Kyber Network Kopen met PayPal en Creditcard – 2024

Ben jij geïnteresseerd in het kopen van cryptocurrency, maar weet je niet in welke munt je wilt investeren? Het kan een idee zijn om te investeren in Kyber Network. In dit artikel wordt besproken wat Kyber Network is en  hoe je kunt beginnen met Kyber Network kopen. 

bij de betrouwbare broker eToro!

Kyber Network Kopen stappenplan

Klaar om te beginnen met cryptocurrency kopen? Klik op de groene knop en begin direct!

Cryptocurrency’s zijn tegenwoordig erg populair als handelsproducten, omdat ze je zowel op lange als op korte termijn veel kunnen opleveren. Dit geld ook voor munten als Kyber  Network Coin. We bespreken daarom ook waarom mensen juist Kyber Network kopen.

Wat is Kyber Network Coin?

Kyber Network is een systeem dat is bedacht met als doel om het liquiditeitsprobleem in de cryptocurrency wereld op te lossen. Het werkt net als veel andere cryptomunten op blockchain. 

Blockchain is een gedecentraliseerd systeem dat transacties wereldwijd ondersteund. Het netwerk is versleuteld met doormiddel van cryptografie. 

Met het Kyber Network kun je al je transacties uitvoeren met één cryptovaluta

Cryptografie is een systeem van wiskundige modellen, wat wordt versterkt door mensen die de valuta van de blockchain, in dit geval Kyber Network kopen. Deze kopers slaan een deel van het blockchain netwerk op op hun computer, wat het netwerk verbreedt en versterkt. 

Liquiditeitsprobleem en Kyber Network

In het hedendaagse systeem van DeFi (gedecentraliseerde financiering) is het erg lastig om snel en gemakkelijk transacties te maken. De oorzaak van dit probleem is onder andere dat er zeer veel cryptocurrency’s op de markt zijn, en dat niet iedere dienst de zelfde cryptomunt gebruikt.

Stel je voor dat je een winkelapp gebruikt, waarin je gemakkelijk aankopen kunt doen met Ethereum, maar je gebruikt ook een andere app, zoals een spelletje, waarin je al je aankopen kunt doen met Ripple.

Dit betekent dat als je gemakkelijk aankopen wilt doen in beide apps met cryptovaluta’s, je zowel Ethereum als Ripple in bezit moet hebben. 

Het doel van de Kyber Network Coin om een brug te vormen in dit liquiditeitsprobleem. Kyber Network wil er in de toekomst voor zorgen dat dat je aankopen kunt doen met elke cryptomunt op ieder platform.

In het voorbeeld van net zou je dus met Ethereum aankopen kunnen doe in zowel de winkelapp als in het spelletje dat alleen Ripple accepteert. Kyber Network wil er voor zorgen dat je valuta’s automatisch en snel worden ingeruild voor geaccepteerde valuta, zodat je met een cryptomunt overal al je aankopen kunt doen. 

Het Kyber Network wil daarnaast ook verzekeren dat het mogelijk is om deze transacties volledig gedecentraliseerd uit te voeren, en zonder dat je een hoger bedrijf of persoon erop hoeft te vertrouwen.

Kyber Network ICO

Bij de Kyber Network ICO (initial coin offering) bleek dat er veel vraag was naar een netwerk zoals deze. De Kyber Network ICO haalde bijna 50 miljard euro op.

Op het moment is de waarde van de Kyber Network coin 4,32% meer dan dat hij was bij de Kyber Network ICO. 

In dit artikel gaan we niet verder in op de Kyber Network ICO. Klik op de link voor meer informatie over ICO

Direct beginnen met Kyber Network kopen? Maak een account aan bij eToro en begin vandaag nog en begin eenvoudig met Kyber Network kopen met iDeal

Hoe kan ik de Kyber Network Coin Kopen?

Tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om te beginnen met Kyber Network kopen. Investeren in Cryptomunten is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Juist omdat Kyber Network voor iedereen beschikbaar is, is het belangrijk om verstandig en bewust te investeren op een veilige manier. Daarom geven wij hier de beste adviezen voor Kyber Network kopen. 

Beste Kyber Network brokers

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Kyber Network Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker

De eerste, en misschien wel belangrijkste stap bij Kyber Network kopen is het kiezen van de meest geschikte broker. Er zijn tegenwoordig extreem veel online brokers die cryptocurrency aanbieden, en het kan soms verwarrend zijn om de veiligste, goedkoopste en gebruiksvriendelijkste broker te vinden. 

Daarom hebben wij de brokers op een rijtje gezet die het meest geschikt zijn voor Kyber Network kopen.

eToro

De Europese broker eToro is al jaren razend populair bij vele miljoenen gebruikers. Zeker voor de beginnende belegger kan het een mooi platform zijn om te starten met investeren.

Dankzij de handige demo functie hoef je niet meteen al je geld uit eigen zak te halen en start je eerst met een potje fictief geld waarmee je het platform kunt ontdekken en investeringen kunt maken.

Naast de demo functie heeft eToro ook een copytrading functie. Met de copytrading functie neem je beleggingen van succesvolle investeerders over. Mooi om een divers potje op te bouwen of als je wat inspiratie wilt opdoen.

Ook heeft eToro verschillende voorgemaakte copyportfolio’s van verschillende producten en sectoren waar je meteen in kunt beleggen.

Het brokersplatform van Libertex

De kosten van het platform zijn laag. Je betaalt geen commissie over aandelen en ETF’s en het minimale inlegbedrag is maar $50 (€42)!

Naast cryptocurrency biedt eToro dus ook aandelen, grondstoffen, valuta en nog veel meer. Ontdek het op het platform en maak vandaag nog gratis een account aan bij deze betrouwbare broker.

Ben je ook klaar om te beleggen bij eToro? Maak dan meteen een account aan!

Libertex

Wereldwijd een van de grootste online brokers van vandaag de dag is Libertex. Libertex handelt in CFD’s, wat betekent dat je bij Kyber Network kopen niet de munt zelf in ontvangst neemt, maar in plaats daarvan je geld inzet op de koerswijzigingen. 

Met CFD’s is het mogelijk om extra opties in te stellen zoals een hefboomeffect, waarmee je de waarde van je ingezette geld verhoogt. Hierdoor kun je dus sneller hogere rendementen behalen, maar het betekent ook dat je een hoger risico loopt op grotere verliezen. 

Libertex heeft met hun vestiging in Cyprus een licentie kunnen verkrijgen bij CySec (Cyprus Securities and Exchange Commission). Hiermee kunnen ze volledig al hun diensten in Europa aanbieden. 

Verder staat Libertex bekent om hun gebruiksvriendelijke interface. Dit maakt het erg geschikt voor beginnende beleggers. 

Het brokersplatform van Libertex

Verder kun je bij Libertex een gratis demo-account aanmaken, waarmee je kunt oefenen met nep geld voordat je met echt geld aan de slag gaat. Ook dit is erg handig voor beginners, omdat je zo kunt oefenen zonder hoge bedragen te verliezen. 

Bij Libertex kun je al aan de slag met echt geld vanaf het minimale transactiebedrag van €100,-. Dit geld kun je op je account storten met transactiediensten zoals Paypal en iDeal.

Ben jij benieuwd naar deze broker? Lees dan ons artikel over Libertex of maak een Libertex account aan!

Capital.com

capital.com crypto beurs

Capital.com is nog relatief een nieuwe broker die in korte tijd een prominente positie heeft ingenomen op het gebied van beleggen. Capital.com handelt net als Libertex in CFD’s. 

Denk er dus aan dat als je hier wilt beginnen met Kyber Network kopen, dat je de munt zelf niet in bezit krijgt. Je krijgt het verschil in de Kyber Network koers uitgekeerd als rendement. 

Capital.com doet het met name erg goed in Europa, en heeft net als Libertex licentie verkregen bij Cysec in Cyprus. Daarnaast heeft Capital.com ook een licentie ontvangen van het Britse FCA (Financial  Conduct Authority). 

Naast cryptocurrency’s heeft Capital.com ook een zeer breed aanbod in andere handelsproducten, zoals grondstoffen, ETF’s, aandelen en valuta’s. Deze broker is dus ook zeer aan te raden als je in verschillende handelsproducten wilt handelen. 

Wil jij investeren bij Capital.com? Lees dan ons artikel over deze broker of begin meteen met investeren bij Capital.com!

Binance

Binance logo groot vierkant

Binance is misschien wel de grootste crypto exchange van de wereld, en heeft een immens aanbod in cryptovaluta’s. In tegenstelling tot de andere twee brokers investeer je hier wel direct in Kyber Network, en handel je niet in CFD’s. 

Binance is een Chinees bedrijf, wat helaas betekent dat ze hun diensten niet in Amerika kunnen aanbieden vanwege de handelsrestricties. Gelukkig kan het bedrijf wel in Europa en Azië handelen. 

Binance handelt uitsluitend in cryptovaluta’s, en niet in andere handelsproducten. Deze exchange is dus minder geschikt voor mensen die ook willen investeren in bijvoorbeeld aandelen of grondstoffen. 

Binance is erg geschikt voor de gevorderde cryptobelegger. Voor beginners is het platform van Binance misschien iets te ingewikkeld.

Een groot voordeel van Binance is dat het bedrijf haar eigen wallets aanbied, zodat je je Kyber Network coins kunt opslaan op het platform van Binance. Ook is het erg makkelijk om geld te storten, omdat het platform gebruik maakt van transactiediensten zoals iDeal en Paypal. 

Lees hier meer over Binance of begin direct met een account aanmaken bij Binance.

Stap 2: Open een account

Omdat de rest van het proces bij iedere broker ongeveer hetzelfde is, zullen we vanaf nu in het stappenplan het platform van eToro als voorbeeld nemen. 

Het maken van een account is erg makkelijk. Ga naar de website van eToro, klik op ‘registreren’, en vul je e-mailadres en een wachtwoord in. 

Vervolgens zal je een bevestigingsmail ontvangen, waarmee je je demo-account kunt activeren. Om vervolgens met echt geld aan de slag te gaan, moet je nog een aantal extra stappen uitvoeren.

Zo wordt je gevraagd om een kopie van je identiteitsbewijs te uploaden, om je bankgegevens op te geven en om een vragenlijst in te vullen waarin je aantoont voldoende kennis te hebben over beleggen. Als alles is gelukt, ontvang je een e-mail van eToro waarin staat dat je account is geverifieerd. 

Bij eToro kun je gemakkelijk een account starten

Stap 3: Stort geld op je account

Voordat je kunt beginnen met investeren moet je natuurlijk wel eerst geld op je account storten. Bij eToro kan dit gemakkelijk met iDeal of Paypal. 

Klik op ‘storting’, kies een betaalmethode, en kies het bedrag dat je wilt storten. Bij eToro is het minimale stortingsbedrag €42,-. 

Als je alles hebt gekozen, kun je het bedrag op je account storten. 

Bij eToro is het minimale stortbedrag slechts €42,-.

Stap 4: Koop Kyber Network

Als het geld op je account staat, kun je beginnen met Kyber Network kopen! Het is vrij eenvoudig om de Kyber Network te vinden en te kopen. 

Type in de zoekbalk de term ‘KNCUSD’, en je komt op de product pagina van Kyber Network coin terecht. Hier kun je kijken naar de koers en Kyber Network kopen. 

Klik op ‘handelen’ en kies welke opties je wilt activeren. Ook kun je er voor kiezen om crypto te kopen binnen een eToro crypto portfolio. Dan koop je als het ware een mandje van verschillende cryptocurrency.

De cryptoportfolio van eToro

Wanneer je een munt koopt bij eToro wordt je ook eigenaar van de munt en wordt hij automatisch opgeslagen op je account.

Stap 5: Bewaar je Kyber Network Coin

Om rendement te halen op je investeren, moet je ze bewaren tot de Kyber Network koers stijgt. Bij eToro kun je je investeringen terugvinden aan de linker kant van je scherm. 

Wanneer je crypto koopt bij eToro wordt het automatisch opgeslagen op je account. Je hoeft dus geen externe wallet te gebruiken om je cryptocurrency veilig te bewaren.

Wanneer je bij een broker als Libertex in de vorm van CFD hebt gehandeld heb je helemaal geen wallet nodig en kun je je transactie net zo makkelijk sluiten als openen.

Het is aan te raden om een externe wallet te gebruiken buiten het platform als je Kyber Network kopen en voor lange tijd gebruiken wilt. Dit omdat je dan niet afhankelijk bent van het platform zelf, en dus kun je ook je Kyber Network coins beheren als het platform bijvoorbeeld crasht.

Hou er echter rekening mee dat je cryptocurrency wel altijd eerst terug gestuurd moet worden

Stap 6: Verkoop de Kyber Network Coin

Als je tevreden bent met de stijging van de Kyber Network koers, kun je de gekochte Kyber Network Coins verkopen. 

Vaak gaat het verkopen van je Kyber Network coins vrij gemakkelijk. Als je eToro gebruikt, ga je naar de crypto pagina en klik je op ‘verkopen’. 

Kies het aantal Kyber Network coins dat je wilt verkopen. Kies verder welke preferenties je wilt activeren en klik op ‘verkopen’. 

Is de koers gestegen ten opzichte van toen je de Kyber Network hebt gekocht? Dan was de investering succesvol en heb je rendement ontvangen!

Verkoop en koop verschillende cryptocurrency bij eToro

Bepaal hoeveel Kyber Network Coins je wilt verkopen en ontvang je rendement! Start meteen bij eToro!

Waarom Kyber Network Kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom men begint met Kyber Network kopen. Om te beginnen kan het zijn dat je bent geïnteresseerd in het doel van Kyber Network. 

Met Kyber Network kopen ondersteun je een systeem dat er in de toekomst voor kan zorgen dat transacties met cryptovaluta veel gemakkelijker en veiliger wordt dan dat het nu is. Als je achter dit systeem staat en je ziet hier toekomst in, kun je Kyber Network kopen. 

Een andere reden voor  Kyber Network kopen is dat je verwacht dat de prijzen stijgen. Omdat het systeem van Kyber Network erg gewild is bij veel mensen, kan het zijn dat veel mensen bereid zijn er investeren.

Als de vraag stijgt, dan stijgt ook de prijs, en als je ze dus voor een lagere prijs hebt gekocht, kun je ze op dat moment voor een hogere prijs verkopen.

Het is natuurlijk nooit zeker of de vraag van een bepaalde cryptomunt gaat stijgen, maar als je goede redenen hebt om dat te geloven, kan het verstandig zijn om te beginnen met Kyber Network kopen. 

Wil je naast Kyber Network ook in andere cryptocurrency investeren? Lees dan ons artikel over hoe jij kunt beginnen met verschillende cryptomunten kopen

Klaar om te beginnen met investeren in Kyber Network? Gebruik dan eToro om snel en veilig te traden!

Kyber Network Kopen, lange of korte termijn strategie

Er zijn verschillende manieren waarop je het beleggen kunt aanpakken. Sommige mensen zullen Kyber Network kopen om het voor een lange tijd te bewaren in de wallet, totdat de koers efficiënt is en er hoge rendementen te behalen zijn.

Je kunt er ook voor kiezen om de Kyber Network Coins maar voor korte tijd te bewaren, om snel rendement te ontvangen. Het is een heel persoonlijk welke strategie het best bij je past, en daarom leggen we voor beide uit hoe je het het beste kunt aanpakken. 

Kyber Network Kopen: Lange Termijn

Als je Kyber Network kopen wilt om op de lange termijn te verkopen, kun je met één investering erg veel rendement behalen als de koers van Kyber Network flink blijkt te stijgen. In het verleden is dit bij Kyber Network Coins zeker mogelijk geweest. 

Stel, je kocht op 15 februari 2019 voor €100 euro aan Kyber Network Coins, die toen €0,11 per stuk kostten. Als je deze vervolgens had verkocht tijdens de koerspiek op 12 april 2021, dan was de waarde van je investering op dat moment: (€100/0,11)*3,52=€3200,-.

Zo zie je dat als je op de lange termijn gaat investeren en je wacht op het juiste moment om te verkopen, dat je zelfs met de kleinste investeringen een enorm rendement kunt behalen. Je kunt er echter nooit zeker van zijn dat deze koerspiek ook komt en hoe hoog hij zal zijn, maar in dit geval wasw het een goede investering.

Op het moment is de Kyber Network koers weer aan het dalen, en dus wordt de Kyber Network coin weer goedkoper. Het moment dat deze daling ophoudt zou zomaar een goed moment kunnen zijn om in te stappen, en dan is het wachten op nog een koersstijging. 

Kyber Network Kopen: Korte Termijn

Een andere optie is om op de korte termijn in Kyber Network te handelen. Omdat de Kyber Network Koers per dag flink kan veranderen zou je hier ook een aardig rendement mee kunnen behalen. 

Voor het handelen op korte termijn is de broker Libertex aan te raden. Dit omdat Libertex is gespecialiseerd in het handelen in CFD’s, waarmee je snel en direct kunt inspelen op de actuele koersen. 

Je kunt bij Libertex meteen starten met beleggen op de korte termijn!

Als je in de Kyber Network Coin zelf investeert in plaats van in de CFD, is het moeilijker om snel je munt te verkopen als de Kyber Network koers op korte termijn efficiënt is, omdat het verkopen van echte crypto valuta vaak wat langer duurt.

In  tijdsbestek van 24 uur kan die wachttijd net het verschil maken tussen een hoog en laag rendement. 

Daarbij kun je met CFD’s de waarde van je ingezette geld verhogen met een hefboomeffect, en dus hogere winsten behalen in korte tijd. Let er hierbij natuurlijk wel op dat het instellen van een hefboomeffect ook de kans op grotere verliezen vergroot. 

Wist je dat: Kyber Network is het meest gebruikte DeFi systeem van vandaag de dag. Het wordt gebruikt door meer dan 35.500 organisaties. Je kan het beste investeren in KNC via eToro.

Veelgestelde vragen

Kyber Network is een systeem dat is ontwikkeld om transacties met cryptocurrency’s gemakkelijker te maken. De ontwikkelaars hebben als doel dat je niet voor iedere transactie andere cryptovaluta moet gebruiken, maar dat bij betalingen de het betaalmiddel dat wordt gebruikt automatisch wordt ingewisseld door het betaalmiddel dat door het bedrijf wordt geaccepteerd. 

Zo hoef je als consument niet iedere cryptomunt te bezitten om decentrale transacties te kunnen voltooien.

Kyber Network kopen kan bij verschillende crypto exchanges, zoals eToro, Libertex, Binance en Capital.com. Als je de echte munt wilt kopen raden wij Binance aan, en als je wilt investeren in CFD’s is Libertex een goede keuze.

Als je de munt bij een crypto exchange hebt gehaald, betekent dat dat je de munt hebt gekocht, en hem dus in een wallet moet bewaren. CFD’s van Kyber Network hoef je echter niet in een wallet te bewaren.

Kyber Network kopen kan een goede keuze zijn als je verwacht dat de munt zal gaan stijgen,  als je het netwerk wilt ondersteunen of beide. 

Ja, je kunt Kyber Network kopen met iDeal op het platform van Libertex. 

Kyber Network Kopen: Conclusie

Het systeem achter Kyber Network is erg populair en wordt breed gebruikt, waardoor met iedere nieuwe ontwikkeling de Kyber Network koers enorm kan stijgen. De dagelijkse Kyber Network koers is ook erg veranderlijk, en dat kan dus efficiënt zijn voor mensen die op de korte termijn willen gaan investeren. 

Kyber Network kopen gaat echter net als bij andere investeringen niet zonder risico, want net zo makkelijk als de koers kan stijgen, kan hij ook dalen, en kun je dus je inzet verliezen. Denk er dus altijd goed over na voordat je gaat investeren.

De broker die wij aanraden voor Kyber Network kopen is eToro. Deze broker handelt in vele verschillende cryptocurrency, wat betekent dat je snel een mooi crypto portfolio kan opbouwen.

Kyber Network Kopen bij eToro?
Wil jij snel en gemakkelijk Kyber Network kopen? Maak dan meteen een account aan bij eToro en investeer!
TIP
Scroll naar boven