Crypto Signals | Alle crypto trading signals

Crypto Signals kunnen je op de hoogte houden van veranderingen in de koers van een bepaalde cryptomunt. Op die manier kun je bewuste keuzes maken over het kopen en verkopen van bepaalde cryptocurrency’s, en hoef je niet blind met je geld te gokken. 

Gemakkelijk Crypto Signals gebruiken

Klaar om te beginnen met crypto signals? Klik op de groene knop en begin direct!

Wat zijn Crypto Signals?

Crypto trading signals zijn adviezen van expert beleggers die onderzoek hebben gedaan koersveranderingen van cryptomunten. Deze informatie kan je goed op weg helpen wanneer je wilt gaan investeren in cryptocurrency. 

crypto signals

Wanneer je goed geïnformeerd bent over de koers van bepaalde cryptomunten, kun je bewustere keuzes maken tijdens het beleggen. Dit is belangrijk, omdat het makkelijk is om je geld kwijt te raken als je niet weet waarin je investeert. 

Gebruik maken van cryptocurrency signals bij het maken van keuzes in de cryptomarkt biedt echter geen garantie op succes. Het is namelijk onmogelijk om met 100% zekerheid voorspellingen te doen over cryptomunten. 

Ondanks dat koersen niet volledig accuraat voorspeld kunnen worden, is het altijd beter om geïnformeerd en bewust te beleggen dan om blind een cryptomunt uit te kiezen en daar heel veel geld in te gooien. De crypto trading signals zijn namelijk gebaseerd op grondige analyses uitgevoerd door experts op het gebied van beleggen.

Hoe maak ik gebruik van Crypto Signals?

Voordat je bewust gaat investeren met crypto signals, is het natuurlijk wel handig om te weten hoe je dit het beste kunt doen. De wereld van cryptomunten kan voor beginners namelijk nogal overweldigend zijn.

In dit segment zal haarfijn worden uitgelegd waar en hoe je het beste je geld kunt investeren en waar je crypto signals ontvangt. Zo kom je tijdens het beleggen niet voor verrassingen te staan. 

Stap 1: Kies een online broker met crypto signals

De wereld van de cryptomunten is zeer complex, en wordt alleen maar ingewikkelder. Niet alleen zijn er tal aan munten waarin je kunt investeren, maar ook zijn er enorm veel brokers die deze munten aanbieden. 

De brokers kunnen erg verschillen in wat ze aanbieden, de manier waarop ze dit aanbieden en gebruiksvriendelijkheid. Hieronder hebben wij de brokers op een rijtje gezet die wij aanbevelen bij het investeren in cryptomunten. 

eToro

etoro logo

eToro is ons favoriete sociale handelsplatform waar je in verschillende activa kunt beleggen. Ook voor crypto raden we eToro aan dankzij het gebruiksvriendelijke interface.

Zo kun je gebruik maken van een tal van gebruiksvriendelijke features, zoals de CopyTrading functie. Met deze tool kun je de portfolio’s van ervaren beleggers geselecteerd door eToro inkijken en deze zelfs in zijn geheel kopiëren.

Zo krijg je op gemakkelijk een sterk en gediversifieerd portfolio. Als je nog niet comfortabel bent met beleggen, dan kun je eerst beginnen met een gratis demo account.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Libertex

Libertex is een populaire online broker die handelt in CFD’s. Libertex is al meer dan 20 jaar actief op de markt, en gat dus al een hele tijd mee in de online broker wereld. 

Dat je bij Libertex belegt in CFD’s van cryptovaluta, houdt in dat je inzet op de koerswijzigingen van die munt. Je koopt dus niet direct de munt zelf, en krijgt deze dus niet in bezit. 

CFD’s bieden een aantal extra opties. Zo kun je met een hefboomeffect de waarde van je ingezette geld verhogen, en je kunt met een take-profit en stop-loss je risico op grote verliezen verlagen door limieten op te stellen. 

Het Copytrading Network van eToro

Libertex is een veilig platform dat voldoet aan Europese regelgeving. Deze broker heeft namelijk een licentie verkregen van het Cypriotische CySec (Cyprus Securities and Exchange Commission).

Behalve cryptocurrency heeft Libertex ook een breed aanbod in andere handelsproducten. Zo kun je op dit platform handelen in CFD’s van aandelen, valuta’s en grondstoffen. 

Libertex is een platform dat erg geschikt is voor beginners. Je kunt er beginnen met een demo-account, waarmee je de fijne kneepjes van het beleggen kunt leren door met nep geld te oefenen. 

Daarbij kun je al met echt geld investeren vanaf een minimaal transactiebedrag van €100,-. Ook dit is voordelig voor de beginnende belegger, want zo hoef je niet meteen enorme bedragen op het spel te zetten. 

Registreren bij Libertex is eenvoudig en gratis met de groene knop!

Binance

binance review

Binance wordt door velen gezien als de grootste crypto exchange van de wereld. Ze staan bekend om hun enorme aanbod in cryptocurrency, en bieden zelfs hun eigen munten aan die het goed doen op de markt. 

Binance is van origine een Chinees bedrijf, en heeft daardoor te lijden onder de Amerikaanse regulaties tegen Chinese bedrijven. Hoewel ze in Amerika niet hun diensten kunnen aanbieden, kunnen ze dat gelukkig nog wel in Europa en Azië.

In tegenstelling tot CFD brokers als Capital.com investeer je bij Binance wel direct in cryptovaluta, en krijg je deze daadwerkelijk in bezit. Hou er dus rekening mee dat je de cryptomunten in een wallet moet opslaan als je ze koopt.

Binance biedt zelf ook wallets aan voor je cryptomunten. Als je toch liever een externe wallet gebruikt, zoals Exodus, kun je de munten die je bij Binance hebt gekocht natuurlijk ook naar een die wallet overzetten. 

Als je naast cryptocurrency ook in andere handelsproducten wilt investeren, zoals aandelen, dan is Binance geen geschikte broker. Omdat het een crypto exchange is, biedt het platform alleen cryptovaluta aan. 

Benieuwd naar Binance? Bekijk onze review over deze crypto exchange op de website of maak vandaag nog een account aan! 

Capital.com

capital.com crypto beurs

Capital.com is een vrij jonge broker die in korte tijd een goede positie heeft weten te verkrijgen in de wereld van online brokers. Capital.com is gespecialiseerd in het verhandelen van CFD’s.

Deze broker is vooral actief in Europa, en heeft daarvoor ook de benodigde certificaten vervaardigd. Zo hebben ze licenties bij Cysec in Cyprus en FCA (Financial Conduct Authority) in Engeland. 

Captital.com handelt in CFD’s, wat betekent dat je niet cryptovaluta kunt kopen om te bezitten, maar in plaats daarvan je geld inzet op de koers. Capital.com heeft een breed aanbod in verschillende handelsproducten, zoals ETF’s, aandelen, grondstoffen en (crypto)valuta’s. 

Registreren bij Capital.com is eenvoudig en gratis met de groene knop!

Stap 2: Maak een account aan

Als je een broker hebt uitgekozen waar jij wilt beleggen in cryptocurrency, kun je daar nu een account aanmaken. Omdat dit proces bij de meeste platforms ongeveer hetzelfde is, zullen we hier alleen uitleggen hoe je een account bij eToro aanmaakt.

Ga naar de website van eToro, klik op registreren en voer je  e-mailadres en een wachtwoord in. Je zal vervolgens een email krijgen waarmee je je demo-account kunt activeren. 

Met een demo-account kun je alleen met nep geld beleggen om te oefenen voordat je met echt geld aan de slag gaat. Als je hier klaar voor bent, kun je je echte account activeren

Om dit te doen, zal je wat extra gegevens op moeten geven, zoals een kopie van je identiteitsbewijs en je rekeningnummer. Ook moet je een vragenlijst invullen waarin je verklaard wat je bedoelingen zijn met het account en hoeveel kennis je van beleggen hebt. 

Stap 3: Geld op account zetten

Als de verificatie is gelukt, kun je geld storten op je account. Bij eToro kan dit gemakkelijk met betaalmethodes zoals Paypal en iDeal. 

Klik op storting, kies je betaalmethode en het bedrag, en maak het over. Let er wel op dat het stortingsbedrag minimaal $50/€42 moet zijn. 

Bij eToro worden alle bedragen automatisch omgezet in euro’s. Je kunt dus gewoon al je investeringen in euro’s doen, zonder eerst wisselkoersen uit te rekenen. 

De eToro pagina om geld te storten

Stap 4: Kies een Cryptovaluta en stel Crypto Signals in

etoro copyportfolio crypto signals
Lijst van cryptovaluta's bij eToro

Nu kun je een keuze maken uit de verschillende cryptovaluta waar jij in wilt investeren. Dit kan op twee manieren.

Als je naar cryptovaluta’s gaat, krijg je een lijst te zien met alle cryptomunten waar je bij eToro in kunt handelen. Uit deze lijst kun je de munt kiezen waar jij in wilt investeren. 

Een andere manier om cryptovaluta’s te vinden is door de zoekbalk te gebruiken. Type hier de munt in waar jij in wilt investeren, en je komt terecht op de productenpagina van die munt. 

Je kan bij eToro crypto signals instellen of lezen op de crypto signals pagina.

Stap 5: Koop de Cryptomunt

Als je een cryptomunt hebt kunnen kiezen, kun je hier vervolgens in investeren. Klik op kopen, en kies een handelsbedrag. 

Vervolgens kun je kiezen om een hefboomeffect in te voeren. Hoe hoger het hefboomeffect is, hoe meer je ingezette geld waard wordt. 

ethereum crypto signals etoro
Kooppagina van Ethereum

Dit betekent echter wel dat je ook sneller je inzet kunt verliezen. Je kunt ook een stop-loss invoeren, zodat verliezen niet hoger oplopen dan een door jou gekozen bedrag.

Waar vind ik Crypto Trading Signals?

Er zijn verschillende organisaties die cryptosignals aanbieden. Vaak kan dit bij de broker zelf, maar je kunt ook een abonnement nemen bij gespecialiseerde trading signal bedrijven.

Cryptocurrency Signals bij brokers

Er zijn heel wat brokers die  bij hun services ook trading signals leveren die je kunnen helpen bij het beleggen. Het voordeel aan het gebruiken van deze meestal gratis bij je account zijn inbegrepen, en dat niet verder hoeft te zoeken naar een organisatie die cryptocurrency signals aanbiedt. 

Een van de brokers die gratis forex signals aanbiedt is eToro. Niet alleen biedt eToro een overzicht van nieuws en signalen over verschillende markten, maar je kunt ook producten kopen op signaal.

crypto signals libertex
Signals pagina bij een broker

Bij dat laatste wordt een door jou gekozen cryptomunt automatisch gekocht als daar een signal voor wordt gegeven. Als je echter liever de touwtjes in eigen handen hebt is het verstandiger om de signals zelf goed te bekijken, om vervolgens daarop te baseren in welke munt jij gaat investeren.

Crypto Trading Signals van gespecialiseerde bedrijven

Er zijn ook verschillende organisaties die gespecialiseerd zijn in het geven van cryptocurrency signals. Vaak moet je betalen om van deze signals gebruik te maken, maar daar staat tegenover dat deze crypto signals vaak van goede kwaliteit zijn. 

Een van de bedrijven die crypto signals aanbiedt is Learn2Trade. Dit bedrijf biedt software die forex markten continu analyseert en jou zo van de beste signalen kan voorzien. 

Je kunt bij Learn2Trade gratis een demo-account aanmaken waarmee je gebruik kunt maken van 3 signals per week, zo dat je er zelf achter kunt komen of de cryptocurrency signals werken voor jou. Als het je bevalt, kun je een premium-account aanmaken om onbeperkt gebruik te maken van de crypto signals van Learn2Trade. 

Met Signal Crypto kopen via MetaTrader

Een bekend platform waar veel handelaren dagelijks hun aankopen en verkopen doen is het MetaTrader 4 of MetaTrader 5 platform. Ook op dit platform kun je via een Signal Crypto kopen of verkopen.

Je hebt bij MetaTrader de mogelijkheid om allerlei extra applicaties in de software te downloaden en te gebruiken. Een voorbeeld van deze applicaties is bijvoorbeeld een applicatie op forex signals in te stellen of met een signal crypto koersen in de gaten te houden. 

Het MetaTrader platform is vooral geschikt voor ervaren handelaren die goed weten wat ze doen. Omdat je erg veel applicaties kunt installeren bij MetaTrader zijn er verschillende forex signals en signal crypto applicaties mogelijk, je moet de verschillen tussen deze applicaties kunnen kennen een signal crypto goed in kunnen stellen.

Hoe gebruik ik Cryptocurrency Signals?

Je kunt crypto signals eigenlijk op twee manieren gebruiken tijdens het beleggen. De eerste manier is om ze klakkeloos over te nemen en je investering volledig te baseren op de trading signal. 

Als je goede signals hebt, kan dit natuurlijk een werkende tactiek zijn. Crypto signals zijn grondig geanalyseerd door professionals, en kunnen dus erg betrouwbaar zijn. 

Een tweede manier is om de crypto trading signals te gebruiken als een soort advies. Je kunt door verschillende signals goed te bekijken zelf overwegen om een bepaalde aankoop te doen of niet. 

Het is belangrijk dat de crypto signals die je gebruikt betrouwbaar zijn. Kijk dus bijvoorbeeld online wat de recensies zijn van verschillende aanbieders voordat je de signals gaat gebruiken. 

Wil jij beginnen met crypto signals en ben je vooral benieuwd naar de bekendste cryptocurrency? Lees dan snel meer over Bitcoin kopen.

Tip: Als je begint met een demo-account van eToro, kun je deze gebruiken om crypto signals uit te proberen. Zo hoef je geen geld te verliezen als de signals onbetrouwbaar blijken te zijn!

Tips voordat je begint met Crypto Signals

Het is erg belangrijk om te weten of de crypto signals die je wilt gebruiken betrouwbaar en accuraat zijn. Om hier zeker van te zijn, kun je verschillende dingen doen. 

Ten eerste kun je, zoals eerder aangegeven, de reviews van de crypto signals aanbieders bekijken om erachter te komen wat de ervaringen zijn van andere mensen. Als veel mensen aangeven dat ze profijt hebben gehad van de aangeboden signals, is de kans groot dat de aanbieder betrouwbaar is.

Verder kan het natuurlijk nooit kwaad om de achtergronden van de bedrijven te achterhalen. Zorg ervoor dat je zeker weet dat de experts of de software achter de signals te vertrouwen zijn. 

Ten slotte is het belangrijk dat je de inhoud van de signals goed bekijkt. Zo kun je erachter komen waar de crypto signals op zijn gebaseerd, om vervolgens  voor jezelf te bepalen of het legitieme signals zijn.

Klaar om te beginnen met crypto signals? Maak snel een account aan bij eToro!

Crypto Signals: Veelgestelde vragen

Crypto signals kunnen je goed op weg helpen bij het kiezen van een cryptocurrency om in te investeren. Goede en betrouwbare signals zijn grondig geanalyseerd door experts op het gebied van crypto, zodat ook mensen met geringe kennis over crypto verstandige keuzes kunnen maken.

Het is echter altijd goed om critisch te zijn en nooit zomaar blind te vertrouwen op ieder signal dat je tegenkomt. Signals zijn namelijk geen garantie tot succes, dus ook met behulp van crypto signals blijft beleggen in cryptocurrency risicovol. 

Sommige brokers bieden hun forex signals en crypto signals gratis aan als je een premium account bij die broker hebt, zoals eToro. Deze signals staan erom bekend dat ze betrouwbaar zijn. Niet alle signals zijn gratis te verkrijgen. Let er op dat het feit dat je voor sommige signals moet betalen niet garandeert dat dit betere signals zijn dan signals die gratis door je broker worden aangeboden. 

Het is moeilijk om te zeggen welk bedrijf goede signals biedt, omdat het nogal een subjectief onderwerp is. Daarom is het altijd verstandig om voor jezelf grondig te onderzoeken waar jij je signals vandaan haalt. Let bijvoorbeeld op recensies, de inhoud van de signals en de achtergrond van de organisatie voordat je de signals van een aanbieder gaat gebruiken. 

Allereerst is het verstandig om te kijken of de broker die je gebruikt gratis cryptocurrency signals aanbiedt. Deze zijn vaak gratis te verkrijgen bij een premium account. Een van deze brokers is Libertex. Verder is het verstandig om te kijken wat de reviews en achtergrond zijn van een bepaald bedrijf. Kijk ook altijd zelf naar de signals voordat je ze gebruikt. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf te bepalen waar je in wilt investeren zonder gebruik te maken van crypto signals. Trading signals kunnen je wel helpen om een keuze te maken. Door gebruik te maken van signals hoef je zelf niet uren te steken in het analyseren van alle cryptokoersen, omdat dat dan al voor je wordt gedaan. 

Crypto Signals: Conclusie

Crypto signals kunnen als een goede gids dienen wanneer je wilt investeren in cryptomunten. Als je een goede en betrouwbare aanbieder hebt van signals kan dit je heel wat geld opbrengen, maar het is natuurlijk geen garantie tot succes.

Als je bent aangemeld bij een broker, is het altijd verstandig om te kijken of deze ook bij een premium account gratis cryptocurrency signals biedt, zodat je niet extra hoeft te betalen ergens anders. Een broker die gratis crypto signals aanbiedt die wij aanraden je is eToro.

Direct met crypto signals aan de slag?
eToro is dé plek om gratis crypto trading signals te verkrijgen en om te beleggen in cryptovaluta!
TIP
Scroll naar boven