Hoge Coin Kopen met iDeal of PayPal (2024)

De term ‘DeFi’ valt steeds vaker in de wereld van cryptocurrency en betekent decentralized finance. Hoge Coin is een voorbeeld van een munt die zich bezig houdt met de decentrale manier van je financiën regelen. Met andere woorden; munten uitwisselen zonder tussenpersoon. Lees hier alles over Hoge Coin kopen.

Hoge Coin Kopen bij een online broker - Stappenplan

Start vandaag nog met  bij eToro! Klik op de groene knop en begin direct!

Hoge Finance Coin is een relatief nieuwe crypto op de markt. Door de gelimiteerde voorraad die niet zal vergroten, is dit een coin die erg interessant kan zijn voor beleggers in crypto. Geïnteresseerd in HOGE Coin kopen? Lees dan deze Hoge coin review! Andere crypto kun je vinden op de crypto kopen pagina. 

Wat is Hoge Finance en Hoge Coin?

De Hoge Finance Coin is afgeleid van de Doge coin. Het grote verschil is echter dat de Hoge een DeFi coin is. De crypto is dus volledig gedecentraliseerd.

Door de gelimiteerde voorraad probeert Hoge haar waarde stabieler te maken. Er komen dus niet meer of minder coins in de omloop.

Als Hoge Coin holder kun je profiteren van de transacties die er met de munt worden gemaakt. Zo wordt 2% van alle transacties verdeeld over degene die Hoge Coin in het bezit hebben.

Direct beginnen met beleggen in crypto’s? Start dan direct bij eToro!

Hoe kan ik Hoge Coin Kopen?

HOGE Coin kopen of andere DeFi crypto’s kopen? Dat kan bij een online broker. We hebben hieronder een selectie van onze aanbevolen online brokers voor je uiteengezet.

Hoge Coin Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Tijd om een broker te kiezen waar je terecht kunt om Hoge Finance te kopen. Je kunt op een verschillende manier crypto kopen, met verschillende kosten. Wij geven hier alvast een voorbeeld. 

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Hoge Coin Kopen bij eToro

eToro is één van de populairste brokers op het moment en dat is uiteraard niet zonder reden. De broker maakt het erg gemakkelijk om te beginnen met beleggen dankzij een tal van verschillende handige tools.

Zo kun je bij eToro gebruik maken van de CopyTrading tool. Met deze tool kun je de portfolio’s van ervaren beleggers inzien. Je leest hier ook de input van de belegger zelf over bepaalde investeringskeuzes.

Ben je overtuigd van een bepaalde belegger? Dan kun je het portfolio zelfs in zijn geheel overnemen en toekomstige beleggingen volgen.

Naast crypto’s kun je ook beleggen in een tal van andere handelsproducten, waaronder aandelen, ETF’s, indexen en CFD’s. Daarbij beleg je ook met 0% commissie op aandelen en ETF’s.

Ben je nog niet helemaal comfortabel met het beleggen via een handelsplatform? Dan kun je ook kiezen om eerst de gratis demoaccount te gebruiken. Hierbij kun je risicoloos beleggen in alle handelsproducten met virtueel geld.

Wanneer je vervolgens comfortabel bent, dan kun je ook klein beginnen dankzij de lage minimale inleg van $50 (€42,-).

Klaar om te beginnen met crypto kopen via eToro? Start vandaag nog en probeer het eerst met de gratis demoaccount!

HOGE Coin Kopen bij Libertex

Wil je liever investeren in crypto CFD’s? Dan raden wij Libertex aan. Libertex biedt een groot aanbod cryptocurrency die je kunt verhandelen als CFD. Dit betekent dat je niet de munt zelf koopt, maar speculeert op koerswisselingen.

Als je nog meer wilt leren over het handelen in CFD’s, kun je beginnen met een demoaccount. Hier krijg je eerst virtueel geld waarmee je kunt oefenen zonder gelijk de consequenties te voelen. 

Ook bij Libertex is het mogelijk om gebruik te maken van een gratis demoaccount. Zo kun je eerst het platform verkennen en vervolgens overgaan op het beleggen met echt geld.

Libertex is al meer dan 20 jaar actief in de beleggingswereld als crypto broker. Sinds die tijd is de online broker altijd blijven uitbreiden. Inmiddels is de broker actief in meer dan 120 verschillende landen.

De hoofdvestiging van Libertex bevindt zich op Cyprus. Libertex staat dan ook onder toezicht van de Cypriotische toezichthouder CySEC. De broker wordt dus volgens Europese regels gereguleerd.

Je kunt bij Libertex naast crypto CFD’s ook beleggen in CFD’s van onder andere aandelen, ETF’s en een tal van andere handelsproducten.

Naast cryptocurrency biedt Libertex nog veel meer handelsproducten

Libertex is vooral erg fijn voor de ervaren beleggen. Je kunt namelijk gebruik maken van een geavanceerd analyseplatform: MetaTrader 4. Via dit platform kun je diepgaande analyses maken van bepaalde handelsproducten en vind je uitgebreidere koersinformatie.

Benieuwd naar Libertex? Je kunt gratis beginnen via de groene knop!

Stap 2: Open een account

Een account openen gaat bij de meeste brokers vanzelfsprekend. We zullen daarom als voorbeeld eToro nemen. Allereerst zul je naar de homepage van eToro moeten gaan.

Hier kun je kiezen om een account aan te maken door op “Join Now” te klikken. Zodra je dit hebt gedaan, kom je bij het aanmeldvenster van eToro terecht.

In dit venster kun je kiezen om je aan te melden via een gebruikersnaam en email adres, of een account aan te maken via Google of Facebook.

Bij eToro maak je gemakkelijk een account aan

Stap 3: Geld op je account storten

Zodra je je account hebt geverifieerd, heb je toegang tot de demo versie van de client. Als je met echt geld wilt beleggen, dan zul je nog een aantal stappen moeten doornemen. Dit noemen ze het zogenaamde KYC (Know Your Customer) proces.

Via dit proces wordt er getoetst of je je bewust bent van de risico’s van beleggen.

 

Bij eToro begin je al met geld storten vanaf €42,-

Daarnaast zul je een geldig identiteitsbewijs moeten uploaden en je bankrekening moeten koppelen. Bij elke gereguleerde broker zul je dit proces moeten doorlopen.

Stap 4: Hoge Coin Kopen

Zodra je dit hebt afgerond, kun je beginnen met Hoge Coin kopen, of juist kiezen voor een tal van andere crypto’s. Voor DeFi coins als de Hoge Finance Coin kun je bijvoorbeeld Ethereum inwisselen voor HOGE Coins op het Ethereum mainnet.

Bij elke broker zul je een zoekbalk in het dashboard vinden waar je kunt zoeken naar een bepaalde coin.

Bij eToro is dit bovenaan in het midden.

Als je hier de naam van de coin intypt, zie je direct of de crypto ook in het aanbod zit van de broker. Als je hierop drukt, kom je op de landingspagina van de crypto. Wil je direct beginnen met Hoge Coin kopen? Druk dan op de knop “Handelen” en kies hoeveel je wilt beleggen.

Koers HOGE in CoinMarketCap

Stap 5: Bewaar je Hoge Finance Coin

Je kunt je Hoge Finance Coins die je hebt aangekocht bewaren in een crypto wallet. Deze zijn zowel online als offline beschikbaar. eToro heeft zelf een ingebouwde wallet. Na aankoop van je crypto’s worden deze direct in de wallet gestort.

Stap 6: Verkoop de Hoge Finance Coin

Wil je de coin op een voordelig moment verkopen? Dan kan dit gemakkelijk wanneer de coin zich in een geïntegreerde wallet van een broker bevindt. Je kunt de coins dan gemakkelijk verkopen via de huidige koers.

Zitten de coins in een externe wallet? Dan zul je deze eerst moeten overzetten naar een wallet gelinkt aan een broker. Vervolgens kun je deze dan verkopen.

Kies zelf hoeveel crypto’s je verkoopt bij de online broker eToro!

Waarom Hoge Coin Kopen?

Hoge Coin kan een zeer interessante cryptomunt zijn wanneer je interesse hebt in DeFi coins. Dankzij de gelimiteerde oplage probeert Hoge Finance de coin stabiel te houden.

Om daarnaast ook het vasthouden van de coins te stimuleren, kiest Hoge ervoor om 2% van elke transactie uit te keren aan eigenaren van coin.

Hoge Coin kopen blijft natuurlijk een speculatieve investering. De coin kan sterk in waarde stijgen, maar daarentegen uiteraard ook dalen.

Sinds de ICO (initial coin offering) heeft de coin al een redelijk aantal pieken en dalen ervaren. Begin 2022 lijkt de coin weer langzamerhand te stijgen. Dit kan dus een goed moment zijn om te beleggen in Hoge Coin en zo te profiteren van de verwachte opkomende piek.

Hoge Coin core values

Hoge Coin Kopen, lange of korte termijn strategie

Hoge Finance probeert de coin te adverteren als een goede investering op de lange termijn. Zowel met de 2% uitkering aan eigenaren van de coin per transactie, als het kunstmatig limiteren van de oplage, probeert Hoge een stabiele crypto coin te ontwikkelen.

Is Hoge Coin kopen nu echter interessanter voor de korte of langere termijn? We zetten het voor je op een rijtje.

Hoge Coin Kopen voor de korte termijn

Hoe zeer Hoge haar coin wil adverteren als langetermijninvestering blijft het een crypto munt. Over het algemeen zijn crypto’s erg volatiel, wat betekent dat Hoge Coin kopen interessant kan zijn voor de korte termijn.

Je kunt dan in een dip investeren in de coin, om vervolgens in een acute stijging direct de coin te verkopen. Ook kun je speculeren op koerswisselingen in de vorm van CFD’s. Al met al lijkt ook de koers van Hoge Coin veel pieken en dalen te hebben en we hebben geen reden om te geloven dat dit niet zo zal blijven.

Hoge Coin Kopen voor de lange termijn

Als DeFi coin die zich voornamelijk bezighoudt met het aantrekkelijk en stabiel maken van de coin, kan Hoge Coin kopen voor de lange termijn ook een prima optie zijn. Alhoewel de coin zijn piek en dalen heeft, lijkt de gemiddelde waarde van de coin langzaam te stijgen.

Dit kan dus blijven aanhouden op de lange termijn. Tegelijkertijd ontvang je ook passief Hoge Coins doordat 2% van alle transacties worden uitgekeerd aan eigenaren van de coin. Je verdient dus ook passief geld door te investeren in de Hoge Coin.

Let er daarbij uiteraard wel op dat Hoge een cryptocurrency blijft en je niet altijd zeker kunt zijn dat dit een sterke coin blijft in de toekomst. Als je echter gelooft in Hoge Coin als sterke DeFi crypto op de lange termijn, dan is het zeker het overwegen waard als lange termijn investering.

Wist je dat: Bij eToro het mogelijk is om de portfolio’s van ervaren beleggers in te kijken en zelfs helemaal te kopiëren? Dit is mogelijk met de CopyTrading tool!

Wanneer Hoge Coin Kopen?

We raden je aan om, op basis van de koers te bepalen of Hoge Coin zich in een dal of piek bevindt. Begin 2022 lijkt het er bijvoorbeeld op dat Hoge Coin zich in een dal bevindt dat langzaam weer aan het stijgen is. In dit geval is nu een slim moment om over te gaan om Hoge Coin Kopen.

Wanneer Hoge Finance zich in een piek bevindt en je denkt dat de coin weer in waarde zal dalen, kun je ook speculeren op een koersdaling via CFD’s. Handelen in crypto CFD’s is bijvoorbeeld mogelijk bij onze aanbevolen broker Libertex.

Hoge Coin Kopen: Veelgestelde vragen

Op het moment kun je Hoge Coin nog niet kopen bij de grotere crypto brokers. Je kunt daarom het beste Ethereum kopen bij eToro en deze vervolgens gebruiken als ruilmiddel voor Hoge Coin. Vervolgens zul je je crypto’s naar een altcoin exchange moeten overzetten, zoals Gate.io.

Hoge Coin werd als concept gezien als “Doge for holders”, vandaar ook de H in plaats van de D. Dit is terug te zien in de manier waarop de coin met haar houders omgaat en de gelimiteerde circulatie van de coin.

Daarnaast is Hoge Finance gedecentraliseerd, dus een DeFi coin. Je kunt deze dus 1 op 1 omruilen tegen bijvoorbeeld Ethereum, zonder tussenpersoon via een altcoin exchange.

Dat hangt af van de huidige koers van Hoge. Wanneer Hoge Coin zich in een dal bevindt en je verwacht dat de koers weer omhoog zal gaan, dan kan het een goed moment zijn om te investeren in Hoge.

Je kunt dan zowel de coin langer aanhouden en profiteren van de passieve uitkeringen op basis van transacties, of de coin verkopen op een piek in de koers.

De toekomst voor Hoge Coin als “meme” coin blijft relatief onzeker. Meme coins zijn gebaseerd op een grap of meme op het internet in plaats van een serieus product. In de praktijk hebben we echter gezien dat een meme coin nog steeds zeer lucratief kan zijn als je op het juiste moment in- en uitstapt.

Wij bevelen eToro aan als betrouwbare allround crypto broker. Hier kun je goedkoop crypto kopen, maar ook investeren in andere handelsproducten wanneer je dit wilt. Bij een gespecialiseerde crypto heb je deze optie niet.

Hoge Coin Kopen: Conclusie

Al met al biedt Hoge Coin veel potentieel voor zowel de korte als lange termijn. Vooral op de lange termijn probeert Hoge Finance het aantrekkelijk te maken om de coin voor langere tijd aan te houden. Toch blijft Hoge Coin een meme coin, waardoor de toekomst moeilijk in te schatten is.

Hopelijk kun je dankzij deze Hoge Coin review nu een goed geïnformeerde beslissing maken of Hoge Coin kopen voor jou een slimme investering is.

Beginnen met Hoge Coin Kopen?
Maak dan gemakkelijk en snel je gratis eToro account aan en begin vandaag nog met je eerste investering in Hoge Finance Coin.
TIP
Scroll naar boven