Home » crypto » kopen » lucky block token

Lucky Block Kopen met PayPal en iDeal

Steeds vaker komen er nieuwe cryptomunten de markt op met een sterk verhaal en veelbelovende vooruitzichten. Dit geldt ook voor Lucky Block token, een cryptomunt die een online crypto loterij zo toegankelijk mogelijk maakt voor wereldwijde gebruikers.

Lucky Block Crypto Kopen bij een online broker - Stappenplan

Begin ook met Lucky Block kopen direct via de website van de cryptomunt! Klik snel op de groene knop en beslis hoeveel munten je wilt.

Lucky Block is één van de interessantste nieuwe cryptomunten van dit moment. In dit artikel nemen we je mee in het ontstaan van Lucky Block en wanneer de gloednieuwe token live gaat, zodat jij er als eerste bij kunt zijn. 

We leggen je uit hoe je moet investeren in deze crypto en hoe je de token zelf kunt bemachtigen. Door het volgen van de stappen die we voor je hebben uitgelicht kun jij straks investeren in Lucky Block crypto. Op zoek naar andere crypto? Check dan onze Crypto Kopen pagina. 

Wat is Lucky Block Crypto?

Lucky Block is een cryptoproject dat gebaseerd is op blockchain en bouwt een transparante gaming-applicatie gericht op online kansspelen en een grote, wereldwijde loterij.

Lucky Block draait op een slim contractsysteem wat het mogelijk maakt om eerlijk willekeurige getallen weer te geven.

Lucky Block creëert een eerlijke loterij voor spelers

Het platform waarop ze de loterij zullen gaan uitvoeren wordt gereleased in 2022, in fase 3 van de whitepaper. De precieze datum wordt dan duidelijk. Al zeker is dat de Lucky Block Crypto in 2022 te vinden zal zijn op Pancakeswap en Coinmarketcap.

Via de officiële website van Lucky Block is zelfs al het mogelijk om de tokens van Lucky Block te kopen. Momenteel is de pre-sale aan de gang voor vroege investeerders, en deze pre-sale eindigt op 1 februari 2022!

Ook als één van de eerste Lucky Block Crypto Kopen? Ga nu naar de website van Lucky Block en zet jouw cryptomunten om naar deze nieuwe cryptocurrency! 

Hoe kan ik Lucky Block Crypto Kopen?

Zodra je de Binance Coin hebt gekocht is het mogelijk om de gekochte Binance Coin om te zetten in Lucky Block tokens. Dit is zeer eenvoudig en op de  Lucky Block website staat in 3 stappen uitgelegd hoe dit werkt.

Voordat je Lucky Block kunt kopen, zul je dus eerst Binance Coin nodig hebben. De stappen hoe je dat op de voordeligste manier doet hebben we hier beneden voor je neergezet zodat er geen onduidelijkheid kan ontstaan.

Stap 1: Kies een broker

Misschien ben je er al bekend mee, maar voordat je ook maar ergens kunt handelen dien je een broker uit te kiezen. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet zodat je een duidelijke en goede keuze kunt maken tussen de drie brokers hier beneden.

Als je al Binance Coin hebt kun je de eerste 4 stappen overslaan en rechtstreeks naar de website van Lucky Block om jouw eerste aankoop te voltooien. 

Investeer in Lucky Block Crypto via eToro

We beginnen vandaag met eToro wat meteen de ideale broker is voor de beginnende handelaar. Weet je nog maar weinig af van crypto, aandelen, beleggen of onderwerpen in deze richting dan is eToro een goede keuze.

eToro is een broker met veel voordelen waaronder een gratis demo-account waar iedereen toegang tot krijgt bij het openen van een eToro-account.

Met dit demo-account kun je met virtueel nepgeld kijken of beleggen iest voor je is of niet.

Kies je ervoor om te gaan beleggen, dan kun je bij eToro beleggen met 0% commissie in EFT’s en aandelen. Aanmelden is tevens helemaal gratis bij eToro, eToro beschikt tevens over de licentie van de Britse FCA.

Bij eToro is het ook mogelijk om gebruik te maken van de zogeheten copy-trading tool. Met deze tool krijg je toegang tot portfolio’s van andere beleggers op eToro waardoor je een inkijkje krijgt bij andere handelaren. Je kunt er dan voor kiezen om strategieën over te nemen of ze erop te baseren.

Wil je liever niet zoveel inleggen en ben je iemand die graag met een lage inzet wil beginnen? Dan is eToro helemaal geschikt voor jou, je kunt namelijk bij eToro al storten vanaf 50$ wat omgerekend 42 euro is

Is eToro de juiste broker voor jou? Maak dan nu een account aan en begin met crypto kopen!

Investeer in Lucky Block Crypto via Binance

De derde broker die we aan je willen voorstellen is Binance. De broker staat bekend om de vele cryptosoorten die het aanbiedt en vanwege de veiligheid tijdens het handelen, ook heb je bij Binance geen last van hoge transactiekosten en kan het wel eens de juiste broker voor jou zijn.

Denk je dus dat Binance de juiste broker voor jou is en wil je hier graag investeren? Via de groene link hier benden kun jij gebruik maken van alle voordelen die Binance je aanbiedt.

Binance heeft een zeer sterk team achter zich die voor je klaar staan als je klachten of vragen hebt. Bij alle brokers die we hier voor je hebben uitgelicht is het zo dat er een duidelijke klantenservice beschikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt.

Lees hier meer over Binance of begin direct met een account aanmaken bij deze broker.

Stap 2: Open een account

Nu je een broker hebt gekozen is het tijd om een account aan te maken bij eToro. Je dient namelijk eerst bij eToro Binance coin te kopen voordat je de Lucky Block tokens kunt aanschaffen, dit doe je door alle stappen te volgen die wij je nu uitleggen.

Ga naar de officiële pagina of app van eToro en klik op het kopje ‘registreren’. Hier dien je je persoonlijke gegevens in te vullen en een verificatie van identiteit, door het verifiëren van je identiteit weet eToro zeker dat jij het bent en dat er geen onduidelijkheden zijn.

Registreren bij eToro

Stap 3: Geld op je account storten

Om te kunnen handelen op het handelsplaform van eToro dien je geld te storten. Dit kun je doen via een aantal mogelijkheden waaronder iDeal, Visa, PayPal, Klarna, Trustly en meer.

Storten is bij eToro al mogelijk vanaf 50$ (42 euro) dus dat betekent dat je niet meteen enorm veel geld op je account hoeft te zetten als je dat niet wil. Na het afronden van de storting staat het bedrag vaak meteen op je account.

Bij eToro begin je al met geld storten vanaf €42,-

Stap 4: Koop Binance Coin

Zoals we zeiden dien je eerst Binance Coin aan te schaffen voordat je de Lucky Block tokens kunt aanschaffen.

Bovenin de zoekbalk van eToro kun je Binance Coin opzoeken waarna je de resultaten te zien krijgt, klik op Binance Coin en wacht tot je wordt doorgestuurd naar de handelspagina.

Op deze pagina kun je de Binance Coin kopen die je later gaat omzetten in Lucky Block tokens. Je kunt hier zelf invullen voor welk bedrag je de Binance Coins kunt kopen, er zit geen minimum aan vast.

Gelukt? Dan kun je door naar de volgende stap waar je de gekochte Binance coins omzet in Lucky Block!

Stap 5: Zet je Binance Coin om in Lucky Block tokens

De Binance Coin omzetten in Lucky Block tokens doe je op de officiële website van Lucky Block. Eenmaal op de website aangekomen krijg je een aantal opties, en als eerste koppel je je wallet met de Binance Coins.

De wallets die je hiervoor kunt gebruiken zijn geïmplanteerd in je browser. Zo heb je bijvoorbeeld MetaMask die gemakkelijk te gebruiken is voor beginners. 

Je kunt vanuit de wallet rechtstreeks de Binance Coin omzetten in Lucky Block tokens. De Lucky Block tokens vindt je vervolgens ook weer terug in de wallet. 

Stap 6: Bewaar de Lucky Block Crypto

Heb je de coins omgeruild? Dan is het verder helemaal aan jezelf hoe lang je de tokens gaat bewaren als investering. Kies je ervoor om ze meteen weer te verkopen of is het een langetermijninvestering?

Lucky Block biedt je een eigen community en voordelen in een eigen Telegram-groep en Discord. Hierin krijg je de allerlaatste informatie over het Lucky Block project en de tokens. Het project is goed uitgedacht en heeft een duidelijke visie voor de toekomst, die je kunt lezen in de whitepaper!

Wil je niet langer wachten en meteen investeren in Lucky Block Crypto? Klik op de groene knop en start snel!

Hoe kan ik in Lucky Block Crypto investeren?

De stappen om te investeren leggen we je graag uit. Zorg er allereerst voor dat je wallet is gekoppeld aan het pre-sale gedeelte op de website van Lucky Block. Zelf raden ze daarvoor Metamask, WalletConnect of de Trust wallet aan. 

Nu dien je te beslissen hoeveel je graag wilt investeren in de pre-sale launch van Lucky Block. Na de aankoop zie je meteen in je wallet hoeveel je hebt geïnvesteerd, en behoor je tot de early investors van Lucky Block.

Nu is het wachten tot de pre-sale voorbij is en het echte werk gaat beginnen. Het Lucky Block team is druk bezig met het maken van een platform voor online wedden en een loterij, die in 2022 gelanceerd worden.

Lucky Block Platformen

Het is nog even wachten, maar in 2022 zal Lucky Block ook grote stappen gaan maken op andere platformen. 

Zo zal Lucky Block Token worden toegevoegd aan Coinmarketcap en Coingecko, en daarnaast beschikbaar zijn voor investeerders bij crypto exchange Pancakeswap.

Hoe werkt Lucky Block Crypto?

Lucky Block Crypto zet in op de almaar groeiende vraag naar online gokken, en maakt dit proces eerlijker en transparanter dan ooit tevoren met blockchain technologie. Lucky Block werkt hard aan een eigen platform dat begin 2022 gelanceerd wordt, met als grote klapper een wereldwijde loterij.

Volgens Lucky Block moet de focus niet liggen op financiële systemen en geografische beperkingen van huidige loterijen, maar op transparantie en eerlijkheid in de spellen die er worden aangeboden. Daarom richten zij een volledig transparante en eerlijke loterij op die wereldwijd beschikbaar is.

Als eigenaar van Lucky Block Crypto krijg je niet alleen de mogelijkheid om tokens te winnen met de loterij, maar is je investering ook waardevol.

Zo wordt 10% van de jackpot standaard uitgekeerd aan Lucky Block Token holders, zijn er pools en worden er Lucy Block geburned om schaarste te garanderen

De voor- en nadelen van Lucky Block Crypto

Lucky Block Crypto heeft een aantal duidelijke voor- en nadelen. Deze sommen we kort voor je op.

Voordelen Lucky Block Crypto

Het grootste voordeel dat Lucky Block je biedt, is gegarandeerde eerlijkheid en transparantie van het platform ten opzichte van traditionele gokbedrijven en loterijen. Er zijn ook plannen om dit verder toe te passen op gaming- en metaverse.

Daarnaast heeft Lucky Block een uitgebreide whitepaper met een duidelijk voor de ontwikkeling en promotie van de munt, en gaat het een campagne opzetten met 50+ influencers en 40+ financiële websites.

✅ Eerlijke en transparente uitslagen
✅ Sterke whitepaper met roadmap voor 2022
✅ Deflationaire cryptovaluta creëert waarde door burning tokens
✅ Grote reclamecampagne met influencers, financiële websites en posters in bussen, taxi’s en metro.

Nadelen Lucky Block Kopen

Je hebt op de cryptocurrency markt weinig zekerheden. Veel cryptocurrency zijn veel geld waard geworden, maar er is daar geen garantie op. Wij hopen dat uiteraard voor dit project niet, maar omdat de koers onvoorspelbaar is, is dit iets waar je rekening mee moet houden.

❌ Cryptomarkt is volatiel
❌ Lucky Block is nieuw en daardoor nog onzeker

Veelgestelde vragen

Lucky Block is een online platform gericht op loterijen. Ze hebben een platform ontwikkeld waar iedereen gelijke kansen krijgt in gokken, gokken wordt namelijk steeds populairder en volgens hen is het systeem wat ze hebben ontwikkeld er erg geschikt voor. 

Hiervoor dien je eerst Binance Coin aan te schaffen bij eToro die je later kunt omzetten in Lucky Block tokens. De tokens kun je uiteindelijk bewaren in je wallet die gekoppeld zit via de website van Lucky Block.

Lucky Block heeft in het aangekondigde project bewezen een duidelijke visie te hebben waar mensen echt wat aan kunnen hebben. Voor al mensen die gebruik maken van loterijen zullen bij deze tokens veel baat hebben, maar er zitten uiteraard risico’s aan vast.

De koers en crypto-projecten op zich zijn onvoorspelbaar. Daarom kun je eigenlijk nooit zeggen of een project echt zal slagen of totaal zal mislukken. Wij en experts denken in ieder geval dat Lucky Block een goede koers kan gaan varen vanwege het systeem en transparantie.

Nee, je kunt geen Lucky Block tokens kopen bij eToro. Wil je wel tokens kopen, dan dien je eerst Binance coins te kopen bij eToro die je dan uiteindelijk kunt omzetten in Lucky Block tokens.

Lucky Block Kopen: Conclusie

Lucky Block Token is een interessante kans om zeer vroeg in te stappen bij een cryptomunt met grootste plannen. Je investeert in transparantie van (online) gokbedrijven en loterijen, iets waar vraag naar is en Lucky Block veel moeite in heeft gestoken mo een eerlijk alternatief te ontwikkelen waarbij iedereen wint. 

Gezien de ontwikkelingen rondom Lucky Block zou het als ervaren investeerder misschien best slim kunnen zijn om een gokje te wagen. Koop dan via eToro je Binance coins en ruil ze meteen in via de pre-sale launch op de website van Lucky Block!

Wil jij Lucky Block Kopen?
Zorg dat je een gevulde wallet met Binance Coin hebt en ga direct naar de website van Lucky Block om jouw eerste aankoop te voltooien.
TIP
Scroll naar top