aan bij eToro!

Een aantal van de aangeboden cryptomunten bij eToro

Waarom beleggen bij eToro? eToro heeft meer te bieden van de meeste brokers. Zo zijn er verschillende handige functies zoals een gratis demo-account en CopyTrading. Ideaal om te leren beleggen in crypto!

2. Hodl Coin verdienen

Zoals we al hebben besproken zijn er verschillende manieren om rendement te maken op de Hodl coin. Bij deze coin zijn er meer manieren om te profiteren dan alleen inspelen op de Hodl Coin koers, namelijk farming, beloning en het liquidity protocol.

Door de Hodl Coin in je wallet te houden krijg je automatisch meer Hodl Coins. Hier komt ook nog een dagelijkse beloning in BNB bovenop.

Er zitten dus veel voordelen aan het vasthouden van de Hodl Coin. Deze coin is volledig gefocust op het creëren van rendement voor de holder.

3. Hodl Coin Liquidity Protocol

Naast het vasthouden van de coin krijgen de holders nog meer rewards, namelijk van transacties.

Het is namelijk zo dat transacties een tax krijgen van 10%. Dit geldt voor alle transacties op het platform.

Van deze 10% gaat 4% naar de dagelijkse BNB beloning, 4% gaat naar liquidity en 2% wordt verdeeld onder de holders. Je krijgt dus meer Hodl Coin wanneer anderen transacties binnen het platform doen.

Door dit protocol wordt het dus mogelijk om op vele manieren te profiteren, niet alleen van de Hodl Coin koers. Dit opent veel mogelijkheden voor investeerders die voor de lange termijn willen investeren.

Tip: Je kunt eenvoudig investeren in de Hodl coin koers op eToro. Begin met een gebruiksvriendelijk platform zoals eToro, beleggen hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Beste Hodl Crypto brokers

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Waar kun je het best Hodl Crypto Kopen?

eToro

Het is bij mogelijk om bij verschillende online brokers cryptocurrencies aan te kopen. Dit kan voor de beginnende belegger lastig zijn, vandaar dat wij eToro aanraden.

eToro is een gereguleerde broker bij de CySEC. Door de regulatie van de broker ben je verzekerd van de veiligheid van jouw beleggingen, wat erg belangrijk is wanneer je jouw geld gaat investeren.

eToro is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, wat perfect is voor de beginnende belegger. eToro heeft verschillende handige functies zoals Copy Trading en een gratis demo-account.

Bij eToro geniet je van een breed aanbod aan handelsobjecten, waaronder crypto, aandelen, ETF’s, CFD’s, grondstoffen en forex. Hier bovenop rekent eToro 0% commissie over aandelen en ETF’s.

Je kunt al beginnen bij eToro met een lage minimale storting van $50 (€42). Zo kun je zelfs met een klein bedrag al beginnen met beleggen.

Maak vandaag nog eenvoudig een account aan bij eToro en geniet van alle voordelen.

Libertex

Libertex is één van de populairste brokers van de wereld. Libertex is opgericht in 1997 en doet al jarenlang mee op het hoogste niveau. 

Meer dan twee miljoen klanten hebben op dit platform al gehandeld. Dit wordt gedaan in meer dan 120 verschillende landen. 

Daarnaast is Libertex ook nog erg betrouwbaar. Dit komt door de vestiging in Cyprus en door de meerdere licenties die de broker heeft.

Op het platform van Libertex wordt alleen gehandeld met CFD’s. Er zijn veel handelsproducten beschikbaar. Denk aan grondstoffen, valuta, crypto en aandelen.

Beginnende gebruikers kunnen gebruik maken van een handige functie. Dit is de demo functie. Met deze functie is het mogelijk om met fictief geld te oefenen. 

Ook is er een functie voor ervaren gebruikers. Voor deze gebruikers is er een apart platform beschikbaar. Dit platform heet MetaTrader 4. Hier kunnen nauwkeurige analyses worden gemaakt.

Een ander voordeel van Libertex is de minimale inleg van €100. Op deze manier kan je weinig investeren als je hier interesse in hebt. Daarnaast kan er makkelijk gespreid worden over verschillende producten.

Huidige Hodl Coin Koers

Huidige Hodl Coin koers

In mei 2021 verscheen de Hodl Coin op verschillende exchanges. De Hodl Coin koers is eind mei flink gestegen, nadat deze werd aangeboden op meer exchanges en er daardoor steeds meer beleggers begonnen met Hodl Crypto kopen. 

De Hodl Coin koers ging binnen een dag van ongeveer €0.00000006 naar €0.00000024. Als je €100,- had geïnvesteerd zou je investering binnen een dag €100,- / €0.00000006 * €0.00000024 = €400,- waard zijn geworden.

Dit is een flinke winst die gemaakt kon worden, vooral binnen een dag. Zulke grote winsten komen niet heel vaak voor en zie je vooral bij nieuwere koersen en coins zoals dus de Hodl Coin koers.

Inmiddels is de koers flink gedaald vergeleken met de grote stijging die er is geweest. De huidige Hodl Coin koers ligt ongeveer op €0.000000024, je kunt dus nog altijd erg veel Hodl Crypto kopen, ook al investeer je maar een klein bedrag.

Wil jij ook beginnen met Hodl Crypto kopen? Wacht niet langer en maak nu je account aan!

Nu beginnen met Hodl Crypto Kopen?

Je zou je kunnen afvragen of nu een goed moment is om in te spelen op de Hodl Coin koers. Er is een flinke stijging geweest en inmiddels is de crypto flink gedaald, maar is dat een goed teken?

Aangezien de coin nog niet lang bestaat is er ook maar weinig data om mee te beslissen of dit een goede investering is. Het kan erg risicovol zijn om een coin aan te kopen die zichzelf nog niet helemaal heeft bewezen.

Echter is de potentiële winst wel hoger, dit gaat hand in hand met het hogere risico. Nu kan dus zeker een goed moment zijn om in te spelen op de Hodl Coin koers.

De Hodl Coin koers in CoinMarketCap.

Let er wel op dat dit nóg risicovoller is dan het beleggen in de cryptocurrencies die al langer mee gaan. Houdt dus rekening met het risico en bepaal hoeveel Hodl crypto kopen verstandig is en goed binnen jouw crypto portfolio past.

Je kunt altijd een vast percentage aanhouden voor risicovolle beleggingen in je portfolio. Zo kan je ervoor kiezen om maximaal 1-3% in hele risicovolle beleggingen te zetten. Op deze manier hou je je portfolio divers waardoor je over het algeheel minder risico loopt.

Hoe werkt de Hodl Crypto eigenlijk?

Liquidity Protocol Hodl Coin

Zoals we al eerder hebben besproken is het huidige Hodl Coin gefocust op beloningen en rendement. Dit doen ze door BNB beloningen en her-distributie van transactie kosten naar de holders.

Dit kunnen ze doen doordat er belasting wordt gerekend over de transacties die worden gedaan. Zo wordt het voor holders makkelijk gemaakt om rendement te krijgen op hun coins.

Door middel van het burn address wordt de Hodl Coin schaarser en zal de prijs van de coin stijgen. Dit alles gebeurd volledig automatisch op de Binance Smart Chain.

Nieuwe updates binnen Hodl

Games en NFT's Hodl Coin

Hodl is aan het kijken naar het implementeren van games en NFT’s op het platform. Dit kan voor veel nieuwe kansen en gebruikers zorgen.

Aangezien er momenteel veel blockchain games worden ontwikkeld zal er aardig wat concurrentie zijn. Echter valt er ook veel te halen en kan de combinatie met de beloningen goed uitkomen voor games en NFT’s.

Het ziet ernaar uit dat games play-to-earn zullen worden, hierdoor krijg je meer Hodl coins en beloningen. De NFT’s zullen in-game kunnen worden gebruikt of verhandeld op een marketplace.

Beide zijn momenteel nog niet aanwezig binnen het platform van Hodl. Maar het zal me niks verbazen als dit binnen een paar maanden zal worden aangekondigd.

Wat heeft invloed op de Hodl Coin koers?

Het is belangrijk om de juiste analyse te doen wanneer je gaat beleggen. Dit geldt dus ook voor de Hodl Coin koers.

Zoals we eerder ook al hebben besproken heeft de Hodl Coin koers een flinke stijging gemaakt in mei 2021. Dit kwam mede door de stroom van nieuwe gebruikers en de hype rondom de coin.

Het is dan ook niet gek dat de prijs hierna een flinke daling zag. Dit zien we vaker gebeuren, vooral bij nieuwe cryptocurrencies.

Momenteel is de Hodl Coin koers zijwaarts aan het bewegen en zit iedereen te wachten op die nieuwe stijging. We gaan kijken wat er moet gebeuren om de Hodl Coin koers te laten stijgen.

Hodl Crypto Kopen: Stijging koers?

Er zijn verschillende invloeden waar we rekening moeten houden als het gaat om crypto. Waaronder de hodl bitcoin koers en hoe bitcoin hodl zich tot elkaar verhouden, aantal gebruikers, mogelijke groei en toekomst plannen.

Bitcoin Hodl Coin koers

De Bitcoin koers bepaald voor een groot deel de markt. Veel cryptocurrency bewegen dan ook mee met deze koers. Dit zie je in de Hodl Bitcoin koers. Als Bitcoin meer waard wordt, daalt het Bitcoin Hodl paar.

Het is dus van belang dat de Bitcoin koers stijgt, om bij de Hodl Coin koers ook een stijging te kunnen verwachten. De Hodl Coin koers kan ook zonder de Bitcoin koers omhoog gaan, echter is het dan lastig om te bepalen wanneer dit gaat gebeuren.

Groei van Hodl Coin koers

Zonder gebruikers zal er niks gaan groeien. Het is belangrijk dat het project blijft groeien in het aantal gebruikers en ook coin holders.

De Hodl Coin koers kan alleen stijgen als er ook daadwerkelijk vraag is naar de coin. Dit zal niet gaan als er geen gebruik gemaakt wordt van het platform, deze zal dan uiteindelijk stoppen te bestaan.

Naast gebruikers is het ook handig om de market cap van een coin te bekijken. Dit geeft aan of er nog ruimte is voor verdere groei.

Een market cap van 40% heeft meer ruimte om te stijgen dan een market cap van 90%. Dit percentage geeft de huidige supply aan tegenover de maximale supply.

Toekomst van Hodl Coin koers

De toekomst plannen zijn uiteraard niet weg te denken. Als er geen plannen zijn voor de toekomst zullen er weinig mensen zijn die voor de lange termijn zullen investeren.

De lange termijn investeerders zijn een must voor het bestaan van het project. Zonder deze groep supporters zal het project uiteindelijk stoppen te bestaan.

Door toekomst plannen duidelijk aan te geven en wellicht de gebruikers mee te laten stemmen, kan een project dit voorkomen. Communicatie, visie en ideologie is hierin dus kritiek.

Wat betekent Hodl?

Je zult ook bij Bitcoin Hodl als term vaak tegenkomen. De term wordt gezien als afkorting van Hold On for Dear Life, dit is echter niet precies waar de term vandaan kwam. 

Er was ooit een belegger die op het internetforum Reddit aangaf dat hij zijn Bitcoin zou ‘hodling’. Dit was een typefout want in principe bedoelde de belegger gewoon aan te geven dat hij de Bitcoin zou  ‘holden’, vasthouden (Hodl Bitcoin) dus. 

De term heeft daarmee dus nog altijd dezelfde betekenis en naast Bitcoin Hodling wordt de term inmiddels bij bijna elke munt wel gebruikt. Je kunt Hodl Bitcoin het best zien als aparte strategie die vooral gebruikt wordt door beleggers die 100% vertrouwen hebben in de toekomst van cryptocurrency. 

Daar is dan ook meteen de overlap tussen Bitcoin hodl en de Hodl crypto; in beide gevallen is het idee dat het loont om de munt lang vast te houden. Bij Bitcoin Hodl komt dit vooral doordat er een beperkt aantal munten beschikbaar is en je nog veel zou kunnen verdienen aan een stijgende koers.

In tegenstelling tot Hodl Bitcoin is de Hodl Crypto nog meer gericht op het vasthouden van de munt doordat je hier voor beloond wordt. Zoals je hebt kunnen lezen wordt je beloond voor het vasthouden van de Hodl Crypto, zo ontvang je Binance Coin voor het vasthouden van de munt.

De Hodl Coin koers verwachting 2022

We hebben het net uitgebreid gehad over de factoren die invloed hebben op de Hodl Coin koers. De coin is erg volatiel, maar zal het opnieuw zo’n stijging als in mei 2021 gaan zien?

Het korte antwoord is dat dit volledig afhangt van de volgende plannen van Hodl. Indien ze de focus leggen op de implementatie van games en NFT’s, schat ik de kans erg hoog in dat de Hodl Coin koers zal stijgen.

Dit zal waarschijnlijk wel iets langzamer gaan dan de eerste grote stijging. Aangezien het nu al eerder wordt aangekondigd.

De Hodl Crypto Coin Roadmap

Je zal dan dus ook meerdere momenten hebben om in te stappen. Het kan dus een goed idee zijn om de plannen en aankondigingen af te wachten en daarna pas meer te investeren in de Hodl Coin koers.

Hodl Crypto Kopen: Veelgestelde vragen

De beste broker om crypto te kopen in eToro, een betrouwbare en gereguleerde broker. Deze broker biedt echter geen Hodl Coin aan.

Je kunt de Hodl crypto kopen bij verschillende exchanges maar de munt wordt vooral verhandeld op PancakeSwap. Hier zijn meer soortgelijke coins te vinden met een lage koers en market cap.

De Hodl Coin koers is sinds mei 2021 beschikbaar op de exchanges en is dus vrij nieuw. Hierdoor is er nog maar weinig data van de Hodl coin koers te vinden.

De Hodl Coin is een DeFi coin gebouwd op de Binance Smart Chain. Het protocol is gefocust op het genereren van beloningen en rendement voor de holders.

Er zijn verschillende plannen voor de toekomst waardoor de Hodl Coin koers mogelijk een nieuwe stijging kan zien. Waaronder het implementeren van blockchain games en NFT’s.

De Hodl Coin koers is momenteel zijwaarts aan het bewegen, wat het lastig maakt om een verwachting te maken van de prijs. Sinds de stijging in mei 2021 is de Hodl Coin koers flink gedaald.

Dit kan zijn doordat de hype af is genomen en daarmee ook het aantal gebruikers. De recente daling van de bitcoin koers kan ook een rol hebben gespeeld.

Hodl Coin is een DeFi coin met de focus op beloningen en rendement. Dit wordt gerealiseerd door middel van daily BNB rewards en het liquidity protocol.

Dit liquidity protocol heft belasting over iedere transactie die wordt gedaan op het platform. Van de 10% die wordt ingehouden gaat er 4% naar de BNB rewards, 2% naar liquidity en 2% naar alle Hodl coin holders.

Hodl is een bekende term onder investeerders in de crypto wereld. Hodl staat voor “Hold On for Dear life”. Echter komt het origineel door een typefout, waar iemand in plaats van “I am holding”, “I am hodling” schreef.

Hier maakt de Hodl Coin ook goed gebruik van en de naam zegt al direct waar het team naartoe wilt werken. Een coin waarbij je veel rendement maakt door deze op lange termijn vast te houden.

Je zult ook bij Bitcoin Hodl als term vaak tegenkomen op internetfora. Hodl Bitcoin werkt hetzelfde als bij de Hodl Crypto, je houdt de munt zolang mogelijk vast, alleen krijg je hier bij Bitcoin geen beloning voor. 

Beleggers die zich houden aan Hodl Bitcoin gaan er vanuit dat door het beperkte aantal Bitcoin munten op de markt de koers nog altijd explosief kan gaan stijgen. Het is altijd verstandig om deels Hodl Bitcoin onderdeel te maken van je portfolio.

Conclusie: Hodl Crypto Kopen

Het komt erop neer dat met wat meer ontwikkelingen de Hodl Coin een zonnige toekomst kan hebben. Met de juiste focus en implementaties zullen we waarschijnlijk snel meer horen van Hodl.

Houdt er rekening mee dat de Hodl Coin koers momenteel nog weinig data heeft en het dus erg risicovol is om te beleggen.

Mocht je helemaal overtuigd zijn van Hodl en hun toekomst, investeer dan een klein percentage. Je kunt altijd nog meer investeren zodra er meer bekend en geïmplementeerd is.

Ook beginnen met Hodl Crypto Kopen?

Maak vandaag nog een account aan bij eToro en begin met beleggen. Geniet van de functies en voordelen die eToro te bieden heeft.
Start nu
Scroll naar boven