NEM Coin Kopen | Begin vandaag nog met NEM Coin traden!

Cryptocurrency’s blijven groeien en worden steeds populairder. Wie zich er een beetje in verdiept heeft, zal al doorhebben dat er veel verschillende soorten cryptomunten zijn, waaronder de NEM Coin. Geïnteresseerd in NEM Coin kopen?

Lees snel verder en leer hoe je vandaag kan beginnen met NEM coin kopen!

bij de betrouwbare broker eToro!

NEM Coin Kopen - stappenplan

Nu al klaar om te handelen in cryptocurrency ? Klik hiernaast om vandaag al te kunnen beginnen!

Als je geïnteresseerd bent in NEM Coin kopen, zal je al snel merken dat je tegen een andere naam aanloopt dan NEM Coin, namelijk XEM. NEM, XEM… kopen is je doel, maar welk van deze afkortingen is precies de munt?

Om meer te weten over NEM Coin kopen, moet je meer weten over wat NEM inhoudt en wat de rol van XEM is hierin. Alles wordt haarfijn uitgelegd in dit artikel, evenals waarom NEM kopen misschien wel de ideale investering is voor jou!

Wat is NEM?

Om gelijk verwarring te voorkomen: NEM is niet de naam van de cryptomunt. “NEM” staat voor “New Economy Movement” en is een blockchain die zijn eigen cryptomunt heeft, namelijk XEM.

Wat is blockchain? Blockchain komt er in feite op neer dat je via een grote database veilig transacties kan maken met de cryptomunt waarin je handelt.

nem coin kopen
NEM is een blockchain-project dat zijn eigen cryptomunt heeft, namelijk de XEM

Deze transacties worden geregistreerd met beveiligd met behulp van crypografie, zodat je kan handelen zonder de tussenkomst van een derde partij. 

Toch onderscheidt de NEM zich in enkele opzichten van andere blockchains. De meeste blockchains gebruiken namelijk een techniek waarbij de computer minet, genaamd Proof of Work.

Hiervoor is steeds meer rekenkracht nodig, wat meer hardware en energie behoeft. NEM gebruikt daarentegen een andere techniek, namelijk Proof of Importance (POI).

Bij Proof of Importance wordt er niet gemined, maar geoogst; dit “harvesten” kost veel minder energie en bespaart tijd.

Geïnteresseerd in NEM Coins kopen? Begin direct bij eToro en maak je eigen account aan om mee te harvesten!

Hoe kan ik NEM XEM Coins Kopen?

Cryptomunten kopen is niet alleen populair, maar ook eenvoudig! Hiervoor dien je een goede broker te kiezen.

Een broker fungeert als tussenpartij tussen jou en de cryptomarkt. Een broker faciliteert jouw transacties in ruil voor een commissie.

Met een goede online broker kan je je transacties veilig laten verlopen zonder hier te veel extra kosten voor te hoeven betalen.

Wil je de actuele koers van NEM Coins weten?

Bekijk onze pagina over de actuele koers van deze munt.

Beste NEM brokers

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Beleggen in NEM: XEM Kopen

Stap 1: Kies een broker

Om makkelijk NEM Coins te kunnen kopen, heb je een online broker nodig die deze optie ook biedt. Wij zullen enkele hiervan behandelen.

Omdat cryptocurrency steeds populairder worden, is er ook steeds meer aanbod van brokers. Lees dan onze vergelijking tussen meerdere online brokers.

etoro

etoro logo

eToro is onze aanbeveling als allround belegger. Naast crypto kun je ook beleggen in andere handelsvormen bij deze broker. Daarnaast kun je gemakkelijk bekend worden met het platform en beleggen zelf dankzij de vele hulpmiddelen die het platform biedt.

Zo kun je gebruik maken van een tal van gebruiksvriendelijke features, zoals de CopyTrading functie. Met deze tool kun je de portfolio’s van ervaren beleggers geselecteerd door eToro inkijken en deze zelfs in zijn geheel kopiëren.

Zo krijg je op gemakkelijk een sterk en gediversifieerd portfolio. Als je nog niet comfortabel bent met beleggen, dan kun je eerst beginnen met een gratis demo account.

etoro copytrading nem coin kopen

Op deze manier kun je met virtueel geld beleggen zonder enig risico. Ben je vervolgens klaar om te beleggen met echt geld, dan kun je laag beginnen dankzij de minimale inleg van $50 (€42).

Je kunt bij eToro naast crypto kopen ook beleggen in een tal van andere handelsvormen, zoals het handelen in ETF’s, aandelen, indexen en grondstoffen. Als je handelt in aandelen en ETF’s, dan betaal je zelfs 0% commissie.

eToro wordt gereguleerd door de FCA en CySec. Je kunt dus met een gerust hart beleggen via dit platform zonder dat je onnodig risico loopt.

Wil je vandaag nog gratis beginnen bij eToro? Maak dan vandaag een account aan en verken het platform!

Libertex

De broker om handig te kunnen investeren in cryptocurreny waaronder NEM is Libertex. Bij Libertex heb je tientallen verschillende cryptocurrency die je als CFD kunt verhandelen. 

Een CFD is een contract die je afsluit met de broker zodat je op de koers kan speculeren zonder in bezit te zijn van de munt zelf. Daarnaast krijg je bij het afsluiten van een CFD een aantal extra opties; zo kun je kiezen voor een hefboomeffect, stop-loss en take-profit. 

Libertex is daarnaast een goede optie voor de beginnende en ervaren belegger. Een beginnende belegger kan gebruik maken van het overzichtelijke platform terwijl een ervaren belegger extra opties aan kan ztten. 

Zo kun je bij Libertex eenvoudig een technische analyse doen over de koersen waar je in wilt investeren. Met deze analyse kun je nog betere beslissingen maken en je winst maximaliseren. 

De NEM Coin kopen op het Libertex platform

Libertex mag klanten in heel Europa bedienen door de licentie die het heeft bij een toezichthouder op Cyprus. Door deze licentie voldoen ze aan alle Europese regels en kun je veilig investeren bij deze broker. 

Je kunt bij Libertex al beginnen bij een storting vanaf minimaal €100,-. Zo kun je eenvoudig Nem kopen met iDeal of een andere betaalmethode als Paypal, bankoverschrijving of Creditcard. 

Meer weten over Libertex? Lees dan onze review of maak meteen een Libertex account aan! 

Capital.com

capital.com crypto beurs

De broker Capital.com lijkt in principe erg veel op Libertex. Ook hier kun je allerlei cryptocurrency verhandelen als CFD’s. 

Capital.com is een relatief jonge broker die in haar eerste paar jaren erg snel gegroeid is. Dit doet Capital.com door snel kantoren te openen door heel Europa om overal goed bereikbaar en zichtbaar te zijn. 

Door deze kantoren heeft Capital.com bijvoorbeeld ook licenties bij meerdere toezichthouders. Net als Libertex ook bij de Cypriotische toezichthouder CySEC maar daarnaast ook het Britse FCA. 

Naast cryptocurrency kun je bij Capital.com eenvoudig investeren in andere producten als aandelen, grondstoffen en valuta. 

xem usd nem coin kopen

Eenvoudig NEM Coin kopen bij Capital.com

Alles weten over deze nieuwe broker? Lees onze Capital.com review of ga meteen naar de website, kijk even rond en maak je account aan!

Binance

Binance logo groot vierkant

De bekendste crypto exchange en ook de meest gebruikte exchange ter wereld is Binance. het bedrijf werd ooit in China opgericht en is de populairste opties voor cryptocurrency beleggers die in veel verschillende munten willen investeren. 

Binance heeft namelijk een enorm aanbod verschillende munten en is bij veel nieuwe projecten ook favoriet om als eerste de cryptocurrency op te lanceren. 

Het grote verschil tussen Binance en de brokers Libertex en Capital.com is dat je bij Binance wel investeert in de munt zelf. Zo kun je de NEM Coin kopen en daadwerkelijk in bezit zijn van de munt in plaats van alleen een contract af te sluiten. 

Je kunt ook bij Binance voor NEM Kopen iDeal goed gebruiken als betaalmethode. Daarnaast kun je ook eenvoudig andere betaalmethodes als bankoverschrijving, creditcard of het storten van cryptocurrency zelf gebruiken om je account te financieren. 

Lees hier meer over Binance of begin direct met een account aanmaken bij Binance.

Stap 2: Open een account

Je hebt nu hopelijk een goede keuze kunnen maken uit de brokers en crypto exchanges die hierboven beschreven staan. Je bent nu nog maar een paar stappen verwijdert van jouw eerste NEM Coins kopen. 

Eén van die stappen is natuurlijk het aanmaken van een account bij de broker die je gekozen hebt. In dit voorbeeld kijken we naar het openen van een account bij broker eToro

Hier kun je een gratis demo-account aanmaken door je E-mail adres en wachtwoord op te geven. Zodra je dat gedaan hebt krijg je toegang tot het eToro platform. 

Om vervolgens met echt geld te beginnen bijvoorbeeld NEM Kopen met iDeal mogelijk te maken moet je jezelf verder verifiëren. 

nem coin kopen ideal

Een aantal redenen om te kiezen voor eToro

Deze verificatie is elke gereguleerde broker in Europa verplicht om uit te voeren bij al haar klanten. De verificatie bestaat uit het opsturen van een kopie van je identiteitsbewijs en het invullen van een vragenlijst, in die vragenlijst controleert eToro of je genoeg kennis en ervaring hebt met beleggen. 

Stap 3: Stort geld op je account

Je wilt nu zo snel mogelijk NEM kopen met iDeal. Dat is goed mogelijk, je kunt bij eToro namelijk eenvoudig iDeal gebruiken om geld te storten. 

Eén van de grote voordelen van Libertex is dat je bij deze broker al kan beginnen bij een minimale storting van $50/€42. Door dit lage bedrag kan bijna iedereen bij deze broker aan de slag. 

etoro logo

De eerste keer moet je minimaal $50/€42 storten bij eToro

Stap 4: NEM Coin Kopen

Dan zijn we eindelijk bij de stap aangekomen om je eerste investering in de NEM Coin te doen. Bij eToro doe je dit eenvoudig door te zoeken naar NEM of XEM en dan op kopen te klikken.

Zodra je op kopen klikt krijg je het scherm dat je hiernaast ziet. Je kunt eerst de koers analyseren met verschillende indicatoren of meteen beginnen met de NEM Coins kopen. 

Je hebt bij de investering de mogelijkheid om een hefboomeffect, take-profit en stop-loss in te stellen. 

nem coin kopen xem kopen
Analyseer eerst de koers of begin meteen met NEM XEM kopen

Je investeert bij Libertex in een CFD en dus ben je niet bezig met de echte NEM Coin kopen. Als je wilt investeren in de munt zelf kun je het beste terecht bij een crypto exchange als Binance of eToro.

Bij Binance stel je zelf een prijs in die je wilt betalen voor de NEM Coin en verhandel je deze met iemand die zijn of haar NEM aanbiedt voor de door jou gekozen prijs. 

Stap 5: Bewaar je NEM Coins

Na het NEM Coin kopen moet je de investering bewaren. Als je bij een CFD-broker als Libertex deze investering hebt gedaan zul je de CFD’s terugvinden aan de rechterkant van de broker. 

Je kunt CFD’s altijd aanpassen of sluiten. Zo heb je altijd volledige controle over je investering en kun je profiteren van elke koersschommeling. 

Zoals je hiernaast ziet blijven de actieve transacties overzichtelijk staan en kun je ze met de euro knop verhogen of verlagen of met het kruisje helemaal sluiten. Je hebt op deze manier altijd een duidelijk overzicht van je winst of verlies. 

Ook zie je de kleine icoontjes SL en TP die staan voor stop-loss en take-profit. In het voorbeeld hiernaast is er alleen een stop-loss afgesloten bij het NEM Coin kopen. 

Je kunt dus ook NEM Coin kopen bij een crypto exchange om te investeren in de munt zelf. Als je op deze manier investeert moet je de munten bewaren bij deze exchange of ergens anders.

nem coin kopen

Het overzicht van je transacties

Als je ervoor kiest om je NEM Coins ergens anders op te slaan dan de crypto exchange waar je ze gekocht hebt moet je een wallet hebben. Er zijn zeer veel verschillende soorten wallets waar jij je NEM Coins in op kan slaan. 

Denk er wel aan dat als je de munten verstuurd naar een wallet ze waarschijnlijk veiliger staan maar je ze niet meer rechtstreeks kan verkopen. Als de NEM Coin koers dan opeens in korte tijd stijgt kun je de munt niet meteen verkopen. 

Stap 6: Verkoop de NEM Coins

Je kunt op eToro altijd je investering er weer bij halen en je crypto verkopen wanneer je wilt. Dit kan gedaan worden door het “handelen” venster opnieuw te openen en te kiezen om je belegging te verkopen. 

nem coin kopen libertex

Je kunt elk moment van de dag de investering aanpassen of helemaal sluiten. Geniet van deze vrijheid bij de online broker eToro! 

Waarom NEM Kopen?

De NEM Coin Kopen is een investering die je doet als je vertrouwen hebt in het blockchain netwerk van NEM XEM, de toepassing die het biedt of puur omdat je denkt dat de NEM XEM koers gaat stijgen. Dit zijn voor de meeste beleggers de belangrijkste redenen waarom NEM kopen interessant is. 

Waarom NEM Kopen: de technische oplossing

Een cryptocurrency is voor veel mensen interessant als eer een goede technologie achter zit, er een haalbare toepassing is of als er grote gemeenschap zich bezig houdt met de munt. Voor NEM kopen geldt vooral dat beleggers geïnteresseerd zijn in de technologie achter NEM Coin. 

Zo gebruikt NEM Coin een andere manier van minen in vergelijking tot bijvoorbeeld Bitcoin. Waar Bitcoin een Proof-of-work methode gebruikt om transacties goed te keuren gebruikt NEM proof-of-importance. 

Bij Proof-of-importance moet je minimaal 10.000 NEM Coins kopen om mee te kunnen doen met deze manier van minen. Hoe meer jij doet binnen het NEM blockchain netwerk, zoals bijvoorbeeld transacties met de munt uitvoeren, hoe belangrijker je bent en hoe meer nieuwe munten je kunt minen door de Proof-of-importance. 

Verder is het belangrijk dat voor deze proof-of-importance harvesten wordt gebruikt in plaats van minen. Bij harvesten wordt veel minder energie gebruikt en hoef je geen dure apparatuur in huis te halen om mee te kunnen helpen aan het netwerk. 

Waarom NEM kopen: de toepassing

NEM staat voor New Economy Movement en de munt moet het mogelijk maken om goed tussen verschillende blockchain netwerken samen te werken. Op dit moment zijn alle blockchain netwerken alleenstaande platforms die niet met elkaar communiceren. 

In 2018 werd het NEM Blockchain netwerk gebruikt door de Oekraïnste staat om een stemming mogelijk te maken. Oekraïne draaide dit als pilot om te zien of in de toekomst stemmen via een blockchain netwerk een geschikte optie is.

Liever investeren in een bekendere cryptocurrency? Lees dan ook eens ons artikel over Bitcoin kopen of kijk eerst naar de huidige Bitcoin koers. 

Ben jij er klaar voor en wil je beginnen met handelen? Open dan een account op eToro en begin met een virtueel geld op een demo-account. 

NEM Coin Kopen: lange of korte termijn strategie

Er zijn veel verschillende soorten beleggers in de wereld en iedereen bepaalt voor zichzelf een goede strategie. Zo kun je bij cryptocurrency ervoor kiezen om winst proberen te maken op zeer korte termijn of passief in cryptocurrency te beleggen en langere tijd niet om te kijken naar de munten. 

Beide strategieën kunnen zeer profitabel zijn en welke het meest geschikt voor jou is hangt af van hoeveel geld maar vooral ook tijd je wilt investeren in NEM Coin. 

Lange Termijn

De NEM Coin kopen kan je op lange termijn erg veel winst opleveren. Stel je voor dat je in 2016 al doorhad dat er veel toekomst zat in het NEM Blockchain netwerk en dat het een goed moment was om te beginnen met NEM Coins kopen. 

Je had destijds voor minder dan €0,0002 al één NEM Coin kunnen kopen. In 2018 steeg de NEM Coin koers naar de recordhoogte tot nu toe van €1,54, ook al had je in 2016 maar €25 geïnvesteerd was deze een aantal jaar later: (€25 / €0.0002) * €1,54 = €192.500,- waard geweest. 

Als je op lange termijn wilt gaan beleggen in NEM Coin kun je dit het best doen door de munt zelf te kopen bij een crypto exchange als Binance. Je kunt de munt dan ergens veilig opslaan en dan hoef je er maanden of zelfs jarenlang niet naar om te kijken. 

Korte Termijn

Natuurlijk kun je ook op korte termijn enorme winsten maken op cryptocurrency en is NEM Coins kopen ook een goede optie. Dit kan het best via een CFD-broker als Libertex. 

Als je de NEM Coins kopen via CFD’s doet krijg je namelijk handige extra opties om op korte termijn je investering nog beter te beheren. Kies bijvoorbeeld voor een hoog hefboomeffect, zo wordt je investering veel risicovoller, maar als de koers stijgt verdien je veel meer geld dan zonder hefboomeffect. 

Daarnaast kun je bij Libertex heel eenvoudig indicatoren toevoegen aan de koers of zelf een aantal lijnen of andere patronen erkennen en in de koers tekenen. Met deze technieken leer je nog beter herkennen wanneer NEM Coins kopen een goed idee is of wanneer je juist moet verkopen. 

nem coin kopen koers

Wist je dat: NEM één van de oudste cryptocurrency is die nog altijd actief is? De munt bestaat al sinds 2015 en heeft mooie resultaten laten zien, begin snel zelf met NEM Coins kopen. Je kunt bij NEM kopen iDeal gebruiken via de betrouwbare broker eToro.

Kan ik NEM Kopen met Ideal?

Het is zeker mogelijk om crypto’s te kopen met ideal. Het is bij online broker eToro mogelijk om een tal van crypto’s te kopen met iDeal, helaas (nog) niet de NEM Coin. Hiervoor kun je wel kijken naar CFD brokers als Libertex en Plus500, of juist crypto exchanges als Binance en Bitvavo. Hierdoor kun jij snel starten. 

Weet jij genoeg en wil je gelijk beginnen met handelen in NEM coins? Open dan een account op eToro.

NEM Coin Kopen: Veelgestelde vragen

De NEM XEM is een munt die hoort bij het NEM blockchain netwerk. Je kunt zelf NEM XEM kopen om mee te profiteren van koersstijgingen, de koers van de NEM XEM munt zal vooral beïnvloed worden door ontwikkelingen rondom de NEM blockchain. 

Waar je het best NEM Coin kopen kunt is afhankelijk van op welke manier je wilt investeren in de munt. Als je op korte termijn winsten wilt maken op basis van de NEM XEM koers is het verstandig om bij de CFD-broker Libertex aan de slag te gaan. 

De beste redenen om te beginnen met NEM XEM kopen zitten in de technologische oplossing die het NEM blockchain netwerk biedt. Met dit blockchain netwerk moet het steeds beter mogelijk zijn om met andere blockchain netwerken te communiceren zodat niet elk blockchain netwerk op zijn eigen eiland blijft functioneren. 

Ja, bij een broker als Libertex is voor NEM Kopen iDeal een zeer geschikte optie. Je kunt bij NEM Kopen iDeal gebruiken of één van de andere eenvoudige betaalmethodes als PayPal, bankoverschrijving of creditcard. 

De waarde van de NEM Coin schommelt de afgelopen maand stevig heen en weer. Net als bijna alle cryptocurrency was het begin van 2021 een erg sterk jaar, op het hoogtepunt in 2021 was de munt €0,61 waard. 

NEM Coin Kopen: Conclusie

Er zijn veel cryptocurrency die in begin 2021 flinke koersstijgingen meemaakten. Eén van die cryptocurrency is de NEM Coin, een cryptocurrency die al sinds 2015 op de markt is en in 2018 al eens enorme koersstijgingen mee maakte. 

Het NEM Blockchain netwerk is nog altijd vrij uniek in de wereld van cryptocurrency doordat het de mogelijkheid biedt om blockchain netwerken met elkaar samen te laten werken. Daarnaast werkt het met harvesten in plaats van minen, een manier om het netwerk veel energiezuiniger te laten werken. 

Je kunt bij veel brokers en exchanges beginnen met crypto kopen. De beste optie is toch wel de broker eToro, hier krijg je allerlei extra mogelijkheden om de koers te analyseren en de investering op jouw wensen aan te passen. 

Nu beginnen met NEM Coin Kopen?
Ga dan meteen naar de eToro website, maak een account aan en gebruik het demo account of stort meteen geld en begin met NEM XEM kopen.
TIP
Scroll naar boven