Top 4 beste Launchpad Crypto’s van 2024

Eén van de grootste high risk / high profit mogelijkheden in de cryptowereld is de afgelopen jaren om vroeg bij projecten in te stappen tijdens de pre-sale, die we ook kennen als ICO. Door deel te nemen aan een launchpad crypto wordt het risico beperkt, maar zijn de profits even hoog! Hoe werkt dat?

Investeren in een Launchpad Crypto stappenplan

Klaar om investeren in een Crypto Launchpad, of een succesvolle Launchpad Crypto te kopen? Registreer dan vrijblijvend een account bij eToro met een druk op de groene knop!

Wat zijn Crypto Launchpads?

Crypto launchpads staan ook bekend als de broeikas van nieuwe crypto projecten, en zorgen ervoor dat een project gebaseerd op de blockchain in vroeg stadium het benodigde groeikapitaal kan ophalen.

Het voordeel van de crypto launchpad daarbij is dat het bescherming biedt aan zowel de organisator als investeerder van de launchpad crypto, door screenings en verificaties van investeerders. 

Bovendien krijgt een project door op de crypto launchpad list te staan of in een lijst met top crypto launchpad te komen exposure onder een belangrijke community aan crypto investeerders.

Hoe kan ik zelf investeren in een Crypto Launchpad?

Wanneer je zelf wilt gaan beleggen in een crypto launchpad project is het goed om jezelf op de hoogte te stellen. Zo hanteren crypto launchpads regels, en kan het per gehouden launchpad crypto verschillen wat deze regels zijn, en of er bijvoorbeeld sprake is van een bepaalde minimuminleg. 

Het investeren in een launchpad crypto doe je doorgaans met andere crypto. Dit gaat dan om munten die al zijn uitgegeven, en die je gebruikt om de uit te geven tokens te kopen van de crypto launchpad. Hoe je het beste aan deze crypto komt om mee te kunnen doen aan een lancering, leggen we je hieronder uit.

Lucky Block Coin - Investeer in de Best Crypto Launchpad van 2022

Lucky Block Coin of Lucky Bock Token is één van de veelbelovendste crypto launchpads van het nieuwe jaar. We lichten daarom deze top crypto launchpad extra uit, en vertellen je hoe jij als één van de eersten kunt investeren!

Gebruik een digitale portemonnee – Deze kun je gratis downloaden en is nodig om je Lucky Block en andere crypto op te slaan. Trust Wallet en MetaMask zijn geschikt voor de Lucky Block launch.

Koop BNB (Binance Coin) – Koop Binance Coin bij een online crypto broker en verstuur deze naar je gedownloade wallet. Je hebt deze coin nodig om in te ruilen voor Lucky Block Coin!

Verbind je wallet met de website van Lucky Block – Selecteer je gekozen wallet en ga naar het platform van PancakeSwap. Hier kun je aangeven hoeveel Binance Coin je wilt inruilen voor Lucky Block!

Stap 1: Kies een geschikte broker voor Launchpad Crypto's

Stap 1 is het kiezen van een geschikte broker voor launchpad crypto’s. Om deel te nemen aan crypto launchpad’s of te investeren in succesvolle launchpad crypto’s heb je namelijk vaak eerst zelf crypto nodig.

Deze koop je eenvoudig en betrouwbaar bij een online broker, en sla je daarna op in een wallet. Vanuit de wallet kun je deze vervolgens inruilen en investeren in launchpad crypto.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Investeren in Launchpad Crypto via eToro

Voor iedereen die wil beginnen met launchpad crypto of crypto in het algemeen is eToro de perfecte online broker. Je koopt hier heel eenvoudig crypto munten van je geld.

Je begint hier namelijk al met launchpad crypto kopen vanaf het lage minimale inlegbedrag van slechts $50 (~€42). Daarnaast kun je gebruik maken van diverse gratis extra functies.

Zo is er bijvoorbeeld een gratis demo account waarmee je het beleggen en investeren kunt oefenen zonder risico te lopen. Doorloop tutorials, oefen en begin wanneer je er zelf klaar voor bent!

Launchpad Crypto Cardano bij eToro

Ook kun je doen aan copy trading. Dit is een tool waarmee je andere beleggers hun investeringen moeiteloos kunt kopiëren naar je eigen account.

Bij eToro kun je naast launchpad crypto investeren in diverse andere cryptomunten, aandelen, CFD’s, ETF’s en de forexmarkt. De handel in aandelen en CFD’s is daarbij tegen 0% commissiekosten!

Veilig beleggen bij eToro wordt je gegarandeerd door de FCA en de CySEC. Dit zijn financiële autoriteiten die alles bij eToro in de gaten houden, en controleren of er zorgvuldig met je geld wordt omgesprongen.

Overtuigd van investeren bij eToro? Bekijk succesvolle Launchpad Crypto munten bij eToro en begin direct!

Launchpad Crypto bij Binance

Binance is de grootste cryptobroker ter wereld. Je kan hier honderden verschillende crypto kopen, maar geen handelsproducten zoals aandelen en CFD’s.

Deze broker presteert dus geweldig op het gebied van aanbod, en heeft ook veel van de top crypto launchpads beschikbaar. Zo kun je hier investeren in Binance Coin (BNB) die je nodig hebt voor het aanschaffen van Lucky Block Coin en die je ook kunt gebruiken voor de eigen Binance Launchpad Crypto.

Binance staat bekend om hun aanbod en de eigen crypto munt Binance Coin.  Begin hier vandaag nog!

Stap 2: Maak een account aan

De tweede stap is het aanmaken van een account bij de broker. Dit doe je met het opgeven van een e-mail adres, wachtwoord en gebruikersnaam. Hierna ontvang je een verficatielink per mail en maak je de account compleet met een kopie van een identiteitsbewijs en het koppelen van een bankrekening.

Stap 3: Zet geld op je account

Tijd om geld op je account te zetten. Hiervoor koppel je een bankrekening, maar overmaken kan ook per iDeal, PayPal of creditcard. Binnen enkele minuten tot uren staat het saldo op je account.

Stap 4: Investeer in een Launchpad Crypto

Je kunt nu geld investeren in een launchpad crypto. Soms zijn deze al beschikbaar bij eToro, zoals Elrond, Cardano en Polkadot, of komen deze binnenkort in het aanbod.

Alternatief kun je ook crypto kopen die je gebruikt om te investeren bij bijvoorbeeld een gedecentraliseerde coin offering. Hiervoor verplaats je de benodigde crypto naar een wallet.

Koop de Best Launchpad Crypto van de afgelopen tijd bij eToro! 

Waarom investeren in Launchpad Crypto's interessant is voor jou!

Waarom is investeren in launchpad crypto’s een goed idee? Het antwoord op die vraag is, is dat het nemen van risico beloond wordt. Vroege investeerders in succesvolle ondernemingen profiteren daar het meeste van, en creëren door er vanaf het begin bij te zijn geweest hun eigen rijkdom. 

Een crypto launchpad is de ideale plek om een dergelijke vroege investering te doen, die het potentieel heeft om met soms wel duizend procent in waarde te stijgen in een korte tijd. Crypto launchpads zijn daarbij veiliger, en bieden extra voordelen zoals early access tot nieuwe crypto launchpad projecten en airdrops.

Is investeren in Launchpad crypto’s iets voor jou? Registreer dan een crypto account bij eToro!

Soorten Crypto Launchpads

Er zijn grofweg twee verschillende soorten crypto launchpads waar je terecht kunt als investeerder. Je kunt bij beide terecht, het is niet zo dat er een duidelijke best crypto launchpad is die je moet gebruiken. We lichten beide hieronder kort toe.

Gecentraliseerde Crypto Launchpads

Gecentraliseerde crypto launchpads staan doorgaans op handelsplatformen en bieden een vroege verkoop aan van bepaalde tokens. Dit wordt een Initial Exchange Offering (IEO) genoemd, en lijkt op een ICO, een term die je wellicht al kent.

Het verschil is dat de gecentraliseerde crypto launchpad via de exchange loopt, die daardoor min of meer verplicht is te investeren in het onderzoeken van de legitimiteit en haalbaarheid van het project. Een slechte uitkomst straalt immers ook negatief af op de bij de crypto launchpad betrokken exchange.

Gedecentraliseerde Crypto Launchpads

Gedecentraliseerde crypto launchpads zijn een ontwikkeling die we in 2021 veelvuldig zagen. Samen met nieuwe cryptomunten en de hype rondom DeFi zagen we meerdere gedecentraliseerde top crypto launchpad lanceringen. Voorbeelden van gedecentraliseerde crypto launchpads zijn o.a. Polkastarter (bekend van Polkadot), Polygen en PancakeSwap.

Succesvolle crypto launch munten koop je eenvoudig bij online broker eToro!

Launchpad Crypto - ICO vs IEO vs IDO

De afkortingen IDO, IEO en ICO staan voor respectievelijk:

ICO – Initial Coin Offering
IEO – Initial Exchange Offering
IDO – Initial Dex Offering

Het verschil tussen de ICO en IEO is dat in tegenstelling tot de ICO een IEO wordt aangeboden bij een exchange. Hierbij zit de belofte dat de token daarmee ook daadwerkelijk beschikbaar komt bij een exchange.

Een IDO is hetzelfde als de IEO, maar dan gaat het om een gedecentraliseerde exchange / crypto launchpad.

Het is goed als een launchpad crypto gelist wordt bij exchanges, bijvoorbeeld bij eToro!

Launchpad Crypto: Top 5 Launchpad Crypto's op dit moment

Launchpad Crypto #1: Lucky Block Coin
Lucky Block Token is recentelijk gelanceerd en kun je vinden op het platform van PancakeSwap. Deze crypto heeft een uitgekiende whitepaper met marketingplannen die we zeker succesvol zien worden.

Launchpad Crypto #2: DeFi Coin (DEFC)
DeFi coin is een community-driven token met veel potentie. DeFi coin kun je kopen via Bitmart en PancakeSwap.

Launchpad Crypto #3: Polkadot (Polkastarter)
Polkadot ging erg hard in 2021. Het gedecentraliseerde launchpad crypto Polkastarter werkt met deze munt.

Launchpad Crypto #4: Elrond (Maiar)
Elrond is minder bekend dan Polkadot, maar wordt door steeds meer launch pads gebruikt als de launchpad crypto om te investeren. Je gebruikt Elrond bij top crypto launchpad Maiar

Launchpad Crypto #5: Tron (TRONPad)
TRONPad is een IDO launchpad crypto op de TRON blockchain. Wanneer je TRON koopt bij eToro kun je deze bovendien ook staken.

Tip: eToro heeft stakingmogelijkheden voor een aantal cryptocoins. Zo kun je door Tron te kopen voor de TRONPad launchpad crypto tegelijkertijd verdienen aan staking!

Beleggen in de top crypto launchpad list? Begin dan bij eToro of investeer in Lucky Block via hun website!

Hoe kun je zelf een Launchpad Crypto gebruiken?

Een launchpad crypto gebruiken van de crypto launchpad list is eenvoudig! Je kunt dit doen door een account aan te maken, en de crypto launchpad token te kopen die het platform van de launchpad gebruikt.

Hierna kun je op het platform kijken naar de best crypto launchpad projecten en kansen, en je deelname bevestigen door een wallet met de gekochte crypto te gebruiken om te investeren in wat in jouw ogen de top crypto launchpad blockchain projecten zijn.

Weet je genoeg en meteen beginnen? Bij eToro kun je gratis beginnen met het demo account.

Crypto Launchpad: Veelgestelde vragen

Een crypto launchpad is een platform voor blockchain projecten waarop zij kapitaal verzamelen voor de verdere ontwikkeling van hun project door het mogelijk te maken om vroeg te investeren.

Dit is interessant voor beleggers, omdat vroege investeerders meestal de mooiste vruchten plukken van hun investering door er als eerste bij te zijn. Crypto launchpads hebben bovendien als voordeel dat zij voor jou al een voorselectie doen op de projecten.

Een ICO launchpad is eigenlijk hetzelfde als een crypto launchpad en vergelijkbaar met de uitgave van IEO’s en IDO’s. Het verschil met deze twee vormen van crypto launchpads is dat een initial coin offering (ICO) onder leiding staat van het project zelf, en niet eerst goedgekeurd wordt door een onafhankelijke of gedecentraliseerde crypto launchpad.

IDO en ICO zijn twee crypto termen voor verschillende typen crypto launchpad lanceringen. IDO staat voor Initial Dex Offering en ICO voor Initial Coin Offering.

Het verschil tussen de twee is dat ICO onder leiding van het crypto project zelf staat, terwijl een dex offering door een andere launchpad gebeurd, en daarbij ook direct de garantie heeft dat het project gelist wordt bij een exchange. Deze adoptie door exchanges is goed voor de groei van het project, en zo’n toezegging heeft daarom waarde.

Het verschil tussen een launchpad en launchpool is dat de launchpad gericht is op het ontdekken en investeren in nieuwe crypto projecten, terwijl launchpools het mogelijk maken crypto te staken en daarmee automatisch meer crypto te verdienen.

Investeren in launchpad crypto’s kan op de launchpad platformen, of door de gelanceerde crypto’s te kopen bij een online broker / exchange.

Een goede online broker om succesvolle launchpad crypto’s te kopen die je kunt gebruiken om te investeren in nieuwe launchpad lanceren is eToro, je koopt hier bijvoorbeeld Polkadot, Cardano, Tron en Elrond.

Launchpad Crypto: Conclusie

Investeren door een launchpad crypto te gebruiken kan je wel eens de beste profits van je carrière opleveren, wanneer het gekozen blockchain project succesvol blijkt te zijn. Je was er dan als één van de eersten bij.

Een launchpad crypto platform biedt als voordeel dat ze de investeringsmogelijkheden voor jou in kaart brengen, natrekken en ervoor kiezen te aan te bieden wanneer het er goed uit ziet. Dit scheelt je tijd en geeft meer zekerheid, al is succes nooit gegarandeerd. Launchpad crypto tokens koop je eenvoudig bij eToro.

Scroll naar boven