Metaverse Crypto kopen met iDeal of PayPal

Je zult er misschien wel eens van gehoord hebben, Metaverse. Een virtuele 3D-wereld waarin gebruikers virtueel kunnen rondkijken in werelden, het kan wel eens de toekomst zijn voor crypto.

Investeren in Metaverse in 4 stappen

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het aanmaken van je account bij de populaire online broker eToro!

Metaverse heeft dan ook zijn eigen coins en is momenteel best populair. Ook dankzij uitspraken van Facebook-man Mark Zuckerberg wist de koers te stijgen en zit er volgens experts nog wel meer in het vat.

Vandaag willen we je uitleggen welke coins er precies zijn, hoe je kunt investeren in Metaverse crypto en wat je er aan hebt. Ook hebben we een uitgebreid stappenplan waarin we uitleggen hoe je erin kunt investeren.

Wat is Metaverse Crypto?

Metaverse is een virtuele realiteit die samengesteld is door fysieke ruimtes, deze ruimtes zijn allemaal met elkaar verbonden.

Momenteel is de wereld enorm aan het veranderen en heeft het virtuele gedeelte een enorme potentie die het dankzij projecten zoals Meteverse volledig waar kan maken.

Het stukje ‘Meta’ van Metaverse kan je misschien al wel bekend voorkomen, want hier veranderde Facebook natuurlijk zijn naam in. Hij zei zelfs dat het mogelijk is dat we in virtuele ruimtes kunnen werken waar we een stuk productiever zouden zijn.

Binnen de Metaverse zullen de NFT’s een gigantisch belangrijke rol gaan spelen omdat crypto het enige wettige materiaal is waarmee betaald kan en mag worden binnen de Metaverse. Ondanks dat we dus nooit zullen weten hoe de Metaverse eruit zal zien weten we dat het gaat groeien en groot gaat worden.

De technologie zit immers nooit stil en dat bewijst Metaverse crypto hier maar weer eens. Hebben we het hier misschien wel over een van de meest veelbelovende projecten op de wereld?

Toch liever beginnen met een ander project? Kijk eens naar Avax Coin!

Zelf beginnen met investeren in Metaverse Crypto's

etoro logoLibertex Logocapital.com binance koers logoBitvavo
Crypto-aanbod40+ munten40+ crypto CFD's50+ crypto CFD's150+ munten150+ munten
Kosten0,75% - 4,50%Variabele spreads
*afhankelijk van accounttype en instrument
Variabele spreads
*afhankelijk van accounttype en instrument
0,015% - 0,1%0,03% - 0,25%
ReguleringCySEC & FCACySECCySEC & FCA-DNB & AFM
Smartphone-appiOS & AndroidiOS & AndroidiOS & AndroidiOS & AndroidiOS & Android
StakingJaNeeNeeJaJa

Waarom investeren in Metaverse Crypto Projecten

In principe staat Metaverse en crypto van elkaar af, maar beide onderwerpen maken gebruik van de blockchaintechnologie. Volgens experts zal Metaverse zelfs rond 2025 stijgen naar de 800 miljard dollar.

Als je je nu onderdompelt in Metaverse kun je straks gebruik maken van de technieken van Metaverse. Ben je een actief crypto-trader, dan moet je investeren in Metaverse want we praten hier over de absolute toekomst.

Al jaren lang zijn experts bezig met technische ontwikkelingen rondom Metaverse en denken ze dat dit de tijd is om Metaverse pas echt op de kaart te zetten. 

Decentraland

Decentraland is een platform dat gebaseerd is op Virtual Reality waar mensen grond kunnen ontwikkelen en kopen. 

Op dit platform kunnen de gebruikers ook met elkaar communiceren, daarnaast is Decentraland het grootste virtuele universum in de wereld van NFT. Daarnaast is het ook erg bekend.

Wil je land kopen waar we het net over hadden, dan dien je dit te doen op het platform MANA. Decentraland is hiermee een van de meest veelbelovende projecten van de Metaverse.

Sandbox

Sand is een van de meest hard gestegen projecten van Metaverse. Sinds de bekendmaking dat Facebook zich veel zou gaan richten op Metaverse is de stijging erg hard gegaan. 

Sandbox is een virtuele wereld dat gebouwd is op de blockchain van Ethereum en is ervoor om spelerservaring op te bouwen en te bezitten. Sandbox is dan ook beschikbaar bij eToro!

Axie

Het derde grote Metaverse project is Axie, een spel waarin mensen hun eigen virtuele huisdier kunnen verzorgen. Axie maakt gebruik van op Ethereum gebaseerde SLP en AXS-tokens.

Ook Axie is verkrijgbaar bij eToro en toont veel potentie in de toekomst vanwege de videogame dat het aanbiedt. De SLP-token die Axie gebruikt wordt in de videogame gebruikt en kun je verdienen door het winnen van duels in de game.

Het verschil tussen de twee tokens is dat het beide geen governance tokens zijn en kan daarvoor niet gebruikt worden om mee te stemmen. Er zijn intotaal 247 tokens beschikbaar.

Metaverse Index en Metaverse EFT's

De Metaverse Index is een index gelanceerd door Index Coop en is gemaakt om de trend van sport, business en entertainment vast te leggen in een virtuele omgeving. De index wordt weergegeven in een ERC20-token.

Deze digitale ruimte wordt mogelijk gemaakt door vooruitgang in de blockchain en virtual-reality technologieën. Het is voor iedereen namelijk mogelijk om de Metaverse te bezitten en het is dan ook niet van een bedrijf of überhaupt een bezit.

Onlangs zijn er twee EFT’s gelanceerd op de Canadese beurzen. Het evolved Metaverse EFT en de Horizons Global Metaverse EFT en dit brengt meer potentie voor Metaverse.

Verder is de Metaverse EFT nog best klein, maar je kunt investeren in bijvoorbeeld de Roundhill Ball Metaverse EFT. Dit systeem houdt aandelen in de gaten die werken aan de virtuele wereld van Metaverse, tot nu toe heeft het fonds een totaalvermogen van zo 492 miljoen dollar.

Nu beginnen met Metaverse projecten? Klik op de groene knop en begin!

Metaverse Crypto's kopen in 5 stappen

Stap 1: Kies een online broker

Voordat je kunt beginnen met investeren in de virtuele Metaverse wereld moet je eerst een account aanmaken bij een broker. Wij hebben de beste en goedkoopste brokers voor je op een rijtje gezet met daarbij alle voordelen die ze hebben.

Denk goed na bij het kiezen van een broker, kijk goed naar het aanbod en kom erachter of het trading-platform bij je past of niet. Iedereen kan een andere voorkeur hebben. Wij kunnen in ieder geval uit ervaring zeggen dat onderstaande brokers allemaal erg fijn zijn om te gebruiken.

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Coinbase bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€2.00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)vanaf 0,01%vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)10 USDC€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale HefboomGeen100:1100:1100:130:1
Valutaparen3100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenGeenVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten1%Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
OnderhoudskostenGeen€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Metaverse Crypto kopen bij eToro

Om te beginnen met een van de bekendste brokers ter wereld: eToro. De broker bestaat al aardig lang en heeft een groot aanbod aan aandelen, beleggingen, valuta en crypto.

eToro bestaat sinds 2007 en is destijds opgericht in Tel-Aviv waarna ze zijn uitgegroeid tot een broker met miljoenen gebruikers. De broker eToro staat bekend om zijn vele voordelen zoals een gratis demo-account en een handige copy-trading tool waarmee je portfolio’s van andere handelaren kunt bekijken.

eToro wordt gezien als dé broker voor de beginnende handelaar. Storten kan er namelijk al vanaf 50 dollar wat omgerekend zo’n 42 euro is, je hoeft dus niet honderden euro’s te storten om te kunnen handelen bij eToro.

Daarnaast is het platform van eToro makkelijk te gebruiken en heb je 0% commissie op aandelen en EFT’s. eToro is misschien wel de meest makkelijke en beste broker voor de beginnende handelaar. eToro beschikt uiteraard ook over haar licenties waaronder die van de FCA.

eToro is de geschikte broker voor het handelen in Metaverse projecten. Start nu!

Metaverse Crypto kopen bij Binance

De plek waar je goed terecht kunt voor je cryptocoins is Binance. Binance heeft namelijk misschien wel een van de grootste aanboden aan crypto en dus ook in de Metaverse.

Binance is bij de meeste mensen dan ook zeer bekend, maar vergeleken met eToro wel ietsjes duurder. Bij eToro heb je namelijk zoveel voordelen waar Binance niet tegenop kan, wij denken wel dat als je je volledig wilt richten op crypto dat Binance de juiste plek is.

Ondanks dat het iets duurder is dan eToro heb je nog steeds lage transactiekosten, veel betrouwbaarheid en een makkelijk te gebruiken platform. Ook zit er een duidelijk en sterk team achter Binance die voor je klaar staan als je ze nodig hebt.

Begin nu met Binance en kom erachter of het iets voor je is!

Stap 2: Maak een account aan

Voordat je echt kunt gaan investeren dien je een account aan te maken bij bijvoorbeeld eToro. Ga allereerst naar de officiële website van de broker en klik daar op ‘registreren’, je wordt nu doorgestuurd naar de pagina waar je je persoonlijke gegevens moet invullen.

Onder je persoonlijke gegevens vallen je naam, adres, postcode, e-mail en een verificatie van je identiteit. Het is verplicht om een foto op te sturen van je identiteitskaart, rijbewijs of paspoort.

De verificatie duurt vaak 1 tot 2 werkdagen waarna je je account kunt gebruiken. Tot die tijd kun je wel gebruik maken van je account, maar alleen je demo-account, je kunt dus wel handelen met virtueel speelgeld.

Stap 3: Geld op account zetten voor Metaverse

Geld storten kan bij eToro al vanaf 42 euro wat betekent dat ook jonge investeerders een start zouden kunnen maken bij eToro. Let wel op, je account moet goedgekeurd zijn voordat je geld kunt storten op je account.

Er zijn verschillende betaalmethodes mogelijk bij eToro waaronder iDeal, Visa, PayPal, Trustly en nog een aantal mogelijkheden. Storten is zeer eenvoudig en veilig bij eToro dus je hoeft je hier niet druk over te maken, ga snel zelf naar de website van eToro en kijk of jij kan storten.

Bij deze optie in het menu kun je geld storten

Stap 4: Zoek een geschikt product

Nu je geld gestort hebt op je account kun je je geschikte product opzoeken in de zoekbalk. Op eToro worden er een aantal Metaverse coins aangeboden, maar niet allemaal.

Op eToro zijn Axie, Sandbox en Decentraland verkrijgbaar, maar er missen er ook een aantal. Toch zijn dit een aantal goede opties waar je je in zou kunnen verdiepen als je geïnteresseerd bent om te investeren.

Na het zoeken klik je op het resultaat en kom je terecht bij de plek waar je onder andere de koers vindt en waar je gebruik kunt maken van de copy-trading tool. Ook kun je hier de transactie gaan voltooien, hoe je dat precies doet leggen we uit in de volgende stap.

Stap 5: Doe je eerste investering in Metaverse

Het is tijd om je eerste aankoop af te ronden op eToro. Je hebt als het goed is geld op je account staan en je weet momenteel waarin je zou willen investeren.

Na je eerste investering kun je in dit scherm ook je investering in de gaten houden en je strategie uitvoeren. Weet je even niet meer wat je moet doen? Bekijk dan dit artikel terug zodat je de stappen weer kunt volgen en het proces kunt voltooien.

Nog meer investeringen doen? Kijk welke crypto koers nu ideaal is!

Begin ook met investeren in Metaverse Crypto bij de populaire online broker eToro!

Metaverse Crypto: Veelgestelde vragen

Metaverse Crypto is de ruimte waarin gedeeltes van internet, augmented reality en virtual reality samen komen. Je kunt de Metaverse zien als onze echte wereld, maar dan op het internet.

Dan heb je nog het gedeelte waarin de Metaverse en de Metaverse coins samen komen. Het is lastig om je fysiek iets voor te stellen van de Metaverse, maar het lijkt toch echt de toekomst te gaan worden, denk jij te gaan investeren in Metaverse crypto projecten?

De Metaverse Crypto projecten zijn: Axie, Decentraland, Sandbox, Enjin, StarLink, Render, Illuvium, UFO Gaming, Yield Guild Games en Vulcan Forged.

Dit zijn allerlei games in de Metaverse waarin geld mee te verdienen valt op allerlei verschillende manieren. Bij UFO Gaminig stijgt de waarde van de token bijvoorbeeld als er spellen worden toegevoegd, waar bij Enjin het weer mogelijk is om digitale activa te creëren.

Je kan Metaverse Crypto kopen bij meerdere brokers. De drie grootste zijn beschikbaar bij eToro, maar er zijn er ook een aantal te koop bij Bitvavo en Binance.

Wij raadden je dan ook aan om een aankoop te doen bij eToro omdat eToro makkelijk te gebruiken is en vooral voor de beginnende handelaar een goed platform is. Daarnaast heb je bij eToro geen last van hoge kosten en is het platform zeer gebruiksvriendelijk.

Je moet Metaverse Crypto kopen, omdat er voornamelijk veel potentie biedt. Momenteel is Axie Infinity dé blockchain game van dit moment en heeft inmiddels al meer dan 2 miljoen gebruikers.

Metaverse crypto coins zijn stuk voor stuk zeer interessant omdat iedere coin in een andere vorm wordt gestoken. Sandbox is bijvoorbeeld een game waarin je vrij rond kunt lopen waar Decentraland weer een game is waar je in een virtuele 3D-wereld terecht komt net zoals bij Axie.

Decentraland kan voor mensen een oplossing zijn om geld te verdienen op een lucratieve manier. Naast Axie een zeer veelbelovend project met potentie.

De Metaverse Crypto projecten die je kunt kopen bij eToro zijn Axie, Sandbox en Decentraland. Dit zijn tevens meteen zeer veelbelovende projecten die allemaal een eigen platform hebben. 

Het is bij eToro mogelijk om te investeren in één van deze drie projecten of misschien wel allemaal. Alle drie de projecten hebben een hoge verwachting en kunnen volgens experts in de toekomst een nog grotere groei doormaken dan dat ze al hebben gedaan.

Metaverse Crypto: Conclusie

Het lijkt me duidelijk dat de Metaverse de toekomst van crypto is en daar momenteel heel erg druk mee bezig is. Metaverse heeft inmiddels al heel veel bedrijven die in het bezit zijn van Metaverse, denk hierbij aan grote bedrijven als Nintendo, Lego en zelfs Disney.

De Metaverse crypto is onder de cryptohandelaren razend populair en dat zal het de komende jaren alleen nog maar meer worden. De technische ontwikkelingen rondom Metaverse waarin je eigen werelden kunt creëren zijn veelbelovend en kunnen een grote toekomst hebben.

De basis van het hele Metaverse is crypto en blockchain wat een perfecte combinatie is. De blockchain voegt toe aan de Metaverse dat handelen veilig wordt doordat alles zich op één plek bevindt in de virtuele wereld.

Scroll naar boven